Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Banner: Ontvang snel meerdere gratis offertesBanner-belettering auto's, gevels of spandoeken

Ontvang nu meerdere offertes: Belettering auto's, gevels of spandoekenOfferte aanvragen-belettering auto's, gevels of spandoeken

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Oost-Vlaanderen
Belettering wagens + spandoeken
Graag de belettering van een auto (achterruit), afmetingen maximum 50cm x 60cm, belettering van mijn bestelwagen, peugeot Boxer, afmetingen 70cm x 1,50cm (x 2: zijkanten) alsook het drukken van minstens 2 spandoeken voor mijn magazijn (voorkant/achterkant), afmetingen: 1,50m x 3m. Druk: maximum 3 kleuren. Bobex kwaliteitscontrole: bedrijf gevestigd in Oost-Vlaanderen. Graag een prijsofferte en eventueel een afspraak. Bedankt.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Spandoek - banner logo- (+ eventueel posters)
Ik ben op zoek naar een banner/spandoek van ca 2 op 2 m, dit met het logo van mijn zaak. Bobex kwaliteitscontrole: Indien mogelijk wenst deze klant ook informatieve posters / affiches te laten maken. Bedankt voor uw prijsofferte.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
West-Vlaanderen
Bedrukte ronde banner
Wij zijn op zoek naar een leverancier van bedrukte banners die in cirkelvorm aan het plafond te bevestigen zijn. Bobex kwaliteitscontrole, op 15/04/2009: Offerteaanvraag van een klant die regelmatig van Bobex gebruik maakt op zoek naar een geschikte leverancier. Bedankt voor uw prijsofferte voor een 10-tal exemplaren.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Limburg
Ontwerp spandoek dierenartsenpraktijk
Project: overname bestaande dierenartsenpraktijk in centrum van Genk door jonge dierenartse. De vorige dierenarts heeft de zaak afgebouwd de laatste 10 jaren. Mijn doel is op te vallen om de klanten duidelijk te maken dat de praktijk vernieuwd is en dat er een nieuw beleid is, de praktijk aantrekkelijk te maken. Momenteel heeft de praktijk een verouderd cliŽnteel en nodigt ze niet uit om spontaan binnen te komen. Aan het pand zelf valt niets te veranderen. De praktijkruimte huur ik van de vorige dierenarts en is op de benedenverdieping van zijn huis gelegen. Aan het begin van het pad naar de praktijk toe staat een paal met dierenartsenkruis en een muur met brievenbus. Bobex kwaliteitscontrole, op 24/02/2009: Deze klant deelt mee dat de ingang naar de praktijk zeer onduidelijk is. Bedankt voor uw offerte.
Belettering auto's, gevels of spandoeken
Antwerpen
Aanmaken en plaatsen van banners
Voor ons reisagentschap zijn we op zoek naar twee banners. Deze dienen om aan de voorgevel van ons agentschap te hangen. Dit allemaal in het kader van onze visibiliteit te verhogen. Bobex kwaliteitscontrole, op 05/11/2008: Deze klant heeft reeds een beroep gedaan op een Bobex-leverancier. Het gaat hier over rechtstaande banners van 1 meter breed eb 2 meter lang. Aanlevering van grafisch materiaal gebeurt door een grafisch ontwerper.

Offerte aanvragen-belettering auto's, gevels of spandoeken
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ben erg tevreden, maar door onvoorziene omstandigheden gaat de plaatsing van de veranda-overkap..."

Y. Emmerechts

"Goed systeem om klanten met meerdere leveranciers in contact te brengen."

V. Notterman


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.