Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Printen: Ontvang snel meerdere gratis offertesPrinten-multifunctionele printer

Ontvang nu meerdere offertes: Multifunctionele printerOfferte aanvragen-multifunctionele printer

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Multifunctionele printer
Oost-Vlaanderen
Multifunctioneel toestel voor een zaak te Lede
Ik wens een multi. printer voor het bedrijf. Nu een gewone Canon, kleur, recto-verso, fotopapier lade mag erbij.
Multifunctionele printer
Oost-Vlaanderen
Multifunctioneel toestel voor een zaak te Sint-Niklaas
Ik wens een Multifunctionele printer voor mijn zaak. Huur/kopen mag beide in de offerte, kleur mag erbij, aansluiting zou er zijn.
Multifunctionele printer
Vlaams Brabant
Multifunctionele printer voor een bedrijf in Neerijse
Ik wens graag een multifunctioneel apparaat om te scannen, printen, kopiëren en faxen. Belangrijk is dat dit apparaat ook A3 formaat aan kan. Ik wens een aankoopofferte en mijn budget ligt rond de 1000€.
Drukken van folder, flyer of affiche
West-Vlaanderen
Printen van menukaart A3 formaat
Ik zoek een drukker voor het printen van een menukaart op A3-formaat: 210 g/m², recto verso, quadri druk, gerild, 2 vouwlijnen (3-luik). Bobex kwaliteitscontrole, op 08/06/2009: De klant wil hiervan graag 1.000 exemplaren laten drukken. Bedankt voor uw offerte.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
West-Vlaanderen
Printen en beletteren van 3 auto's
Wij zijn op zoek naar een partij om ons wagenpark te beletteren. Het ontwerp is volledig klaar en kan onmiddellijk drukklaar aangeleverd worden. De partij die we zoeken staat dus is voor het printen van het materiaal en het bekleven van de wagens. Bobex kwaliteitscontrole, op 14/04/2009: In bijlage kan u 3 bestanden vinden met daarin de ontwerpen op de desbetreffende modellen. Bedankt voor uw offerte.
Drukken van brochure of catalogus
Geen regio
Printen sponsorboekje
Wij zijn op zoek naar een drukker voor een sponsorboekje van een 16-tal bladzijden, dit voor een plaatselijke vereniging. Oplage: 5.750 exemplaren. Bobex kwaliteitscontrole, op 04/02/2008: Locatie: Knesselare Bedankt voor uw offerte opgave.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Printen van stickers
Ben op zoek naar een leverancier die mij vinyl stickers met tekst kan drukken in formaat: 50 x 14 cm, 35 x 10 cm, 12 x 5 cm, 6 x 2 cm, 4 x 2 cm en /of andere afmetingen. Bobex kwaliteitscontrole, gebeld op 07/01/2008: Bedankt voor uw offerte voor een oplage van 100, 250, 500, 1.000, 10.000 exemplaren. Twee en of één kleur!

Printen

Vind een multifunctionele printer aangepast aan de behoeften van uw bedrijf

Op zoek naar een geschikte multifunctionele printer voor uw bedrijf? Vul hier een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende aanbieders van multifunctionele printers. Wij werken met de beste leveranciers die u een breed gamma aan mogelijkheden kunnen bieden.

Bedrijven zijn steeds meer op zoek naar multifunctionele apparaten. Deze toestellen combineren de rol van een printer met die van een kopieerapparaat, scanner en soms ook fax. Mutlifunctionals bestaan in allerlei maten: Van kleine multifunctional tot grote die dienst doen als centraal afdruksysteem voor een KMO of afdeling dienst.

Per machine haalt u een hoger afdrukvolume. Zo bespaart u op de prijs per afdruk, zeker wanneer u uw instelling aanpast naar recto-verso.Offerte aanvragen-multifunctionele printer
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Als je offertes aanvraagt en ze kunnen je helpen, word je binnen de 24 u tot 48u gecontacteerd ..."

M. Scheymans

"Zeer tevreden, want we werden snel opgebeld door leveranciers."

I. Stam


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.