Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Folderdruk: Ontvang snel meerdere gratis offertesFolderdruk-drukken van folder, flyer of affiche

Ontvang nu meerdere offertes: Drukken van folder, flyer of afficheOfferte aanvragen-drukken van folder, flyer of affiche

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Drukken van folder, flyer of affiche
Brussel
Drukken bedrijfsfolder
Wij willen graag een folder laten afdrukken voor ons bedrijf. De folder moet gedrukt worden op A4 luxepapier, oplage van ongeveer 50stuks en wordt dubbelgevouwd. Bobex kwaliteitscontrole: De klant kan zelf het ontwerp aanleveren maar staat ook open voor eigen ontwerpen.
Drukken van folder, flyer of affiche
Antwerpen
Drukken van folders + visitekaartjes
Graag een leverancier voor het drukken van: 1) folders, A3 formaat, L420mm x B297mm, standaard papier, 3 luiken (voorkant) alsook 3 luiken (achterkant), 90gr, 3 kleurenprint, afwerking: nummeren en vouwen, oplage 300 exemplaren 2) drukken van visitekaartjes, 85mm x 55mm, standaard papier, 300gr/400gr, bedrukt in 3 kleuren, oplage: 200 ŗ 300 exemplaren. Materiaal bij ons te verkrijgen. Bobex kwaliteitscontrole: voor een mini-onderneming gelegen in Antwerpen. Graag een gedetailleerde offerte, liefst zo snel mogelijk reageren via e-mail. Alvast bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
West-Vlaanderen
Drukken reclame
Reclame voor Eindejaars-afhaalmenu en iedere zondag gastronomische brunch. Het betreft 3 afhaalmenu's met telkens voorgerecht, soep, hoofdgerecht en dessert. Prijs per menu en adres gegevens om te bestellen. Oplage: 1.000 stuks, A4 formaat, 80gr, liefst groen kleurtje, standaard papier. Materiaal zal ik zelf aanleveren. Bobex kwaliteitscontrole: Feestzaal gevestigd in West-Vlaanderen. Graag een gedetailleerde offerte, reactie online. Alvast bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
Oost-Vlaanderen
Drukken affiches, toegangskaarten en flyer
Ik ben op zoek naar een leverancier voor het drukken in quadri van 200 affiches waarvan 50 in A2-formaat en 150 in A3-formaat, ook het drukken van 800 toegangskaarten formaat A7 alsook het drukken van 1.000 flyers A6 formaat. De affiches en toegangskaarten hoeven niet zo dik te zijn maar mogen wel over een degelijke stevigheid beschikken, flyers liefst niet te dik. We zullen het grafische gedeelte zelf doorsturen. Bobex kwaliteitscontrole: Voor klanten gelegen in Oost-Vlaanderen. Graag een richtprijs, voor verdere informatie over het uitzicht van deze affiches/flyers/toegangskaarten of andere zaken kan er steeds contact opgenomen worden met hen via e-mail. Alvast bedankt.
Drukken van folder, flyer of affiche
West-Vlaanderen
Folder in quadri
Wij zijn op zoek naar een drukker voor een folder in quadri. Bobex kwaliteitscontrole: Zie bijlage. Plooien in 3-luik. Bedankt voor uw prijsopgave voor een oplage van 1.000 exemplaren.
Drukken van folder, flyer of affiche
Limburg
Drukken 3.000 folders A2 geplooid naar A6
Wij hebben momenteel een opdracht voor 3.000 folders A2 geplooid naar A6, recto/verso bedrukt +/- 115gr glanzend papier. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is reseller van drukwerk. Ze hadden graag de levering in de offerte inbegrepen gehad.
Drukken van folder, flyer of affiche
Brussel
Offerte voor drukken van 100.000 folders
Folder A4, 8 bladzijden, blinkend papier 70gr, met foto's en (tweetalige) tekst. Bobex kwaliteitscontrole: Het betreft een A3 gevouwen tot A4. Het materiaal zal door deze klant geleverd worden maar ze verwachten wel hulp voor lay-out etc. Bedankt voor uw offerteopgave voor het drukken van 100.000 folders en met levering in het Brusselse.

Offerte aanvragen-drukken van folder, flyer of affiche
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Handig om te gebruiken: ik ontving offertes van leveranciers die telkens verschillende methodes..."

G. Verret

"Wij werden door 3 firma's bezocht. Duidelijke info en prijsoffertes ontvangen.Wij doen nog wat ..."

J. Kesteloot


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.