Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Pennen: Ontvang snel meerdere gratis offertesPennen-promotiemateriaal

Ontvang nu meerdere offertes: PromotiemateriaalOfferte aanvragen-promotiemateriaal

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiemateriaal
Geen regio
Pennen en aanstekers
Ik heb voor een cliŽnt van mij ter promotie van zijn activiteiten een offerte nodig voor de levering van: 1.500 stuks zwarte balpennen voorzien van logoopdruk wit/Rood en 1.500 stuks zwarte gasaanstekers voorzien van logoopdruk Wit/ Rood. Bobex kwaliteitscontrole: Deze artikelen zullen uitgedeeld worden op beurzen of aan bezoekers. Bedankt voor uw prijsopgave voor dit materiaal. U kan de klant rechtstreeks bereiken.
Promotiemateriaal
Antwerpen
Schrijfblokken & balpennen
Voor onze VZW zouden we graag wat promomateriaal hebben: pennen met ons logo en schrijfblokken (blok met gelijnd of commercieel geruit papier om notities te maken). Deze schrijfblokken dienen A4 te zijn en ons logo, onze slogan en onze kleuren dienen op te kaft te staan. Bobex kwaliteitscontrole, op 01/04/2009: Derde offerteaanvraag van dit Vlaams Instituut op Bobex. De schrijfblokken willen ze dan bijvoorbeeld ter beschikking stellen op events, workshops, etc. Bedankt voor uw offerte voor 1.000 stuks van elk.
Relatiegeschenken
West-Vlaanderen
Relatiegeschenken: Soccer Night
Soccer Night is een sportevenement waarbij we beach voetbal combineren met waterpolo. Het is grotendeels een nachtactiviteit.We verwachten ongeveer 700 toeschouwers. We zoeken relatiegeschenken om onze sponsors en andere partners te bedanken. Bobex kwaliteitscontrole, op 12/03/2009: Dit is een nieuw evenement dat zeker ambitie heeft om een jaarlijkse traditie te worden. Bedankt voor uw voorstel en offerte.

Offerte aanvragen-promotiemateriaal
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Wij zijn toch zeer tevreden over de resultaten."

"Ik ben tevreden over de vlotte, vlugge reactie en de duidelijke communicatie. Dank je wel, Bobe..."

M. Jacobs


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.