Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Adressenlijst: Ontvang snel meerdere gratis offertesAdressenlijst-aankoop of huur van database

Ontvang nu meerdere offertes: Aankoop of huur van databaseOfferte aanvragen-aankoop of huur van database

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Aankoop of huur van database
Limburg
Huren database voor een bedrijf in Borgloon
We doen deze aanvraag in opdracht van een klant die wenst te prospecteren in de EU. We wensen van verschillende landen de gegevens van actieve reclamebureaus te verkrijgen, minimum 10 mensen in dienst. Het is mogelijk dat deze filters nog worden aangepast. Een eerste fase zou bestaan uit Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk (Duitssprekende gedeelte). Een tweede uit Frankrijk en Zwitserland (Franse gedeelte ) vervolgens ItaliŽ en Zwitserland (Italiaans gedeelte) en ten slotte Spanje. Graag hadden we een offerte verkregen voor elk van deze landen apart.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Database voor een reclamebureau in Gent
We zoeken een adressenlijst van alle webhosting bedrijven die zeker het volgende bevat: - E-mailadres - Algemeen contactpersoon - Url Ons bedrijf is actief in de reclame sector en is gevestigd in Gent . Alvast bedankt voor uw prijsofferte.
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Offerteaanvraag database B2C voor een zelfstandige in Oost-Vlaanderen.
Ik zoek nummers van particulieren uit de regio zuid oost Vlaanderen, leeftijd tussen 18 en 35 jaar, moeten fulltime werken en Belg zijn sinds geboorte. Alvast bedankt!
Aankoop of huur van database
Oost-Vlaanderen
Adressenlijst bouwvergunningen
Graag had ik een idee wat het kost om een adressenlijst van toegekende bouwvergunningen voor de regio Oost-Vlaanderen te ontvangen.

Adressenlijst

Vind een professionele gegevensbank

Bereik meer mensen

Een goede marketingstrategie is heel belangrijk voor uw bedrijf. Maar minstens even belangrijk is dat uw acties veel nieuwe klanten kunnen bereiken. U beschikt dus best ook over een professionele databank. Zo kunt u een groter publiek bereiken en zal uw bedrijf groeien.

Ga voor een kwalitatieve database

Een goede gegevensbank is dus zeer belangrijk voor uw bedrijf. Een goede database niet alleen groot van omvang maar ook goed afgestemd op uw verwachtingen. Omschrijf daarom ook goed wat voor database u nodig hebt. Richt u zich op alle mensen uit een bepaalde regio of op professionals uit het hele land? Leg het ons uit en wij helpen u in uw zoektocht.

Verhoog het effect van uw e-mailing

Met een goede databank zullen uw mailacties meer mensen bereiken. Hoe meer mensen uw prachtige mailings in hun mailbox krijgen hoe groter de kans dat ze effect zullen hebben.

Uw bedrijf zal groeien met een goede gegevensbank. Wenst u ook uw marketingcampagnes op te waarderen? Vul dan de vragenlijst in en wij helpen u in de zoektocht naar een goede database manager. Vergelijk rustig alle offertes en databaseaanbieders. Zo helpt Bobex u bij het maken van een goede keuze.

 Offerte aanvragen-aankoop of huur van database
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Bobex nam na mijn offerteaanvraag zeer snel contact op. Ook de firma's waar mee zij contact mee..."

J. Van Brussel

"Zeer goed en gemakkelijk. Je hoeft zelf niet veel te ondernemen. Nogmaals bedankt en tot de vol..."

S. Van Vreckem


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.