Waterbehandeling

Ik wil offertes voor een waterverzachter vergelijken

1. Beschrijf uw project

* 1. Welk type dienst wenst u?
 
 
* 2. Waar wenst u een waterverzachter of ontkalker?
 
 
* 3. Op welk moment wenst u een afspraak ter plaatse? (is nodig in geval van nieuwe installatie)
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Soortgelijke aanvragen: Waterbehandeling

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
WaterverzachterMechanische waterverzachter (Boortmeerbeek)We hebben een jaarlijks verbruik ongeveer 150m³. Mijn echtgenote is huisvrouw, dus onze voorkeur gaat uit naar mechanische waterontharder. Dit is voor onze nieuwe woning.
WaterverzachterOfferteaanvraag mechanische waterverzachter voor een woning in EssenWij willen graag een waterverzachter laten plaatsen in een woning die we juist aangekocht hebben. De woning is zo'n 30 jaar oud. Aangezien er in Essen veel kalk in het water zit en we willen besparen op detergenten en alle toestellen die met water werken, zouden we opteren voor een mechanische waterontharder. Wij zijn een gezin van 3 personen die ook wel milieubewuster wil gaan leven. Dus wij zien heel veel voordelen met een waterverzachter.
Waterverzachterwaterverzachter te 2950Graag offerte voor ioniserende waterverzachter voor gezin van 3 personen in woning ouder dan 10 jaar. Bellen over de middag
WaterverzachterWaterverzachter plaatsen aan nieuwe waterleidingWe gaan onze waterleiding verplaatsen en deze zal binnenkort in de kelder binnen komen. Daar zouden we graag een waterverzachter aan koppelen.
WaterverzachterWaterverzachter voor een huis in NieuwerkerkenGraag wil ik een nieuwe ontkalker voor in het huis. Drie personen, huis van 2012, leiding- en regenwater aanwezig.
Offerte liefst via e-mail.
WaterverzachterWaterverzachter voor een woning in MachelenWe zoeken een offerte voor een waterverzachter tegen de kalk in het water. De woning is van de jaren 80, de leidingen zijn grotendeels nog de originele. Het water komt toe in de kelder. Dit is voor 3 mensen. Best bellen na de kantooruren.
Waterverzachterwaterverzachter voor een woning in Tunrhoutwaterverzachter om de verkalking tegen te gaan. Gebruik van zowel regenwater als leidingswater. Aansluitingen onderaan de trap op het gelijkvloers. 4 mensen dagelijks gebruik.
WaterverzachterWaterverzachter voor een gezin in HouthalenWe hebben een waterverzachter nodig om de kalk uit het water te halen. Installatie kan op het gelijkvloers. Verbruik door 5 mensen. De woning is van de jaren 50, maar de leidingen werden vervangen in 2008.
Waterverzachterwaterverzachter voor een woning in ANtwerpenwaterverzachter voor een rijwoning in Antwerpen. Aansluitingen aan de voordeur gelijkvloers. Gebouw van 1970. Leidingen deels vervangen.
WaterverzachterWaterverzachter voor leiding- en regenwater (Horebeke)Wij zoeken een waterverzachter tegen de kalk in het water. Dit is een woning met zowel aansluiting op regenwater als leidingwater. Aansluitingen in de kelder. De woning is 120 jaar oud, maar werd enkele jaren geleden gerenoveerd.
Waterverzachterwaterverzachter voor een woning in BoomDit is voor een rijwoning. We merken vooral een probleem met verkalking . Vier appartementen waarvan gemeenschappelijke aansluiting op het gelijkvloers. We zouden nu graag eerst een offerte voor een waterverzachter voor een appartement later eventueel meer afhankelijk van de prijs. Gebouw van 1890 maar volledig gerneoveerd in 2004. Beste bellen na 18u.
WaterverzachterWaterverzachter in de kelder (Oudergem)Offertes gezocht voor een waterverzachter voor een woning van 1947. De leidingen zijn ongeveer 20 à 25 jaar geleden vervangen, alsook de binnenleiding. We zijn met zes die gebruik maken van het water. Aansluiting in de kelder.
WaterverzachterDefecte waterverzachter vervangen in DrongenWe hebben last van kalk in het water. De aansluiting kan in de berging. We hebben reeds een waterverzachter, maar die is defect. De woning is bij benadering 90 jaar oud.
Waterverzachterwaterverzachter voor een woning in Hamme-MilleWe hebben enorm veel last van kalk in het water. Aansluiting op het gelijkvloers. We zijn met 4 in de woning. Woning van 1950.
WaterverzachterNieuwe waterverzachter installeren | MerelbekeIk zoek een nieuwe waterverzachter. De oude installatie is meer dan 10 jaar oud en aan vervanging toe. Wij hebben een jaarlijks verbruik van circa 80 m³. Zowel het leiding- als het regenwater moet gefilterd worden. De aansluiting bevindt zich in de garage.
Waterverzachterwaterverzachter voor een Nieuwbouw te DenderwindekeEnorm hard water. Woning in aanbouw maar de ruwbouw is praktisch af, reeds wind en waterdicht. We zullen met momenteel twee later tot 4 mensen in woning wonen. Aansluiting op het gelijkvloers, berging aan de straatkant. Graag contact na 17u.
Waterverzachterwaterverzachter voor een woning in GenkDit is voor het plaatsen van een waterverzachter voor grondwater. Hier is enorm veel ijzer in het water en zouden daarom een waterverzachter te plaatsen. Aansluiting in de kelder. Woning van 19 jaar.
Waterverzachterwaterverzachter voor een woning in MeerleAanvraag voor een waterontharder tegen kalk in het water. Dit moet gericht zijn op een verbruik van 2-4 mensen. (kinderen op kot) aansluiting in de kelder. Woning van 1975 maar gerenoveerd 1990.
Waterverzachterwaterverzachter voor een woning in LochristiDit is voor een waterverzachter gericht naar een vebruik van personen. Het leidingswater komt toe op het gelijkvloers in de garage. Woning van 30 jaar.
Waterverzachterwaterverzachter voor een woning in Vilvoorde4 personen. Belle etage woning van de jaren 50 maar volledige gerenoveerd. liefst een zo klein mogelijk model.

Meer voorbeelden