Veranda & bijbouw

Offertes vergelijken voor een pergola, veranda of terrasoverkapping

1. Beschrijf uw project

* 1. Welk type veranda of beschutting zoekt u?
 
 
* 2. Welk materiaal verkiest u?
 
 
* 3. Wat is de geschatte oppervlakte van de veranda of beschutting?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Soortgelijke aanvragen: Veranda & bijbouw

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
Veranda, pergola, orangerieAluminium leefveranda voor aan een huis in Heusden-ZolderWe zijn op zoek naar offertes voor een aluminium veranda.
Gewenste oppervlakte is 7m x 5m. Qua materiaal zouden we dus liefst met aluminium werken. Het huis is van 1956.
Veranda, pergola, orangerieTerrasoverkapping voor aan een pand in DilbeekHeb vanachter in mijn kleine tuin een betonplaat waar ooit een tuinhuis op stond van, 3 op 4 meter. Ik zou hier een overkapping of 'huisje' willen dat ook opengaat. Het materiaal is nog open. Ik ontvang graag enkele voorstellen.
Veranda, pergola, orangerieTerrasoverkapping of pergola te BruggeIk zoek een overkapping of pergola voor aan mijn huis in Brugge.
Moet rond de 10 m² groot zijn, liefst in PVC. Het huis zelf is ongeveer 40 jaar oud.
VerandaBestaande veranda vervangen door leefveranda | GlabbeekOmschrijving: project is het vervangen van de huidige veranda. Er zou een nieuwe aanbouw of leefveranda moeten komen aan de keuken van 3 op 4m (ongeveer 12m2 dus). Eventueel ook de vloer uitbreken en opnieuw leggen.
Voor de nieuwe leefveranda hebben we liefst profielen in PVC. Het huis zelf is van 1974.
Pergola, terrasoverkappingTerrasoverkapping met lamellen in HuldenbergGraag een overkapping voor aan de woning.
Oppervlakte moet 10m op 11,5m zijn. Hadden gedacht aan aluminium terrasoverkapping in antraciet kleur.
Pergola, terrasoverkappingTerrasoverkapping voor een woning in LokerenGraag had ik een oriëntatie-offerte ontvangen voor een terrasoverkapping. Deze kan perfect aangebouwd worden tegen de woning. Afmeting van de pergola zou om en bij de 8x4 meter moeten (extra paal in het midden is geen probleem). Graag een offerte met opale plexiplaten en ook eens met lamellen. Alles graag in aluminium (antraciet kleur).We weten nog niet in welke prijsklasse we dit moeten indelen en of het zelfs nog maar budgettair haalbaar is voor ons. Indien dit binnen ons budget past dan zouden we dit in de loop van 2020 laten uitvoeren. Onze woning is een vrij strakke woning, de terrasoverkapping is dit dus bij voorkeur ook. Het huis werd gebouwd in 2014.
VerandaVeranda vervangen voor een huis in AntwerpenWe zouden onze huidige veranda willen vervangen door een leefveranda van 2,5 x 2,5 m. Als materiaal willen we graag aluminium met RAL-kleur. Het gaat om een rijhuis van 1885.
Pergola, terrasoverkappingHouten terrasoverkapping installeren in ZemstWij zouden een houten overkapping willen laten plaatsen tegen een reeds bestaande aluminium pergola op een bestaand terras. Dit betreft een woning van 1994.
VerandaAanvraag leefveranda voor aan een huis in HerseltAfbreken van huidige veranda uit hout en glas, en plaatsen van nieuwe veranda. Grootte van de veranda is 6m op 3m. Alsook plaatsen van schuifdeur tussen keuken en veranda. Het huis is van 1979 en zijn eigneaar.
Veranda, pergola, orangerieAluminium terrasoverkapping plaatsen aan een huis in OudegemIk wens een overkapping voor aan mijn huis. De overkapping moet een oppervlakte van 6m x 3,5m hebben. Qua materiaal van de terrasoverkapping had ik aan aluminium gedacht. Het huis zelf staat dus in Oudegem en is van 2002.
VerandaHouten veranda vervangen door leefveranda | KeerbergenIk zoek een offerte voor het vervangen van een veranda in hout door een leefveranda. De huidige veranda is 30 jaar oud, lekt en op bepaalde plaatsen is het hout rot door vocht. De leefveranda moet in aluminium zijn en ongeveer 20 m² groot.
Veranda, pergola, orangerieAluminium Terrasoverkapping RiemstIk zoek een offerte voor een terrasoverkapping voor een huis te Riemst. Oppervlakte is ruw geschat 6x3m. Liefsteen terrasoverkapping in aluminium. Ik ben het best bereikbaar na 18u.
Veranda, pergola, orangerieTerrasoverkapping of volledig winddichte leefruimte | Heusden-ZolderIk zou graag prijzen vergelijken voor een terrasoverkapping of voor een volledig winddicht leefruimte / leefveranda met glazen schuiframen. De schuiframen zouden de volgende afmetingen hebben: breedte 3,5 m x lengte 7,5 m.
Gelieve mij na 16u te contacteren aub.
VerandaVeranda in Kasterlee: prijs leefverandaWij zouden graag wat meer te weten komen over de mogelijkheden en de prijs om een leefveranda te laten plaatsen aan onze keuken. Hier zou dan ook de muur uitgebroken moeten worden. Door het ontbreken van een afzonderlijke wc in onze woning hadden wij ook nog graag een wc bij aan de veranda gehad. Een kleine gemetste ruimte, indien dit een mogelijkheid is. Onze woning is een oude hoeve, en wij weten niet meteen wat daarmee de mogelijkheden zijn.

Op vrijdag ben ik meestal iets vroeger thuis van het werk, maar een andere dag zou voor ons ook passen om langs te komen om een offerte voor een veranda uit te werken.
Pergola, terrasoverkappingTerrasoverkapping plaatsen in regio GentIk wil een terrasoverkapping laten plaatsen met oppervlakte 20m² (4m x 5m). De overkapping zou in aluminium moeten zijn en de gewenste kleur is ral 7016. Het huis heeft bouwjaar 1930.
VerandaBestaande veranda vervangen door aluminium veranda (Puurs)We willen een veranda van 8 meter breed en 2 meter diep plus dak. De bestaande veranda bevindt zich tussen twee muren en bestaat uit aluminium met enkele beglazing. Ik wens deze oude veranda dus te vervangen door een nieuwe veranda. Graag dus prijs voor een veranda met dubbel glas en in aluminium.
Pergola, terrasoverkappingSmeedijzeren Terrasoverkapping HeverGezocht: overkapping over het terras, liefst in smeedijzer en eventueel ook met zonnewering of screens. De terrasoverkapping moet ongeveer 16-20 m² groot zijn, maar kan uitgebreid worden. Er is een fundering voorzien van een veranda die er eventueel zou komen. We hebben wel een redelijk lage dakgoot (2.85m).
Pergola, terrasoverkappingNieuwe terrasoverkapping na explosie in WilrijkOnze terrasoverkapping is vernield door de grote explosie van vorige week in Wilrijk. Wij wensen dit nu te laten vervangen. Graag bezoek en offerte voor een nieuwe terrasoverkapping in aluminium structuur voor op ons terras.
Pergola, terrasoverkappingSmeedijzeren terrasoverkapping of afdak | Tielt-WingeIk zoek een offerte voor een smeedijzeren afdak in zink of ijzer met glas. In totaal gaat het om twee afdaken van pakweg 10m². Alvast bedankt!
Pergola, terrasoverkappingTerrasoverkapping voor een nieuwbouw in TessenderloGraag een overkapping voor aan het huis (prefab nieuwbouw). We zoeken een overkapping in aluminium met lamellen en een oppervlakte van 6m x 6m. Het project is ten laatste voor januari 2020.

Meer voorbeelden