Tuin & garage

Soortgelijke aanvragen: Tuin & garage

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
Poorten, hekken, afsluitingenGaragepoort in MechelenIk wil een offerte voor het plaatsen van een garagepoort. De oppervlakte is 6 op 3 meter.
Poorten, hekken, afsluitingenGaragepoort voor een jeugdlokaal in Moerbeke-WaasIk zoek een nieuwe sectionaalpoort. Dit is voor een nieuwbouw jeugdlokaal.
Poorten, hekken, afsluitingenInstallatie sectionaalpoort in HouthalenWij zijn opzoek naar iemand die een bestaande garagepoort kan vervangen. Deze poort moet sectionaal zijn.
Poorten, hekken, afsluitingenNieuwe garagepoort plaatsen in bijbouw | OudsbergenIk zoek een nieuwe garagepoort voor in mijn bijbouw. Mijn voorkeur gaat uit naar een automatische sectionaalpoort.
Poorten, hekken, afsluitingenAfsluiting voor onze woning te LebbekeGraag offertes voor een afsluiting. Wij hebben een open bebouwing en zouden graag een draad en een poort zetten vooraan de woning (waar de parking zich bevindt).
Poorten, hekken, afsluitingenSectionaalpoort voor losstaande garage, HobokenWe wensen een sectionale poort op batterijen voor onze garage. Deze staat los van onze woning, er is geen elektriciteit aanwezig. De woning is 70 jaar oud.
Poorten, hekken, afsluitingenNieuwe kantelpoort in Veltem-BeisemEen bestaande kantelpoort vervangen door een nieuwe kantelpoort. Graag offertes voor met en zonder aandrijving. Geen voorkeur qua materiaal.
Poorten, hekken, afsluitingenKantelpoort voor een appartement in BoomWe zijn op zoek naar een een manuele kantelpoort. Dit is voor een appartementsgebouw met onderaan staanplaatsen.
Poorten, hekken, afsluitingenGaragepoort plaatsen te GeelIk wens een offerte voor het plaatsen van een garagepoort. Dit is een poort met normale grootte.
Poorten, hekken, afsluitingenNieuwe garagepoort installeren te OudenaardeHet gaat om een vrij standaard garagepoort die we willen vervangen. De woning is gebouwd in 1970. Het is een vrijstaande woning.
Poorten, hekken, afsluitingenWaasmunster - Toegangspoort automatiserenIk wil mijn tuinpoort/toegangspoort laten automatiseren. Het is een smeedijzeren poort en gaat open in 2 stukken. Nu wil ik enkele offertes vergelijken.
Poorten, hekken, afsluitingenGaragepoort automatiseren in Sint-AndriesGraag mijn huidige garagepoort laten automatiseren (uit PVC). Mijn huis is bijna 10 jaar oud, contact na 17u aub.
Poorten, hekken, afsluitingenGaragepoort automatiseren | Residentie te BredeneIk ben op zoek naar een specialist om mijn garagepoort te automatiseren. Dit is een sectionale poort in pvc. Graag had ik enkele offertes ontvangen.
Poorten, hekken, afsluitingenPoort voor een school in GentWe zoeken offertes voor de plaatsing van een garagepoort voor een school. We hebben geen voorkeur qua type. We zouden de werken zo snel mogelijk willen laten uitvoeren.
Poorten, hekken, afsluitingenGaragepoort automatiseren voor een woning in RoeselareGaragepoort automatiseren. Dit is een sectionale poort. Deze is geplaatst in 2010. Beste bellen na 17u.
Poorten, hekken, afsluitingenAutomatische garagepoort voor mijn huis in KampenhoutVoor aan mijn huis wil ik garagepoort. Nu heb ik een kantelpoort in hout, de nieuwe wil ik automatisch. Het bouwjaar van mijn huis is 1993.
Poorten, hekken, afsluitingenSectionaalpoort voor een bedrijf in AartselaarSectionaalpoort met toegangspoort, hoogte 5m, breedte 5,20m.
Mag prijs voor manueel en automatisch.
Poorten, hekken, afsluitingenGaragepoort met sectionaaldeur plaatsen in VilvoordePlaatsen van een garagepoort , een sectionaaldeur met aandrijving. en, eventueel een omheining eventueel met poort.
Poorten, hekken, afsluitingenToegangspoort voor mijn oprit in Sint-NiklaasIk ben op zoek naar een poort voor de oprit, een soort van toegangspoort. Niet in hout. Zo'n 7 meter lang. De woning is van 1997.
Poorten, hekken, afsluitingenSectionale garagepoort | BrakelIk zou mijn oude garagepoort willen laten afbreken en in augustus een nieuwe poort willen laten plaatsen. Liefst een sectionale deur in hout.

Meer voorbeelden