Teleprospectie

Waarom u uw telemarketing beter uitbesteedt

Telemarketing heeft wel eens het slechte imago van te opdringerige verkopers die een averrechts effect hebben. Maar getrainde telemarketeers kunnen wonderen doen voor uw bedrijf; ze behalen uitstekende resultaten, leveren u tijdswinst op, bezorgen uw bedrijf een professioneel imago enz.

Vergelijk prijzen »

Telemarketing: voordelen

Wat u zelf doet, doet u niet altijd beter. Telemarketing bijvoorbeeld. Kiezen voor een telemarketing bureau betekent:

1. Betere resultaten met telemarketing

Telemarketing is een vak apart. Getrainde call center medewerkers kennen de kneepjes van het vak en zullen dus veel betere resultaten behalen dan uw eigen personeel.

2. "Time is money"

Telemarketing is erg arbeidsintensief en vergt het veel tijd, vooral bij niet-getrainde werknemers. Door het werk uit te besteden wint u dus heel wat tijd.

3. Professioneel imago

Een call center bezorgt uw bedrijf een professioneel imago. Getrainde telemarketeers weten namelijk als geen ander hoe ze moeten omgaan met (potentiële) klanten. Dit schept meteen vertrouwen.

4. Projectmatig samenwerken

Met een call center kunt u projectmatig samenwerken. U betaalt dus enkel wanneer u de telemarketeers nodig heeft.

Telemarketing prijzen vergelijken

Het beste telemarketingbedrijf vindt u door aanbiedingen te vergelijken. Beschrijf wat u juist nodig hebt en wij brengen u in contact met de beste telemarketingbedrijven in uw sector. Zij nemen binnen de 48u contact op en werken een offerte op maat van uw bedrijf uit. Deze dienst is volledig gratis en vrijblijvend.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor telemarketing vergelijken

 
* 1. Hoeveel oproepen ontvangt u gemiddeld per dag?
 
 
* 2. Wat is het adres van uw website?
 
* 3. Op welke tijdstippen wenst u beroep te doen op een callcenter?
 
 
* 4. Dienen er ook e-mails, faxen of brieven opgevolgd te worden?
 
 
* 5. Hoeveel budget voorziet u voor uw telemarketing-project?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste leveranciers.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Teleprospectie: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Demande de devis pour la téléprospection & planification de rendez-vous
Nous avoir un devis pour que soit mis en place une mission de prospection téléphonique auprès de particuliers et entreprises pour leur proposer notre gamme de services. Pourriez-vous me contacter ?
Call center voor een bedrijf in Antwerpen.
Ik ben op zoek naar een perfect Duitstalige telemarketer die bij ons op bureau inbound en outbound gesprekken komt voeren. Het gaat voornamelijk om het opschonen van een database. 900 bedrijfsrecords en 400 contactrecords. Ik wil ze graag op mijn bureau hebben zodat ik ook oor kan houden.
Afspraakplanning voor een bedrijf in Limburg.
Wij zijn een opleidingscentrum in wellness. Ik wil graag een call center bedrijven laten contacteren voor een afspraak. Zodat de vertegenwoordiger langs kan komen om een aanbieding voor te stellen. We hebben zelf de adressen. Graag een offerte.
Commerciële actie voor zakenkantoor te Horebeke
Wij zijn op zoek naar bellers om een commerciële actie af te werken. Wie kan ons daarbij helpen? Alvast bedankt.
Eenvoudig vergroten van onze naamsbekendheid en binnenhalen nieuwe klanten
Wij zijn op zoek naar een bedrijf die ons naamsbekendheid eenvoudig zou kunnen vergroten, alsook het binnenhalen van nieuwe potentiele klanten. We zijn al een stuk verder als de potentiele klant interesse toont en een offerte vraagt. Graag uw prijzen en services. Alvast bedankt.
Contact en offerte voor callcenter campagne prospectie
Ik zoek een vrijblijvende offerte mbt een callcenter opdracht, zijnde alle bedrijven kontakteren -met uitzondering van enkele die we vooraf bepalen- in een straal van 15 km rond onze locatie -> informeren over hotel- & seminarie mogelijkheden in het Cleythil Hotel
Telemarketingcampagne offerte en partner gezocht voor klantentevredenheid meten
Wij zoeken een partner om als onderdeel van kwaliteitsmanagement een onderzoek naar klantentevredenheid doen bij onze klanten. Probleem is wel dat het merendeel van onze klanten zich in scandinavische landen bevindt.
Contactpersoon telemarketing campagnes en mailings en callcenter acties
Wij verzorgen alle mogelijke administratieve hulp voor onze klanten, en vaak komt er daar ook een vraag om een campagne te voeren, waarvoor we dan steeds een externe partner zoeken en deze dit laten uitvoeren. Ik zou dan ook graag een contactpersoon bij jullie krijgen voor wanneer er nog een dergelijke situatie komt. Bijvoorbeeld in het verleden zochten we voor een klant iemand om een mailingcampagne te voeren op prospects
Ontwerpen van telemarketingcampagne, maken van afspraken voor verkopers
Wij willen graag aan telemarketing gaan doen om afspraken te maken voor onze verkopers in Belgie, en ons klantenbestand aanzienlijk uit te breiden. Graag meer info en voorstellen. Wij zijn actief in SEO en het ontwerpen van websites.

Wij zijn actief in de vleeswaren en denken eraan klanten op te bellen / op te volgen via een call center. Graag zouden we de meer info krijgen van een dergelijk systeem en de voordelen voor ons.

Prijsopgave voor eenvoudige call actie (verkennend) naar een 500 tal bedrijven.

Telemarketing: bel uw sales nieuw leven in!

Wilt u uw marketingcampagnes meer kracht bijzetten? Bent u op zoek naar een telemarketingbureau? Beschrijf ons welke dienst of product u wilt promoten en wij zoeken voor u de beste telemarketeers. Deze dienst is volledig gratis en vrijblijvend.

Nieuwe klanten
Professionele telemarketeers hebben inzicht in de markt waarop u werkt en hebben de werking van uw bedrijf volledig begrepen. Alleen zo kan een telemarketing agency klanten werven en binden aan uw onderneming.

Duizenden opties, altijd vriendelijk
Telemarketeers kunnen u op vele manieren versterken: huidige klanten of prospecten opbellen, potentiële klanten bellen (cold calling), databases verrijken, producten verkopen, enquêtes afnemen,… En dat doen ze steeds met de glimlach!

Op maat van uw onderneming
Een goed agentschap kan u op vele manieren van dienst zijn. Leg dan ook goed uit wat u nodig hebt en wat uw bedrijf juist doet. Zo kunt u samen met het telemarketingbureau een oplossing op maat vinden.
Spoor nieuwe klanten op met telemarketing