Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Gadgets: Ontvang snel meerdere gratis offertesGadgets-promotiemateriaal

Ontvang nu meerdere offertes: PromotiemateriaalOfferte aanvragen-promotiemateriaal

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Relatiegeschenken
Limburg
Keycords / omhangkoorden / sleutelkoorden
Kunnen er 200 keycords / omhangkoorden / sleutelkoorden gemaakt / bedrukt worden die (= de keycord / omhangkoord zelf) bestaat uit 2 kleuren (zwart en violet) die in elkaar overgaan (dégradé) en waarbij de keycord / omhangkoord voor 2/3de bestaat uit de kleur zwart en 1/3de uit de kleur violet. Er zou ook nog een witte bedrukking op moeten met 2 logo's.
Relatiegeschenken
West-Vlaanderen
USB sticks
Ik ben op zoek naar een leverancier van zwarte USB sticks, logo in 1 kleur (pms 200C Pantone), capaciteit 2 gb en 4 gb, om prijs te kunnen vergelijken. Bobex kwaliteitscontrole: Offerteaanvraag van een jeugdvereniging. Bedankt voor uw prijsopgave.
Relatiegeschenken
Antwerpen
Arbres magiques
Graag een offerte voor 12 juli van het type arbre magique met bedrukking van ons logo. Indien mogelijk het geurboompje in de vorm van het logo. Graag een dubbelzijdige bedrukking. Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlage bij de offerteaanvraag voor het logo van deze klant. Bedankt voor uw prijsofferte voor 5.000 en 10.000 exemplaren. Apart verpakt.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Pennen met logo & website
Gezien onze activiteit in de opleidingssector zijn we op zoek naar balpennen met ons logo en webadres (print of gegraveerd). Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 500 exemplaren.
Relatiegeschenken
West-Vlaanderen
Drukken van bladwijzers
Wij zijn op zoek naar bladwijzers waar we tekst en logo kunnen op plaatsen. Bladwijzers: geen gewoon stukje papier, wel karton/plastic en zodanig dat je de bladwijzer over een blad kan schuiven. Bobex kwaliteitscontrole: Klant twijfelt tussen 1 of 2 kleuren (naargelang het prijsverschil). Bedankt voor uw prijsopgave voor beide opties.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Offerte USB sticks
Ik ben fotograaf in bijberoep en zou graag voor mijn klanten gepersonaliseerde USB sticks meegeven. Dit mag het eenvoudigste zijn maar. Hiervan zou ik een 10-30 stuks willen en met een geheugen van 4-8gb. Bobex kwaliteitscontrole: Kunt u hiervoor een correcte prijs, rekening houdend met beperkt budget, doormailen naar deze klant? Alvast bedankt.
Promotiemateriaal
Limburg
Promotiematriaal voor een jeugdbeweging, Limburg
Ik zoek iemand voor het bedrukken van latjes (15 cm) met 3 kleuren (Achtergrond = rood, Tekst is wit en het logo wit met zwart). Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw prijsopgave voor 500 exemplaren.
Promotiemateriaal
Limburg
Offerteopgave concertlampjes
Ik zou graag de prijs weten van een 300-tal concertlampjes, onbedrukt. Bobex kwaliteitscontrole: Deze zullen dienen voor een evenement en moeten niet bedrukt worden. Bedankt voor uw offerteopgave.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
3D brillen of slaapmaskers
Ik ben op zoek naar gepersonalisseerde 3D-brillen of gepersonaliseerde slaapmaskers op korte termijn. Bobex kwaliteitscontrole: Bedankt voor uw offerteopgave voor 200 exemplaren.
Relatiegeschenken
Limburg
Bedrukte sleutelhangers en pennen (elk 2500 stuks)
Graag ontvingen wij een prijsofferte voor bedrukte sleutelhangers en pennen. Deze dienen voorzien te worden van ons logo en onze slogan. Bobex kwaliteitscontrole: De klant wenst zowel van de sleutelhangers als van de pennen 2500 stuks. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Promotiemateriaal studentenclub
Voor een jonge, gemotiveerde studentenclub zijn wij op zoek naar promotiemateriaal. De club is nog niet zo lang geleden opgericht en het zou leuk zijn om onze activiteiten en onze club te promoten via allerhande leuk promotiemateriaal. Alles is welkom, liefst tegen een zeer geringe prijs. Bobex kwaliteitscontrole: Ze hebben een breed publiek, gezien hun locatie (Gent). Alvast bedankt voor de prijsoffertes.
Relatiegeschenken
Oost-Vlaanderen
Prijsofferte 1000 muntdoosjes
Ik had graag prijsoffertes verkregen voor de aankoop en bedrukking van muntdoosjes. In bijlage het gewenste muntdoosje (zelfde kleur), dat dan bedrukt zou moeten worden met witte of crèmekleurige letters. Bobex kwaliteitscontrole: De bedrukking zou hieruit moeten bestaan: De klant wenst een prijsofferte voor 1000 muntdoosjes en de offertes zouden bij voorkeur per mail moeten worden verstuurd. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Promotiemateriaal
West-Vlaanderen
Klimmusketon of frigomagneet
Ik ben op zoek naar gadgets zijnde ofwel een klimmusketon met flessenopener in de bedrijfskleuren ofwel een frigomagneet van het bedrijfslogo in reliëf. Bedrijfslogo kan u in bijlage vinden. Bobex kwaliteitscontrole: Het gaat om een aantal van 1.000 tot 1.500 stuks. Klant bevindt zich in 8850 Ardooie. Alvast bedankt voor het opmaken van uw prijsofferte voor beide gadgets.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
Oordopjes met logo en tekstje
Als promotiemateriaal zijn wij op zoek naar oordopjes met logo en kort tekstje. Bobex kwaliteitscontrole: Het logo liefst in 4-kleurendruk. De hoeveelheid die deze klant zal afnemen is afhankelijk van de prijs. Bedankt voor uw prijs voor 250 stuks.
Relatiegeschenken
West-Vlaanderen
Nieuwjaarsgadget voor klanten
Gadget om met nieuwjaar te kunnen geven aan de klanten. Een zaklampje die werkt op zonne-energie of eventueel een kubusje met foto's van de firma erop. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant installeert zonnepanelen, hij had gedacht aan iets in die richting. Bedankt voor uw origineel voorstel + offerte voor een 100-tal exemplaren.
Relatiegeschenken
Antwerpen
Originele geschenken
Ik ben op zoek naar een zeer origineel en handig relatiegeschenk, liefst een klein onmisbaar en handig hebbeding waar toch een discreet bedrijfslogo op staat. Logo en telefoonnummer liefst eenkleurig bedrukt (naargelang de ondergrond wit of grijs). Originaliteit is voor mij belangrijk, stylo's, t-shirts kan je bij iedereen verkrijgen, dit is wat te "eenvoudig". Oplage van 500 à 1.000 stuks. Bobex kwaliteitscontrole: Deze transportbedrijf wenst een origineel geschenk om aan zijn (potentiële) klanten aan te bieden. Graag een uitgewerkte offerte en leveringstermijn. Reacties graag via bobex. Alvast bedankt.
Promotiemateriaal
Oost-Vlaanderen
Plastieken speelballen
Wij zijn op zoek naar een leverancier van plastieken speelballen, om deze te bedrukken met logo. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is gevestigd te Gent. Bedankt voor uw prijsopgave voor een oplage van 20.000 exemplaren.
Relatiegeschenken
West-Vlaanderen
Give aways voor klanten
Wij zijn op zoek naar give aways voor klanten in lingeriewinkel. Bobex kwaliteitscontrole: Budget van deze klant bedraagt 3 à 4 euro. Bedankt voor uw originele voorstellen voor een totale oplage van 300 à 500 exemplaren.
Relatiegeschenken
Antwerpen
Relatiegeschenken zakenrelaties
Ik ben op zoek naar een 250 tal business gifts voor onze zakenrelaties. Budget tussen €5 en €10/stuk inclusief drukwerk logo (1 kleur zwart). Materiaal wordt aangeleverd. Graag creatieve voorstellen van de leveranciers. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een ontmoetingsplaats voor stadstoeristen en wereldreizigers te Antwerpen. Graag een gedetailleerde prijsofferte via e-mail. Alvast bedankt.
Relatiegeschenken
Brussel
Aankopen relatiegeschenken
Wij zoeken gepersonaliseerde fopspenen of andere originele (rock'n'roll) baby merchandising. Bedrukt met zwart-wit logo. Reeds 3 jaar schenken we leuke babybody's en t-baby shirts met ons logo aan onze partners. Menigeen is al aan een 2e kindje toe en we willen graag een nieuw (origineel) item. Bobex kwaliteitscontrole: Graag een prijsopgave vanaf 100 stuks, alsook beeldmateriaal via de site. Met dank.
Promotiemateriaal
Geen regio
Handwaaiers voor promotie
Ik zou graag over 500 stuks handwaaiers beschikken met als doel deze uit te delen op een feest. Graag bedrukt met een logo (witte tekst) en zwart als achtergrond. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant baat een taverne uit. Bedankt voor uw prijsofferte.
Relatiegeschenken
Antwerpen
Gadgets voor theaterproductie
Wij zijn op zoek naar een origineel en vooral goedkoop gadget om aan te bieden aan onze bezoekers bij onze volgende theaterproductie. We zoeken: USB-sticks 512Mb, siliconen polsbandjes, balpennen, lanyards, polo's, logo telkens in 1 kleur bedrukking. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant had gedacht aan een 250 exemplaren per soort. Bedankt voor uw prijsofferte.
Relatiegeschenken
Brussel
Miniatuurvrachtwagen of koelwagen
Miniatuurvrachtwagen, indien mogelijk een miniatuur koelwagen, 250 ex. bedrukt in quadri. We zijn op zoek naar een zeer degelijk, kwalitatief model in metaal (type matchbox, of dinky). Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant heeft een voorkeur voor een koelwagen. Indien niet beschikbaar een vrachtwagen. Bedankt voor uw prijsofferte voor deze relatiegeschenken.
Promotiemateriaal
Vlaams Brabant
USB sticks
Wij zijn op zoek naar een leverancier voor bedrukte USB-sticks (logo + slogan). Bobex kwaliteitscontrole: Tweede offerteaanvraag van deze klant op Bobex. Bedankt voor uw prijsopgave voor 500 - 1000 - 2000 - 5000 exemplaren.
Relatiegeschenken
Oost-Vlaanderen
Rekenmachines met grote toetsen
Ik ben op zoek naar een rekenmachine met grote toetsen, met ons logo en naam op. Bobex kwaliteitscontrole: Locatie klant: Sint-Niklaas. Deze gadgets zullen uitgedeeld worden aan industriële bedrijven. Bedankt voor uw prijsopgave voor een 200-tal exemplaren.

Offerte aanvragen-promotiemateriaal
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zéér tevreden van Bobex. De enige reden waarom we geen gebruikmaken van de offertes is, omdat w..."

K. Vanneuville

"Zeer goed initiatief, het bespaart me heel wat tijd"

D. Matthijs


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.