Waterbehandeling

Ik wil offertes voor een waterverzachter vergelijken

1. Beschrijf uw project

* 1. Welk type dienst wenst u?
 
 
* 2. Waar wenst u een waterverzachter of ontkalker?
 
 
* 3. Op welk moment wenst u een afspraak ter plaatse? (is nodig in geval van nieuwe installatie)
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Soortgelijke aanvragen: Waterbehandeling

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
WaterverzachterWaterverzachter voor een woning in DiepenbeekWe zoeken een waterverzachter, enkel voor leidingwater. We hebben een vrijstaande woning uit 1989 met de originele waterleidingen. De watermeter staat in het waskot. Ons gezin bestaat uit 3 personen.
Waterverzachterwaterverzachter voor een woning in TongerenWoning van de jaren 60. Waterleidingen zijn vorig jaar vernieuwd. De watermeter staat in de kelder. Verbruik door twee personen.
WaterverzachterWaterverzachter voor een woning in HerzeleWij zoeken iemand om een nieuwe waterverzachter te installeren. Dit is voor een gebouw van ongeveer 40 jaar oud. De waterleidingen zijn wel reeds vernieuwd. De watermeter bevindt zich op het gelijkvloers in de garage. Dit is voor een gezin van twee personen.
WaterverzachterWaterverzachter appartement AvelgemWe zoeken een waterverzachter voor een nieuwbouw appartementsgebouw. Is dit mogelijk? We hebben gehoord dat er veel kalk in het water zit. Wij zijn een gezin van 5 personen.
WaterverzachterWaterverzachter voor een huis in PoperingeLeiding- en regenwater(toilet en wasmachine), nu nog geen toestel. Voor 3 personen, huis van 2017.
WaterverzachterWaterverzachter voor nieuwbouw in OosteekloWe willen graag een waterontharder laten plaatsen in onze afgewerkte nieuwbouwwoning.Voor leiding- en regenwater (toilet). Dit is voorlopig voor 2 personen.
WaterverzachterMechanische waterverzachter (Boortmeerbeek)We hebben een jaarlijks verbruik ongeveer 150m³. Mijn echtgenote is huisvrouw, dus onze voorkeur gaat uit naar mechanische waterontharder. Dit is voor onze nieuwe woning.
WaterverzachterOfferteaanvraag mechanische waterverzachter voor een woning in EssenWij willen graag een waterverzachter laten plaatsen in een woning die we juist aangekocht hebben. De woning is zo'n 30 jaar oud. Aangezien er in Essen veel kalk in het water zit en we willen besparen op detergenten en alle toestellen die met water werken, zouden we opteren voor een mechanische waterontharder. Wij zijn een gezin van 3 personen die ook wel milieubewuster wil gaan leven. Dus wij zien heel veel voordelen met een waterverzachter.
Waterverzachterwaterverzachter te 2950Graag offerte voor ioniserende waterverzachter voor gezin van 3 personen in woning ouder dan 10 jaar. Bellen over de middag
WaterverzachterWaterverzachter plaatsen aan nieuwe waterleidingWe gaan onze waterleiding verplaatsen en deze zal binnenkort in de kelder binnen komen. Daar zouden we graag een waterverzachter aan koppelen.
WaterverzachterWaterverzachter voor een huis in NieuwerkerkenGraag wil ik een nieuwe ontkalker voor in het huis. Drie personen, huis van 2012, leiding- en regenwater aanwezig.
Offerte liefst via e-mail.
WaterverzachterWaterverzachter voor een woning in MachelenWe zoeken een offerte voor een waterverzachter tegen de kalk in het water. De woning is van de jaren 80, de leidingen zijn grotendeels nog de originele. Het water komt toe in de kelder. Dit is voor 3 mensen. Best bellen na de kantooruren.
Waterverzachterwaterverzachter voor een woning in Tunrhoutwaterverzachter om de verkalking tegen te gaan. Gebruik van zowel regenwater als leidingswater. Aansluitingen onderaan de trap op het gelijkvloers. 4 mensen dagelijks gebruik.
WaterverzachterWaterverzachter voor een gezin in HouthalenWe hebben een waterverzachter nodig om de kalk uit het water te halen. Installatie kan op het gelijkvloers. Verbruik door 5 mensen. De woning is van de jaren 50, maar de leidingen werden vervangen in 2008.
Waterverzachterwaterverzachter voor een woning in ANtwerpenwaterverzachter voor een rijwoning in Antwerpen. Aansluitingen aan de voordeur gelijkvloers. Gebouw van 1970. Leidingen deels vervangen.
WaterverzachterWaterverzachter voor leiding- en regenwater (Horebeke)Wij zoeken een waterverzachter tegen de kalk in het water. Dit is een woning met zowel aansluiting op regenwater als leidingwater. Aansluitingen in de kelder. De woning is 120 jaar oud, maar werd enkele jaren geleden gerenoveerd.
Waterverzachterwaterverzachter voor een woning in BoomDit is voor een rijwoning. We merken vooral een probleem met verkalking . Vier appartementen waarvan gemeenschappelijke aansluiting op het gelijkvloers. We zouden nu graag eerst een offerte voor een waterverzachter voor een appartement later eventueel meer afhankelijk van de prijs. Gebouw van 1890 maar volledig gerneoveerd in 2004. Beste bellen na 18u.
WaterverzachterWaterverzachter in de kelder (Oudergem)Offertes gezocht voor een waterverzachter voor een woning van 1947. De leidingen zijn ongeveer 20 à 25 jaar geleden vervangen, alsook de binnenleiding. We zijn met zes die gebruik maken van het water. Aansluiting in de kelder.
WaterverzachterDefecte waterverzachter vervangen in DrongenWe hebben last van kalk in het water. De aansluiting kan in de berging. We hebben reeds een waterverzachter, maar die is defect. De woning is bij benadering 90 jaar oud.
Waterverzachterwaterverzachter voor een woning in Hamme-MilleWe hebben enorm veel last van kalk in het water. Aansluiting op het gelijkvloers. We zijn met 4 in de woning. Woning van 1950.

Meer voorbeelden