Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Frankeren: Ontvang snel meerdere gratis offertesFrankeren-frankeermachine

Ontvang nu meerdere offertes: FrankeermachineOfferte aanvragen-frankeermachine

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor een bedrijf te Stabroek
We zoeken een andere frankeermachine voor onze school. Nu een Neopost, ook aangetekend, geen paketten.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor een bedrijf te Geel
We wensen een frankeermachine voor ons bedrijf. Aantal is moeilijk te zeggen, we groeien momenteel, ook soms aangetekend en paketten, liefst om te huren.
Frankeermachine
Limburg
Frankeertoestel voor een Vzw in Genk
Momenteel hebben we een toestel van Neo-post. Ik wens een vergelijking door te voeren, uiteraard gaan we met de meest voordelige verder. Naast binnenlandse poststukken hebben we ook meer sporadisch buitenlandse poststukken. Meestal zitten hier ook aangetekende zendingen of zelfs postpakketjes tussen. Graag een uitgebreide offerte met de verdere uitleg over het frankeren van de brieven, de prijzen van dit frankeertoestel en eventueel onderhoud.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeertoestel voor een bedrijf in Schoten
Ik ben op zoek naar een toestel dat kan frankeren en klaarmaken voor verzending. Dit toestel zal intensief gebruikt worden. 4000-5000 poststukken per maand . Dit toestel moet de stukken frankeren en in enveloppen steken. Graag ook rekening mee houden dat we ook een beperkt aantal buitenlandse post hebben.
Frankeermachine
Limburg
Frankeermachine voor een bedrijf in Vliermaal
Voornamelijk binnenlandse post. We hebben eigenlijk twee verenigingen en wensen met dezelfde frankeermachine van beide verenigen de poststukken te laten frankeren. Is dit mogelijk? Op wekelijkse basis hebben we vooral enkel postpakketjes. Graag een offerte met zowel huurprijs als aankoopprijs. Bedankt.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor een bedrijf in Antwerpen
op een gemiddelde dag hebben we zo'n 10 tot 15 poststukken per dag. Zowel binnenlands als internationaal, heel uitzonderlijk buiten de EU. Elke week hebben we ook enkele aangetekende zendingen of postpakjes.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor een bedrijf in Wilrijk
Deze poststukken zijn voornamelijk brieven. Heel af en toe hebben we aangetekende zending, maar dit is eerder uitzonderlijk.
Frankeermachine
Limburg
Frankeermachine voor een bedrijf in Sint-Truiden
Het overgrote deel van onze post zijn brieven. De aantallen kunnen sterk variŽren. Sommige dagen hebben we maar enkel brieven op te sturen, andere dagen loopt dit op tot meer als 120.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Zelzate
We zijn momenteel niet tevreden over de huidige service van onze frankeermachine en zouden daarom graag een nieuwe offerte aanvragen. We wensen zowel offerte voor huur als aankoop.
Frankeermachine
Antwerpen
Offerteaanvraag frankeermachine voor een bedrijf in Antwerpen.
Graag een offerte van een frankeermachine. Maandelijks hebben we iets meer dan 100 uitgaande brieven, facturen. Alvast bedankt voor de offertes!
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine voor een bedrijf in Oost-Vlaanderen.
Graag een offerte van een frankeermachine. Dagelijks gaan er 5ŗ10 brieven de deur uit. Wat gaat een frankeermachine me uiteindelijk kosten? Graag een offerte.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor steenhouwer uit Poelkapelle
Frankeermachine voor steenhouwer uit Poelkapelle. Bedankt voor uw offerte wat de mogelijkheden zijn.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine offerte versturen poststukken Francotyp frankeermachine
Een frankeermachine interesseert ons, ik wens meer informatie en een prijsvoorstel / offerte
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen
Frankeermachine
Wij vroegen ons af of zo'n frankeermachine zin heeft als we ca 1.100 brieven per jaar versturen? Verder doen we jaarlijks ook een mailing van opendeur-postkaarten van ca 3000 exemplaren; kan zo'n machine ook postkaarten frankeren?
Frankeermachine
Brussel
Frankeermachine
Graag een aantal offertes voor frankeermachine, wij hebben geen vast aantal per maand. Wij zitten met drukke en minder drukke periodes. Soms 1 maand een 200-tal en dan 2 maanden niets, ... Alvast bedankt voor uw prijs.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine
Wij zijn op zoek naar een frankeermachine. Wij versturen dagelijks rond de 10 brieven en twee maal per jaar versturen wij een mailing (gemiddeld 400 brieven om de zes maanden). Deze kan soms wel variŽren.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor frankeren groot aantal brieven, in kader van verkiezingscampagne
Voor de verkiezingscampange zoeken een handling bedrijf voor het frankeren en opsturen van 20.000 brieven.
Frankeermachine
Antwerpen
Frankeermachine voor elektrowinkel te Antwerpen
Graag een fankeermachine voor het verzenden van ongeveer 500st per maand.
Frankeermachine
West-Vlaanderen
Frankeermachine voor bedrijf te West-Vlaanderen
Interesse in kleine of grote frankeermachine, hangt er vanaf welke best past voor mijn verbruik van zendingen. Zo moet ik niet telkens naar het postkantoor. Wij versturen ongeveer 25 tot 40 brieven per dag.
Frankeermachine
Vlaams Brabant
Makelaarsbureau te Opwijk wenst frankeermachine voor prior zendingen
Het lijkt ons wel interessant een frankeermachine te gebruiken daar we toch wel 20 prior zendingen per dag versturen.
Frankeermachine
West-Vlaanderen

Wij wensen een frankeermachine voor gemiddeld 1.500 verzendingen per jaar naar europa en gemiddeld 2.500 verzendingen per jaar binnenland (grotendeels non prior).
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen

Wij dienen zowel gewone brieven als brieven met een dikte van 1,5 cm te kunnen frankeren (vorm van een dvd). Graag hadden wij een overzicht gekregen van de mogelijkheden huur of koop van een frankeertoestel.
Frankeermachine
West-Vlaanderen

Graag informatie over prijzen en voorwaarden frankeermachine.
Frankeermachine
Oost-Vlaanderen

Ik zou graag wat meer informatie wensen over het gebruik van een frankeermachine. Bedankt om mij te contacteren.
Frankeermachine
Antwerpen

Ik wens graag meer informatie te onvangen over uw diensten om deze voor te stellen aan mijn partners.

Frankeren

U bent op zoek naar een frankeermachine? Wij geven u gratis advies. Stuur hier gratis uw offerteaanvraag voor een frankeermachine en vergelijk de offertes van de beste leveranciers.

Met een frankeermachine kan u tijd en geld besparen op het versturen van uw post. Een frankeermachine drukt immers een stempel met de juiste frankeerwaarde op uw poststuk in plaats van dat u een postzegel moet kleven. U hoeft dus nooit meer in de wachtrij in het postkantoor te staan.

Enkel met een frankeermachine heeft nog steeds de keuze tussen prior en non-prior. U zal dus steeds correct frankeren zonder één cent te veel te betalen. Gemiddeld genereert dit een besparing van nog eens 12% op uw frankeerkosten.

Maar een frankeermachine koop je niet zomaar. Om een frankeermachine te mogen gebruiken hebt u eerst de toelating van Bpost nodig. De leverancier van de machine zal u bij het aankoop of huurcontract van uw frankeermachine dan ook vragen een aanvraag voor gebruikstoelating in te vullen. Deze aanvraag moet je dan overmaken aan de Post en dan krijg je een identificatienummer.

Een frankeermachine is gemakkelijk in gebruik. Je kunt deze zeven dagen op zeven, 24u op 24 gebruiken en opladen. Het geld dat je er op zet gaat gewoon rechtstreeks van je rekening. Een frankeermachine kan uw boodschap ook een beetje extra in de verf zetten. Zo kan u naast uw frankering vaak een reclameboodschap laten drukken. Of u laat de bedrijfsgegevens erbij drukken. Uw post zal er een professionelere uitstraling door hebben.

U kunt een frankeermachine huren of kopen. Vergelijk hier welke optie de beste is voor uw bedrijf. Mogelijk doet u er goed aan eerst een machine te huren en pas te kopen wanneer u zeker bent van uw aankoop. Maar in elk geval vergelijk je best alle prijzen op de markt voor je een beslissing neemt.

Een investering in een frankeermachine zal uw bedrijf een heel pak tijd en geld besparen. Vul onze vragenlijst in en ontvang vrijblijvende offertes voor een frankeermachine.Offerte aanvragen-frankeermachine
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Een interessante manier om leveranciers te vinden."

R. de baets

"Deze eerste kennismaking was een zeer aangename verdienste. Waarvoor dank. Alexandre Morel"

A. Morel


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.