Vochtbestrijding

Ik wil mijn vochtprobleem oplossen

1. Beschrijf uw project

* 1. Waar heeft u een vochtprobleem?
 
 
* 2. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Soortgelijke aanvragen: Vochtbestrijding

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
VochtbestrijdingVochtprobleem in kelder en keukenIk kocht mijn huis in 2017. De kelder is al een tijdje vochtig (vroeger was er een pomp maar die werkt niet meer) en dit voornamelijk als het veel geregend heeft. Ik vrees dat het opstijgt naar mijn keuken (slechte geur in de keuken). Ik vermoed dat er scheurtjes zijn in de muren en ook is er geen verluchting doordat er tegen mijn huis werd gebouwd. Hopelijk kan u mij hierbij helpen? Alvast bedankt!
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een kelder in DilbeekIk heb vooral problemen met vocht achteraan de keldermuur. Het probleem is reeds een jaar aanwezig, vooral bij fel regenweer. De woning is van de jaren 90.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een kelder in GentWij leggen binnenkort een pomp en put aan om het grondwater uit onze kelder te laten wegnemen. De kelder staat voor de rest in goede staat. In onze muur net boven de kelder beginnen we voor het eerst een vochtplek te zien. Deze zouden we graag behandelen. Deze is niet groter dan 1m².
VochtbestrijdingZwammen in de muren - EdegemDit weekend is er ineens een zwam/paddenstoel tevoorschijn gekomen in de hal van ons appartementsgebouw. Hij is tussen de muur en de vloer naar boven gekomen. We denken dat het gaat om een condensatieprobleem. We zouden deze graag laten verwijderen en het onderliggend probleem laten oplossen.
Pand van jaren 60.
VochtbestrijdingVochtprobleem in binnenmuren te GentIk heb een vochtige binnenmuur van mijn pand. Het gaat over 3 lopende meter, zeker geen lek we denken eerder aan opstijgend vocht. Het is een huis dat in de jaren 70 is gebouwd.
VochtbestrijdingSchimmel en plekken onderkant binnenmuur oude woningWij hebben last van vochtproblemen onderaan de binnenmuur. Dit is een oude woning.
VochtbestrijdingVochtbestrijding te AntwerpenEigenaars, vocht op gelijkvloerse verdieping, veel vocht aan de plinten en erboven (voelt ook zeer vochtig aan en schimmel is zichtbaar).
VochtbestrijdingVochtprobleem in de muren te ReetEr is vocht in de muren van mijn pand, telkens in de gelijkvloerse verdieping.
Geen lek normaal, lijkt eerder opstijgend vocht in de hoek(bijbouw), huis van 1977.
VochtbestrijdingVochtprobleem in buitenmuur aan terras (bij crepie)Buitenmuren aan terras vertonen vochtproblemen -> crepie die langzaam loskomt aan de tegels. Opstijgend vocht.
VochtbestrijdingVochtschade onderste helft binnenmuurEigenaars, vocht in de binnenmuur, onderaan vooral (halve meter tot 75cm hoogte).
VochtbestrijdingVocht op gelijkvloers, geen lekIk heb vocht in de muren van mijn woning (gelijkvloers). Geen lek (dat is nagekeken), lijkt opstijgend vocht in de keuken, huis van 1996. Contacteer mij liefst in de namiddag.
VochtbestrijdingVochtprobleem in de muren te KortrijkWe hebben vocht in de muren van ons huis (gelijkvloers). In de slaapkamer op 1 plaats, geen lekken, bouwjaar is 1977.
VochtbestrijdingVochtige muren op gelijkvloersIk heb vocht in de muren van mijn pand (gelijkvloers). Opstijgend vocht is daar, geen lek, rijhuis van +40 jaar oud.
VochtbestrijdingVochtbestrijding te MerksemEigenaars, vocht op de gelijkvloerse verdieping, onderaan de binnenmuren (opstijgend vocht).
VochtbestrijdingCondens in slaapkamer | Mol's Nachts worden de vloer en muur vochtig in de slaapkamer van ons appartement. Vooral in de winter als er grote temperatuurverschillen zijn, komt dit voor. Waarschijnlijk zitten we dus met een condensprobleem. Het gebouw is ongeveer 20 jaar oud.
VochtbestrijdingZwarte schimmelvlekken in 4 appartementen in Sint-Pieters-WoluweWij hebben vochtproblemen in 4 appartementen. Het betreft vochtige muren met zwarte schimmelvlekken aan de voorgevel en in twee appartementen ook aan de achtergevel. De problemen zijn er dus op de 1ste, 2de, 3de en 4de verdieping.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woning in BalenBeste, Wij zijn op zoek naar een firma die advies kan geven en een oplossing kan bieden voor de vochtproblemen die wij hebben in de kelder van de refter op één van onze scholen . Zijn wij hiervoor bij jullie aan het juiste adres? Is het mogelijk om is ter plaatse af te spreken en aansluitend offerte te maken. Problemen zijn reeds jaren aanwezig. Vooral aan de vloer en onderkant van de muren.
VochtbestrijdingVocht in kelder in AntwerpenEr is vocht aanwezig in de kelder tussen de voerplaat en de muur. De klimnaad is niet waterdicht waardoor er plasvorming is in de kelder. Het huis is een vrijstaand woning van 7 jaar oud. Ik ben de eigenaar van het huis.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woning in VilvoordeNaast het raam langs de straatkant zijn er aan weerskanten van het raam vochtvlekken, zo'n meter boven de grond. De vlekken bevinden zich naast de onderkant van het raam. Ze zijn zo'n 30, 40 cm breed en versmallen naarmate ze verder van het raam lopen. Een derde vlek bevindt zich op de binnenmuur tussen de woonkamer en de gang, die loodrecht op de buitenmuur staat. De vlek is vertrokken vanaf de straatkant, bevindt zich zo'n 10, 20, 30 cm boven de plint en loopt ongeveer 1 m over de muur. Omdat de bakstenen van de buitenmuur nogal verweerd zijn, denk ik dat het water door de muur komt. Maar hoe het vocht in de binnenmuur geraakt is voor mij een raadsel. Problemen reeds 4 jaar aanwezig. Woning zal ruw geschat gebouwd in 1930-1940.
VochtbestrijdingVocht in buitenmuur behandelen in AntwerpenWe hebben recent een dakappartement gekocht. Tijdens de renovatiewerken hebben we een vochtige buitenmuur ontdekt die aan de binnenkant met gyproc en isolatie gerenoveerd was. De bezetting achter de gyproc kwam van zelf los. Het dak is 2 jaar geleden geïsoleerd geweest. De voegen tussen de bakstenen aan de binnenkant zijn wat bruinig van kleur geworden.

Meer voorbeelden