Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Sensoren: Ontvang snel meerdere gratis offertesSensoren-alarmsysteem

Ontvang nu meerdere offertes: AlarmsysteemOfferte aanvragen-alarmsysteem

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor woning in Beerse
Dit is voor een woning waarvan het compromis is ondertekend en ik in augustus-september zal intrekken. Het is een vrijstaand gebouw waarvan ik deels de buitenkant maar vooral voor binnenbewaking wens te zorgen. Er is reeds een recorder voorzien waarop ik eventueel twee camera's verder wens aan te sluiten. Ook wens ik met bedrading te werken; Dit kan eventueel al op voorhand door ons worden voorzien. Er zijn wel huisdieren, katten en later misschien ook een hond , in de woning. De sensoren zullen hiermee rekening moeten kunnen houden.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een woning in Roosdaal
Aanvraag voor een alarmsysteem voor binnenbewaking. Ik wens met sensoren en of detectoren te werken. Dit is een nieuwe woning waar we begin april zullen gaan inwonen en we wensen dit systeem te plaatsen voor we de woning betrekken. Domotica gaat worden voorzien en we wensen met voorkeur draadloos te werken. Er komt wel een huisdier in de woning.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een woning in Liedekerke
We zoeken een alarmsysteem met camera's voor binnenbewaking. Dit is voor een recent afgewerkte nieuwbouwwoning waar we bekabeling reeds voorzien is voor 3 sensoren , 2 codeklavieren en een buitensirene. We wensen eventueel ook nog een 4de draadloze sensor te plaatsen. Meldkamer is nog in optie te bekijken. Geen huisdieren.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een woning in Rillaar
Dit is een vrijstaande woning die enkel langs de binnenkant moet beveiligd worden. Ik wens een draadloos systeem zonder meldkamer. Ik heb ook geen huisdieren die een probleem zouden moeten opleveren voor sensoren of dergelijke; Gelieve mij telefonisch te contacteren om ter plaatsen een afspraak te maken voor een gericht advies en offerte op te maken over een geschikt alarmsysteem.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarm en camerabewaking voor een woning in Oosterzele
Graag contact voor het plaatsen van een alarm en camerabewakingsysteem. Alarm voor een goed 150m≤ oppervlakte en graag 2 camera's, voor en achterzijde van het huis.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
alarmsysteem voor een woning in Beersel
Ik wens mijn huidig systeem uit te breiden met externe detectie. Hiermee wens ik vooral te voorkomen dat mensen binnenkomen in mijn woning en schade aanrichten. Huidige systeem kan eventueel gebruikt worden en te updaten met deze buitenbewaking. Ik weet wel nog niet of ik kan werken met sensoren , detectoren camera's of eventueel zelfs laserstralen. Hierop hoop ik op uw gericht advies na afspraak ter plaatsen.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in brecht
Vrijstaande woning die nood heeft aan een systeem voor binnenbewaking. Ik wens graag een offerte voor 8 sensoren en 2 bedieningspanelen. Camera's hangen af van de prijs. Bedrading is reeds aanwezig. Ook is er 1 hond die binnenshuis leeft. Graag een gericht advies, na telefonisch contact bestaat er mogelijkheid om ter plaatsen een afspraak te maken.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Viersel
Dit is voor een openstaande woning die langs alle kanten bereikbaar is. Ik heb wel een hond en een kat dus eventueel is een sensor alarm iets minder geschikt. Ik ben eventueel wel geÔnteresseerd in een stil alarm dat automatisch de politie waarschuwt. Omdat ik zelfstandige ben is het moeilijk te zeggen wanneer ik het beste bereikbaar ben voor een afspraak , indien u een bericht nalaat bel ik u zeker terug. Installatie zou rond moeten zijn tegen september-oktober.
Alarmsysteem
West-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Bredene
Dit is voor binnenbewaking, bewaking van een loods en eventueel ook bewaking van een grond van ongeveer 1000m≤ open oppervlakte. Over het precieze type alarm en camera wens ik een gericht advies. In de loods zou er ook brandbeveiliging moeten worden voorzien. In de woning zijn er al enkele voorzorgen genomen. Zo zijn er in elke hoek van de L-vormige living met open keuken trekbuizen voor bedrading voorzien. In het huis zou er enkel op de benedenverdieping alarmsensoren geplaatst moeten worden. De loods zelf dient nog afgewerkt te worden dus de volledige instalatie zal waarschijnlijk pas binnen 4-6 maanden plaatsvinden.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Antwerpen
Ik wens een gericht advies voor een alamrsysteem met sensoren. Ik wil graag weten wat de mogelijkheden en de prijzen hiervoor zijn. Ook zou ik graag een vergelijk maken tussen de voor en nadelen van een draadloos systeem. Momenteel zijn we nog bezig met verbouwingen maar ik wens de instalatie tussen 1 en 3 maanden rond te hebben. Ik heb wisselende uren maar ben normaal telefonisch altijd bereikbaar om de afspraak te bespreken.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in schoten
Ik wen een alarm met 3 detectoren in totaal en 2 plaatsen waar het alarmsysteem aan en of uit gezet kan worden. Bekabeling zit reeds klaar in de ruimtes. Gelieve enkel een afspraak in het weekend te maken. de instalatie zal pas binnen 6 maanden kunnen worden uitgevoerd.
Beveiligingssysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Nukerke
Ik zoek naar een alarm met rookdetectie en sensoren Ik Heb een open bebouwing met 3 deuren een garagedeur en twee schuiframen. Ik wens graag een draadloos systeem. Voerkeur gaat uit naar een systeem uit de Bosch serie.
Beveiligingssysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Grimminge
We wensen graag een alarmsysteem te laten plaatsen in de eerste maanden van volgend jaar. We wensen aan de ramen draadloze sensoren en aan de deuren bewegingssensoren. Ik ben telefonisch altijd bereikbaar. Voor een afspraak ter plaatse is dit het beste op woensdag, of na 19u.
Beveiligingssysteem
Oost-Vlaanderen
Beveiligingssysteem voor een woning in Erpe Mere
Ik wens een alarmsysteem met bewegingsdetectoren. Ik heb een huis met twee verdiepingen. Afspraak ter plaatse is mogelijk na telefonisch contact, ik ben op mijn gsm altijd bereikbaar. Bedrading moet nog gelegd worden. Ik heb twee deuren, een balkon , aparte garage, dubbel schuifraam en nog enkel andere grote ramen.
Beveiligingssysteem
Limburg
Alarmssysteem voor een woning in Hasselt
Graag advies en offerte voor de installatie van een alarmsysteem. Ik heb de bedrading reeds gelegd. Ik wens sensoren bij twee deuren, een schuifraam en twee andere grote ramen. Eventueel ook een offerte voor een bewakingscamera.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Braschaat
Graag een offerte voor een alarm met sensors voor ongeveer +- 200 m. Ik heb 2 deuren en 4 ramen. Graag had ik een draadloos systeem als dit mogelijk is. Het is een halfopen bebouwing dat ongeveer 200m2 groot is. Graag verder advies over welk alarmsysteem het meeste is aangeraden.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Kruibeke
De gehele woning is al bekabeld voor sensoren en de ramen en deuren voorzien van detectoren. Ook staan er al kastjes voor apparatuur. Ik wens deze installatie te plaatsen vanaf de tweede week van februari. Ik woon op een halfopen bebouwing waar op de benedenverdieping twee deuren, een schuifraam en vijf ramen zijn. Op de bovenverdieping hebben we twee kleine ramen een een schuifraam dat uitgeeft op een balkon. Ik wens graag uw advies over het alarmsysteem , wel wensen we een prijsofferte voor een discreet en gebruiksvriendelijk model.

Sensoren

Zou het niet fijn zijn mocht u uw deur achter u toe trekken met de zekerheid dat u uw eigendom en uw spullen veilig achterlaat? Er zijn in België per dag zo'n 275 inbraken en dit aantal neemt enkel toe. Bescherm uw thuis daarom met een alarmsysteem. Dien vandaag nog uw aanvraag in en vergelijk offertes van enkele leveranciers.

Er zijn verschillende alarminstallaties die ingezet kunnen worden voor inbraak- en diefstalbeveiliging en preventie. En elk alarmsysteem heeft zijn voordelen. Of u nu kiest voor een draadloos beveiligingssyteem, infraroodbeveiliging, een alarmsysteem met blusfunctie, bewegingsmelders of bewegingssensoren,... Laat u bij uw keuze zeker bijstaan door een specialist. Deze kan u ook informeren over de premies en subsidies waar u recht op heeft.Offerte aanvragen-alarmsysteem
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Gemakkelijke manier om offertes te ontvangen. Tevreden over het verloop."

G. Nijssen

"Zeer tevreden van Bobex: snelle tussenkomst en klantvriendelijk."

J. WOLFS


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.