Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Bedrijfsoftware: Ontvang snel meerdere gratis offertesBedrijfsoftware-bedrijfssoftware (erp)

Ontvang nu meerdere offertes: Bedrijfssoftware (ERP)Offerte aanvragen-bedrijfssoftware (erp)

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Bedrijfssoftware (ERP)
West-Vlaanderen
Software voor juwelier/horlogemaker
Ik ben op zoek naar software voor juweliers/horlogemakers voor het volledige pakket: voorraadbeheer, herstellingenbeheer, boekhouding, enz. Wij zijn klant bij een andere firma, maar deze is gestopt met de ontwikkeling, dus moet het nieuwe systeem alle gegevens van het bestaande kunnen overnemen. Bobex kwaliteitscontrole: Deze klant beweert dat hij op de Belgische markt bijna niets vindt. Bedankt om contact met hem op te nemen indien u hem wel kunt helpen hiermee.
Bedrijfssoftware (ERP)
Vlaams Brabant
Facturatie pakket voor een bedrijf in Helen
Ik zoek een facturatiepakket. Bobex kwaliteitscontrole: Dit is dus een pakket waarmee deze klant een aderessenbestand kan onderhouden, facturatie op sturen, creditnota's aanmaken en afspraken plannen.
Bedrijfssoftware (ERP)
Limburg
Boekhoudprogramma voor managementvennootschap
Boekhoudprogramma voor managementvennootschap. Geen BTW aangifte, wegens vrijstelling van BTW. Maar 1 factuur uitgaand per maand, en enkele inkomend. Bobex kwaliteitscontrole: Betreft een bedrijf dat begin dit jaar is opgericht en dus nog sterk kan groeien. Bedankt voor uw prijsofferte.
Bedrijfssoftware (ERP)
West-Vlaanderen
Bedrijfssoftware aanpassen voor bedrijf in West-Vlaanderen
webwinkel + website + facturatie software, online Bobex kwaliteitscontrole: Op dit moment bezit de klant 3 losse pakketten software, een voor de webwinkel, een voor de website, enz. Hij is nu op zoek naar iemand die hier een software pakket van kan maken en deze online plaatsen zodat hij geen server meer nodig heeft. Op dit moment gebruikt de klant pc's maar zal binnenkort overschakelen op iMac's.
Bedrijfssoftware (ERP)
Limburg
Werk- en wachtregeling voor associatie anesthesie
Voor onze associatie anesthesie zoeken wij een softwareprogramma dat de werk- en wachtregeling kan regelen. Bobex kwaliteitscontrole: Het gaat momenteel over 25 anesthesisten en 4 assistenten, maar deze aantallen zijn variabel in de tijd. Alvast bedankt voor uw prijsopgave.
Bedrijfssoftware (ERP)
West-Vlaanderen
Creatie online planningssysteem
We zijn op zoek naar een online planningssysteem. Ons bedrijf werkt met een aantal elektriciens en deze werken niet altijd voor ons maar ook voor andere klanten. We willen graag een planning kunnen maken waarbij we die elektriciens kunnen inplannen bij onze klanten. Bobex kwaliteitscontrole: Het betreft hier een 50-tal elektriciens. Deze elektriciens moeten de mogelijkheid hebben om in het programma hun eigen planning te maken zodat de klant kan zien of ze al dan niet beschikbaar zijn. Alvast bedankt voor de prijsoffertes.
Bedrijfssoftware (ERP)
Antwerpen
Bedrijfssoftware voor detailhandel
Wij hebben nodig: bedrijfssoftware voor een detailhandel in raamgarniering, dit voor het beheren van offertes en aanmaken van atelierbonnen. Besturingssysteem: Windows. Bobex kwaliteitscontrole: tweede offerteaanvraag van dit bedrijf, locatie: Antwerpen. Graag een offerte via e-mail. Alvast bedankt.
Bedrijfssoftware (ERP)
Antwerpen
Facturatie/voorraad programma
Wij zoeken een geÔntegreerd facturatie/voorraad programma, betaalbaar & duidelijk begrijpbaar dit voor voorraadbeheer met variabele prijzen, factureren met variabele prijzen, beter overzicht verkrijgen en vooral administratie vereenvoudigen. Deze programma zal draaien op 2 pc (gekoppeld) + laptop. Besturingssysteem: Vista. Bobex kwaliteitscontrole: voor een dierenspeciaalzaak gelegen te Antwerpen. Graag een gedetailleerde offerte, een afspraak mag. Reageren kan telefonisch/elektronisch of online. Bedankt.
Bedrijfssoftware (ERP)
Antwerpen
Partnership bedrijfssoftware
Wij zijn op zoek naar partners voor de verdeling van in ons huis ontwikkelde toepassing Ofan Workforce management en document management. We zoeken een exclusieve partner voor Antwerpen, Oost en west-Vlaanderen en Luik. Partners krijgen een marge van 35%. Bobex kwaliteitscontrole: Leverancier op bobex sinds twee jaar, deze is op zoek naar een partnership. U kunt de klant/leverancier altijd raadplegen indien interesse of vragen. Alvast bedankt.
Bedrijfssoftware (ERP)
Geen regio
Administratief softwarepakket
Graag de ontwikkeling van een personeels en jongeren administratief softwarepakket specifiek voor ons centrum. Personeelsadministratie = gaande over uurregistratie tot personeelsdossier. Jongerenadministratie : samenvoegen van alle bestaande documenten tot 1 voor ieder bruikbaar geheel. Bobex kwaliteitscontrole: Een 4de offerteaanvraag van deze klant. Graag een afspraak om dit te gaan bespreken. Alvast bedankt.
Bedrijfssoftware (ERP)
Antwerpen
Magzijnbeheer ATC
Een soort van databank op het netwerk, waar meerdere gebruikers kunnen zien wie, wat heeft uitgeleend en voor hoelang? ook melding als men het gebruikte materiaal niet op tijd heeft binnen geleverd, ook een soort logboek waarbij alle gegevens (wie, wat, tijd, datum) worden bijgehouden. Bobex kwaliteitscontrole, op 03/03/2009: Per dag zullen een 5-tal personen dit gebruiken. Bedankt voor uw voorstel met offerte.

Offerte aanvragen-bedrijfssoftware (erp)
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex is een enorm handige tool, zeker voor mensen die niet weten waar ze moeten beginnen zoeke..."

"Een goede en eenvoudige service, waarvoor dank."

C. milisen


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.