Waterbehandeling

Ik wil offertes voor een waterverzachter vergelijken

1. Beschrijf uw project

* 1. Welk type dienst wenst u?
 
 
* 2. Waar wenst u een waterverzachter of ontkalker?
 
 
* 3. Welk type waterverzachter wenst u?
 
 
* 4. Op welk moment wenst u een afspraak ter plaatse? (is nodig in geval van nieuwe installatie)
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Soortgelijke aanvragen: Waterbehandeling

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
WaterverzachterWaterverzachter voor een appartementsgebouw | AnderlechtWij beschikken momenteel over een waterverzachter met zout, maar deze heeft reeds enkele jaren geen onderhoud meer gekregen. Naar aanleiding van kalkproblemen in het gebouw willen we deze laten herstellen/vervangen.Het gaat om 4 appartementen.
WaterverzachterWaterverzachter voor een woning in HasseltOns waterverbruik is laag (1 of 2 personen). De woning is van de jaren 70, maar de waterleidingen zijn reeds vernieuwd. De watermeter staat vooraan, op het gelijkvloers in de garage.
WaterverzachterWaterverzachter in appartementsgebouw in AntwerpenWe zoeken offertes voor een waterverzachter. Dit is voor een appartementsgebouw met een gemeenschappelijke watermeter voor 8 appartement. De gezamenlijke watermeter bevindt zich in de kelder. Het gebouw zelf stamt uit de jaren 60.
WaterverzachterWaterverzachter voor een woning in DudzeleWaterverzachter voor een woning van de jaren 40. De watermeter bevindt zich op het gelijkvloers. Waterleidingen dateren ook van de jaren 40. Er wonen 6 personen in de woning.
WaterverzachterWaterverzachter installeren in de kelder | BrasschaatWe willen een waterverzachter installeren in kelder om de kalkaanslag tegen te gaan. Er is al een aansluiting voor het water. Elektriciteit en afvoer moeten nog gelegd worden. Kan de afvoer naar boven lopen? Vermits hij in de kelder zou moeten komen. Het project voor 2020 of 2021. Is voor 4 personen. Alhoewel 1 van de kinderen doucht voor 2. Is er een verschil tussen waterontharder en waterontkalker?
WaterverzachterWaterverzachter voor een huis in AarschotWe zoeken een waterverzachter voor een gezin van 2 personen met een gemiddeld verbruik van 60 m³ / jaar. De waterverzachter kan in de kelder geplaatst worden waar waterleiding binnen komt. Er is wel geen voorziening voor de waterafvoer.
WaterverzachterWaterverzachter voor een huis in KapellenDit is voor 5 mensen in een woning met 2 badkamers. De watermeter staat in een aparte garage. Het huis is van de jaren 60 en heeft nog de originele waterleidingen.
WaterverzachterWaterverzachter voor een woning in DiepenbeekWe zoeken een waterverzachter, enkel voor leidingwater. We hebben een vrijstaande woning uit 1989 met de originele waterleidingen. De watermeter staat in het waskot. Ons gezin bestaat uit 3 personen.
WaterverzachterWaterverzachter voor een woning in HerzeleWij zoeken iemand om een nieuwe waterverzachter te installeren. Dit is voor een gebouw van ongeveer 40 jaar oud. De waterleidingen zijn wel reeds vernieuwd. De watermeter bevindt zich op het gelijkvloers in de garage. Dit is voor een gezin van twee personen.
WaterverzachterWaterverzachter appartement AvelgemWe zoeken een waterverzachter voor een nieuwbouw appartementsgebouw. Is dit mogelijk? We hebben gehoord dat er veel kalk in het water zit. Wij zijn een gezin van 5 personen.
WaterverzachterWaterverzachter voor een huis in PoperingeLeiding- en regenwater(toilet en wasmachine), nu nog geen toestel. Voor 3 personen, huis van 2017.
WaterverzachterWaterverzachter voor nieuwbouw in OosteekloWe willen graag een waterontharder laten plaatsen in onze afgewerkte nieuwbouwwoning.Voor leiding- en regenwater (toilet). Dit is voorlopig voor 2 personen.
WaterverzachterMechanische waterverzachter (Boortmeerbeek)We hebben een jaarlijks verbruik ongeveer 150m³. Mijn echtgenote is huisvrouw, dus onze voorkeur gaat uit naar mechanische waterontharder. Dit is voor onze nieuwe woning.
WaterverzachterOfferteaanvraag mechanische waterverzachter voor een woning in EssenWij willen graag een waterverzachter laten plaatsen in een woning die we juist aangekocht hebben. De woning is zo'n 30 jaar oud. Aangezien er in Essen veel kalk in het water zit en we willen besparen op detergenten en alle toestellen die met water werken, zouden we opteren voor een mechanische waterontharder. Wij zijn een gezin van 3 personen die ook wel milieubewuster wil gaan leven. Dus wij zien heel veel voordelen met een waterverzachter.
WaterverzachterWaterverzachter plaatsen aan nieuwe waterleidingWe gaan onze waterleiding verplaatsen en deze zal binnenkort in de kelder binnen komen. Daar zouden we graag een waterverzachter aan koppelen.
WaterverzachterWaterverzachter voor een huis in NieuwerkerkenGraag wil ik een nieuwe ontkalker voor in het huis. Drie personen, huis van 2012, leiding- en regenwater aanwezig.
Offerte liefst via e-mail.
WaterverzachterWaterverzachter voor een gezin in HouthalenWe hebben een waterverzachter nodig om de kalk uit het water te halen. Installatie kan op het gelijkvloers. Verbruik door 5 mensen. De woning is van de jaren 50, maar de leidingen werden vervangen in 2008.
WaterverzachterWaterverzachter in de kelder (Oudergem)Offertes gezocht voor een waterverzachter voor een woning van 1947. De leidingen zijn ongeveer 20 à 25 jaar geleden vervangen, alsook de binnenleiding. We zijn met zes die gebruik maken van het water. Aansluiting in de kelder.
WaterverzachterDefecte waterverzachter vervangen in DrongenWe hebben last van kalk in het water. De aansluiting kan in de berging. We hebben reeds een waterverzachter, maar die is defect. De woning is bij benadering 90 jaar oud.
WaterverzachterNieuwe waterverzachter installeren | MerelbekeIk zoek een nieuwe waterverzachter. De oude installatie is meer dan 10 jaar oud en aan vervanging toe. Wij hebben een jaarlijks verbruik van circa 80 m³. Zowel het leiding- als het regenwater moet gefilterd worden. De aansluiting bevindt zich in de garage.

Meer voorbeelden