Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Kledij: Ontvang snel meerdere gratis offertesKledij-promotiekledij

Ontvang nu meerdere offertes: PromotiekledijOfferte aanvragen-promotiekledij

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Promotiekledij
Brussel
fluovestjes voor gemaanschapscentrum, Brussel
100 fluovestjes met opdruk van logo in 1 kleur. 50 3-6 jaar 50 6-12 jaar liefst op opening langs de zijkant. Bobex kwaliteitscontrole: Gaat over een gemeenschapscentrum. Zouden liefst fluo vestjes hebben voor 21/08 maar dit is geen harde deadline. Liefst fluovestjes die langs de zijkant opengaan en dan langs de zijkant opengaan maar ander zijn ook welkom.
Promotiekledij
Geen regio
Uniformen voor een hotel
Wij zijn op zoek naar 6 tot 10 uniformen voor het personeel van ons hotel. Per persoon betreft het een broek met een blouse/hemdje en eventueel vestje. De kleuren moeten donker van aard zijn: zwart, donkerblauw of taupe. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een hotel gevestigd in Kortrijk. Graag een prijsofferte via email. Alvast bedankt.
Promotiekledij
Limburg
Bedrukken T-shirts met logo, naam + adres
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor het bedrukken van witte kinder t-shirts met daarop het logo, naam en adres van de school. Afmetingen van tekst en logo: 13cm x 13cm op de voorzijde (ongeveer in het midden) gemiddeld 8cm van de nekboord af. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een basisschool gelegen in de provincie Limburg. Graag een gedetailleerde offerte, reageren kan rechtstreeks via e-mail of telefoon, vragen naar Philomène of Dilek. Met dank.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Drukken van kledij
Ik wens 5 wielertenues heren, broeken + shirts in de kleuren van ons bedrijf te laten bedrukken. Bobex kwaliteitscontrole: Dit is voor een klant die gelegen is in Antwerpen. Bedankt voor uw prijsopgave voor dit drukwerk.
Promotiekledij
Antwerpen
Promotiekledij: polo's
Ik wil 50 kwalitatieve polo's aankopen met clublogo. Bobex kwaliteitscontrole: Deze polo's moeten een geborduurd logo hebben in 1 of 2 kleuren, aangebracht links boven.
Speciaal drukwerk
Brussel
Stickers in vinyl (voor op kledij)
Gepersonaliseerde stickers in vinyl (voor op kleding) die gebruikt worden als naambadge. Grootte: 7 cm breed en 4 cm hoog Aantal: - 450 stickers waarop ons logo gedrukt is + naam van de genodigde en zijn of haar bedrijf - 50 stickers met enkel het logo bedrukt Bobex kwaliteitscontrole, op 19/08/2009: Deze klant heeft dus in totaal 500 stickers om op kledij te plakken nodig van 4 op 7 cm. Bedankt voor uw prijsindicatie.
Promotiekledij
Antwerpen
Promotie kledij
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor 100 t-shirts met bedrukking op voor en achterkant en 40 regenjassen (gevoerd) met bedrukking voor en achter. Bobex kwaliteitscontrole, op 12/08/2009: Deze kleding zal worden uitgedeeld aan een voetbalploeg die door deze klant wordt gesponsord om hun merkimage productief te maken. Bedankt voor uw prijsofferte.

Offerte aanvragen-promotiekledij
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Perfecte organisatie."

E. Vranckx

"Wij zijn zeer tevreden en hebben voldoende informatie doorgekregen van de leveranciers."

J. Wouters


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2016 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.