Vochtbestrijding

Ik wil mijn vochtprobleem oplossen

1. Beschrijf uw project

* 1. Waar heeft u een vochtprobleem?
 
 
* 2. Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Soortgelijke aanvragen: Vochtbestrijding

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
VochtbestrijdingVochtprobleem in de muren te KalmthoutEr is vocht in de muren van ons huis op het gelijkvloers.
Er is schimmel te zien op de muren en er is ook opstijgend vocht. We hebben geen lek. Het gaat om een pand dat gerenoveerd werd in 2001.
VochtbestrijdingOpstijgend vocht in een woning in MolIk heb last opstijgend vocht. Als het regent staat heel de kelder onder water. Ik zou dit graag opgelost hebben. Het gaat om 3 verschillende ruimtes. De problemen zijn aanwezig sinds twee jaar.
VochtbestrijdingNatte kelder in RonseEr is water op de grond in de kelder. De muren en het plafond zijn ook nat. Dit probleem is er al lang, maar het water droogde tot nu toe altijd op. Dat is niet meer het geval. Ik weet niet wat dit probleem veroorzaakt.
VochtbestrijdingVochtprobleem in de kelder en muren | HeverleeIn de woonkamer: aan één kant onderaan tegen de plinten aan, oorzaak is onduidelijk.
In de keuken: aan één kant onderaan tegen de plinten aan en aan de andere kant bovenaan.
In de kelder: een aantal plekken die vochtig worden bij veel regenval
In de gang aan de brievenbus.
Het huis is van 1959.
VochtbestrijdingVocht in appartement te MelsbroekWe hebben last van vocht op ons gelijkvloers appartement. De binnenmuren zijn vochtig, maar het is geen opstijgend vocht.
VochtbestrijdingVocht in de kelder | EdegemEr sijpelt water in onze kelder via de keldermuur. Onze woning is gebouwd in 1974. Het is een vrijstaande woning.
VochtbestrijdingNatte kelder bij regen in WingeneHet probleem komt enkel voor bij hevige regenval, dus waarschijnlijk gaat het over het grondwaterniveau dat te hoog staat. De mazouttank staat ook in de kelder. Zou het plaatsen van een grondwaterpomp een oplossing kunnen zijn? Ons huis is van rond 1940.
VochtbestrijdingCondens op de ramen in Herk-de-stadIedere winter zijn de slaapkamerramen kletsnat wat helaas ook voor schimmel zorgt. Ons huis is van de jaren 90 en is nog niet na-geïsoleerd. We hebben deze problemen al verschillende winters.
VochtbestrijdingWater op de keldervloer | MelleAls gevolg van de hevige regenval de voorbije weken, staat er in 2 ruimtes op de kelderverdieping een laag water (van een paar centimeter hoog) op de keldervloer. Vermoedelijk kan het probleem verholpen worden door aan de buitenzijde van de kelder (tussen de buitenzijde van de keldermuur en de oprit) een soort van drainage naar de riolering te voorzien, al staan we ook open voor een andere oplossing.
VochtbestrijdingVochtprobleem in de kelder te MerksemDe kelder heeft een buitendeur langs waar er regenwater naar binnen komt. Onderaan de deur (net binnen in de kelder) is al een pomp geïnstalleerd om het water af te voeren. Toch lijken de muren rond de deur nog last te hebben van vocht. Er zijn wat plekken die vochtig lijken en het plamuursel en de verf komen los. Wij weten niet of dat door vocht veroorzaakt wordt of dat het gewoon oude verf is. We willen de muren in de kelder graag laten controleren zodat we tijdig eventuele problemen kunnen aanpakken.
VochtbestrijdingVochtprobleem in de kelder en muren te DrongenOpstijgend vocht buiten en binnenmuren. water in kelder vrijstaande woning werkzaamheden maken deel uit van totaalrenovatie, huis van rond 1950.
VochtbestrijdingWater in de kelder bij hevige regenval | Sint-NiklaasBij hevige regenval komt er in de kelder tegen de straatkant water te staan, en naar boven via een buis die niet is afgedekt.
Graag zouden we willen weten waar het probleem ligt en wat de mogelijke oplossingen zijn.
Kan je een gratis prijsofferte aanbieden, zodat we nadien kunnen beslissen voor de oplossing?
VochtbestrijdingVocht in kelder bij regen | OverijseHet lijkt erop alsof op een plek in de kelder water door de muur sijpelt bij veel regen. Ik kan niet zien waar, maar weet wel ongeveer de plaats. De problemen zijn sinds deze winter duidelijk.
Vochtbestrijdingvochtbestrijding te ZoerselEigenaars, opstijgend vocht.
VochtbestrijdingVochtprobleem in de kelder te Sint-TruidenIk zit met vocht in de kelder van mijn pand. Vochtige keldermuur daar, geen lekken, huis van 1988.
VochtbestrijdingOpstijgend vocht in keuken | BruggeWe hebben opstijgend vocht in de keuken (misschien ook doorslagregen). Onze buitenmuur heeft geen spouw en is 8 tot 10 meter lang. Graag offertes voor het injecteren van de muur.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woning in TurnhoutIn 2008 heb ik een veranda met nieuwe vloer geplaatst. Tegen deze muur is er nu sinds een jaar opstijgend vocht die vooral de laatste week sterk verergert is geworden. Gelieve te bellen vanaf 11u.
VochtbestrijdingVochtbestrijding voor een woning in BeerveldeVooral opstijgend vocht in de veranda. Ervoor was er al condensatievocht. Sinds vorig jaar is grond vocht echt doorgebroken. Renovatie is in 1998.
VochtbestrijdingOffertevergelijk opstijgend vocht muren in huis te AntwerpenDe bezetting komt los door opstijgend vocht ca. 30 cm hoog in een gelijkvloerse kamer (geen onderkeldering). Buitenmuur en muur grenzend aan buur van een rijtjeshuis. Ik kan een foto sturen.
VochtbestrijdingInjecteren van de binnenmuren tegen opstijgend vocht in kruipkelderWij heb in ons sous-sol appartement in Blankenbergen een probleem van opstijgend vocht via de kruipkelder. We willen graag een offerte voor het injecteren van de binnenmuren.

Meer voorbeelden