Offertes gratis en vrijblijvend
De beste vakmannen in uw regio
Contact met vakmannen binnen 48u

Offertes vergelijken voor een pergola, veranda of terrasoverkapping

 
* 1. Welk type veranda of beschutting zoekt u?
 
 
* 2. Wat is de geschatte oppervlakte van de veranda of beschutting?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Veranda & bijbouw

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
Veranda, pergola, orangerieTerrasoverkapping met polycarbonaat dak plaatsen naast verandaIk heb een veranda en wil naast de veranda een terrasoverkapping plaatsen met een dak in polycarbonaat. De afmetingen van de terrasoverkapping zullen 5m20 op 3m85 en deze overkapping moet tussen 2 muren komen naast de veranda. Graag een afspraak ter plaatse zodat ik alle details kan tonen.
Veranda, pergola, orangerieVeranda voor een woning in AaigemWerken gepland voor de zomer. Veranda van ongeveer 8x2m In een hoek. naar 6m. Het kleinste stuk wordt een leefruimte. Matriaal staat open.
Veranda, pergola, orangerieterrasoverkapping te Sint-Gillis-WaasEigenaars, 8m x 3m te overdekken.
Veranda, pergola, orangerieTerrasoverkapping in aluminium - vast dak op terrasWij willen op korte termijn ons volledig terras laten overkappen met een terrasoverkapping / pergola. De structuur zou in metaal / aluminium moeten zijn. Later zullen we daar eventueel bij aan willen bouwen.
Veranda, pergola, orangerieVeranda voor een woning in BegijnendijkIk wens een offerte voor een veranda van 4 op 4 m. Het liefst aluminium.
Veranda, pergola, orangeriePergola voor aan mijn huis in HalleIk wil graag een pergola voor aan de woning.
Opp. 5m x 6m, in alu normaal, huis van 2008, kan ergens in 2019.
VerandaPVC of aluminium veranda voor een woning in KampenhoutPlaatsing van PVC veranda of aluminium veranda. +- 28m². Ik spreek wel enkel Engels.
Veranda, pergola, orangerieHouten veranda renoveren in StekeneWe zoeken een offerte om een leefveranda. af te breken en een nieuwe te zetten of eventueel de huidige te renoveren. De huidige veranda is in hout. We zouden liever een ander materiaal hebben. Ik schat de oppervlakte op 35 m².
Veranda, pergola, orangerieLeefveranda met grote koepel in Erpe-MereWe wensen een leefveranda van 6 op 7 m. Twee zijkanten in de muur en aan voorkant grote vouwdeuren. In het dak een grote koepel. Graag in aluminium. Het huis is van 1957 en werd later gerenoveerd.
Veranda, pergola, orangerieOverkapping voor een nieuw terras in AalstWe hebben een nieuw aangelegd terras waar we een overkapping wensen over te plaatsen. Materiaal staat nog niet vast, aluminium is wel mooi. Ik schat zo'n 40 m². Werken gepland voor tegen dit najaar.
Veranda, pergola, orangerieCarport voor twee wagens in ZulteWe willen een carport aangebouwd aan de woning. Geen voorkeur voor het materiaal. Graag plaats voor twee wagens. De werken zijn voor tegen het einde van het jaar.
Veranda, pergola, orangerieAfsluitbare terrasoverkapping in MenenOffertes gezocht voor een terrasoverkapping met lammellendak, afsluitbaar en met led verlichting. Graag prijsoffertes voor hout en aluminium.
Veranda, pergola, orangerieAluminium leefveranda met dubbel glas | DestelbergenIk wil een veranda voor aan mijn huis. Het gaat om een oppervlakte van 32m². Graag aluminium profielen met dubbel glas en voor het dak hoogrendementsglas, zonwerend. Het huis is meer dan 10 jaar oud.
Veranda, pergola, orangerieTerrasoverkapping voor een woning in MerelbekeIk zoek een offerte voor een overkapping. Dak van glas of polycarbonaat. Liefst in hout. Werken eventueel nog deze zomer indien het binnen het budget past.
Veranda, pergola, orangerieVeranda als woninguitbreiding in KalmthoutIk zoek offertes voor een veranda die zal dienen om de woonkamer uit te breiden. Nog geen idee van het gewenste materiaal. Het gaat om ongeveer 8 m². De woning is van 1997. De plaatsing is zeker voor tegen de zomer. Graag zo snel mogelijk contact.
Veranda, pergola, orangerieVeranda voor een woning in GrimbergenIk heb momenteel een halfopen veranda, vijfhoek waarvan twee hoeken zijn dichtgemaakt. Ik zoek nu iemand om de veranda te kunnen toemaken ventilatie plaatsen en verder af werken. Huidige veranda in aluminium. Deze woning is zes jaar geleden aangekocht . Woning is van de jaren 70.
Veranda, pergola, orangerieTerrasoverkapping voor in aluminium te TernatVoor aan mijn huis zoek ik een terrasoverkapping. Opp. 32 m², in aluminium. Het huis is van 1997. Kan dit jaar al geplaatst worden.
Veranda, pergola, orangerieVeranda voor een woning in LedeWe zoeken een offerte voor het plaatsen van een veranda die gebruikt zal worden als een leefruimte. Martiaal liefst aluminium of pvc. +- 24m².
Veranda, pergola, orangerieVeranda voor een B&B in de HaanVoor een bed and breakfast willen we een veranda om de leefruimte uit te breiden. Het gaat om een verbinding tussen twee kamers over 15 m². Liefst in hout. In het midden komt er een schuifdeur die brandveilig is. Liefst in de namiddag bellen.
Veranda, pergola, orangerieHouten terrasoverkapping vervangen in LanakenVoor aan ons huis zoeken we een nieuwe terrasoverkapping. De huidige is in hout en willen we volledig wegdoen. Oppervlakte +15 m², materiaal PVC of aluminium en een moderne look. Het huis is van 1993.

Meer voorbeelden