Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex Belgi | Ander land

 search

Broodzakken: Ontvang snel meerdere gratis offertesBroodzakken-speciaal drukwerk

Ontvang nu meerdere offertes: Speciaal drukwerkOfferte aanvragen-speciaal drukwerk

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Speciaal drukwerk
Brussel
Parafinne broodzakken drukken & leveren
Ik ben op zoek naar een bedrijf dat reclame wil drukken op parafinne broodzakken en deze broodzakken ook kan leveren. Afmetingen: standaard lange broodzak, in quadri bedrukt. Voorstel voor grafisch werk op basis van materiaal dat we aanleveren. Bobex kwaliteitscontrole: VZW Caritas Jeugd- en Kinderzorg. Graag een gedetailleerde offerte.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Opening van een vernieuwde winkel te Antwerpen
We openen binnenkort onze vernieuwde winkel in het centrum van Willebroek en wensen via broodzakken de opening aan te kondigen en een cadeaubon of kortingsbon te verspreiden. Bobex kwaliteitscontrole: de offerte mag voor zwart/wit en voor zwart/wit/groen. We leveren het grafische werk zelf. Graag een offerte voor de verschillende hoeveelheden. Bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Bedrukken broodzakken
Leverancier gezocht voor het bedrukken van verschillende maten broodzakken. Recto/verso bedrukt met 2 verschillende logo's, full colour. Graag een offerte voor verschillende oplages, de bedoeling is om deze te gaan uit delen bij verschillende Vlaamse bakkers zodat deze die kunnen gaan gebruiken. Bobex kwaliteitscontrole: tweede offerteaanvraag op Bobex. Graag een offerte via e-mail. Bedankt.
Speciaal drukwerk
Limburg
Drukken broodzakken tuningsnight
Graag hadden wij reclame gemaakt op broodzakken voor onze Tuningsnight op 09 juli 2011 op de parking van meeuwen Ksk. Zou u ons kunnen vertellen wat ons dat eventueel zou kunnen kosten en wat de hoeveelheden zijn. Bobex kwaliteitscontrole: voor een tuningsclub. Deze zullen het voor de eerste keer gaan doen, hoeveelheid is dus niet bekend, hadden gedacht om dat bij een aantal plaatselijke bakkers te gaan uitdelen. Graag een offerte via e-mail. Bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Broodzakken
Ik ben op zoek naar een leverancier voor het eenzijdig drukken van een evenement op een 7.000 tal witte broodzakken, afmeting van de afbeelding: zo'n 10cm op 10cm gemiddeld, bedrukt in quadri. Ik lever zelf het materiaal aan in een PDF, JPEG formaat. Bobex kwaliteitscontrole: Afmetingen standaard broodzak, +/- 16/26 x ? cm.
Speciaal drukwerk
Brussel
Drukken broodjeszakken
Voor onze VZW Pigment willen we broodjeszakken laten bedrukken (2 kleuren) voor de broodjes die we zelf bakken en verkopen met ons bakkerscollectief. Het gaat om kleine, ronde broodjes, formaat koffiekoek. We zouden graag een 1.000 2.000 zakken laten bedrukken. Ons logo is al beschikbaar in JPEG-formaat (zie bijlage). Bobex kwaliteitscontrole: Afmetingen: ongeveer 12cm x 7cm x 25cm (formaat kleine broodjeszak). Graag een gedetailleerde offerte met alle mogelijke opties (verschillende formaten van broodjeszakken). Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Broodzakken bedrukken
Ik ben op zoek naar een leverancier voor het drukken van papier broodzakken (standaard afmetingen), graag 1 kleur, oplage: 2.000 stuks. Materiaal in mijn bezit. Bobex kwaliteitscontrole: Voor een klant gelegen in Antwerpen? Graag een gedetailleerde prijsofferte alsook leveringstermijn via site of e-mail. Alvast bedankt.
Speciaal drukwerk
Oost-Vlaanderen
Broodzakken gemeentelijke dienst
In principe gaat het gewoon over tekst die moet worden gedrukt op broodzakken. Het gaat over een origineel promotiemiddel voor onze gemeente. Bobex kwaliteitscontrole: De afmetingen bedragen ongeveer 40 cm op 20 cm. Bedankt voor uw prijsopgave voor deze Oost-Vlaamse gemeente.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Bedrukken broodzakken
Graag had ik geweten wat de kostprijs is om een broodzak recto in 4-kleurendruk te bedrukken met een tekst en figuur. Bobex kwaliteitscontrole, op 28/07/2009: De klant is gevestigd te Brugge. Bedankt voor uw prijsopgave.
Speciaal drukwerk
Vlaams Brabant
Broodzakken bedrukken
Wij wensen zwarte of witte boordzakken te bedrukken met eentekst in zwart of rood. Bobex kwaliteitscontrole, op 27/05/2009: Locatie van de klant: Aarschot. Bedankt voor uw prijsopgave voor een 500-1.000 tal.
Speciaal drukwerk
West-Vlaanderen
Bedrukte broodzakken
Ik zoek bedrukte broodzakken voor groot brood (beide zijden volgens aangeleverd ontwerp bedrukt). Voorlopig ongeveer 10 15.000 stuks, later nog grotere hoeveelheden. Bobex kwaliteitscontrole, op 12/05/2009: Deze zakken zullen moeten geleverd worden in West-Vlaanderen. Bedankt voor uw prijsopgave.

Offerte aanvragen-speciaal drukwerk
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer handig om snel een aantal offertes te bekomen."

G. Marckx

"Heel praktisch concept."

M. Caers


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.