Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Boekhoudpakket: Ontvang snel meerdere gratis offertesBoekhoudpakket-boekhouding software

Ontvang nu meerdere offertes: Boekhouding softwareOfferte aanvragen-boekhouding software

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Bedrijfssoftware (ERP)
West-Vlaanderen
Software voor juwelier/horlogemaker
Ik ben op zoek naar software voor juweliers/horlogemakers voor het volledige pakket: voorraadbeheer, herstellingenbeheer, boekhouding, enz. Wij zijn klant bij een andere firma, maar deze is gestopt met de ontwikkeling, dus moet het nieuwe systeem alle gegevens van het bestaande kunnen overnemen. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant beweert dat hij op de Belgische markt bijna niets vindt. Bedankt om contact met hem op te nemen indien u hem wel kunt helpen hiermee.
Boekhouding software
Antwerpen
Facturatie en boekhouding inbrengen
Per kwartaal hebben wij 5 ŗ 10 facturen. Ik ben op zoek naar een software waarvan wij alles kunnen inbrengen en doorsturen naar ons boekhouder. Tot nu toe wordt alles in kaft geklasseerd, er moet toch een software bestaan waarvan alles wordt gescand en automatisch gesorteerd. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is een landmetersbedrijf. Bedankt voor uw offerteopgave via het Bobex systeem.
Boekhouding software
Oost-Vlaanderen
Boekhoudpakket kleine BVBA
Offerte voor de aankoop van een eenvoudig boekhoudpakket. Basisversie. Doel:eenvoudige boekhouding van een kleine BVBA. Bobex kwaliteitscontrole:Graag offerte. Bedankt voor uw offerte indien u kunt helpen.
Boekhouding software
Oost-Vlaanderen
Eenvoudig boekhoudpakket
Graag had ik nadere informatie ontvangen betreffende een eenvoudig boekhoudpakket met volgende mogelijkheden: Dubbelboekhouden, facturatie en stockbeheer. Hebt u verdelers in de streek van Maarkedal - Oudenaarde - Ronse? Bobex kwaliteitscontrole: U vindt de volledige contactgegevens verderop in de offerteaanvraag terug op Bobex. Bedankt voor uw prijsopgave.
Boekhouding software
Antwerpen
Boekhoudpakket
Aankopen van een boekhoudpakket voor een eenmanszaak, zonder klantenopvolging of projectopvolging. Geen ervaring aangezien ik tot nu toe alles op papier deed. Een computer, besturingssysteem: Windows XP. Bobex kwaliteitscontrole: activiteit: uitvoeren van elektriciteitswerken. Graag een gedetailleerde offerte. Bedankt.
Boekhouding software
Antwerpen
Boekhouding software
Graag aankopen van een boekhouding software voor het beheren van klanten, leveranciers & stock. Besturingssysteem: Windows xp, software zal gebruikt worden door administratief verantwoordelijke, 2 gebruikers. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gespecialiseerd in bio-afbreekbare producten gemaakt uit hernieuwbare bron. Tweede offerteaanvraag op Bobex. Graag een offerte via mail, opleiding, service pakket. Bedankt.
Boekhouding software
Brussel
Leverancier geschikt boekhoudpakket
Wij zijn op zoek naar een geschikte leverancier voor een boekhoudpakket samen met beheer van contracten, bestellingen, soft- en hardware inventarisatie (met afschrijvingen). Beheer externe contacten (import in Outlook) is een optie. Bobex kwaliteitscontrole: Vierde prijsaanvraag van deze federale overheidsdienst op Bobex. Bedankt voor uw gedetailleerde offerte en een demo om de verschillende deelaspecten te zien samenwerken.
Bedrijfssoftware (ERP)
Limburg
Software gelinkt boekhoudpakket
Als dienstverlenend bedrijf zijn wij op zoek naar een kant-en-klaar pakket (dus geen maatwerk) waarin tijdsregistratie per project/projecten (indien meerdere per klant) per maand of per kwartaal wordt gelinkt aan tariefeenheden om op een gemakkelijke en vlotte manier verkoopsfacturen (gedetailleerde beschrijving per actie) te maken. Hieraan gelinkt ook een volledig boekhoudpakket van A tot Z. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant is gelegen in Limburg. Er zullen momenteel 7 personen met het syteem werken. Een bestaand pakket moet dus gelinkt worden op hun systeem, geen software op maat. Bedankt voor uw prijsvoorstel.
Bedrijfssoftware (ERP)
Oost-Vlaanderen
Boekhoudpakket specifiek huidenhandel
We zijn op zoek naar een bestaand boekhoudpakket die een aantal specifieke elementen moet bevatten: Het opmaken van aankoopborderellen van huiden van slachthuizen. Het aanmaken van loten huiden met een specifieke aankoopprijs. Bobex kwaliteitscontrole, op 04/09/2008: Bedankt voor uw summiere offerte binnen de gestelde specifieke voorwaarden via het Bobex systeem.

Offerte aanvragen-boekhouding software
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"zeer gemakkelijke intermediair om zelf niet te moeten zoeken"

E. Dernicourt

"Ideale manier om een goede prijs-kwaliteit verhoudingen te bekomen als koper."

J. Van Camp


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.