Telefoonprospectie

Waarom u uw telemarketing beter uitbesteedt

Telemarketing heeft wel eens het slechte imago van te opdringerige verkopers die een averrechts effect hebben. Maar getrainde telemarketeers kunnen wonderen doen voor uw bedrijf; ze behalen uitstekende resultaten, leveren u tijdswinst op, bezorgen uw bedrijf een professioneel imago enz.

Vergelijk prijzen »

Telemarketing: voordelen

Wat u zelf doet, doet u niet altijd beter. Telemarketing bijvoorbeeld. Kiezen voor een telemarketing bureau betekent:

1. Betere resultaten met telemarketing

Telemarketing is een vak apart. Getrainde call center medewerkers kennen de kneepjes van het vak en zullen dus veel betere resultaten behalen dan uw eigen personeel.

2. "Time is money"

Telemarketing is erg arbeidsintensief en vergt het veel tijd, vooral bij niet-getrainde werknemers. Door het werk uit te besteden wint u dus heel wat tijd.

3. Professioneel imago

Een call center bezorgt uw bedrijf een professioneel imago. Getrainde telemarketeers weten namelijk als geen ander hoe ze moeten omgaan met (potentiële) klanten. Dit schept meteen vertrouwen.

4. Projectmatig samenwerken

Met een call center kunt u projectmatig samenwerken. U betaalt dus enkel wanneer u de telemarketeers nodig heeft.

Telemarketing prijzen vergelijken

Het beste telemarketingbedrijf vindt u door aanbiedingen te vergelijken. Beschrijf wat u juist nodig hebt en wij brengen u in contact met de beste telemarketingbedrijven in uw sector. Zij nemen binnen de 48u contact op en werken een offerte op maat van uw bedrijf uit. Deze dienst is volledig gratis en vrijblijvend.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor telemarketing vergelijken

 
* 1. Hoeveel oproepen ontvangt u gemiddeld per dag?
 
 
* 2. Wat is het adres van uw website?
 
* 3. Op welke tijdstippen wenst u beroep te doen op een callcenter?
 
 
* 4. Dienen er ook e-mails, faxen of brieven opgevolgd te worden?
 
 
* 5. Hoeveel budget voorziet u voor uw telemarketing-project?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste leveranciers.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Telefoonprospectie: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
E-mailadressen bekomen van oud leerlingen
De e-mail adressen van 5000 leden van de oud leerlingenbond van het gemeentschapsonderwijs in heist op den berg bekomen door te telefoneren op basis van gevonden telefoonnummer op basis van adressen.
Callcenter voor een makelaar
Ik ben op zoek naar een callcenter voor outbound telefonie naar klanten. Ik ben makelaar in winkelvastgoed. Details over het budget bespreek ik graag met de firma, daar ik niet precies weet wat gebruikelijk is.
Verruimen van onze klantenbasis
Als bedrijf gespecialiseerd in het algemeen & industriële schoonmaken, zijn wij nog op zoek naar nieuwe klanten, zowel bedrijven als particulieren. Dit om ons aanbod uit te breiden. Wij werken hoofdzakelijk in West-Vlaanderen. Wat zijn de diverse mogelijkheden die u ons kan aanbieden? Uw methode van aanpak is voor ons om het even. Het enige wat wij wensen is onze klantenbasis te verruimen. Alvast bedankt.
Afspraken maken callcenter
Wij zijn op zoek naar mensen die voor ons telefonisch contacten kunnen leggen met prospecten, korte voorstelling van ons bedrijf doen en intresse voor een afspraak kunnen uitlokken + vastleggen. De lijst leveren we zelf aan.

Telemarketing: bel uw sales nieuw leven in!

Wilt u uw marketingcampagnes meer kracht bijzetten? Bent u op zoek naar een telemarketingbureau? Beschrijf ons welke dienst of product u wilt promoten en wij zoeken voor u de beste telemarketeers. Deze dienst is volledig gratis en vrijblijvend.

Nieuwe klanten
Professionele telemarketeers hebben inzicht in de markt waarop u werkt en hebben de werking van uw bedrijf volledig begrepen. Alleen zo kan een telemarketing agency klanten werven en binden aan uw onderneming.

Duizenden opties, altijd vriendelijk
Telemarketeers kunnen u op vele manieren versterken: huidige klanten of prospecten opbellen, potentiële klanten bellen (cold calling), databases verrijken, producten verkopen, enquêtes afnemen,… En dat doen ze steeds met de glimlach!

Op maat van uw onderneming
Een goed agentschap kan u op vele manieren van dienst zijn. Leg dan ook goed uit wat u nodig hebt en wat uw bedrijf juist doet. Zo kunt u samen met het telemarketingbureau een oplossing op maat vinden.
Spoor nieuwe klanten op met telemarketing