Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Ontwerpen: Ontvang snel meerdere gratis offertesOntwerpen-logo of huisstijl ontwerp

Ontvang nu meerdere offertes: Logo of huisstijl ontwerpOfferte aanvragen-logo of huisstijl ontwerp

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Ontwikkelen van logo en huisstijl
Graag ontwikkelen van logo en huisstijl. Doel: recruiteren van doctors & verpleegsters uit diverse landen om hen in BelgiŽ te laten werken. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een internationaal medisch bedrijf. Bedankt voor uw prijsopgave.
Reclamemateriaal ontwerp
Antwerpen
Logo voor gevelreclame
Ik ben op zoek naar iemand die een logo voor gevelreclame kan ontwikkelen. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is op zoek naar een jonge, frisse stijl. Zie bijlages voor een aantal voorbeelden. Bedankt voor uw reactie indien interesse in deze opdracht.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Limburg
Aankopen van spandoek voor kunstgalerij
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor het bedrukken van een spandoek (afmetingen: 2m x 2m), deze om buiten te hangen, eventueel met frame of op aanhangwagen. Graag een prijsopgave voor 1, 2, 3 of 4 stuks (met/zonder frame), dubbelzijdig bedrukt indien mogelijk. Grafisch deel zal door mij gedaan worden. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een online kunstgalerij en webshop die unieke handgemaakte olieverf schilderijen en andere kunstwerken te koop aanbiedt. Graag een gedetailleerde prijsopgave via de site.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Logo ontwerpen voor damesboetiek
Wij zijn op zoek naar een origineel logo om op onze flyers, brochures en dergelijke te kunnen plaatsen. Bobex kwaliteitscontrole: Dit is voor een klant die gelegen is in Antwerpen. Zij willen graag een fris en aantrekkelijk logo dat vrouwvriendelijk is (damesboetiek). Bedankt voor uw prijsopgave.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Ontwerpen van een logo
Wij nemen dit jaar deel aan de open bedrijvendag, daarom zouden we een logo nodig hebben. Bobex kwaliteitscontrole, op 28/05/2009: De klant deelt mee dat een paprika zeker aanwezig moet zijn in het logo, en dan liefst ook de 3 hoofdkleuren, namelijk rood, geel en groen. Bedankt voor uw offerte.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Nieuw logo ontwerpen
Ik wil een stijlvol logo dat past binnen ons profiel. Bobex kwaliteitscontrole, op 08/05/2009: De klant is een theaterbureau voor het boeken en inhuren van artiesten. De klant dacht aan een logo in opvallende maar stijlvolle frisse kleur. Bedankt voor uw offerte.
Logo of huisstijl ontwerp
Vlaams Brabant
Logo voor consultancy bureau
In de loop van het jaar ga ik starten met een consultancy bureau. Ik ben momenteel op zoek naar een leverancier die een logo maakt met daaraan een kleine website verbonden. Bobex kwaliteitscontrole, op 18/03/2009: De sector van deze klant zal Human Resources zijn. Bedankt voor uw prijsopgave voor deze klant die bij deze van de 2e keer van Bobex gebruik gemaakt heeft.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Limburg
Ontwerp spandoek dierenartsenpraktijk
Project: overname bestaande dierenartsenpraktijk in centrum van Genk door jonge dierenartse. De vorige dierenarts heeft de zaak afgebouwd de laatste 10 jaren. Mijn doel is op te vallen om de klanten duidelijk te maken dat de praktijk vernieuwd is en dat er een nieuw beleid is, de praktijk aantrekkelijk te maken. Momenteel heeft de praktijk een verouderd cliŽnteel en nodigt ze niet uit om spontaan binnen te komen. Aan het pand zelf valt niets te veranderen. De praktijkruimte huur ik van de vorige dierenarts en is op de benedenverdieping van zijn huis gelegen. Aan het begin van het pad naar de praktijk toe staat een paal met dierenartsenkruis en een muur met brievenbus. Bobex kwaliteitscontrole, op 24/02/2009: Deze klant deelt mee dat de ingang naar de praktijk zeer onduidelijk is. Bedankt voor uw offerte.
Logo of huisstijl ontwerp
Antwerpen
Ontwerpen van een huisstijl
Ik ben op zoek naar iemand die een huisstijl voor ons kan ontwikkelen. Het bestaande logo moet gerestyled worden. Verder dienen er naamkaartjes, briefpapier en enveloppen ontworpen te worden. Er dient ook een folder A4-formaat ontworpen te worden. Bobex kwaliteitscontrole, op 09/12/2008: De klant situeert zich in 2500 Lier. Het bestaande logo dateert van 1950 en is dus gedemodeerd. Het ontwerp van de verschillende zaken dient tijdloos, klassiek en degelijk te zijn. De klant werkt zowel met een PC als een Macintosh.
Logo of huisstijl ontwerp
Oost-Vlaanderen
Ontwerpen van logo en huisstijl
Ons bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop van kleinmeubels aan particulieren. Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons een sober en stijlvol logo en huisstijl kan ontwikkelen. Bobex kwaliteitscontrole, op 01/12/2008: De doelgroep van het bedrijf zijn koopkrachtige mensen die een oog hebben voor een mooi design. De klant wenst via de Bobex-website een prijsopgave ontvangen.
Reclamemateriaal ontwerp
Antwerpen
Ontwerp folder
Ik wil graag folder laten ontwerpen 8 of 12 pagina's A5 met bestaand beeldmateriaal en drukklaar. Bobex kwaliteitscontrole, op 20/06/2008: Opdracht wordt voorbereid door deze klant. Bedankt voor uw spoedige prijsofferte.
Logo of huisstijl ontwerp
West-Vlaanderen
Ontwerp drukwerk en opmaak websites
Wij zijn op zoek naar een freelance grafisch ontwerper voor drukwerk en opmaak van websites voor diverse van onze projecten. Dit betreft een permanente opdracht. Bobex kwaliteitscontrole, op 17/06/2008: Locatie: Oostende. Bedankt om deze klant te contacteren indien interesse in deze aanvraag.

Offerte aanvragen-logo of huisstijl ontwerp
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Prima service, snelle opvolging."

D. Claessens

"Gemakkelijk, gebruiksvriendelijk, snelle reacties."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.