Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Personenwagens: Ontvang snel meerdere gratis offertesPersonenwagens-voertuiglokalisatie

Ontvang nu meerdere offertes: VoertuiglokalisatieOfferte aanvragen-voertuiglokalisatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Tankkaart
Limburg
Aanvraag Tankkaart te Sint-Truiden
Wij zijn op zoek naar prijsoffertes voor tankkaarten. Wij hebben 2 personenwagens en gebruiken nog geen tankkaarten. Eťn personenwagen rijdt op diesel, de andere op benzine. Wij zijn hoofdzakelijk binnen Benelux actief. Ik ben de zaakvoerder binnen de firma.
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Tankkaart te Destelbergen
Wij zijn op zoek naar offertes voor een 3tal tankkaarten, bedoeld voor een 3tal personenwagens (diesel en benzine). Momenteel gebruiken wij nog geen tankkaarten en wij zijn actief binnen BelgiŽ. Ik ben de zaakvoerder van de firma.
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Tankkaart Gentbrugge
Wij zijn op zoek naar prijsoffertes voor 3 tankkaarten bedoeld voor 2 personenwagens (diesel) en 1 bestelwagen (benzine). Wij zijn hoofdzakelijk binnen de landsgrenzen actief (BelgiŽ) en maken nog geen gebruik van maaltijdcheques. Ik ben de zaakvoerder van de firma.
Tankkaart
Limburg
Tankkaart voor een bedrijf in Beringen
wagenpark van 45 wagens. Deze wordt wel opgedeeld in twee firma's. Voornamelijk diesel en 1 benzine wagen. Ook twee vrachtwagens, 25 bestelwagens en 18 personenwagens. We zoeken eenmulti merken tankkaart. totaal van 140.000 dl getankt.
Tankkaart
Antwerpen
Aanvraag Tankkaart te Westerlo
Graag ontvangen wij offertes voor een 25tal tankkaarten voor een 25tal personenwagens (diesel en benzine). Wij gebruiken momenteel een tankkaart van Shell en wij wensen een prijsvergelijking te doen. Ik ben zaakvoerder van de firma.
Tankkaart
Antwerpen
Aanvraag Tankkaart te Wuustwezel
Wij zoeken offertes voor 2 tankkaarten voor 2 personenwagens (1 diesel en 1 benzine). Wij zijn in BelgiŽ actief en gebruiken momenteel geen tankkaarten. Ik ben zaakvoerster van de firma.
Tankkaart
Antwerpen
Aanvraag Tankkaart te Viersel
Graag ontvangen wij offertes voor 4tankkaarten bedoeld voor 4 personenwagens die momenteel op benzine rijden. Ik ben zaakvoerster van de firma. Wij gebruiken momenteel nog geen tankkaarten en zijn hoofdzakelijk binnen BelgiŽ actief.
Tankkaart
West-Vlaanderen
Aanvraag Tankkaart te Wielsbeke
Wij zoeken offertes voor 5 tot 6 tankkaarten voor 5 tot 6 voertuigen (personenwagens en lichte vrachten, zowel benzine als diesel). Wij zijn vooral actief binnen BelgiŽ (eerder Benelux) en hebben reeds een tankkaart van DKV (wij wensen een prijsvergelijking te doen). Ik ben directie-secretaresse.
Tankkaart
Antwerpen
Aanvraag Tankkaart te Retie
Wij zoeken offertes voor 5/6 tankkaarten voor 2 personenwagens (diesel), 2 bestelwagens (diesel) en een vrachtwagen (diesel). Wij zijn hoofdzakelijke binnen de landsgrenzen actief en hebben reeds een tankkaart (wij wensen de prijzen te vergelijken). Ik ben zaakvoerder van de firma.
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Tankkaart te Beveren-Waas
Wij zoeken offertes voor 4 tankkaarten voor 4 personenwagens (diesel). Wij zijn hoofdzakelijk binnen BelgiŽ actief en hebben nog geen tankkaarten. Ik ben de zaakvoerder van de firma.
Tankkaart
Limburg
Aanvraag Tankkaart te Borgloon
Wij zijn op zoek naar offertes voor 2 tankkaarten voor 2 personenwagens (waarvan 1 op diesel en de andere personenwagen die op benzine rijdt). Wij zijn hoofdzakelijk binnen BelgiŽ actief en wij hebben hier momenteel geen leverancier voor. Ik ben zaakvoerster van de firma.
Tankkaart
West-Vlaanderen
Aanvraag Tankkaart te Deerlijk
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor een 35 tankkaarten voor 35 voertuigen (allemaal personenwagens) die op diesel rijden (behalve 2 voertuigen die op benzine rijden). Wij zijn hoofdzakelijk actief binnen BelgiŽ. Wij hebben momenteel tankkaarten van Shell en wensen een prijsvergelijking te doen . Ik ben verantwoordelijke voor HR en Fleet Management.
Tankkaart
Antwerpen
Aanvraag Tankkaart te Lichtaart
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor 4 tot 5 tankkaarten voor 4 tot 5 voertuigen (allemaal personenwagen) die allen op diesel rijden, behalve 1 personenwagen dat op benzine rijdt. Wij zijn hoofdzakelijk binnen BelgiŽ actief. Wij hebben momenteel geen tankkaarten. Ik ben zelfstandige in bijberoep.
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Tankkaart te Aalter
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor 2 tankkaarten voor 2 voertuigen (2 personenwagens) die op diesel (1 personenwagen) en benzine (1 personenwagen) rijden. Wij zijn hoofdzakelijk binnen BelgiŽ actief. Wij hebben momenteel geen tankkaarten. Ik ben de zaakvoerder van de firma. Wij staan open voor meerdere mogelijkheden van de betaalterminal (zoals betaling parking...).
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Hofstade Aalst
In totaal gaat het over 45 voertuigen waar we vroeger onmiddellijk een geo-lokalisatie systeem voor hebben aangeschaft. Omdat we hier niet zo tevreden over zijn wensen we graag eens en vergelijk te maken met andere leveranciers en dan te veranderen indien u ons een beter voorstel kunt geven. We hebben in totaal 2 vrachtwagens, een 20 bestelwagens en nog eens 25 bedrijfswagens. Dit systeem dient zowel voor geo-traceren voor beheer van de vloot, ritregistratie voor rapportering en bijhouden van de opdrachten en tenslotte het opvolgen en controle van het personeel en buitendienst.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Deurne
Het zou gaan om 3 of 4 wagens. We zouden dit vooral willen invoeren om onze vertegenwoordigers beter te kunnen opvolgen.
Voertuiglokalisatie
Brussel
Voertuiglokalistatie systeem voor een beveligingsfirma in Brussel
Wij willen dit systeem invoeren om onze vertegenwoordigers op het terrein beter te kunnen opvolgen. Het zou zowel gaan over efficiŽnter beheer als controle over de rapportering. In het tottaal hebben we een 20-tal bedrijfswagens die met dit systeem mogen worden uitgerust.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen
We gebruiken een bestewagen die soms gebruikt wordt voor de vervoer van dure goederen. Daarom zouden we graag een volgsysteem instaleren om ons te vertellen waar de wagen naatoe rijdt, hoelang men onderweg is , waar men is gestopt enz...
Voertuiglokalisatie
Limburg
Track en trace systeem volgen voertuigen werknemers
Graag een offerteaanvraag voor een track & trace systeem dit voor een 10-tal bedrijfswagens, graafmachines, tracktoren e.d. Sommige wagens zijn al uitgerust met een tracking systeem dat werkt met een soort gsm-kaart. Graag een tracking systeem om ook meer controle te hebben op mijn werknemers, waar ze zitten en wat ze doen. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Volgen bestelwagens track&trace
Ik zoek een tracking systeem voor controle van de bestelwagens. Graag voorstel, informatie en offertes.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Traceren van bedrijfsvoertuigen
Graag een prijsindicatie alsook informatie omtrent het traceren van bedrijfsvoertuigen van onze vertegenwoordigers. Alvast bedankt.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Informatie en offerte track en trace systeem groot aantal voertuigen
Ik ontvang graag informatie en een voorstel voor het tracken van voertuigen. Ons wagenpark telt iets meer dan 100 voertuigen.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Lokaliseren van personenwagens en vrachtwagens
Informatie aanvraag omtrent voertuiglokalisatie. Ons bedrijf telt een aantal personenwagens alsook lichte vrachtwagens. Graag de nodige informatie voor een minimum van 5 voertuigen. Alvast bedankt.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuiglokalisatie
Graag de nodige informatie omtrent een track and trace systeem,dit voor een 15-tal bestelwagens. Alvast bedankt.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Lokalisatie van voertuigen
Graag de nodige informatie met daarbij ook de nodige prijzen omtrent voertuiglokalisatie, dit voor een 2tal wagens waarvan 1 bestelwagen en 1 personenwagen. Alvast bedankt.

Personenwagens

Wenst u de activiteiten van uw mobiele teams beter te beheren en overbodige verplaatsingen te vermijden? Wij helpen u. Ontvang nu 3 voorstellen en vergelijk.

Leid uw personeel in goede banen

Hebt u mobiel personeel in uw bedrijf? Dan zal voertuiglokalisatie u ten goede komen. Geolokalisatie zal u helpen om uw chauffeurs, leveranciers, werfpersoneel, technici, verkopers en vertegenwoordigers in goede banen te leiden. Met Fleet Management systems kan je volgende dingen:

 • Zie welke technicus het dichtst bij de klant is
 • Beheer uw mobiel personeel
 • Verhoog de productiviteit van uw verkoopteams
 • Vermijd nutteloze verplaatsingen van uw vertegenwoordigers
 • Verbeter de veiligheid van uw chauffeurs
 • Beveilig uw materiaal
 • Verkort het aantal afgelegde kilometers
 • Hou eco-scores van uw personeel bij
 • Bevorder eco-driving
 • Verlaag de benzinekosten van uw vloot
 • Ga voor een ecologisch bedrijf
 • Krijg overzicht over welke opdrachten uitgevoerd zijn

Met Real-time tracking van voertuigen zal uw onderneming efficiënter te werk kunnen gaan. Het zal uw winsten ten goede komen. Bovendien is het een handig hulpmiddel om uw klanten een nog betere dienstverlening te bieden. Geen wonder dat steeds meer bedrijven gebruik maken van track en trace.

U kan kiezen voor een Geofencing-optie. Met deze optie baken je een bepaald gebied af. Wanneer de auto, camion, camionette, ... buiten dit gebied gaat krijg je een melding. Maar ook voor vele andere dingen kan je een melding krijgen. Zo kan je ervoor zorgen dat je een SMS krijgt wanneer het autoalarm afgaat. Of dat je een mail krijgt wanneer de auto aan een bepaald aantal kilometers zit en dus nog eens naar de controle zou moeten. Vraag daarom meer informatie aan. Vul onderstaand formulier in en kom in contact met verschillende leveranciers. Zo vergelijk je zelf de mogelijkheden en kosten van voertuigtracking in België.

Je kan ook kiezen voor een heel aantal andere beveiligingsopties. Zo kan je ervoor zorgen dat je het voertuig van op afstand onbruikbaar kan maken. Stel dat jouw auto gestolen wordt. Dan kan je met één enkele muisklik de motor onbruikbaar maken. De auto zal vanaf dan niet meer kunnen starten, tot jij de actie ongedaan maakt.

Zeg wat u wenst en ontvang verschillende offertes

Wenst u ook te gaan voor een efficiënt beheer van uw buitendiensten? En zou u ook graag geen overbodige ritten meer laten doen door uw personeel? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang snel offertes voor track en trace van uw voertuigen.


Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   , 

Offerte aanvragen-voertuiglokalisatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Positieve ervaring met deze dienst. Ik kreeg snel duidelijke offertes."

E. Wilms

"Snelle en goede service!"

C. Capo


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.