Vochtbestrijding

Ik wil mijn vochtprobleem oplossen

1. Beschrijf uw project

* 1. Waar heeft u een vochtprobleem?
 
 
* 2. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Soortgelijke aanvragen: Vochtbestrijding

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
VochtbestrijdingVochtprobleem in de muren te OostendeHet vochtprobleem bevindt zich op de gelijkvloers, dat al 6 jaar niet meer bewoond of verwarmd is. Er zit al schimmel op de muren
We hebben het huis recent gekocht en zijn dus op zoek naar een vochtbestrijder om dit op te lossen (liefst uit West-Vlaanderen).
VochtbestrijdingOpstijgend vocht | Schoonheidsinstituut in BalenMomenteel hebben we een probleem met opstijgend vocht in ons schoonheidsinstituut. Na renovatiewerken (oktober 2019) merken we vochtproblemen op aan de nieuw gepleisterde muren onderaan op het gelijkvloers.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een rijwoning | Kessel-LoDit is voor een rijwoning. We hebben vocht vanaf de onderkant. Binnen in het huis is er twee jaar geleden een brand geweest en is sindsdien werd het volledig gestript. De problemen zijn al jaren aanwezig. De woning zelf is 4 jaar oud.
VochtbestrijdingVochtige binnenmuur in een woning in BonheidenSinds enkele maanden heb ik een vochtprobleem op een binnenmuur, tussen de veranda en de living, op een hoogte van 60 cm. Daar loopt volgens mij geen waterleiding en tijdens een dag afwezigheid is er geen verbruik van leidingwater.Graag had ik een vochtanalyse laten uitvoeren. Deze problemen zijn al 7 maanden merkbaar.
VochtbestrijdingVocht in de binnenmuren in HeverleeWij hebben een vochtprobleem vastgesteld in de gemeenschappelijke muur met onze buurman op een lengte van 10m. Het vocht is aanwezig op het gelijkvloers, in de woonkamer. Kunt u zo snel mogelijk een vochtbestrijder contacteren zodoende dit vochtprobleem te verhelpen.
VochtbestrijdingVocht behandelen in slaapkamer in DiepenbeekIk heb last van vochtproblemen in de slaapkamer. Dit is in de hoek van de vensters en mijn man gebruikt een apparaat voor slaapapneu waardoor er meer vocht is. De woning is gebouwd in 1966, maar het is volledig gerenoveerd.
VochtbestrijdingVochtprobleem in de kelder (Mechelen)Ik heb vocht in de kelder van mijn recent gekocht huis. Er is schimmel te zien in de kelder, er is geen lek. Het bouwjaar is 1935. (Toegang vanaf 18/01)
VochtbestrijdingVochtbestrijding in kelder - AartselaarHet gaat om een woning met een kelder van +/-10 m² die sinds de funderingswerken van de naastgelegen bouwwerf last heeft van insijpelend vocht vanuit de vloer. Het is een oude woning(+/-1950) die momenteel bewoond wordt door een huurder. Ik ben op zoek naar een snelle prijsefficiënte oplossing. Een bezoek ter plaatse is mogelijk na afspraak.
VochtbestrijdingVochtbestrijding van een kelder in MaasmechelenWe merken vooral problemen op zowel de keldermuren als de keldervloer . Problemen sinds de verbouwing en dus al reeds jaren aanwezig, vooral met fel regenweer .
VochtbestrijdingVochtprobleem in de kelder te GenkEr is vocht in de kelder van mijn huis.
Het water komt via de keldermuren binnen. Ik heb het nagekeken en het gaat niet om een lek. Het lijkt eerder grondwater te zijn. Mijn huis is pas in 2017 gezet.
VochtbestrijdingVochtbestrijding Ronse: opstijgend vocht in murenWe zitten waarschijnlijk met opstijgend vocht in de keuken. Ik schat ongeveer 3 lopende meter op 80 cm hoog achter de kasten. In de zomer is de muur droog, maar in de winter is hij vochtig.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woning in HalleWe hebben vooral onderaan de muren last van vocht. We hebben de woning nu twee jaar en problemen reeds een jaar merkbaar. Vooral bij koud en nat weer en vooral op de buitenmuren.
VochtbestrijdingVochtbestrijding in de badkamer | ZingemIk heb last van vochtproblemen in de badkamer. De badkamer bevindt zich op de gelijkvloers, maar het probleem zit overal op de muur. Het zijn donkere plekken die ik telkens wegveeg, maar steeds terugkomen.
VochtbestrijdingVochtbestrijding muur in RijkevorselWe hebben een gevel van ongeveer 100 m² (10 m breed, 10 m hoog). Het gaat om anderhalve steense muur met Kempische baksteen.
Er is een vochtprobleem: de binnenmuren voelen klammig aan en er zijn zichtbare natte plekken op buitenmuur.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woning in TesseltIk heb momenteel vooral problemen in de living. Er was een lek in de douche.Het lek is ondertussen al opgelost, maar de muren blijven vochtig. Problemen onderaan de muren op het gelijkvloers. Het vochtprobleem is al sinds enkele maanden aanwezig.
VochtbestrijdingVochtbestrijding Gistel: opstijgend vocht?Wij hebben problemen op het gelijkvloers. De woning is twee jaar gelden gekocht en we hebben vochtplekken opgemerkt bij het weghalen van het behang. Ik zoek nu enkele (West-Vlaamse) vochtbestrijders om dit op te lossen.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woning in WervikVochtige binnenmuur op de benedenverdieping. Vooral onderkant van de muur op het gelijkvloers. Problemen reeds jaren aanwezig. Ruimte wordt momenteel niet vaak gebruikt.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woning in BeerselWe hebben problemen met ventilatie en schimmelvorming, vooral in de slaapkamer, de badkamer, in de kelder en op onderste verdiepingen. We hebben de woning vorig jaar aangekocht.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woning in MerelbekeEén van mijn buitenmuren is poreus en ik vermoed dat het water naar beneden loopt, zich daar ophoopt en zo doordringt in de binnenmuur. De problemen zijn vooral onderaan aanwezig. Het gaat om een recente gekochte woning en de problemen werden opgemerkt bij de verbouwing. Kan u langskomen om de nodige werken te bekijken?
VochtbestrijdingVochtproblemen in kelder | HasseltIk heb last van vochtproblemen in de zijgevel was de woning. Het zit onderaan de muren en het pleisterwerk komt van de muren af. Er is een kelder aanwezig. De woning is gebouwd in 1965.

Meer voorbeelden