Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Ecocheques: Ontvang snel meerdere gratis offertesEcocheques-maaltijdcheques

Ontvang nu meerdere offertes: MaaltijdchequesOfferte aanvragen-maaltijdcheques

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Ecocheques
West-Vlaanderen
Ecocheques voor een horecazaak in Vichte
Ik wou graag de prijzen vergelijken voor als ik in 2013 de verplichte ecocheques bij u zou aankopen. Er zijn 3 arbeiders die hiervan gebruik maken, 2 voltijds en 1 halftijds. We zijn een horecabedrijf.
Cadeaucheques
Vlaams Brabant
Cadeaucheques voor een bedrijf in Rillaar
We zijn reeds klant bij jullie voor de maaltijdcheques en de ecocheques. Nu hadden we graag even verdere informatie gehad over de kostprijs en voordelen van cadeaucheques. Klopt het dat dit terugbetaalbaar is voor de werkgever? U mag een offerte opmaken voor 10 mensen, bedienden, 8 fulltime actief en 2 parttime.
Ecocheques
Antwerpen
Ecocheques voor een bedrijf in Antwerpen
Het betreft hier een dienstencheques bedrijf. We tellen een 67 fulltime medewerkers waarvan 2 bedienden, de rest zijn arbeiders. we zouden graag een offerteopgave ontvangen over de prijzen van ecocheques. Deze zullen waarschijnlijk worden ingevoerd vanaf december, dus graag een snelle reactie.
Ecocheques
West-Vlaanderen
Ecocheques voor een bouwbedrijf in Tielt
Ik doe hierbij een offerteaanvraag voor het bestellen van ecocheques. Ik ben bedrijfsleider van een bouwbedrijf. We hebben momenteel 20 arbeiders en 5 bedienen in dienst.
Ecocheques
Limburg
Ecocheques voor een bedrijf in Hoeperingen
Ik hou een bedrijf open dat gespecialiseerd is in de handel van land en tuinbouwvoertuigen. Ik wens graag informatie en offertes ontvangen voor het verkrijgen van ecocheques. We zijn met 6 arbeiders en 1 bediende.
Ecocheques
Vlaams Brabant
Ecocheques voor een bedrijf in Peutie
Ik zou graag ecocheques bestellen voor 2 firma's. Beiden zijn actief in de elektriciteitssector. Het ene bedrijf heeft 2 arbeiders waarvoor we ecocheques zoeken, het andere een 10-tal medewerkers waarvan twee bedienden. Graag een prijsofferte met de voordelen en de wettelijke verplichtingen van ecocheques.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Outer
Bedrijf in opstartfase, zal voorlopig slechts 1 werknemer tellen. Graag een offerte van maaltijdcheques voor 1 persoon. Indien er personen aangenomen zullen worden zullen er voor meer personen maaltijdcheques aangevraagd worden.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Dessel
Wij werken in totaal met 14 mensen in het bedrijf. 1 bediende en de overigen inschreven als arbeiders. Is het ook mogelijk een offerte op te maken voor ecocheques en elektronische maaltijdcheques.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Maaltijdcheques voor een bedrijf in Raamsdonk
We hebben een supermarkt met in totaal 24 mensen in dienst. Hiervan is een persoon ingeschreven als arbeider. De rest zijn bedienden.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Maaltijdcheques voor een vereniging in Vlaams-Brabant.
Graag een offerte van maaltijdcheques. We zijn van plan een fulltimer of 4/5 aan te nemen. We hadden die graag maaltijdcheques willen uitbetalen. Ik zie graag een offerte tegemoet.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques voor een vereniging in Gent.
Ik wil graag 1 maaltijdcheque aanvragen. Het gaat om een deeltijdscontract van 3,6u per dag van een 5dagen week. Bedankt voor de offerte!
Ecocheques
Antwerpen
Offerteaanvraag ecocheques voor een bedrijf in Antwerpen.
We zijn bij Edenred en maken gebruik met 24 ecocheques. Graag een offerte.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag maaltijdcheques voor een bedrijf in Haaltert
Graag een prijsvergelijking maaltijdcheques voor mijn bedrijf in Haaltert. De maaltijdcheque vraag ik aan voor 1 persoon.
Ecocheques
Luxemburg (BE)
Demande de renseignement sur les ecochèques
J'aimerais avoir plus amples informations concernant les eco-chèques; que sont les eco chèques? que peut-on acheter avec ceux-ci? combien est-ce que cela coûte? et est-ce intéressant sur le plan fiscal? Pourriez vous aussi me faire une proposition, pour 3 personnes. Merci d'avance.
Ecocheques
Antwerpen
Ecochèques voor bedrijf in Antwerpen
Ik had graag een gedetailleerde prijsofferte ontvangen omtrent het bestellen van ecocheques, voor een bedrag van +/- €1.000. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Ecocheques
Brussel
Prix et système des éco chèques
Je voudrais avoir des informations sur les avantages des éco-chèques.
Maaltijdcheques
Vlaams Brabant
Maaltijdcheques
Graag maaltijdcheques voor 2 personen die elk 20 dagen werken per maand. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Ecocheques
West-Vlaanderen
Informatieaanvraag eco cheques
Informatieaanvraag omtrent eco pass, dit voor 1 persoon in dienst. Bedankt.
Maaltijdcheques
Brussel
Maaltijdcheques eenmanszaak
Eenmansbvba, graag de nodige informatie omtrent maaltijdcheques, voor 1 persoon. Wat zijn de tarieven, mogen wij daarvan genieten, is dit in ons geval voordelig of niet e.d. Alvast bedankt.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Maaltijdcheques
Momenteel werken we als onderneming samen met Accor maar we zouden toch wel eens andere partners willen vergelijken. Ons bedrijf telt hedendaags een 10-tal werknemers. Alvast bedankt.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Levering maaltijdcheques en ecocheques
Wij wensen een gegroepeerde levering voor enkele vennootschappen van maaltijdcheques en ecocheques. Hiervoor slechts 1 maal transportkosten. Eenvoudige bestelling via internet. Weinig dossierkosten. Wij hebben 10 bandencentrales in België, een groothandel. In Nederland, een eigen productiebedrijf van stalen landbouwwielen, een distributiecentrum voor de Benelux en Frankrijk en een vulcanisatie-afdeling.
Maaltijdcheques
Antwerpen
Maaltijdcheques voor 4 personen
Ik zou graag een prijsofferte willen ontvangen over de electronische maaltijdcheques voor 4 personen.
Cadeaucheques
Antwerpen
Ecocheques voor tijdelijke werknemers
Ik ben op zoek naar info over ecocheques, om aan tijdelijke werknemers te geven.
Ecocheques
Antwerpen
Ecocheques voor werknemers
Graag hadden we ecocheques besteld voor 14 van onze werknemers.
Maaltijdcheques
Oost-Vlaanderen
Reiskantoor te Oost-Vlaanderen wenst maaltijdcheques voor personeel
Ik wil graag maaltijdcheques ter waarde van 6.07 euro waarvan dan 1.12 eigen bijdrage afgehouden wordt. Graag contact.

Ecocheques

Maaltijdcheques, een handig extralegaal voordeel

De maaltijdcheque is het ongetwijfeld het bekendste extralegale voordeel. Een Lunch Pass® is een ideale beloning voor hardwerkende werknemers. Maar ook voor werkgevers hebben maaltijdcheques heel wat voordelen. Wil je meer informatie over maaltijdcheques? Vul dan onze vragenlijst in en kom te weten welke voordelen ze voor uw bedrijf kunnen hebben.

Maar wat is nu juist het grote voordeel van maaltijdcheques? Wie een maaltijdcheque heeft mag deze in verschillende supermarkten, restaurants en warenhuizen gebruiken. Voor het personeel zijn maaltijdcheques dus een toename van hun koopkracht. Voor de werkgever is het een goedkope manier om het personeel een beter loon te geven. Maaltijdcheques zijn namelijk vrijgesteld van sociale lasten.

Daarnaast zijn maaltijdcheques een belangrijke stimulans voor uw werknemers. Ze krijgen een cheque per gepresteerde werkdag. Dat wil dus zeggen dat wanneer ze afwezig zijn wegens ziekte, vakantie of om het even welke andere reden ze geen cheque krijgen. Wie vaak "ziek" is krijgt dus minder loon. Wil je meer te weten komen over de voordelen van maaltijdcheques voor jouw bedrijf? Vul dan bovenstaande vragenlijst in en ontvang snel meer info.Offerte aanvragen-maaltijdcheques
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Heel tevreden, onmiddellijke respons. De medewerker was zeer vriendelijk aan de telefoon."

K. Clauw

"Ik ben tevreden van de diensten want ik kreeg toch vlug reactie op mijn aanvraag."

B. Gooris


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.