Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŰ | Ander land

 search

Premies: Ontvang snel meerdere gratis offertesPremies-spouwmuurisolatie

Ontvang nu meerdere offertes: SpouwmuurisolatieOfferte aanvragen-spouwmuurisolatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Paal
Ik wens de spouw van mijn prive ter laten isoleren. Vrijstaand huis van jaren 60, diepte spouw 8cm denk ik, gevels niet bewerkt, opp. 150m▓.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Lier
We wensen de spouw van onze prive te laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1974, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. 70m▓.
Spouwmuurisolatie
Oost-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie voor de regio Oudenaarde
Ik wens de spouw van mijn prive laten isoleren. Rijwoning van 1982, diepte spouw onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +40m▓.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Ruisbroek
Ik wens de spouw van mijn prive laten isoleren. Halfopen bebouwing van 1960, diepte spouw 5,6cm, gevels niet bewerkt, opp. 75m▓.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwmuurisolatie voor de regio Mol
Ik wens de spouwmuur van een woning die ik huur te laten isoleren(toestemming voor offertes van de eigenaar). Halfopen bebouwing van rond 1960, diepte spouw 5cm, gevels niet bewerkt, opp. +50m▓.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor de regio Nieuwerkerken
Ik wens de spouwmuur van mijn prive te isoleren. Vrijstaand huis van 1975, diepte spouw 6cm, opp. +60m▓, gevels niet bewerkt.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Spouwmuurisolatie te Harelbeke
Ik ben eigenaar van een woning van 1967. Wij zoeken nu een offerte voor spouwmuurisolatie. Het is een vrijstaande woning met naakte vrije baksteen. Wij opteren om via de binnenkant te isoleren want de woning is volledig gestript ( plaaster weg, vloer weg, rolluiken weg,..). Kan u mij voor 29/07 bellen om een afspraak te maken ter plaatsen. Alvast bedankt.
Spouwmuurisolatie
West-Vlaanderen
Aanvraag Spouwmuurisolatie te Jabbeke
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor spouwmuurisolatie voor een vrijstaande woning (bouwjaar 1989) waarvan wij eigenaar zijn. Onze buitengevel is onbewerkt, en de totale oppervlakte van de spouwmuur bedraagt ruw geschat 120m▓. De diepte van de spouw kennen wij niet. Graag wensen wij nog genieten van de premies waarvoor wij in aanmerking komen.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie te Hamont - Achel.
Beste, Mijn man en ik zijn eigenaar van een vrijstaande woning. 1986 is het bouwjaar. De buitenmuren zijn gewone fašade steen. Kunnen jullie mij contacteren voor het maken van een gepaste offerte ? Plaatsbezoek is gewenst. Groetjes Gerty.
Spouwmuurisolatie
Antwerpen
Spouwisolatie voor een woning in Turnhout
Graag offerte voor spouwmuurisolatie. Het gaat om een halflosbouw woning met 3 losse gevels. Ik schat dat 125m▓ ge´soleerd moet worden. Ook sta ik open voor vrijblijvende afspraak.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor een woning in Hechtel
Een vrijstaande woning waar de 4 gevels dienen ge´soleerd te worden. Spouw van 6 cm. Ik vermoed dat de oppervlakte rond de 180m▓ zal zitten maar zeker ben ik hier niet van. Ik wens graag een afspraak ter plaatse voor een geschikt advies te krijgen over een geschikt isolatiemethode en martiaal. Ook over de mogelijke premies wens ik verdere informatie.
Spouwmuurisolatie
Limburg
Spouwmuurisolatie voor een woning in Peer
Graag de prijs voor spouwmuurisolatie. Dit is voor een vrijstaande woning met een muuroppervlakte van ongeveer 200m2. Ik wens naast de precieze prijs ook meer informatie over wat de mogelijkheden zijn om geld terug te vorderen via premies. Ik ben telefonische bereikbaar voor een afspraak ter plaatsen.

Premies

Bent u op zoek naar spouw- en muurisolatie? Dan kunt u hier zeker het juiste advies ontvangen. Vul een aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende gespecialiseerde aanbieders in spouw en muurisolatie. Wij werken met de beste aanbieders die u een breed gamma aan materialen en gericht advies kunnen geven.

Naast muurisolatie kunt u ook opteren om vloerisolatie en dakisolatie te plaatsen in uw woning of eigendom. Uw muren goed isoleren is belangrijk, aangezien het u heel wat energie bespaart. Zo laat u de kostbare energie die u heeft opgewekt niet zomaar door de muren ontsnappen. De ruimtes van uw woning of eigendom zullen met muurisolatie niet zo onderhevig zijn aan felle temperatuurschommelingen. Met de juiste isolatiematerialen zal de ruimte minder snel afkoelen, waardoor u minder energie moet verbruiken om deze weer opgewarmd te krijgen.

Daarnaast geniet u nog van andere voordelen. Uw woning of eigendom is met degelijke muurisolatie beschermd tegen verschillende weersomstandigheden, zoals felle regen, Siberische koude, enzovoort. Het is soms onvermijdelijk dat door felle regenbuien vocht in het metselwerk en muren binnendringt. Het vocht mag niet met de binnenmuren in contact komen. Goed isoleren is dus de boodschap!Offerte aanvragen-spouwmuurisolatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben tevreden over de diensten van Bobex. Ik heb op eenvoudige wijze contact gekregen met een..."

M. Claeys

"Geen opmerkingen of suggesties. Tevreden!"

L. Louis


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

ę 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.