Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Mailing: Ontvang snel meerdere gratis offertesMailing-frankeermachine

Ontvang nu meerdere offertes: FrankeermachineOfferte aanvragen-frankeermachine

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Drukken van folder, flyer of affiche
Brussel
Folders pour organisation à Bruxelles
Recherchons prestataire pour l'impression d'une centaine de folder, format 297 x 297; 120 gr; papier recyclé de couleur gris ou sépia. 8 couleurs. Le matériel vous sera remis directement par moi-même. Délai: 23 décembre 2011. Contrôle de qualité Bobex: pour une organisation dédiée au bien-être des aînés. Celle-ci propose des services psychologiques tant pour eux que pour les aidants professionnels, en groupe ou sous forme de suivi individuel. Merci de remettre votre devis. Cordialement.
Drukken van folder, flyer of affiche
Groothertogdom Luxemburg
Impression mailing A4 recto/verso
Nous souhaitons faire un mailing au format A4, impression recto/verso, quadri (jaune/rouge/bleu et noire). 80 gr, papier standard. Aucune finition spéciale, aucun volet. Format A4 que nous plierons nous même pour les mettre dans des enveloppes. Nous vous fournirons un fichier PDF déjà finalisé, nous attendons une copie identique. Contrôle de qualité Bobex: pour une société actif depuis plus de 10 ans dans le marché immobilier professionnel au Luxembourg, Merci de remettre votre devis en ligne dès maintenant. Cordialement.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Mailing per post
Wij zijn een jong bedrijf dat per post een mailing wenst te doen naar zo een 350 klanten over heel België. Wij maken een voorstelling van ons bedrijf op A4 formaat in briefvorm, dit moet gedrukt worden op een kwaliteitspapier en in kleur. Dit dient in envelopes gestoken worden die elk een etiket erop hebben waarop gedrukt de begunstigde met naam en adres op staat. Bobex kwaliteitscontrole: Dit is voor een klant die gelegen is in Antwerpen. De brieven moeten gedrukt worden in 6kleurendruk. Bedankt voor uw prijsofferte.

Mailing

U bent op zoek naar een frankeermachine? Wij geven u gratis advies. Stuur hier gratis uw offerteaanvraag voor een frankeermachine en vergelijk de offertes van de beste leveranciers.

Met een frankeermachine kan u tijd en geld besparen op het versturen van uw post. Een frankeermachine drukt immers een stempel met de juiste frankeerwaarde op uw poststuk in plaats van dat u een postzegel moet kleven. U hoeft dus nooit meer in de wachtrij in het postkantoor te staan.

Enkel met een frankeermachine heeft nog steeds de keuze tussen prior en non-prior. U zal dus steeds correct frankeren zonder één cent te veel te betalen. Gemiddeld genereert dit een besparing van nog eens 12% op uw frankeerkosten.

Maar een frankeermachine koop je niet zomaar. Om een frankeermachine te mogen gebruiken hebt u eerst de toelating van Bpost nodig. De leverancier van de machine zal u bij het aankoop of huurcontract van uw frankeermachine dan ook vragen een aanvraag voor gebruikstoelating in te vullen. Deze aanvraag moet je dan overmaken aan de Post en dan krijg je een identificatienummer.

Een frankeermachine is gemakkelijk in gebruik. Je kunt deze zeven dagen op zeven, 24u op 24 gebruiken en opladen. Het geld dat je er op zet gaat gewoon rechtstreeks van je rekening. Een frankeermachine kan uw boodschap ook een beetje extra in de verf zetten. Zo kan u naast uw frankering vaak een reclameboodschap laten drukken. Of u laat de bedrijfsgegevens erbij drukken. Uw post zal er een professionelere uitstraling door hebben.

U kunt een frankeermachine huren of kopen. Vergelijk hier welke optie de beste is voor uw bedrijf. Mogelijk doet u er goed aan eerst een machine te huren en pas te kopen wanneer u zeker bent van uw aankoop. Maar in elk geval vergelijk je best alle prijzen op de markt voor je een beslissing neemt.

Een investering in een frankeermachine zal uw bedrijf een heel pak tijd en geld besparen. Vul onze vragenlijst in en ontvang vrijblijvende offertes voor een frankeermachine.


Zoektermen:


Offerte aanvragen-frankeermachine
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel interessant, zeker voor herhaling vatbaar indien nog eens nodig. Interessant voor bepaalde..."

"Gemakkelijk. Ik hoef niet te zoeken naar aannemers."

C. Diependaele


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.