Veranda & bijbouw

Gratis offertes

Ik zoek...

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.
category-12007

Aan- of bijbouw renovatie

Uw huis uitbreiden met aan- of bijbouw? Vind hier gratis offertes van renovatiespecialisten uit uw buurt. Vergelijk snel en vrijblijvend vakmannen voor uw uitbreiding.

Carport

Wilt u een carport plaatsen? Terecht, nooit meer krabben, altijd een schone wagen,... Vergelijk hier gratis offertes van erkende carport-specialisten uit uw buurt.

category-30165
category-30164

Pergola, terrasoverkapping

Met een terrasoverkapping of Pergola geniet u ook bij regenweer van uw tuin. Vraag hier vrijblijvend offertes van vershillende experts uit uw buurt.

Veranda

Een veranda plaatsen kan vaak al zonder vergunning. Op zoek naar een extra leefruimte? Vergelijk hier gratis en vrijblijvend offertes van de beste leveranciers.

category-30163
category-11984

Veranda, pergola, orangerie

Loop het hele jaar door met een zomergevoel. Vraag nu gratis offertes voor een veranda, pergola of orangerie aan. Handig om snel prijzen te vergelijken.

Soortgelijke aanvragen: Veranda & bijbouw

Recente aanvragen

Categorie : Veranda
Beschrijving :
Aanbouw veranda met afmetingen 8,3m x 6.1m x 3.7m.
De veranda komt waar vroeger koterijen waren. De gevel waar de veranda tegen komt is dus geen vlakke gevel.
Twee van de 3 muren zoveel mogelijk glas met 1 schuifdeur. De derde muur (6.1m) (naar kant buren ) wordt gemetst.

Het bestaand dak is een plat dak afgewerkt met EPDM.

Graag een vlakke dakkoepel (raam) als optie voorzien. Afmeting tussen 3m² en 4m².
Limburg
29/04/2020
Beschrijving :
Voor aan onze nieuwbouw zoeken we een veranda.
Het plan is beschikbaar. Graag in aluminium, de ruwbouw is bijna af.
West-Vlaanderen
27/04/2020
Beschrijving :
Dit is voor een terrasoverkapping voor aan het huis in aluminium. De oppervlakte is 6m x 3m. Het huis is van 2014.
Oost-Vlaanderen
31/03/2020
Beschrijving :
Ik ben op zoek naar een offerte voor het plaatsen van een veranda. De grootte is 6 op 4 meter. Het liefst in aluminium.
Limburg
19/03/2020
Beschrijving :
Bestaand terras overkappen. Twee zijdes bestaan grotendeels uit de buitenmuren van het huis. We willen lichtdoorlatend werken, anders wordt de woonkamer te donker. Een lamp integreren kan, zonnewering misschien ook. Het terras zelf moet zo snel mogelijk opnieuw worden aangelegd i.v.m. een vochtprobleem. We willen de info over de overkapping natuurlijk voor we het terras zelf opnieuw aanleggen, maar de terrasoverkapping zelf hoeft niet per se direct. Graag in aluminium. Ons huis is van 2002.
Limburg
17/03/2020
Categorie : Veranda
Beschrijving :
Om onze leefkeuken uit te breiden overwegen wij de plaatsing van een veranda.
We willen graag offertes van verschillende verandabouwers vergelijken voor een veranda van oppervlakte van 6 op 5 meter.
West-Vlaanderen
11/03/2020
Beschrijving :
We zoeken een overkapping voor onze jacuzzi, om aan te bouwen aan een poolhouse of er mee in te integreren. We zoeken ook iemand om de mogelijkheden voor een poolhouse te realiseren. Er is een bestaand klein tuinhuisje dat weg mag, maar er moet een muur blijven staan omdat daar onze warmtepomp voor het zwembad geïnstalleerd is. Ook dit moet mooi geïntegreerd worden. Materiaal staat volledig open.
Vlaams Brabant
09/03/2020
Beschrijving :
Living uitbreiden met een leefveranda; Momenteel een veranda met houtconstructie die de keuken naar living gaat. Hiervan wensen we een deel leefveranda maken en deels overkapping. Momenteel zo'n 18-20 maar kan eventueel nog vergroot worden.
Oost-Vlaanderen
27/02/2020
Beschrijving :
We willen een aanbouw van ongeveer 2 m lang op 9 m breed. Graag een volledige elegante glaspartij met moderne minimalistische lichtsttraat, in aluminium. Ons huis is van 1989.
Vlaams Brabant
25/02/2020
Beschrijving :
We zijn op zoek naar offertes voor een aluminium veranda.
Gewenste oppervlakte is 7m x 5m. Qua materiaal zouden we dus liefst met aluminium werken. Het huis is van 1956.
Limburg
19/02/2020
Beschrijving :
Heb vanachter in mijn kleine tuin een betonplaat waar ooit een tuinhuis op stond van, 3 op 4 meter. Ik zou hier een overkapping of 'huisje' willen dat ook opengaat. Het materiaal is nog open. Ik ontvang graag enkele voorstellen.
Vlaams Brabant
04/02/2020
Categorie : Veranda
Beschrijving :
Omschrijving: project is het vervangen van de huidige veranda. Er zou een nieuwe aanbouw of leefveranda moeten komen aan de keuken van 3 op 4m (ongeveer 12m2 dus). Eventueel ook de vloer uitbreken en opnieuw leggen.
Voor de nieuwe leefveranda hebben we liefst profielen in PVC. Het huis zelf is van 1974.
Vlaams Brabant
09/12/2019
Beschrijving :
Graag een overkapping voor aan de woning.
Oppervlakte moet 10m op 11,5m zijn. Hadden gedacht aan aluminium terrasoverkapping in antraciet kleur.
Vlaams Brabant
05/12/2019
Beschrijving :
Graag had ik een oriëntatie-offerte ontvangen voor een terrasoverkapping. Deze kan perfect aangebouwd worden tegen de woning. Afmeting van de pergola zou om en bij de 8x4 meter moeten (extra paal in het midden is geen probleem). Graag een offerte met opale plexiplaten en ook eens met lamellen. Alles graag in aluminium (antraciet kleur).We weten nog niet in welke prijsklasse we dit moeten indelen en of het zelfs nog maar budgettair haalbaar is voor ons. Indien dit binnen ons budget past dan zouden we dit in de loop van 2020 laten uitvoeren. Onze woning is een vrij strakke woning, de terrasoverkapping is dit dus bij voorkeur ook. Het huis werd gebouwd in 2014.
Oost-Vlaanderen
05/12/2019
Categorie : Veranda
Beschrijving :
We zouden onze huidige veranda willen vervangen door een leefveranda van 2,5 x 2,5 m. Als materiaal willen we graag aluminium met RAL-kleur. Het gaat om een rijhuis van 1885.
Antwerpen
26/11/2019
Beschrijving :
Wij zouden een houten overkapping willen laten plaatsen tegen een reeds bestaande aluminium pergola op een bestaand terras. Dit betreft een woning van 1994.
Vlaams Brabant
25/11/2019
Categorie : Veranda
Beschrijving :
Afbreken van huidige veranda uit hout en glas, en plaatsen van nieuwe veranda. Grootte van de veranda is 6m op 3m. Alsook plaatsen van schuifdeur tussen keuken en veranda. Het huis is van 1979 en zijn eigneaar.
Antwerpen
05/11/2019
Beschrijving :
Ik wens een overkapping voor aan mijn huis. De overkapping moet een oppervlakte van 6m x 3,5m hebben. Qua materiaal van de terrasoverkapping had ik aan aluminium gedacht. Het huis zelf staat dus in Oudegem en is van 2002.
Oost-Vlaanderen
30/09/2019
Categorie : Veranda
Beschrijving :
Ik zoek een offerte voor het vervangen van een veranda in hout door een leefveranda. De huidige veranda is 30 jaar oud, lekt en op bepaalde plaatsen is het hout rot door vocht. De leefveranda moet in aluminium zijn en ongeveer 20 m² groot.
Vlaams Brabant
27/09/2019
Categorie : Veranda
Beschrijving :
Wij zouden graag wat meer te weten komen over de mogelijkheden en de prijs om een leefveranda te laten plaatsen aan onze keuken. Hier zou dan ook de muur uitgebroken moeten worden. Door het ontbreken van een afzonderlijke wc in onze woning hadden wij ook nog graag een wc bij aan de veranda gehad. Een kleine gemetste ruimte, indien dit een mogelijkheid is. Onze woning is een oude hoeve, en wij weten niet meteen wat daarmee de mogelijkheden zijn.

Op vrijdag ben ik meestal iets vroeger thuis van het werk, maar een andere dag zou voor ons ook passen om langs te komen om een offerte voor een veranda uit te werken.
Antwerpen
25/09/2019
Lees meer Meer voorbeelden