Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŰ | Ander land

 search

Sleutelhanger: Ontvang snel meerdere gratis offertesSleutelhanger-promotiemateriaal

Ontvang nu meerdere offertes: PromotiemateriaalOfferte aanvragen-promotiemateriaal

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiemateriaal
West-Vlaanderen
Aanvraag concertlampjes
Ik ben op zoek naar een leverancier voor 600 concertlampjes in sleutelhanger met bedrukking of zonder. Bobex kwaliteitscontrole: Aanvraag van een overheidsinstelling. Bedankt voor uw offerteopgave.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Aankoop sleutelhangers (500 Ó 1000 stuks)
Wij hadden graag ge´nformeerd naar de tarieven voor het bestellen van sleutelhangers met daarop het bedrijfslogo en de website. Het zou in 1 of 2 kleuren (donkerblauw en/of geel) zijn, afhankelijk van het voorstel van de leverancier. De afmetingen zouden 2 cm x 5 cm moeten zijn. Bobex kwaliteitscontrole: Het zou gaan om 500 Ó 1000 stuks. Alvast bedankt voor uw prijsoffertes.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Promotiemateriaal voor een organisatie
Leverancier voor het drukken van 10 pennen en 10 halskettingen/- banden voor sleutels aan te hangen. Graag wat voorstellen en prijzen omtrent kleuren. Te bedrukken materiaal: "De Link" (pennen)/ "Onder Ons" (halskettingen). Bobex kwaliteitscontrole: voor een organisatie binnen de bijzondere jeugdzorg en gelegen in Hasselt en omstreken. Alvast bedankt voor uw prijsofferte.
Relatiegeschenken
Antwerpen
Lederen sleutelhangers voor leerlingen op school
Wij zijn op zoek naar een leverancier van lederen sleutelhangers om met mijn leerlingen zelf te ponsen. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een onderwijsinstelling uit het Antwerpse. Bedankt voor uw prijs opgave voor een 250-tal exemplaren.
Relatiegeschenken
Brussel
Relatiegeschenken: sleutelhanger
Wij wensen een gadget aan te kopen om uit te delen, nl. sleutelhanger ster. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant wenst 1.000 exemplaren, bedrukt met hun logo te ontvangen. Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Sleutelhanger met logo
Wij zoeken sleutelhangers met ons logo. Deze dient als 'rugzakhanger' voor wandelaars en fietsers. Liefst zo groot mogelijk. Ons logo is langwerpig. Dus vorm graag eveneens langwerpig. Bobex kwaliteitscontrole, op 07/09/2009: In bijlage kan u het nieuwe logo en een foto van rugzakhanger van hun oud logo terugvinden. Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiemateriaal
Limburg
Concertlichtjes gebruikt als sleutelhanger
Ik heb 200 lichtjes nodig die gebruikt kunnen worden als sleutelhanger. Ze zijn bestemd voor een B2B evenement dus ze moeten er redelijk professioneel van look zijn. Bobex kwaliteitscontrole, op 02/04/2009: Voor en evenement die in Hasselt zal plaats vinden. Dank u voor uw offerte.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Gadget openbaar vervoer
Om de burger te waarschuwen voor het gevaar van gauwdiefstal tijdens het vervoer met bus/tram/trein willen we een klein gadget meegeven samen met een folder met tips aan mensen die met het openbaar vervoer reizen. Bobex kwaliteitscontrole, op 24/03/2009: Dit gadget zal worden verdeeld tijdens preventieacties om de burger te motiveren. Bedankt voor uw voorstel.
Relatiegeschenken
Vlaams Brabant
Sleutelhanger met logo
Wij wensen een 300-tal sleutelhangers te bestellen. De sleutelhanger zou in de vorm van een sleutel (plastic) moeten zijn. Daarop zou ons logo en een persoonlijke toegangscode moeten worden op gedrukt. Bobex kwaliteitscontrole, op 20/02/2008: De toegangscode is echter verschillend voor elke klant en dus ook voor elke sleutel. Bedankt voor uw prijs opgave.

Offerte aanvragen-promotiemateriaal
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden. Ik heb gratis 3 offertes ontvangen, zeer goed gedocumenteerd."

H. Stegen

"Ik begin pas te werken met Bobex. De site is heel gebruiksvriendelijk. Ik word als het ware o..."

P. Callens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

ę 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.