Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Bewakingscamera: Ontvang snel meerdere gratis offertesBewakingscamera-camerabewaking

Ontvang nu meerdere offertes: CamerabewakingOfferte aanvragen-camerabewaking

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Camerabewaking
Oost-Vlaanderen
Camerabewaking voor in de regio Beveren
Ik zoek een camerasysteem voor aan mijn prive, niet met een centrale. 2 tal camera's, voor buiten, geen bekabeling, 80m≤ opp.
Camerabewaking
Antwerpen
Alarmsysteem voor in de regio Lier
Ik zoek een alarmsysteem voor de prive zowel binnen als buiten. Buitencamera's en detectoren binnen, liefst met meldkamer erin. Nu heb ik een alarm met sensors (oud systeem). Bekabeling ligt er, huisdieren zijn er (kippen, honden). Erg grote tuin meer dan 1500m≤.
Camerabewaking
West-Vlaanderen
Camerabeveiliging voor een woning in Tielt
Dit is voor zowel een privťwoning als een bedrijfsgebouw. We hebben nogal veel huisdieren waardoor ik verkies zonder bewegingsmelders te werken en in plaats daarvan met bewakingscamera's. Momenteel geen bedrading of domotica voorzien. Ik wens vooral draadloos te werken en vooral voor buitenbewaking.
Camerabewaking
West-Vlaanderen
Alarm en camera in Blankenberge
Hallo, Ik ben eigenaar van een vrijstaande woning in Blankenberge. Ik zou graag een zowel een alarmsysteem als een camerasysteem in en rond mijn woning hebben. Kan u mij contacteren voor het maken van een afspraak en een offerte bezorgen. Groeten, Dirk M.
Camerabewaking
Limburg
Camerbewaking voor een Vzw in Lommel
Wij zijn een dieren asiel en willen de personeel ruimte beveiligen via een camera. Bij voorkeur wensen we een systeem dat we tegen het plafond kunnen plaatsen en kan ronddraaien. Ikzelf ben de voorzitter van deze vzw. Afspraak ter plaatse is mogelijk op dit nummer. Graag een gericht advies en geschikte offerte alarm is niet nodig.
Camerabewaking
West-Vlaanderen
Camerabewaking voor een woning in Roeselare
Graag een afspraak voor het installeren van camerabewaking. Al een keer gebruik gemaakt van de website Bobex.be voor offerteaanvragen zonnepanelen, dat is goed verlopen want de zonnepanelen liggen er al. Hopelijk dat er ook een mooi voorstel komt van het beveiligen van onze woning. Bij voorbaat dank.
Camerabewaking
Antwerpen
Camerabewaking voor een woning in Sint Katelijne waver
Ik wens een offerte voor een buitenbeveiliging systeem via camerabewaking. Er is reeds een computernetwerk waarop dit systeem zou moeten worden aangesloten. Graag een gericht advies over het type camera en het aantal. Het betreft een alleenstaande woning. Ik ben het makkelijkste bereikbaar tijden de kantooruren. Graag telefonisch contact om de afspraak ter plaatse te bespreken.
Camerabewaking
Oost-Vlaanderen
Camerabewaking voor een bedrijf in olsene
Het bedrijfsgebouw is opgedeeld in 2 ruimten. Deze camera's zullen voor zowel binnen en buiten beveiliging dienen. Ons bedrijf is nu reeds voorzien van branddetectie en inbraakalarm. Nachtzicht en opname zijn verplicht. De plaatsen die beveiligd dienen te worden zijn: + overdekte opslagplaats achter gebouw + zijkant gebouw + voorkant gebouw
Camerabewaking
West-Vlaanderen
Camerabewaking voor een tankstation in Deerlijk
Ik wens graag een offerte voor het plaatsen van 4 bewakingscamera's voor een tankstation met winkel. Hiervan zullen er 3 buiten worden geplaatst en 1 in de winkel zelf. Er is momenteel nog geen bedrading voorzien. Ik ben tijdens de week altijd bereikbaar voor een afspraak met uitzondering van maandagvoormiddag en woensdagnamiddag.
Camerabewaking
Antwerpen
Camerabewaking voor een magazijn in Hoboken
Ik zoek een oplossing voor mijn magazijn dat constant camerabewaking nodig heeft , liefst ook via internet bereikbaar. Aangezien er hier geen kabels zijn voorzien zou ik het liefst werken met een wireless systeem. Graag een gerichte offerte hiervoor. Ik ben altijd bereikbaar voor een afspraak.
Camerabewaking
Oost-Vlaanderen
Camerabewaking voor een bedrijf in Zele
Graag een offerte voor een breedhoek camera. Op de plaats waar deze moet komen is er wel geen bekabeling voorzien. Daarom zal een kabel van 70m moeten worden getrokken of eventueel een wireless systeem.
Camerabewaking
Vlaams Brabant
Camerabewaking voor een apotheker in Sint-Pieters-Leeuw
Ik wens graag mijn huidige camera te laten vervangen. Graag had ik ook de rest van het beveiligingssysteem bekijken en eventueel laten opwaarderen. Bedankt voor een snelle reactie.
Camerabewaking
West-Vlaanderen
Beveiliging voor een appartement en winkel in Oostrozebeke
Ik wens graag voor een offerte voor een winkelzaak en appartement. De winkel zal ten vroegste tegen 30 juni openen. Er is nog geen beslissing genomen over het type van camerabewaking en/of alarmsysteem en wens dus verscheidene opties te overlopen. Ik ben op dit nummer altijd bereikbaar.
Camerabewaking
Antwerpen
Camerasysteem voor een bedrijf in Antwerpen
Ik had graag een gericht advies en offerte voorzien voor een geschikt camerasysteem. Ik ben tijdens de week tussen 8 en 18u beschikbaar voor een afspraak. Er is bedrading voorzien en de camera hoeft niet gekoppeld te worden aan een alarmsysteem.
Camerabewaking
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een woning in Veltem-Beisem
Momenteel heb ik een zeer simpel alarm met een bewegingssensor die enkel het binnengedeelte van het huis beschermt. Ik wens dit alarm op te waarderen of eventueel te laten vervangen door een alarm met bewakingscamera die ook de buitenzijde in het oog houdt. Afspraak is enkel na de kantooruren of in het weekend mogelijk.
Beveiligingssysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning in Bornem
We wensen zowel een binnen als buitenalarm.Het gaat om de beveiliging van de privťwoning en gedeelte van bedrijfsterrein. We wensen een combinatie van sensoren en camerabewaking. We zijn tijdens de kantooruren bereikbaar.
Camerabewaking
Antwerpen
Camerabewaking voor een restaurant in Antwerpen
Ik wens graag een gerichte offerte voor een 4 tot 5 tal camera's. Deze zullen zowel dienen om de binnen als de straatkant te controleren. Er is reeds een ouder alarmsysteem voorzien. Graag wens ik een offerte voor een instalatie dat via internet kan bekeken worden. Ik verkies een afspraak in de voormiddag tijdens de week.
Camerabewaking
Vlaams Brabant
Camerabewaking voor een bedrijf in Leuven
Vooral de parking en de bijbehorende fietsstalling zou in het oog moeten worden gehouden. Ik wens een camera met een sd kaartje dat op zichzelf kan bewegen, en enkel opneemt indien dit nodig is. Ik ben tijdens de werkuren bereikbaar om een afspraak te regelen.
Camerabewaking
Vlaams Brabant
Bewakingscamera voor een particulier in Glabeek
Ik wens graag een offerte voor een bewakingscamera voor de buitenbewaking. Deze moet nightvision hebben en vanop afstand beweegbaar zijn. Bij voorkeur een draadloos systeem. Ik heb momenteel al een server waarop deze camera kan worden aangesloten.
Camerabewaking
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een woning in Rotselaar
Ik wens een offerte voor een bewakingscamera en binnenalarm. Ik ben op dit nummer altijd telefonisch bereikbaar om de afspraak te regelen.
Camerabewaking
Oost-Vlaanderen
Camerabewaking voor een bedrijf in Bazel
We hadden graag uw advies en een afspraak gepland voor een alarmsysteem met camerabewaking. Deze zou gecombineerd moeten worden met een ouder alarmsysteem. Graag bellen op dit nummer voor een afspraak ter plaatsen te regelen.
Camerabewaking
West-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in ruddervoorde
Ik heb momenteel een 15 jaar oud alarm staan , maar wens dit te updaten. Eventueel met een bewakingscamera. Ik had over deze vernieuwing graag wat advies en een gerichte offerte verkregen. Ik ben altijd op dit nummer bereikbaar.
Beveiligingssysteem
West-Vlaanderen
Camerabewaking voor een woning in Roeselare
Ik ben op zoek naar een bewakingscamera voor de buitenbewaking van mijn woning. Ik wens graag verdere informatie en prijsoffertes over verschillende types. Ik ben altijd telefonisch bereikbaar voor een afspraak.
Beveiligingssysteem
Limburg
Alarmsysteem voor een cultureel centrum in Neeroeteren
Ik had graag uw advies gewenst over de bescherming van ons cultureel centrum Hier zijn o.a het jeugdhuis, de bibliotheek en een theaterzaal in gevestigd. Verder moet ook het administratieve gedeelte hiervan goed worden beveiligd We wensen ook enkel camera's te plaatsen voor de buitenbewaking. Er zijn verschillende diensten gevestigd in dit gebouw die hier wel toegang moeten tot hebben. Installatie verwacht in het late voorjaar van 2013.
Beveiligingssysteem
Antwerpen
Beveiligingssysteem voor een Kapperszaak in Itegem
Het betreft hier een kapsalon dat dient beschermt te worden . Ik ben een volledige leek in het veld en wens dus graag uw opinie over het best te gebruiken systeem. Ik wens ook een aparte prijsofferte voor een bewakingscamera. Gelieve mij pas na 19u te bellen.

Bewakingscamera

Op zoek naar een bewakingscamera?

Met het stijgende onveiligheidsgevoel in onze maatschappij voldoet een klassiek alarmsysteem vaak niet meer. Bedrijven en particulieren kiezen meer en meer voor camerabewaking. Een videocamera maakt immers beelden met als belangrijk doel criminaliteit te voorkomen. Door camerabewaking kunnen pogingen tot inbraak, diefstal en vandalisme makkelijk worden opgespoord. De bewakingscamera's kunnen opgehangen worden op verschillende plaatsen waar overlast of criminaliteit kunnen voorkomen, zoals aan wegen, parkings van grote bedrijven, magazijnen, foyers, enzovoort. Met een observatiesysteem of bewakingscamera vast of mobiel kunnen beelden verzameld, verwerkt of bewaard worden om misdrijven of overlast te voorkomen, vast te stellen of op te sporen.Offerte aanvragen-camerabewaking
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Na 5 min online, al direct een offerte bobex - een echte aanrader!"

P. Nulens

"Ik werd opgebeld door meerdere aannemers. Bobex is dus een heel makkelijke service!"

E. Bortels


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.