Veiligheid & alarm

Soortgelijke aanvragen: Veiligheid & alarm

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
CamerabewakingAlarmsysteem voor een woning in HerentNieuwbouwhuis (project Denblok uitgevoerd door Kwadraat) waarbij bekabeling voor alarmsysteem en rookmelders reeds is aangebracht. Ben op zoek naar eenvoudig maar degelijke alarm- en (gekoppeld) rookmeldingssysteem. Woning opgeleverd begin maart. Systeem voor enkel binnenbewaking.
CamerabewakingAlarmsysteem voor een appartement in BrusselWij wonen in een appartement dat deel uitmaakt van een groot appartementencomplex in centrum brussel. We bevinden ons op het eerste verdiep. Het is een drie kamer appartement van ongeveer 180 vierkante meter. In elk van de drie kamers is er een groot raam en er zijn vijf ramen in de woonkamer.
Liefst een draadloos systeem. Het pand is van 2019.
Wat zou de prijs zijn om ons appartement te beveiligen?
CamerabewakingAlarmsysteem voor een woning in TieltIk had graag een bekabeld alarmsysteem geïnstalleerd waarop de branddetectie kan aangesloten worden. Dit is voor een halfopen woning. Enkel binnenbewaking. Er is deels bekabeling voorzien.
CamerabewakingAlarmsysteem met smartphone applicatie voor een pand in GenkGraag offerte voor 1 tot 3 buitencamera's rond het huis (vlak dak) draadloos, indien mogelijk solar-energie of lang-levende accus, met opname bij beweging, te bekijken via SmartPhone - + installatie. Pand van jaren 70.
BeveiligingssysteemBeveiligingssysteem voor rijwoningDit is voor een rijwoning. Ik vermoed enkel binnenbeveiliging. Toegang enkel langs voor en achter. Graag ook een camerabeveiliging. Woning nog in afwerking. Opties voor bedrading en draadloos staan nog open.
CamerabewakingAlarmsysteem en camera's op gelijkvloers | Tielt-WingeWe wensen 5 camera's en de recorder van het alarmsysteem van ons huis te vervangen. De camera's bevinden zich op het gelijkvloers en de bekabeling is dus reeds aanwezig. Het belangrijkst voor ons is een duidelijke registratie, zowel overdag als 's nachts.
CamerabewakingCamerabewaking en alarmsysteem voor nieuwbouw in LubbeekWij starten dit jaar met de bouw van onze woning voorzien voor 2020. Wij zouden graag een alarmsysteem plaatsen gekoppeld aan een aantal camera's aan de buitenzijde van de woning.
CamerabewakingWoning beveiligen met alarmsysteemWij zijn op zoek naar een alarmsysteem om te plaatsen in ons huis. We zouden hiervoor graag offertes willen laten opstellen om te vergelijken. Is het mogelijk om eens een afspraak te maken en iemand te laten langskomen om alles te bekijken en bespreken? Graag enkel een klassiek systeem.
CamerabewakingInbraakbeveiliging voor chirolokalen in WillebroekIn onze chirolokalen is de laatste tijd enkele malen ingebroken geweest. We zijn vrijblijvend op zoek naar een alarmsysteem dat via een sim-kaart werkt en waarmee enkele personen per sms verwittigd zouden worden wanneer het alarm afgaat. Het is niet nodig om een sms te ontvangen wanneer iemand in het lokaal komt en het alarm op voorhand uitzet met de code of een badge.
CamerabewakingAlarmsysteem voor een woning in Hamont-AchelAlarm systeem voor inbraak beveiliging met en zonder melding aan meldkamer. Opties voor draadloos en met bedrading staat open en ik wens de beide opties te bekijken. Maandag niet beschikbaar, andere dagen altijd.
CamerabewakingCamerabeveiliging voor een manege in GeelWe zijn op zoek naar draadloze camerabewaking. Dit is voor een manege. Camera's zowel binnen als buiten. Momenteel hebben we niets van beveiliging voorzien.
CamerabewakingCamerabewaking te Noorderwijk | OffertesGraag camerabewaking vooraan (parking, ingang en poort) en achteraan het huis met de mogelijkheid om de beelden te bekijken op een iPhone. Wij hebben reeds een alarmsysteem, maar wij wensen nu een bewakingssysteem met camera's, dit mag met bedrading.
CamerabewakingCamerabeveiliging voor een woning in GenkIk zou graag 2 buitencamera's willen plaatsen (voor mijn huis en achter het huis) een ook een extra binnencamera in de woonkamer. Zou daar graag even een offerte van willen laten berekenen (incl. plaatsing)
BeveiligingssysteemAlarmsysteem voor de regio LommelVoor mijn huis wens ik een alarmsysteem. Welk type is nog open, bewoonbare opp. 165m², vrijstaand huis van 1979, liefst draadloos te werken.
BeveiligingssysteemAlarmsysteem voor een bedrijf in KruishoutemVrijstaande woning. Ik zoek een systeem voor zowel binnenbewaking als buitenbewaking. Graag zowel de opties open voor zowel camera als sensoren. Liefst draadloos.
BeveiligingssysteemAlarmsysteem voor de regio WilrijkVoor mijn woning wil ik een alarmsysteem. Rijhuis van 1962, welk systeem weet ik nog niet, binnen zijn er kabels. Grondopp. +80m², bezoek op afspraak.
BeveiligingssysteemAlarmsysteem voor een bedrijf in DeurneWe willen graag 1 magazijn ruimte van 300m2 beveiligen. Deze bevat. Bij detectie moet er meteen een melding naar mijn gsmnr, alsook een meldkamer. Een rook generator is een must. Daarbij willen we ook videobewaking die melding en stream kan versturen naar een smarthpone. Geen voorkeur voor een draadloos systeem of met bedrading.
BeveiligingssysteemAlarmsysteem voor een woning in AarschotIk zoek een offerte voor een alarmsysteem met camerabewaking. Geen wifi maar wel draadloos. Momenteel is er nog niets voorzien. Geen huisdieren. ik wens ook geen meldkamer.
CamerabewakingCamerabewaking voor een bedrijf in TurnhoutWe hebben een camera nodig aan een centrum aan een deur om enkel inbraken tegen te gaan. Deze wordt buiten geplaatst. Momenteel nog geen bedrading of domotica. Geen meldkamer. Graag een offerte voor zowel een klasieke camera als een draadloos systeem.
CamerabewakingCamerabewaking voor in de regio ErtveldeIk wens een camerasysteem voor onze prive. Er is een installatie binnen die niet meer werkt, dit is voor buiten, een 3 tal camera's, domein van +1000m².

Meer voorbeelden