Veranda & bijbouw

Offertes vergelijken voor een pergola, veranda of terrasoverkapping

1. Beschrijf uw project

* 1. Welk type veranda of beschutting zoekt u?
 
 
* 2. Welk materiaal verkiest u?
 
 
* 3. Wat is de geschatte oppervlakte van de veranda of beschutting?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Soortgelijke aanvragen: Veranda & bijbouw

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
Veranda, pergola, orangerieTerrasoverkapping voor een woning | LierdeDit is voor een terrasoverkapping voor aan het huis in aluminium. De oppervlakte is 6m x 3m. Het huis is van 2014.
Veranda, pergola, orangerieAluminium veranda in HeppenIk ben op zoek naar een offerte voor het plaatsen van een veranda. De grootte is 6 op 4 meter. Het liefst in aluminium.
Pergola, terrasoverkappingTerras overkappen in HouthalenBestaand terras overkappen. Twee zijdes bestaan grotendeels uit de buitenmuren van het huis. We willen lichtdoorlatend werken, anders wordt de woonkamer te donker. Een lamp integreren kan, zonnewering misschien ook. Het terras zelf moet zo snel mogelijk opnieuw worden aangelegd i.v.m. een vochtprobleem. We willen de info over de overkapping natuurlijk voor we het terras zelf opnieuw aanleggen, maar de terrasoverkapping zelf hoeft niet per se direct. Graag in aluminium. Ons huis is van 2002.
Pergola, terrasoverkappingModerne aluminium overkapping | Sint-TruidenToelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Dak tegen achtermuur. +/- 4.5m breed en ongeveer even lang. Beide zijden staat een muur van ongeveer 2m hoog. || In welk type overkapping heb je interesse? Terrasoverkapping zonder wanden || In welke stijl heb je interesse? Modern || In welk materiaal heb je interesse voor de constructie? Aluminium || Welk type dak overweeg je op de overkapping? Dak met openklapbare lamellen, dak met screens
VerandaLeefveranda in AssebroekOm onze leefkeuken uit te breiden overwegen wij de plaatsing van een veranda.
We willen graag offertes van verschillende verandabouwers vergelijken voor een veranda van oppervlakte van 6 op 5 meter.
Pergola, terrasoverkappingPergola of overkapping aan poolhouse | BertemWe zoeken een overkapping voor onze jacuzzi, om aan te bouwen aan een poolhouse of er mee in te integreren. We zoeken ook iemand om de mogelijkheden voor een poolhouse te realiseren. Er is een bestaand klein tuinhuisje dat weg mag, maar er moet een muur blijven staan omdat daar onze warmtepomp voor het zwembad geïnstalleerd is. Ook dit moet mooi geïntegreerd worden. Materiaal staat volledig open.
Veranda, pergola, orangerieVeranda voor een woning in GeraardsbergenLiving uitbreiden met een leefveranda; Momenteel een veranda met houtconstructie die de keuken naar living gaat. Hiervan wensen we een deel leefveranda maken en deels overkapping. Momenteel zo'n 18-20 maar kan eventueel nog vergroot worden.
Veranda, pergola, orangerieRenovatie van een bestaande veranda | LeuvenHet betreft een renovatie van een bestaande veranda waar regenwater binnenkomt, en de panelen aan vervanging toe lijken. De houten dragende constructie is nog in orde en moet behouden blijven. Deze renovatie zou zeker voor het bouwverlof uitgevoerd moeten kunnen worden.
Veranda, pergola, orangerieLeefveranda voor een huis in HalleWe willen een aanbouw van ongeveer 2 m lang op 9 m breed. Graag een volledige elegante glaspartij met moderne minimalistische lichtsttraat, in aluminium. Ons huis is van 1989.
Veranda, pergola, orangerieAluminium leefveranda voor aan een huis in Heusden-ZolderWe zijn op zoek naar offertes voor een aluminium veranda.
Gewenste oppervlakte is 7m x 5m. Qua materiaal zouden we dus liefst met aluminium werken. Het huis is van 1956.
Veranda, pergola, orangerieTerrasoverkapping voor aan een pand in DilbeekHeb vanachter in mijn kleine tuin een betonplaat waar ooit een tuinhuis op stond van, 3 op 4 meter. Ik zou hier een overkapping of 'huisje' willen dat ook opengaat. Het materiaal is nog open. Ik ontvang graag enkele voorstellen.
Veranda, pergola, orangerieTerrasoverkapping of pergola te BruggeIk zoek een overkapping of pergola voor aan mijn huis in Brugge.
Moet rond de 10 m² groot zijn, liefst in PVC. Het huis zelf is ongeveer 40 jaar oud.
VerandaBestaande veranda vervangen door leefveranda | GlabbeekOmschrijving: project is het vervangen van de huidige veranda. Er zou een nieuwe aanbouw of leefveranda moeten komen aan de keuken van 3 op 4m (ongeveer 12m2 dus). Eventueel ook de vloer uitbreken en opnieuw leggen.
Voor de nieuwe leefveranda hebben we liefst profielen in PVC. Het huis zelf is van 1974.
Pergola, terrasoverkappingTerrasoverkapping met lamellen in HuldenbergGraag een overkapping voor aan de woning.
Oppervlakte moet 10m op 11,5m zijn. Hadden gedacht aan aluminium terrasoverkapping in antraciet kleur.
Pergola, terrasoverkappingTerrasoverkapping voor een woning in LokerenGraag had ik een oriëntatie-offerte ontvangen voor een terrasoverkapping. Deze kan perfect aangebouwd worden tegen de woning. Afmeting van de pergola zou om en bij de 8x4 meter moeten (extra paal in het midden is geen probleem). Graag een offerte met opale plexiplaten en ook eens met lamellen. Alles graag in aluminium (antraciet kleur).We weten nog niet in welke prijsklasse we dit moeten indelen en of het zelfs nog maar budgettair haalbaar is voor ons. Indien dit binnen ons budget past dan zouden we dit in de loop van 2020 laten uitvoeren. Onze woning is een vrij strakke woning, de terrasoverkapping is dit dus bij voorkeur ook. Het huis werd gebouwd in 2014.
VerandaVeranda vervangen voor een huis in AntwerpenWe zouden onze huidige veranda willen vervangen door een leefveranda van 2,5 x 2,5 m. Als materiaal willen we graag aluminium met RAL-kleur. Het gaat om een rijhuis van 1885.
Pergola, terrasoverkappingHouten terrasoverkapping installeren in ZemstWij zouden een houten overkapping willen laten plaatsen tegen een reeds bestaande aluminium pergola op een bestaand terras. Dit betreft een woning van 1994.
VerandaAanvraag leefveranda voor aan een huis in HerseltAfbreken van huidige veranda uit hout en glas, en plaatsen van nieuwe veranda. Grootte van de veranda is 6m op 3m. Alsook plaatsen van schuifdeur tussen keuken en veranda. Het huis is van 1979 en zijn eigneaar.
Veranda, pergola, orangerieAluminium terrasoverkapping plaatsen aan een huis in OudegemIk wens een overkapping voor aan mijn huis. De overkapping moet een oppervlakte van 6m x 3,5m hebben. Qua materiaal van de terrasoverkapping had ik aan aluminium gedacht. Het huis zelf staat dus in Oudegem en is van 2002.
VerandaHouten veranda vervangen door leefveranda | KeerbergenIk zoek een offerte voor het vervangen van een veranda in hout door een leefveranda. De huidige veranda is 30 jaar oud, lekt en op bepaalde plaatsen is het hout rot door vocht. De leefveranda moet in aluminium zijn en ongeveer 20 m² groot.

Meer voorbeelden