Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Promogeschenk: Ontvang snel meerdere gratis offertesPromogeschenk-relatiegeschenken

Ontvang nu meerdere offertes: RelatiegeschenkenOfferte aanvragen-relatiegeschenken

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Relatiegeschenken
Limburg
Keycords / omhangkoorden / sleutelkoorden
Kunnen er 200 keycords / omhangkoorden / sleutelkoorden gemaakt / bedrukt worden die (= de keycord / omhangkoord zelf) bestaat uit 2 kleuren (zwart en violet) die in elkaar overgaan (dégradé) en waarbij de keycord / omhangkoord voor 2/3de bestaat uit de kleur zwart en 1/3de uit de kleur violet. Er zou ook nog een witte bedrukking op moeten met 2 logo's.
Relatiegeschenken
West-Vlaanderen
USB sticks
Ik ben op zoek naar een leverancier van zwarte USB sticks, logo in 1 kleur (pms 200C Pantone), capaciteit 2 gb en 4 gb, om prijs te kunnen vergelijken. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een jeugdvereniging. Bedankt voor uw prijsopgave.
Relatiegeschenken
West-Vlaanderen
Aanvraag brooddozen
Wij zouden onze leerlingen bij de start van het schooljaar graag een brooddoos (formaat ca. 18 x 13 x 6cm) schenken; waarbij ze een keuze kunnen maken uit 4 zelfontworpen prints. De oplage zou ca. 250 ex. zijn. Bobex kwaliteitscontrole: Informatieve, maar wel reële aanvraag voor een school (basis + secundair onderwijs) in Brugge. Alvast bedankt voor uw snelle reactie.
Relatiegeschenken
West-Vlaanderen
Bedrukken van balpennen
Ik had graag de prijs en voorstellen om het laten bedrukken van balpennen met onze naam. Bobex kwaliteitscontrole: Graag prijs per hoeveel pennen, opstart voor logo en prijs per hoeveelheid voor deze Westvlaamse uitvaartzorg.
Relatiegeschenken
West-Vlaanderen
Drukken van bladwijzers
Wij zijn op zoek naar bladwijzers waar we tekst en logo kunnen op plaatsen. Bladwijzers: geen gewoon stukje papier, wel karton/plastic en zodanig dat je de bladwijzer over een blad kan schuiven. Bobex kwaliteitscontrole: Klant twijfelt tussen 1 of 2 kleuren (naargelang het prijsverschil). Bedankt voor uw prijsopgave voor beide opties.
Relatiegeschenken
Vlaams Brabant
Pralinedoosjes voor Paasactie
Voor één van onze marketingacties zijn wij op zoek naar kleine pralinedozen (+/- 125 - 250 gr). Bedoeling is om rond Pasen een doosje met daarin een kaartje en klein paaseitje op te sturen naar mogelijke potentiële klanten. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant zou graag hiervoor een prijsofferte willen ontvangen voor een oplage van 1.000/2.000/5.000 pralinedoosjes. Het mogen gewoon witte doosjes zijn.
Relatiegeschenken
Antwerpen
Drukken van arbre magiques
Graag een offerte voor het laten bedrukken van gele arbre magiques, Kleur knalgeel. Afmetingen: 8 x18,7 cm. Bedrukking in zwart, website vermelding en eventueel een aanvullende tekst. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 3.000 stuks.
Relatiegeschenken
Antwerpen
Geruite keukenhanddoek
Geruite keukenhanddoek met geborduurde naam erop in een kleur. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 500 exemplaren.
Relatiegeschenken
West-Vlaanderen
Hotelzeepjes voor b&b
Ik ben op zoek naar een leverancier van hotelzeepjes. De zeepjes moeten apart verpakt zijn, misschien met logo van onze b&b. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsofferte voor 500 stuks voor deze b&b uit West-Vlaanderen.
Relatiegeschenken
Antwerpen
Hotelzeepjes en douchegelflesjes
Wij zijn op zoek naar hotelzeepjes en kleine douchegelflesjes van ongeveer 20ml. Een tekst of logo is niet nodig. Bobex kwaliteitscontrole: Graag prijsofferte voor 1.000 exemplaren voor deze bed & breakfast. De contactpersoon is pas volgende week terug, maar u kan al uw offerte online indienen of doormailen.
Relatiegeschenken
Antwerpen
Lederen sleutelhangers voor leerlingen op school
Wij zijn op zoek naar een leverancier van lederen sleutelhangers om met mijn leerlingen zelf te ponsen. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een onderwijsinstelling uit het Antwerpse. Bedankt voor uw prijs opgave voor een 250-tal exemplaren.
Relatiegeschenken
Limburg
Eindejaarsgeschenkje personeel
Wij zijn op zoek naar een ecologisch gadget om als eindejaarspresentje aan ons personeel te geven. Liefst max €5 per stuk - betreft 250 personeelsleden. Bobex kwaliteitscontrole: Politiezone GAOZ gevestigd in provincie Limburg. Graag een gedetailleerde offerte, reageren liefst via mail. Bedankt.
Relatiegeschenken
Limburg
Relatiegeschenk milieu / winter
We zijn op zoek naar een geschikt relatiegeschenk voor onze werknemers. We dachten aan iets wat met milieu in de winter te maken heeft. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw origineel voorstel voor een 80-tal exemplaren.
Relatiegeschenken
Henegouwen
Originele relatiegeschenken
Wij zijn op zoek naar een originele manier om onze goede klanten/leveranciers te belonen (Niet met aanstekers, balpennen,... etc.) Bobex kwaliteitscontrole, op 06/02/2008: Bedankt voor uw origineel voorstel, samen met de offerte per prijs per hoeveelheden en indien mogelijk een staal.
Relatiegeschenken
Oost-Vlaanderen
Groeimeters voor kinderen en verjaardagskalenders
Voor de heropening van onze gemeentelijke bibliotheek willen we onze volwassen lener graag een verjaardagkalender (met logo en foto's van de bib) schenken en onze jeugdleners een groeimeter (eveneens met logo en foto's van de bib). Bobex kwaliteitscontrole, op 30/01/2008: Bedankt voor uw offerte opgave voor 500 groeimeters en 500 verjaardagskalenders.

Offerte aanvragen-relatiegeschenken
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben zeer tevreden over de vlotte samenwerking met Bobex."

F. Briosi

"Ik ben erg tevreden over Bobex en zal het zeker anderen aanraden. Bedankt."

K. Van Bree


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.