Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Promokleding: Ontvang snel meerdere gratis offertesPromokleding-promotiekledij

Ontvang nu meerdere offertes: PromotiekledijOfferte aanvragen-promotiekledij

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiekledij
Vlaams Brabant
Dartshemden
Ik ben op zoek naar een leverancier van 10 dartshemden - 2 kleurig met tekstopdruk clubnaam en sponsors.
Promotiekledij
Antwerpen
Drukken t-shirts met logo op
Drukken t-shirts met logo op, maten: extra-small, small, medium, large. Bobex kwaliteitscontrole: Logo moet op het borstzakje gedrukt worden. Bedankt voor uw prijs opgave.
Promotiekledij
Vlaams Brabant
Bedrukken van t-shirts
Ik ben op zoek naar t-shirts bedrukt 1 kleur voorkant logo RH. Achterkant mag logo drukker opstaan, kostenbesparend voor iedereen. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijs voor 4 M, 10 L, 2 XL.
Promotiekledij
Antwerpen
Fluohesjes voor kinderen
Wij zijn op zoek naar fluohesjes voor kinderen met het logo van de school op gedrukt. Het zou gaan over een aantal van ongeveer 500 hesjes. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor deze basisschool.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Bedrukken t-shirts en zakken
Offerte voor bedrukking t-shirts, zakken, petten. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 500 exemplaren.
Promotiekledij
Brussel
Drukken fluo vestjes
Fluo vestjes voor kleuters met het logo op de achterzijde. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 250 gele vestjes met zwart logo op voor deze school.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Truien en t-shirts
Graag uw offerte voor truien en t-shirts. We zoeken niet de traditionele truien, maar deze met iets extra: fluo trendy groen,... Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een jeugdvereniging. Bedankt voor uw offerteopgave.
Promotiekledij
Antwerpen
Geborduurde hemden en blouses
Ik ben op zoek naar hemden en blouses, liefst van het merk Oxford, geborduurd met ons logo. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor een 20-tal in verschillende maten, blouses en hemden samen.
Promotiekledij
Antwerpen
T-shirts in een soort coolmax stof
T-shirts in een soort coolmax stof Zwart of geel of combinatie Ronde hals Min. 200 stuks Bobex kwaliteitscontrole: Het ontwerp zal mede sterk bepalen wie de offerte zal halen. Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiekledij
Antwerpen
T-shirts voor klanten
T-shirts om te geven aan klanten als ze boven een bepaald bedrag kopen bij opening van onze zaak. Tevens zullen we de overgebleven t-shirts gewoon als promomateriaal in de zomer geven. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 50 exemplaren.
Promotiekledij
Antwerpen
Kledij voor hostessen
Wij zijn op zoek naar kledij voor onze hostessen. Graag ontvangen wij een offerte voor 5 X zwarte jurkjes, 5 X rode jurkjes en 5 X een klassieke zwarte 2 piece. Bobex kwaliteitscontrole: Het betreft een mix van maten 34-38. Locatie klant: 2000 Antwerpen. Bedankt voor uw offerte opgave.
Promotiekledij
Antwerpen
Drukken sweaters
Graag had ik van elke firma 2 offertes ontvangen voor het bedrukken in 3 kleuren van sweaters met kap: 1 met grote en 1 met kleine opdruk. Graag met oplage 100 stuks en oplage 150 stuks. Maten: +/- 50 stuks (kind) en +/- 50 (volwassen) Documentatiemap is welkom, graag per post. Materiaal wordt door ons geleverd. Bobex kwaliteitscontrole: Het gaat hier over sweaters voor zowel kinderen als volwassenen met opdruk +/- 8cm (borst) of +/- 16cm (rug). Bedankt voor uw prijsopgaves, reageren mag online of via e-mail.
Promotiekledij
Antwerpen
Dartshemden en -polo's
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor 6 zwarte hemden met korte mouwen en 1 zwarte polo, beiden met borstzak. Bedrukt in 1 kleur over de ganse rugzijde en bedrukt op de borstzak. Eveneens evenveel bedrukte opnaaibare lapjes ter grootte van de borstzak. Daarnaast nog een 4 ŗ 5 zwarte polo's of hemden enkel bedrukt op de rugzijde. Bobex kwaliteitscontrole, op 08/09/2009: Tweede offerteaanvraag van deze klant op Bobex. Bedankt voor uw offerte opgave.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
250 Buffs met logo
We zoeken een bedrijf dat voor ons 250 zwarte buffs (bedrukt met ons clublogo) kan leveren. Bobex kwaliteitscontrole, op 31/07/2009: Het logo bestaat uit 3 kleuren en de buffs zouden (indien mogelijk) volledig bedrukt moeten worden. De klant bevindt zich te Gent. Bedankt voor uw prijsopgave.

Offerte aanvragen-promotiekledij
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben goed geholpen. De Bobexmedewerker was zeer vriendelijk aan de telefoon. Ik kan deze serv..."

L. Laeveren

"Ik ben zeer tevreden over Bobex."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.