Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Promokledij: Ontvang snel meerdere gratis offertesPromokledij-promotiekledij

Ontvang nu meerdere offertes: PromotiekledijOfferte aanvragen-promotiekledij

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiekledij
Vlaams Brabant
Dartshemden
Ik ben op zoek naar een leverancier van 10 dartshemden - 2 kleurig met tekstopdruk clubnaam en sponsors.
Promotiekledij
Antwerpen
Groene (lime) fluovestjes
Wij hadden graag groene (lime) fluovestjes laten bedrukken. Graag prijs voor groene vestjes met 1 bedrukking zwart groene vestjes met 2 bedrukkingen (voor- én achterkant) zwart prijs voor 50 stuks per soort en prijs voor 75 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: Graag een mix van maten (small en medium). Bedankt voor uw offerteopgave.
Promotiekledij
Limburg
Driehoekige goedkope sjaaltjes
Driehoekige goedkope sjaaltjes in 4 verschillende kleuren. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor deze klant uit 3740 Bilzen.
Promotiekledij
Antwerpen
Drukken t-shirts met logo op
Drukken t-shirts met logo op, maten: extra-small, small, medium, large. Bobex kwaliteitscontrole: Logo moet op het borstzakje gedrukt worden. Bedankt voor uw prijs opgave.
Promotiekledij
Antwerpen
Drukken van fluohesjes
Wij zouden graag een offerte willen vragen voor 300 fluohesjes met vooraan het logo van de provincie Antwerpen en achteraan het logo van onze school in zwart/wit. Graag hadden wij ook verschillende maten; evt. XS, S en M (kleuters en lagere school). Bobex kwaliteitscontrole: Beide bedrukkingen mogen in zwartprint. Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiekledij
Vlaams Brabant
Rode buff's
Ik ben op zoek naar een leverancier voor 250 rode buff's met 2 verschillende logo's erop hoeveel kleuren mogen we maximum hebben. En wat gaat ons dat kosten? Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw advies en offerteopgave.
Promotiekledij
West-Vlaanderen
Bedrukken van t-shirts
Prijslijsten voor t-shirts met bedrukkingen (inktdruk & zeefdruk): 15 smal 15 medium 15 large 5 extra large Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlage voor de afbeelding. Bedankt voor uw prijsopgave voor de gevraagde hoeveelheden.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Gele jasjes en/of hesjes
Ik ben op zoek naar een leverancier van gele jasjes en/of hesjes met op achterkant in zwarte druk onze naam. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte voor een aantal van +/- 200 stuks.
Promotiekledij
West-Vlaanderen
Aanvraag fluohesjes voor basisschool
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor: 100 fluohesjes geel, maat small (kleuters) 50 fluohesjes geel, maat medium 50 fluohesjes geel, maat large Bobex kwaliteitscontrole: Op rug bedrukt (kleur zwart) met 2 logo's (één van de school en één van de gemeente). Bedankt voor uw prijsofferte.
Promotiekledij
Antwerpen
Fluohesjes voor kinderen
Wij zijn op zoek naar fluohesjes voor kinderen met het logo van de school op gedrukt. Het zou gaan over een aantal van ongeveer 500 hesjes. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor deze basisschool.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Offerte 8 truien
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor 8 truien. Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlage bij de offerteaanvraag voor het logo. Bedankt voor uw offerteopgave.
Promotiekledij
Brussel
Drukken fluo vestjes
Fluo vestjes voor kleuters met het logo op de achterzijde. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 250 gele vestjes met zwart logo op voor deze school.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Truien en t-shirts
Graag uw offerte voor truien en t-shirts. We zoeken niet de traditionele truien, maar deze met iets extra: fluo trendy groen,... Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een jeugdvereniging. Bedankt voor uw offerteopgave.
Promotiekledij
Antwerpen
T-shirts in een soort coolmax stof
T-shirts in een soort coolmax stof Zwart of geel of combinatie Ronde hals Min. 200 stuks Bobex kwaliteitscontrole: Het ontwerp zal mede sterk bepalen wie de offerte zal halen. Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Bedrukte t-shirts, caps en sweaters
Graag prijsofferte voor: bedrukte, t-shirts (korte mouw) geen polo's, caps, sweaters met kap & rits opgedeeld naar kleurendruk (2 kleuren, 4 kleuren,...) Onderverdeeld in 2 maten L & XL Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave telkens per 100 stuks.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Drukken van t-shirts
Wij hadden graag twee offertes aangevraagd voor het drukken van t-shirts (B&C - Exact 150). Aantallen: 400 kinder t-shirts (50 van 5-6 / 100 van 7-8- / 100 van 9-11 / 150 van 12-14) 250 volwassen t-shirts (100 van M / 100 van L / 50 van XL). Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een VZW uit het Gentse. Bedankt voor uw prijsopgave.
Promotiekledij
Oost-Vlaanderen
Loop t-shirts
Ik ben op zoek naar turquoise loop t-shirts, korte mouwen met zwarte opdruk. man 5 M en 10 L vrouw 5 S en 10 M Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor deze 30 exemplaren met logo opdruk voor- en achteraan.
Promotiekledij
Antwerpen
Offerte volledige outfit
Volledige outfit met naam van bedrijf op kledij gedrukt. (Aantal is beperkt, maar wel veel onderdelen: t-shirts, polo's, trainingsbroeken, shorts, jassen,...) Bobex kwaliteitscontrole: Het zou gaan voor een stuk of 5 outfits. Bedankt voor uw informatie indien u deze klant hiermee kan helpen.
Promotiekledij
West-Vlaanderen
Wielerpetjes oud model
Ik ben op zoek naar wielerpetjes oud model. Normale maat voor volwassenen 1.000 stuks in het lichtgroen + witte bedrukking. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte enerzijds met het bedrukken van één zijkant, anderzijds met 2 zijkanten.
Promotiekledij
West-Vlaanderen
Bedrukken witte polo's
Ik ben op zoek naar een 30-tal witte polo's met bedrukking vooraan van logo en achteraan met tekst in het zwart. Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlage voor het ontwerp. Bedankt voor uw offerteopgave voor deze klant.
Promotiekledij
Antwerpen
Offerte salopettes
Sallopettes, voor mannen en vrouwen (aansluitend). In fel blauw en fel rood. Bobex kwaliteitscontrole: Maten en aantallen zijn nog niet bekend. Bedankt om alvast met deze klant contact op te nemen indien u hem hiermee kan helpen.
Promotiekledij
Limburg
Promotiekledij voor kinderen
We zijn op zoek naar voetbal maatje 3, fleece handschoenen alsook een muts voor kinderen van 5 t/m 9 jaar. Graag 70 stuks. Handschoenen en/of muts: zwarte kleur met rood/witte tekst (Kabouters - Opglabbeek). Bobex kwaliteitscontrole: Dit zullen geschenkjes worden van de sint voor kinderen van 5 t.e.m. 9 jaar. Graag een gedetailleerde offerte. Reageren online. Alvast bedankt.
Promotiekledij
Antwerpen
Drukken sweaters
Graag had ik van elke firma 2 offertes ontvangen voor het bedrukken in 3 kleuren van sweaters met kap: 1 met grote en 1 met kleine opdruk. Graag met oplage 100 stuks en oplage 150 stuks. Maten: +/- 50 stuks (kind) en +/- 50 (volwassen) Documentatiemap is welkom, graag per post. Materiaal wordt door ons geleverd. Bobex kwaliteitscontrole: Het gaat hier over sweaters voor zowel kinderen als volwassenen met opdruk +/- 8cm (borst) of +/- 16cm (rug). Bedankt voor uw prijsopgaves, reageren mag online of via e-mail.
Promotiekledij
Vlaams Brabant
Plastisol transfers
Wij zijn op zoek naar een partner om op regelmatige basis plastisol transfers te bestellen. Bobex kwaliteitscontrole: Graag had deze klant een prijslijst gehad voor de transfers, en voor verschillende oplagen. Formaat +/- A3, 1 kleur bedrukt.
Promotiekledij
Antwerpen
Bedrukken van T-shirts voor evenement
Ter opening van een zeer speciaal evenement op 3,4 en 5 september 2010 zijn wij op zoek naar een drukkerij voor het bedrukken van een honderdtal t-shirts met korte mouwen. Deze in eerste plaats bedoeld voor de vrijwilligers, daarna ook voor het publiek. Deze t-shirts willen we laten bedrukken met a) eigen logo (deze kun je gaan bekijken op onze website), of b) het logo (voorkant, linksboven ter hoogte van borstkas) + de slogan "Don't be afraid of free thoughts" (achterkant, gecentreerd op de rug). Wit met Opdruk in 1 of 2 kleuren. Afmetingen zijn nog concreet te bepalen. Bobex kwaliteitscontrole: Dit evenement neemt plaats in de regio van Antwerpen. T-shirts van verscheidene maten (van S tot XXL). Reactie via site.

Offerte aanvragen-promotiekledij
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Goeie manier om verschillende offertes te krijgen in korte tijd."

P. Van Breedam

"Ik ben zeer tevreden."

M. Celis


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.