Veranda & bijbouw

Offertes vergelijken voor een pergola, veranda of terrasoverkapping

1. Beschrijf uw project

* 1. Welk type veranda of beschutting zoekt u?
 
 
* 2. Welk materiaal verkiest u?
 
 
* 3. Wat is de geschatte oppervlakte van de veranda of beschutting?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Soortgelijke aanvragen: Veranda & bijbouw

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
VerandaAanvraag leefveranda voor aan een huis in HerseltAfbreken van huidige veranda uit hout en glas, en plaatsen van nieuwe veranda. Grootte van de veranda is 6m op 3m. Alsook plaatsen van schuifdeur tussen keuken en veranda. Het huis is van 1979 en zijn eigneaar.
Veranda, pergola, orangerieTerrasoverkapping voor een woning in RuiseledeIk zoek een offerte voor een overkapping van een bestaand terras van zo'n 20 m². Vaste overkapping met zonnewering. alle opties staan open maar liever geen hout.
Veranda, pergola, orangerieAluminium terrasoverkapping plaatsen aan een huis in OudegemIk wens een overkapping voor aan mijn huis. De overkapping moet een oppervlakte van 6m x 3,5m hebben. Qua materiaal van de terrasoverkapping had ik aan aluminium gedacht. Het huis zelf staat dus in Oudegem en is van 2002.
VerandaHouten veranda vervangen door leefveranda | KeerbergenIk zoek een offerte voor het vervangen van een veranda in hout door een leefveranda. De huidige veranda is 30 jaar oud, lekt en op bepaalde plaatsen is het hout rot door vocht. De leefveranda moet in aluminium zijn en ongeveer 20 m² groot.
Veranda, pergola, orangerieAluminium Terrasoverkapping RiemstIk zoek een offerte voor een terrasoverkapping voor een huis te Riemst. Oppervlakte is ruw geschat 6x3m. Liefsteen terrasoverkapping in aluminium. Ik ben het best bereikbaar na 18u.
Veranda, pergola, orangerieTerrasoverkapping of volledig winddichte leefruimte | Heusden-ZolderIk zou graag prijzen vergelijken voor een terrasoverkapping of voor een volledig winddicht leefruimte / leefveranda met glazen schuiframen. De schuiframen zouden de volgende afmetingen hebben: breedte 3,5 m x lengte 7,5 m.
Gelieve mij na 16u te contacteren aub.
VerandaVeranda in Kasterlee: prijs leefverandaWij zouden graag wat meer te weten komen over de mogelijkheden en de prijs om een leefveranda te laten plaatsen aan onze keuken. Hier zou dan ook de muur uitgebroken moeten worden. Door het ontbreken van een afzonderlijke wc in onze woning hadden wij ook nog graag een wc bij aan de veranda gehad. Een kleine gemetste ruimte, indien dit een mogelijkheid is. Onze woning is een oude hoeve, en wij weten niet meteen wat daarmee de mogelijkheden zijn.

Op vrijdag ben ik meestal iets vroeger thuis van het werk, maar een andere dag zou voor ons ook passen om langs te komen om een offerte voor een veranda uit te werken.
Pergola, terrasoverkappingTerrasoverkapping plaatsen in regio GentIk wil een terrasoverkapping laten plaatsen met oppervlakte 20m² (4m x 5m). De overkapping zou in aluminium moeten zijn en de gewenste kleur is ral 7016. Het huis heeft bouwjaar 1930.
VerandaBestaande veranda vervangen door aluminium veranda (Puurs)We willen een veranda van 8 meter breed en 2 meter diep plus dak. De bestaande veranda bevindt zich tussen twee muren en bestaat uit aluminium met enkele beglazing. Ik wens deze oude veranda dus te vervangen door een nieuwe veranda. Graag dus prijs voor een veranda met dubbel glas en in aluminium.
Pergola, terrasoverkappingSmeedijzeren Terrasoverkapping HeverGezocht: overkapping over het terras, liefst in smeedijzer en eventueel ook met zonnewering of screens. De terrasoverkapping moet ongeveer 16-20 m² groot zijn, maar kan uitgebreid worden. Er is een fundering voorzien van een veranda die er eventueel zou komen. We hebben wel een redelijk lage dakgoot (2.85m).
Veranda, pergola, orangerieAluminium carport voor een woning in BornemIk zoek een offerte voor een carport in aluminium. De carport komt los van de woning. Deze zou gericht zijn naar de straat en ongeveer 3.5m breed zijn. Daarnaast moet de carport ook een berging gedeelte hebben.
Pergola, terrasoverkappingNieuwe terrasoverkapping na explosie in WilrijkOnze terrasoverkapping is vernield door de grote explosie van vorige week in Wilrijk. Wij wensen dit nu te laten vervangen. Graag bezoek en offerte voor een nieuwe terrasoverkapping in aluminium structuur voor op ons terras.
Pergola, terrasoverkappingSmeedijzeren terrasoverkapping of afdak | Tielt-WingeIk zoek een offerte voor een smeedijzeren afdak in zink of ijzer met glas. In totaal gaat het om twee afdaken van pakweg 10m². Alvast bedankt!
Pergola, terrasoverkappingTerrasoverkapping voor een nieuwbouw in TessenderloGraag een overkapping voor aan het huis (prefab nieuwbouw). We zoeken een overkapping in aluminium met lamellen en een oppervlakte van 6m x 6m. Het project is ten laatste voor januari 2020.
VerandaVeranda laten plaatsenGraag een offerte voor een veranda. Het gaat om een oppervlakte van 6 op 4 meter.
VerandaLeefveranda in pvc in LommelIk ben op zoek naar offertes van verandabouwers voor een leefveranda. De veranda zou een licht licht hellend dak moeten hebben en moet het huis met de uitbouw verbinden. Het dak moet zeker warmtewerend zijn. Qua materiaal van de leefveranda had ik aan pvc of aluminium gedacht. De totale beschikbare oppervlakte is 24 m².
Veranda, pergola, orangeriePVC leefveranda | Nieuwbouw | BoomWij zijn aan het bouwen en overwegen een leefveranda om wat extra leefruimte te creëren. Daarom hadden we graag prijzen vergeleken van enkele verandabouwers. De nieuwbouw zou binnen twee maanden klaar moeten zijn.
VerandaLeefveranda aan een chalet | WuustwezelWe zouden graag een leefveranda bouwen aan onze chalet (minstens 20 m² exta leefruimte), maar we kennen geen verandabouwers in onze regio. Qua ramen willen we zeker een schuifraam en een kiep-draairaam.
VerandaAluminium leefveranda met polycarbonaat dak (Kinrooi)Wij willen onze woning uitbreiden met een aluminium leefveranda van 7m x 4m met een polycarbonaat dak. Het is een nieuwbouwwoning en de werken mogen nog dit jaar van start gaan.
VerandaLeefveranda in pvc of aluminium met hoogrendementsglas in PuursHet zou gaan om een leefveranda van 3.5m op 5m, waarvan 2 zijdes in glas moeten zijn. Verder zou ik werken met hoogrendemensglas en goed isolerende tussenstukken uit pvc of alumium. Ik zou de landelijke stijl van het huis willen doortrekken in de veranda.

Meer voorbeelden