Telefonische prospectie

Waarom u uw telemarketing beter uitbesteedt

Telemarketing heeft wel eens het slechte imago van te opdringerige verkopers die een averrechts effect hebben. Maar getrainde telemarketeers kunnen wonderen doen voor uw bedrijf; ze behalen uitstekende resultaten, leveren u tijdswinst op, bezorgen uw bedrijf een professioneel imago enz.

Vergelijk prijzen »

Telemarketing: voordelen

Wat u zelf doet, doet u niet altijd beter. Telemarketing bijvoorbeeld. Kiezen voor een telemarketing bureau betekent:

1. Betere resultaten met telemarketing

Telemarketing is een vak apart. Getrainde call center medewerkers kennen de kneepjes van het vak en zullen dus veel betere resultaten behalen dan uw eigen personeel.

2. "Time is money"

Telemarketing is erg arbeidsintensief en vergt het veel tijd, vooral bij niet-getrainde werknemers. Door het werk uit te besteden wint u dus heel wat tijd.

3. Professioneel imago

Een call center bezorgt uw bedrijf een professioneel imago. Getrainde telemarketeers weten namelijk als geen ander hoe ze moeten omgaan met (potentiële) klanten. Dit schept meteen vertrouwen.

4. Projectmatig samenwerken

Met een call center kunt u projectmatig samenwerken. U betaalt dus enkel wanneer u de telemarketeers nodig heeft.

Telemarketing prijzen vergelijken

Het beste telemarketingbedrijf vindt u door aanbiedingen te vergelijken. Beschrijf wat u juist nodig hebt en wij brengen u in contact met de beste telemarketingbedrijven in uw sector. Zij nemen binnen de 48u contact op en werken een offerte op maat van uw bedrijf uit. Deze dienst is volledig gratis en vrijblijvend.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor telemarketing vergelijken

 
* 1. Hoeveel oproepen ontvangt u gemiddeld per dag?
 
 
* 2. Wat is het adres van uw website?
 
* 3. Op welke tijdstippen wenst u beroep te doen op een callcenter?
 
 
* 4. Dienen er ook e-mails, faxen of brieven opgevolgd te worden?
 
 
* 5. Hoeveel budget voorziet u voor uw telemarketing-project?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste leveranciers.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Telefonische prospectie: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Callcenter voor prospectie
We willen een propsectielijst aankopen (zelfstandige vakmannen) en zoeken een call center voor telefonische prospectie. We zijn actief als dienstenplatform en wensen zelfstandigen over heel Vlaanderen contacteren om zich aan te sluiten bij dit platform.
Afspraakplanning voor minimum 20 afspraken per week
Wij werken voor een uitvaartverzekeringen en uitvaartverzorging bedrijf, en wensen een call center in te schakelen om onze agenda's vol te krijgen. Wij willen 20 afspraken per week in regio Limburg en omstreken. Graag contact voor een offerte.
E-mailadressen bekomen van oud leerlingen
De e-mail adressen van 5000 leden van de oud leerlingenbond van het gemeentschapsonderwijs in heist op den berg bekomen door te telefoneren op basis van gevonden telefoonnummer op basis van adressen.
Teleprospectie via callcenter, offerte telemarketing campagne, contact callcenters
Ik heb vijf ledenwervers op de baan en en eigen callcentermedewerkers, ik moet de ledenwervers voorzien van 6 tot 8 afspraken per dag in een bepaalde regio - hoe doe ik aan effiëntere afspraakplanning ?
Telefonisch verkopen
Telesales bedrijf: telefonische verkoop van internet visibiliteit d.m.v. publi-redactionele artikels op City Portals met hoge visibiliteit. Alvast bedankt.
Telefoon permanentie B2B
Graag had ik willen weten wat ik allemaal van u kan/mag verwachten omtrent telefoon permanentie, graag daarover de nodige informatie. Aangezien ik B2B gericht ben heb ik geen enkele zicht op hoeveel oproepen ik dagelijks ontvang. Budget kan variëren, ik zou niet weten hoeveel mij zoiets zou kosten. Alvast bedankt.
Call center om inkomende oproepen te verwerken
Bedankt om deze klant te contacteren en een offerte te maken voor een call center om de inkomde oproepen voor deze firma te verwerken. De klant laat weten dat er minder dan 10 oproepen per dag zullen zijn.
Prospectie nieuwe klanten via callcenter graag contact leverancier en offerte
Wij overwogen in het verleden al eens om prospects te laten opbellen in een campagne met het idee hen nieuwe telefooncentrales aan te bieden. Graag contact voorstel en offerte
Telefonische prospectie voor bedrijf actief in ongediertebestrijding
Beste, Wij zijn een firma gespecialiseerd in ongediertebestrijding (ratten, muizen, vliegen, mieren, kakkerlakken,... ed). Graag hadden wij een voorstel omtrent telefonisch prospectie van u ontvangen. Tevens een duidelijk omschrijving van de prijsberekening. In afwachting stuur ik u, vriendelijke groeten, natalie io A.tac Izegem

Het betreft telefonische verkoop naar particulieren - NQNPbasis - volledig België.

Ik zoek een bedrijf dat helpt nieuwe potentiële klanten te verzamelen. Concreet is het de bedoeling dat het bedrijf mensen opbelt om een afspraak te regelen waar wij langs kunnen gaan. Mogelijk worden gegevens van potentiële klanten, zoals de straat waar deze klanten wonen, reeds door ons doorgegeven.

Wij zijn op zoek naar kwaliteitsvolle bijstand voor de telefonisch prospectie voor ons intern ontwikkeld softwarepakket DigiDoc. Het doel is om bijkomende afspraken te maken naar aanleiding van voorafgestuurde mailings met als doel dat we DigiDoc bij prospecten kunnen gaan voorstellen. Verschillende samenwerkingsformules zijn mogelijk. Wij zoeken wel een lange termijn samenwerking door personen die spreken met kennis van zaken over ons product. Voor meer informatie over DigiDoc kunt u terecht op www.digidoc.be.

Telefonische verkoop van abonneeformules voor een professionele Marketing Book Club: Expert Marketeer (www.expertmarketeer.com). Verschillende formules naargelang anciënniteit en leesfrequentie van de prospect. Alle info op www.expertmarketeer.com. Doelgroep is marketeers (van starter tot CEO/Directeur). Graag offerte per mail.

Telemarketing: bel uw sales nieuw leven in!

Wilt u uw marketingcampagnes meer kracht bijzetten? Bent u op zoek naar een telemarketingbureau? Beschrijf ons welke dienst of product u wilt promoten en wij zoeken voor u de beste telemarketeers. Deze dienst is volledig gratis en vrijblijvend.

Nieuwe klanten
Professionele telemarketeers hebben inzicht in de markt waarop u werkt en hebben de werking van uw bedrijf volledig begrepen. Alleen zo kan een telemarketing agency klanten werven en binden aan uw onderneming.

Duizenden opties, altijd vriendelijk
Telemarketeers kunnen u op vele manieren versterken: huidige klanten of prospecten opbellen, potentiële klanten bellen (cold calling), databases verrijken, producten verkopen, enquêtes afnemen,… En dat doen ze steeds met de glimlach!

Op maat van uw onderneming
Een goed agentschap kan u op vele manieren van dienst zijn. Leg dan ook goed uit wat u nodig hebt en wat uw bedrijf juist doet. Zo kunt u samen met het telemarketingbureau een oplossing op maat vinden.
Spoor nieuwe klanten op met telemarketing