Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Promotie: Ontvang snel meerdere gratis offertesPromotie-promotiemateriaal

Ontvang nu meerdere offertes: PromotiemateriaalOfferte aanvragen-promotiemateriaal

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Promomateriaal voor fitnessclubs
Ik ben op zoek naar promomateriaal voor onze fitnessclubs outdoor: 10 x bedrukte roll up banners met logo en extra informatie (quadri) - ontwerp wordt aangeleverd 40 x bedrukte strandvlaggen - witte achtergrond met bedrukking in het blauw en rood - het ontwerp wordt aangeleverd Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor deze klant gevestigd te 9052 Zwijnaarde.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Tuinmateriaal
Voor een klant in tuinmateriaal zijn wij op zoek naar promotiemateriaal met name volgende artikelen: tuinhandschoenen (liefst in het groen met opdruk logo), tuinfleece/dekentje picknick (liefst in het groen met opdruk logo),regenjas (liefst in het groen met opdruk logo), waaier (met opdruk van het logo). We beginnen met 7.500 stuks naar gelang de dealers die we bereiken kan dit aantal verdubbeld worden. Bobex kwaliteitscontrole: Graag een oplage van 7.500 - 15.000 stuks. Offertes kunt u zeker en vast doorsturen via bobex of e-mail. Alvast bedankt.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Promotiemateriaal
Wij zoeken een item dat bij prospectie en direct mail kan gebruikt worden. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant wil curiositeit wekken omtrent hun trainingprogramma, maar nog niet alle info vrijgeven. Hun doel is om een afspraak bij die persoon te bekomen. Tijdens de afspraak, kunnen zij eventueel het ontbrekende stuk overhandigen. Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiemateriaal
West-Vlaanderen
Promotie jeugdraad
Graag een voorstel die nuttig is zowel voor kinderen als volwassenen. En geen balpen. Ons logo van de jeugdraad moet er op in en is in één kleur, lichtblauw. Graag een offerte die 2 maand loopt, aangezien ik dit moet laten goedkeuren door de gemeente. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van de jeugdraad van een kustgemeente. Bedankt voor uw gedetailleerde offerte voor een 300-tal artikelen.
Relatiegeschenken
Oost-Vlaanderen
Relatiegeschenken: trouwartikelen
Ik ben op zoek naar oa. gastenboeken, ballonnen, ringkussens, bruidsaccessoires, enveloppendozen, give-aways, bruidstaartdecoratie, algemene huwelijksdecoraties, doop en geboorte artikelen, communie artikelen. Dus alles wat kan aangeboden worden om een huwelijksfeest of ander evenement te doen slagen. Bobex kwaliteitscontrole: De klant wenst momenteel 1 stuk van elk artikel. Bedoeling is via webwinkel te verkopen en op het moment dat er vragen binnenkomen pas exacte hoeveelheid bestellen. Bedankt voor uw interesse.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Promotiemateriaal voor promotiestands
Ik ben op zoek naar promotiematerialen die ik mag gebruiken tijdens mijn organisaties, waar enorm veel volwassenen en kinderen zullen aan wezig zijn. Onze acties lopen via de horeca. Bobex kwaliteitscontrole, op 17/08/2009: Deze klant is actief in bio- en ecoproducten. Bedankt voor uw voorstel.
Relatiegeschenken
Oost-Vlaanderen
Balpennen en USB sticks
Ik wens balpennen en/of USB sticks aan te kopen met onze firmanaam en telefoonnummer. Bobex kwaliteitscontrole, op 15/05/2009: De klant heeft deze nodig om uit te delen aan huidige klanten en leveranciers maar ook om nieuwe klanten en leveranciers aan te trekken. Bedankt voor uw voorstel.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Belettering auto
Belettering beide deuren van een peugeot 207 cc. Op beide deuren komt het logo en de Url in 1 steunkleur. Bobex kwaliteitscontrole, op 06/05/2009: Locatie: Gent. De totale oppervlakte voor de bellettering is ongeveer 40cm H op 70 cm B. Bedankt voor uw prijsofferte.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Bedrukte koffietassen
Wij wensen 50 witte koffietassen, bedrukt met ons logo. Tevens gewone glazen bedrukt met ons logo (zelfde aantal). Bobex kwaliteitscontrole, op 29/04/2009: De klant wil deze tassen en glazen dagelijks gebruiken op kantoor. Bedankt voor uw prijsopgave.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Bedrukken van stickers
Ik ben op zoek naar bedrukte stickers met ons logo. De stickers moeten 2 cm op 8 cm groot zijn. Bobex kwaliteitscontrole, op 28/04/2009: Regio Antwerpen. Bedankt voor uw prijsofferte voor 1000 exemplaren.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Belettering van camionnete
Belettering van cammionnette, we hebben ervaring om dit zelf aan te brengen. Bobex kwaliteitscontrole, op 14/04/2009: Dit is een dringende aanvraag, bedankt voor uw snelle reactie met offerte.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Vlaams Brabant
Achterruit stickers (doorkijk)
Wij zijn op zoek om stickers te laten maken voor de de achterruit van wagen, zoals je vaak op bussen ziet (geperforeerd zodat je van binnenuit naar buiten kan zien). Bobex kwaliteitscontrole, op 03/04/2009: De koper wil de volledige achterruit laten beplakken met stickers in 4-kleurendruk. Herlancering van deze aanvraag (zie 19/03/2009)
Promotiemateriaal
Antwerpen
Pins met logo voor fanfaregroep
Wij zijn een fanfare / dansgroep en willen onze eigen pins hebben. Wij zouden graag pins op maat hebben aan de hand van ons logo. Bobex kwaliteitscontrole, op 26/03/2009: De klant wil deze pins aankopen om hun identiteit te versterken tijdens hun optredens. Bedankt voor uw gedetailleerde prijsopgave voor 100 stuk.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Kleine rekenmachines
Wij zijn op zoek naar kleine rekenmachines zoals die vaak als promotiemateriaal gebruikt worden. Ze moeten enkel de eenvoudige bewerkingen kunnen: optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen. Bobex kwaliteitscontrole, op 24/03/2009: De klant wilt de aankoop zo snel mogelijk doen. Het gaat om 500 à 700 exemplaren. Bedankt voor uw snelle reactie met prijsofferte.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Vlaams Brabant
Achterruit stickers (doorkijk)
Wij zijn op zoek om stickers te laten maken voor de de achterruit van wagen, zoals je vaak op bussen ziet (geperforeerd zodat je van binnenuit naar buiten kan zien). Bobex kwaliteitscontrole, op 19/03/2009: De koper wil de volledige achterruit laten beplakken met stickers in 4-kleurendruk.
Promotiemateriaal
Brussel
Gifts veiligheid Brussel
Stressbal in de vorm van een hamer of helm, of moersleutel,... in elk geval iets dat te maken heeft met het thema 'veilgheid' in de bouwsector. Een klein artikel waarop eventueel een logo wordt gedrukt in een kleur. Bobex kwaliteitscontrole, op 13/03/2009: De klant wil dit gebruiken tijdens een beurs voor nieuwe klanten aan te trekken en terwijl hun boodschap te verstreken.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Bierkaartjes drukken
Ik ben op zoek naar een drukker voor het drukken van bierkaartje voor een deejayfestival met ruim 1800 bezoekers. Bobex kwaliteitscontrole, op 09/03/2009: Bedankt voor uw offerte voor 10.000 stuks: enkel of recto verso gedrukt. Dit is voor de promotie van dit festival in tavernes en cafés in en rondom Oudenaarde.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Promotiemateriaal
Op zoek naar leuke artikels die aangeboden kunnen worden aan lezers. ik denk zelf aan een Rugzak met ingebouwde solar-radio, een hangmat op statief/voet, iets leuks voor tijdens de festivals (TW etc...) Bobex kwaliteitscontrole, op 02/03/2009: Bedankt voor uw voorstel met prijsofferte.
Promotiemateriaal
West-Vlaanderen
Promotiemateriaal
Graag wat info omtrent de mogelijkheid om de verpakking van de condooms te bedrukken met het logo van ons festival. Offerte voor het aantal van 1000-2000 en 2500 condooms. Dit materiaal zou gebruikt worden als promomateriaal. Het geheel zou eruit moeten zien als een zwarte achtergrond met een oranje ster met daarop een kleine tekst. Bobex kwaliteitscontrole, op 02/03/2009: Deze koper organiseert een 3-daags festival. Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiemateriaal
West-Vlaanderen
Bedrukken van koekendoosjes
Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat voor ons brooddozen, koekendoosjes en bidons bedrukt met ons logo. We verwachten een aankoopoplage van 250 à 500 stuks. Bobex kwaliteitscontrole, op 09/01/2009: Er is een elektronische versie van het logo beschikbaar. De klant heeft graag dat de promotieartikelen verpakt worden in dozen.

Offerte aanvragen-promotiemateriaal
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Goede manier om, indien je dat wenst, aan voldoende informatie te komen."

A. De Breuker

"Ik vind dit een zeer gemakkelijke methode om prijsoffertes te bekomen. En dit op een snelle en..."

K. Reyns


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.