Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Alarmsysteem: Ontvang snel meerdere gratis offertesAlarmsysteem-alarmsysteem

Ontvang nu meerdere offertes: AlarmsysteemOfferte aanvragen-alarmsysteem

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Alarmsysteem
Limburg
Alarmsysteem voor een woning in Koersel
Ik zoek een systeem voor binnenbewaking . Liefst een vergelijk tussen draadloos en met bedrading. Graag een systeem zonder camera's , eventueel wel met een meldkamer. Er is wel een huisdier, hond, in de woning.
Alarmsysteem
West-Vlaanderen
Aanvraag Alarmsysteem te Lichtervelde
Wij wensen offertes te ontvangen voor een alarmsysteem. Momenteel hebben wij geen alarmsysteem, en wij wensen de zaak (binnenbeveiliging) te voorzien van een camera-systeem. Dit mag draadloos of met bedrading. Wij hebben geen huisdieren en zijn eigenaars.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor de regio Herenthout
Ik wens een alarmsysteem voor mijn prive. Vrijstaand huis van 1986, grondopp. +100m², liefst draadloos te gaan. Enkel buiten een hond, systeem vooral voor binnen.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een bedrijf in Halle
Ik zoek een offerten voor een bewakingssyteem binnen. Ik wens met bedrading. Momenteel nieuw voorzien. Woning momenteel in verbouwing. Oppervlakte rond de 100m². Plaatsing voor de tweede helft van 2017.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een bedrijf in Merelbeke
Ik zoek een offerte voor de beveiliging voor binnenbewaking. Liefst draadloos te werken . Momenteel geen domitica. voorzien. Eventueel ook camera's . Geen huisdieren .
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor de regio Overijse
Ik wens een alarmsysteem voor onze prive. 2 katten zijn, er, liefst met detectoren, ook graag draadloos. Grondopp. bijna 100m², woning ouder dan 10 jaar.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor de regio Lier
Ik zoek een alarmsysteem voor mijn privewoning. Liefst met detectoren, geen bekabeling voorzien kan wel via vals plafond, grondopp. 130m², huis van 1930.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een bedrijf in Lokeren
Dit is enkel voor binnenbewaking. Graag zowel een prijs voor zowel met bedrading als domotica. Niets voorzien.
Alarmsysteem
West-Vlaanderen
Alarmsysteem voor de regio Zwevegem
Ik wens een alarmsysteem voor mijn prive. Welk systeem is te bekijken, bekabeling is voorzien, grondopp. +250m², één kat aanwezig.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een bedrijf in Drieslinter
Ik zoek een offerte voor de bewaking tegen inbraak voor een woning en kapperszaak. Liefst voor bedrading. Er zijn geen vrij ronlopende huisdieren. Huis is een oudere woning van bijna 100 jaar. De kapperzaak is recent in de afwerking.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een bedrijf in Rupelmonde
Dit is voor vrijstaande gebouw , zowel binnen bewaking als buitenbewaking. Dit laatste via camera. Bedrading is reeds voorzien. Wel drie katten.
Beveiligingssysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een bedrijf in Deurne
We willen graag 1 magazijn ruimte van 300m2 beveiligen. Deze bevat. Bij detectie moet er meteen een melding naar mijn gsmnr, alsook een meldkamer. Een rook generator is een must. Daarbij willen we ook videobewaking die melding en stream kan versturen naar een smarthpone. Geen voorkeur voor een draadloos systeem of met bedrading.
Alarmsysteem
Limburg
Alarmsysteem voor de regio Borgloon
Ik wens een alarmsysteem voor onze prive. Liefst draadloos te werken, mag met camera's en detectoren. Grondopp. onbekend, vrijstaand huis. Geen huisdieren.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor de regio Herselt
Ik wens een alarmsysteem voor mijn prive. Liefst draadloos te werken, opp. +100m², geen huisdieren. Meldkamer niet nodig.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een woning
Ik wil graag advies wat voor systeem het beste bij mijn woning past. Ik heb geen huisdieren en heb nog geen alarmsysteem gehad.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem te Wichelen
Wij zouden graag wat advies willen over welke soort alarmsysteem wij moeten plaatsen. Het gaat om een privéwoning van 400 m².
Alarmsysteem
Limburg
Aanvraag alarmsysteem te Geraardsbergen
Wij zoeken prijsoffertes voor een alarmsysteem. Wij zijn bezig met bekabeling te zetten. Wij zoeken vooral een systeem met camera's en detectoren. De detectoren wensen wij via een draadloos systeem, de camera's mag met bekabeling. Het betreft binnenbewaking (+/- 150 tot 200m² woonoppervlakte). Wij hebben 1 hond, en wij zijn eigenaars van de woning.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor de regio Antwerpen
Ik wens een alarmsysteem voor in het bedrijf/prive. Voor het 1ste verdiep, opp. 40m², bekabeling is er. Meldkamer mag bekeken worden.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor de regio Dilbeek
Ik zoek een alarmsysteem voor mijn zaak/prive. Voor het bureau (GLV), welk systeem is te bekijken. Opp. +80m², geen bekabeling, huis van 1987.
Beveiligingssysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor een woning in Aarschot
Ik zoek een offerte voor een alarmsysteem met camerabewaking. Geen wifi maar wel draadloos. Momenteel is er nog niets voorzien. Geen huisdieren. ik wens ook geen meldkamer.
Alarmsysteem
Limburg
Alarmsysteem voor een woning in Kessenich
Ik zoek een offerte voor een draadloos systeem. Momenteel is er nog niets voorzien in de woning. De hond zit vast in een ruimte. Zonder meldkamer.
Alarmsysteem
Limburg
Alarmsysteem voor een woning in As
de installatie zal wss pas in 2017 gebeuren, maar ik zou toch graag willen weten waar ik mijn elektriciteitskabels al kan trekken voor het alarmsysteem. Nieuwbouw waarvan de ruwbouw af is . Graag een vergelijk tussen een systeem met bedrading of een draadloos systeem. Meldkamer in optie bekijken. Ruwbouw is normaal gezien af tegen novermber 2016.
Alarmsysteem
Vlaams Brabant
Alarmsysteem voor de regio Rotselaar
Ik zoek een alarmsysteem voor mijn prive. Bedrading is al voorzien, liefst een hybride systeem, voor binnen en buiten. 5,6 are groot, ook met meldkamer.
Alarmsysteem
Antwerpen
Alarmsysteem voor een appartement in Mechelen
Dit is voor een appartement dat ik vehuur. Ik zoek een offerte voor een volledige nieuw systeem bij voorkeur draadloos. Geen domtica voorzien. Geen huisdieren.
Alarmsysteem
Oost-Vlaanderen
Alarmsysteem voor een woning in Oudnaarde
Ik zoek een systeem voor een alarmsysteem met een camera voor buiten en sensoren. Momenteel staat de woning uin verbouwing . Bij voorkeur een draadloos alarm.

Alarmsysteem

Zou het niet fijn zijn mocht u uw deur achter u toe trekken met de zekerheid dat u uw eigendom en uw spullen veilig achterlaat? Er zijn in België per dag zo'n 275 inbraken en dit aantal neemt enkel toe. Bescherm uw thuis daarom met een alarmsysteem. Dien vandaag nog uw aanvraag in en vergelijk offertes van enkele leveranciers.

Er zijn verschillende alarminstallaties die ingezet kunnen worden voor inbraak- en diefstalbeveiliging en preventie. En elk alarmsysteem heeft zijn voordelen. Of u nu kiest voor een draadloos beveiligingssyteem, infraroodbeveiliging, een alarmsysteem met blusfunctie, bewegingsmelders of bewegingssensoren,... Laat u bij uw keuze zeker bijstaan door een specialist. Deze kan u ook informeren over de premies en subsidies waar u recht op heeft.Offerte aanvragen-alarmsysteem
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Tevreden. Kreeg enkele relevante voorstellen."

"Ik ben zeer tevreden over de vlotte afhandeling van mijn vraagstelling."

A. Scherrens


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.