Teleprospectie

Vergelijk gratis offertes voor teleprospectie en afspraakplanning

Een callcenter kan uw verkoop op verschillende manieren een boost geven: cold calling, afspraakplanning, ... Maar wat kost dat? Alles hangt natuurlijk af van uw specifieke project. Vul het formulier in voor meer informatie en ontvang snel meerdere offertes van callcenters. Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor teleprospectie & afspraakplanning vergelijken

 
* 1. Welk type project wenst u op te zetten?
 
 
* 2. Wat is uw doelgroep?
 
 
* 3. Hoeveel personen/bedrijven wenst u te laten contacteren?
 
 
* 4. Hoeveel budget voorziet u voor uw telemarketing-project?
 
 
* 5. Wat is het adres van uw website?
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste leveranciers.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Teleprospectie: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Callcenter opdracht voor een bedrijf in Gavere
Wij zijn een fietsmerk dat focust op zowel B2B (fietsclubs) als B2C. Graag willen we de B2B verder uitbouwen naar Corporate. We zijn dus op zoek naar een bureau dat voor ons afspraken inplant bij grote ondernemingen die op zoek zijn naar gepersonaliseerde fietskledij voor hun werknemers, klanten... Dit in heel België en het mag ook in Nederland zijn.
Demande de devis pour la téléprospection & planification de rendez-vous
Nous avoir un devis pour que soit mis en place une mission de prospection téléphonique auprès de particuliers et entreprises pour leur proposer notre gamme de services. Pourriez-vous me contacter ?
Afspraakplanning voor een bedrijf in Kapellen
geachte,graag had ik een prijsofferte ontvangen voor het maken van afspraken bij KMO's op cold calls voor mijn vertegenwoordigers.Uit ervaring weet ik dat er dient gemaild en na gebeld te worden na een eerste telefonisch contact.Ik voorzie 40 afspraken per week voor 3 vertegenwoordigers. We zullen ons voorlopig richten op enkel Antwerpen en Limburg, dus enkel Nederlandstalige contacten. Kunt u ook een prijsofferte opmaken voor het gebruik van de database van de callcenters ?
Telesales voor een bedrijf uit Mol
We zijn actief in de kwaliteitsmanagement van voedingsmiddelen. We wensen alle bedrijven, zowel groot als kleinindustrie, in de voedingssector bereiken: vb slagerijen, horeca, ... en met bijzondere aandacht voor bakkerijen, 80 % van onze huidige klanten bestaan uit bakkers. Graag enkel leads uit Nederlandstalig Vlaanderen.
Call center voor een bedrijf in Antwerpen.
Ik ben op zoek naar een perfect Duitstalige telemarketer die bij ons op bureau inbound en outbound gesprekken komt voeren. Het gaat voornamelijk om het opschonen van een database. 900 bedrijfsrecords en 400 contactrecords. Ik wil ze graag op mijn bureau hebben zodat ik ook oor kan houden.
Afspraakplanning voor een bedrijf in Limburg.
Wij zijn een opleidingscentrum in wellness. Ik wil graag een call center bedrijven laten contacteren voor een afspraak. Zodat de vertegenwoordiger langs kan komen om een aanbieding voor te stellen. We hebben zelf de adressen. Graag een offerte.
Nieuwe klanten werven voor fitness
Wij hadden graag de kostprijs geweten om klanten via een call center te werven. Bedankt voor uw offerte.
Offerte voor een callcenter
We zijn een beveiligingsfirma die hoofdzakelijk particulieren beveiligt. Nu zoeken we een callcenter die voor ons op zoek gaat naar potentiële klanten en afspraken maken voor onze vertegenwoordigers.
Offerte enquete callcenter telemarketing
Agents voor Outbound telemarketing campaign, 800 contacten en max 7 vragen per contact. Enquete met bedoeling mensen (IT branche, we weten wie) uit te nodigen voor een demo. Ik duid het laagste budget aan, budgetten aanduiden heeft niet veel zin, ik verwacht gewoon contact en uw beste prijs in een offerte.
Commerciële actie voor zakenkantoor te Horebeke
Wij zijn op zoek naar bellers om een commerciële actie af te werken. Wie kan ons daarbij helpen? Alvast bedankt.
Eenvoudig vergroten van onze naamsbekendheid en binnenhalen nieuwe klanten
Wij zijn op zoek naar een bedrijf die ons naamsbekendheid eenvoudig zou kunnen vergroten, alsook het binnenhalen van nieuwe potentiele klanten. We zijn al een stuk verder als de potentiele klant interesse toont en een offerte vraagt. Graag uw prijzen en services. Alvast bedankt.
Offerte enquete bestaande klanten opendeurdag telemarketing callcenter project
We hebben hier al eens een project gehad, en wensen dit te herhalen maar weten niet bij wie of wat. Bij opendeurdagen willen wij alle klanten contacteren en uitnodigen, en tegelijk ook hun gegevens checken en bijwerken. Wij hebben 6000 klanten. Graag contact, info en eventuele offerte
Offerte teleprospectie via callcenter telemarketing campagne contact callcenters
Niet voor mezelf maar voor een klant in Frankrijk heb ik nodig een inbound en outbound helpdesk/secretary work + andere kleine opdrachten voor outbound sales acties. Bobex kwaliteitscontrole: twijfelachtige lead, maar lijkt een grote opdracht indien serieus, vandaar toch doorgegeven.
Cold calling teleprospectie project call center, betaling per afspraak telemarketing
Een bedrijf dat onze cold calling activiteiten overneemt. Target: Afspraken met C-level van middelgrote en grote ondernemingen. Betaling per afspraak.
Maandelijkse dansbuffet
Wij organiseren maandelijks een dansbuffet aan €39 van 12u tot 18u. Wij zijn recent daarmee gestart en hebben nu een 25 à 30 bezoekers, we hebben een capaciteit tot een 250 personen en zouden dat graag ingevuld zien.
Steunen van binnenlandse projecten
Wij willen de armoede in ons eigen land eens grondig aanpakken. 2011 is het jaar van de vrijwilligers. Maar die zijn moeilijk te vinden. Wij willen binnenlandse projecten steunen en realiseren om zoveel mogelijk armoede tegen te gaan. Ten eerste zijn wij op zoek naar vrijwilligers, ten tweede willen wij de mensen een sticker te koop aanbieden (een gift) aan de prijs van minimum 5€. Met deze actie willen wij geld inzamelen om ons humanitair doel te doen slagen. Mensen kunnen ook lid worden van onze organisatie. Wij zouden dit jaarlijks afsluiten met een grote benefiet met talloze artiesten. Armoede?....er is een weg terug. Wij richten ons niet tot buitenlandse rampen (met respect), maar wij richten ons op ons eigen land. Want hier zijn er tienduizenden mensen die onder de armoedegrens leven. Onze nieuwe website is in opmaak.
Teleprospectie
Graag wat hulp bij telefonische prospectie, dit omtrent onze diensten, personen moeten op locatie werken. Alvast bedankt.
Offerte telemarketingcampagne met callcenter voor prospectie
Ik zoek een bedrijf dat een callcenter kan inschakelen of andere prospectie mechanismes om afspraken te maken met nieuwe mogelijke klanten ( industrie), alsook het aanvullen van info op lijsten ( namen ) Dit dient te gebeuren voor heel Belgie ( Frans en Nederlands). Graag contact en offerte
Contact en offerte voor callcenter campagne prospectie
Ik zoek een vrijblijvende offerte mbt een callcenter opdracht, zijnde alle bedrijven kontakteren -met uitzondering van enkele die we vooraf bepalen- in een straal van 15 km rond onze locatie -> informeren over hotel- & seminarie mogelijkheden in het Cleythil Hotel
Voorstel en offerte originele telemarketing campagne voor klantenbinding
We hebben nog niets van budget besteed dit jaar, nu de markt zich lijkt te herstellen denken we rond september een campagne te doen. Ik heb interesse om van jullie originele voorstellen voor klantenbinding te ontvangen, een campagne die niet meteen in de vuilnisbak belandt.
Telemarketingcampagne offerte en partner gezocht voor klantentevredenheid meten
Wij zoeken een partner om als onderdeel van kwaliteitsmanagement een onderzoek naar klantentevredenheid doen bij onze klanten. Probleem is wel dat het merendeel van onze klanten zich in scandinavische landen bevindt.
Contactpersoon telemarketing campagnes en mailings en callcenter acties
Wij verzorgen alle mogelijke administratieve hulp voor onze klanten, en vaak komt er daar ook een vraag om een campagne te voeren, waarvoor we dan steeds een externe partner zoeken en deze dit laten uitvoeren. Ik zou dan ook graag een contactpersoon bij jullie krijgen voor wanneer er nog een dergelijke situatie komt. Bijvoorbeeld in het verleden zochten we voor een klant iemand om een mailingcampagne te voeren op prospects
Voorstel informatie en offerte telemarketingcampagne met callcenter voor prospectie nieuwe klanten
Ik ben een stemcoach en heb mijn eigen bureau, ik leer mensen hun spraakvaardigheden te optimaliseren. Zo coach ik andere coaches, consultants, scholen, etc. Mijn contactaanvraag heeft 2 doelen, enerzijds, hoe kunnen jullie mij helpen meer klanten te vinden? Via een telemarketing campagne of een call center opdracht. En anderzijds eventueel kan ik ook jullie mensen coachen indien interesse. Graag contact
Contact voor overleg mogelijkheden telemarketing campagne
Wij hebben een marketingcel binnen het bedrijf, het lijkt me wel interessant om de mogelijkheden eens te bespreken of zij gebruik kunnen maken van uw diensten.
Telemarketingcampagne voor consultancybedrijf
Telemarketing voor recent consultancybedrijf www.clear-vantage.eu gericht op West-Europe (B,F,D,I,E)

Een callcenter inschakelen voor teleprospectie of afspraakplanning?

Teleprospectie en afspraakplanning zijn ideaal om door een call center te laten doen. Het systeem is simpel, u werkt samen met een call center en overloopt een strategie. Ze moeten bijvoorbeeld zo veel mogelijk afspraken met bedrijven uit antwerpen inboeken om uw product te verkopen. Zij zullen de bedrijven proberen contacteren en voor u een afpsraak inboeken. Dit zijn de voordelen van teleprospectie met afspraakplanning:

De afspraken worden voor u gemaakt
Dat is het grote voordeel voor u en uw verkopers. De afspraken worden rechtstreeks in uw agenda geboekt. U hoeft gewoon ter plaatse te gaan om uw product aan de man of vrouw te brengen.

Geen tijd verliezen aan prospectie
U kunt uw tijd spenderen aan het belangrijkste, potentiele klanten overtuigen. U verliest dus niet langer de helft van uw dag aan prospectie.

Genoeg call centers op de markt
Het grote voordeel is dat er voldoende spelers op de markt zijn. U kunt ze dus tegen elkaar uitspelen. Maar vergelijk vooral verschillende kwalitatieve call centers, zodat u met een goed call center samen werkt..
Offertes vergelijken voor teleprospectie / afspraakplanning
Ontvang offertes voor uw teleprospectie of afspraakplanning