Telefonisch prospecteren

Vergelijk gratis offertes voor teleprospectie en afspraakplanning

Een callcenter kan uw verkoop op verschillende manieren een boost geven: cold calling, afspraakplanning, ... Maar wat kost dat? Alles hangt natuurlijk af van uw specifieke project. Vul het formulier in voor meer informatie en ontvang snel meerdere offertes van callcenters. Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor teleprospectie & afspraakplanning vergelijken

 
* 1. Welk type project wenst u op te zetten?
 
 
* 2. Wat is uw doelgroep?
 
 
* 3. Hoeveel personen/bedrijven wenst u te laten contacteren?
 
 
* 4. Hoeveel budget voorziet u voor uw telemarketing-project?
 
 
* 5. Wat is het adres van uw website?
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste leveranciers.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Telefonisch prospecteren: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Callcenter voor een bedrijf in Kalken
Ikzelf ben de medebeslissingnemer in dit project. Onze target bestaat vooral uit bedrijven actief in de machinebouw en industrie. We wensen zelf de database aan te bieden , maar hierin zit nog niet de contactpersoon van deze bedrijven die we willen bereiken. In de eerste plaats zal het gaan over bedrijven binnen Nederlandstalig Vlaanderen.
Afnemen van enquêtes
We hebben een lijst met telefoonnummers, we hebben meer telefoonnummers dan mensen die er moeten gecontacteerd worden. De bedoeling is dat van begin tot tot einde afgelopen wordt. Er dient ook een afspraak gemaakt te worden om de enquête. af te nemen. Deze dient dan in tweede instantie ook telefonisch te gebeuren. Scenario en webformulier zijn beschikbaar.
Teleprospectie en afspraakplanning voor een bedrijf in Ramsdonk
Graag een offerte voor leadgeneration en afspraakplanning. Ik wens training en coaching aan te bieden aan bedrijven in Vlaams Brabant en Antwerpen. Enkel Nederlandstalige leads. Ik heb zelf een database er beschikking maar wens ook een offerte te ontvangen voor het gebruik van uw eigen database.
Afspraakplaning voor beginnend bedrijf, Sint Niklaas
Wij zijn een beginnend bedrijf actief in marketing en advertising. Binnen 3 weken zullen we volledig van start gaan. Daarom zoeken we nu een bedrijf om onze afspraakplanning op te nemen.
Klanten werving voor internationale schuldinvorderingen, incasso- & debiteurenbeheer
Call center gezocht voor klanten werving, tussen de 500 à 2.000 contactpersonen. Budget: tussen de 1.000 en 5.000EUR. Alvast bedankt.
Teleprospectie bij schoonheidsinstituten
Als onderzoek- en productiebedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van medische en cosmetische oplossingen voor permanente ontharing en huidverjonging zijn we op zoek naar een call center, en dit voor het verkopen van ledlicht apparatuur aan schoonheidsinstituten. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Telesales voor IT bedrijf in Menen
Prospectie naar bedrijven met meer dan 50 werknemers. (Grotere KMO, multinationals, banken, leasingmaatschappijen, constructeur e.d. Ons bedrijf doet aankoop, verkoop en verhuur van gebruikte hardware. D.w.z., als bedrijven hun oude computerpark vervangen, dan zijn wij geïnteresseerd om de vervangen toestellen over te kopen. Dit gaat om servers, pc's, laptops, printers, kopiemachines, telefonie, networking, ... Daarnaast verzorgen wij ook de rollouts (d.w.z. dat onze mensen de plaatsing van nieuwe toestellen met overname van de oude kunnen verzorgen). Wij hebben ook een dienst Datacleaning met attesten. Graag uw prijsopgave. Alvast bedankt.
Prospectie voor IT bedrijf in Antwerpen
Als IT bedrijf hadden wij graag geweten wat het ons zou kosten indien wij een externe dienst zouden inschakelen, dit voor het prospecteren via een specifieke vragenlijst, eventueel genereren van afspraken indien de klant dat wenst. Graag een offerte voor een telemarketing formule. Alvast bedankt.
Lead generation voor informaticabedrijf te Antwerpen
Graag bedrijf voor lead generation. Wij hebben het al meermaals geprobeerd maar geen al te groot succes, dus we zijn er wat sceptisch tegenover. Graag had ik willen weten wat jullie doen, manier waarop jullie het doen, tarieven, e.d. Alvast bedankt om mij eens te contacteren zodat wij dit even samen kunnen gaan bekijken.
Telesales project callcenter
Checken van data in lijst en indien nog geen klant proberen een order te laten plaatsen (telesales), die dan geleverd wordt door een extern leverancier. Graag contact en offerte callcenter hiervoor. Eigenlijk zowel datacleaning als telesales.
Telefonisch prospectie
Telefonische prospectie onder het principe no cure no pay.
Teleprospectie callcenter, betaling per afspraak, no cure no pay callcenter
Een call centrum die betaling per afspraak hanteert.
Binnenhalen van nieuwe leads/mogelijke kandidaten
Wij zijn een groep van onafhankelijke Herbalife distributeurs. Ons werk bestaat erin dat we allemaal enkele klanten hebben en daarlangs een constante rekrutering ter uitbreiding van ons netwerk van distributeurs. We hebben een online supportsysteem uitgebouwd waardoor het mogelijk is van medewerkers met enkele uren per week een mooi extra inkomen te laten op te bouwen en dit volledig van thuis uit. Via Facebook en Google Adwords advertenties hebben we heden reeds leads tegen €10/stuk van kandidaten met interesse in een zakelijke mogelijkheid. We laten hen een vragenlijst invullen op www.serieusinkomen.be en zo komen leads bij ons binnen. Hoe we nu werken is dat ons team die kandidaten uitnodigt naar een online presentatie. Een bedrijfspresentatie met alle info wordt via webinar gegeven. Nieuwe medewerkers (distributeurs) worden zo doorgeselecteerd, ingeschreven in het netwerk en ingeplugd in het opleidingssysteem. Onze vraag was nu of teleprospectie een goede manier zou zijn om nieuwe kandidaten te vinden voor ons thuiswerk. Cold calling dus. Vragen of ze interesse hebben in een extra inkomen van thuis uit (met passief inkomen enz..) De leads zouden dan ook gewoon uitgenodigd worden naar een online bedrijfspresentatie. Doelgroep is eigenlijk zowel particulier als zelfstandig, maar ik zou beginnen met enkel zelfstandigen i.v.m serieuzer en meer zakelijk ingesteld. Mailings naar zelfstandigen i.v.m de zakelijke mogelijkheid bleken leads met veel meer serieuze kandidaten te genereren. Het gaat dus enkel over het binnenhalen van nieuwe leads/mogelijke kandidaten. De verdere afhandeling wordt door onze medewerkers gedaan. Zoals reeds vermeld hebben we nu vele leads aan €10/stuk. Zouden jullie daar met teleprospectie onder kunnen geraken? Indien wel, dan zal ons maandelijks budget steeds hoger zijn. Graag gewoon vrijblijvende info i.v.m prijzen. Bijvoorbeeld prijs per gecontacteerde persoon. Eventuele schatting van wat ongeveer te verwachten is op basis van jullie ervaring. Alvast bedankt.
Teleprospectie via callcenter, offerte telemarketing campagne, contact callcenters
Graag prijsofferte voor teleprospectie, uit te voeren bij ons op kantoor (regio Brugge). 1 à 2 dagen/week.
Offerte enquete bestaande klanten opendeurdag telemarketing callcenter project
We hebben hier al eens een project gehad, en wensen dit te herhalen maar weten niet bij wie of wat. Bij opendeurdagen willen wij alle klanten contacteren en uitnodigen, en tegelijk ook hun gegevens checken en bijwerken. Wij hebben 6000 klanten. Graag contact, info en eventuele offerte
Cold calling teleprospectie project call center, betaling per afspraak telemarketing
Een bedrijf dat onze cold calling activiteiten overneemt. Target: Afspraken met C-level van middelgrote en grote ondernemingen. Betaling per afspraak.
Telemarketing actie
Graag informatie en een offerte voor een telemarketing actie in de Recruitment & Selection sector.
Maandelijkse dansbuffet
Wij organiseren maandelijks een dansbuffet aan €39 van 12u tot 18u. Wij zijn recent daarmee gestart en hebben nu een 25 à 30 bezoekers, we hebben een capaciteit tot een 250 personen en zouden dat graag ingevuld zien.
Teleprospectie via callcenter, offerte telemarketing campagne, contact callcenters
We hebben nog geen ervaring maar overwegen teleprospectie-campagnes. Indien eerste batch succesvol herhalen we dit uiteraard. We hebben niet de capaciteit om dit zelf te doen, vandaar. Graag contact & info. 'Product' zijn IT-diensten.
Telesales
Outbound calling - met hoge commercial skills en soft skill gericht. Wij zijn volop bezig met databanken te vinden zodat deze mensen (zowel particulieren als bedrijven) kunnen worden opgebeld. Bedankt.
Verkopen van wijnen
Als importeur van wijnen denk ik er aan om mijn wijnen bekend te maken via een assortiment van een mix van wijnen aan particulieren. Het callcenter zoekt deze voor mij en schrijft de bestellingen op. Alvast bedankt.
Steunen van binnenlandse projecten
Wij willen de armoede in ons eigen land eens grondig aanpakken. 2011 is het jaar van de vrijwilligers. Maar die zijn moeilijk te vinden. Wij willen binnenlandse projecten steunen en realiseren om zoveel mogelijk armoede tegen te gaan. Ten eerste zijn wij op zoek naar vrijwilligers, ten tweede willen wij de mensen een sticker te koop aanbieden (een gift) aan de prijs van minimum 5€. Met deze actie willen wij geld inzamelen om ons humanitair doel te doen slagen. Mensen kunnen ook lid worden van onze organisatie. Wij zouden dit jaarlijks afsluiten met een grote benefiet met talloze artiesten. Armoede?....er is een weg terug. Wij richten ons niet tot buitenlandse rampen (met respect), maar wij richten ons op ons eigen land. Want hier zijn er tienduizenden mensen die onder de armoedegrens leven. Onze nieuwe website is in opmaak.
Cold calling
cold calling: bij bedrijven tussen 5 en 100 werknemers afspraken vastleggen voor ons salesteam bestaande uit 3 commercials. Wij beschikken over een database bestaande uit zo'n 3.000 contactpersonen. Alvast bedankt.
Telefonisch verkopen
Telesales bedrijf: telefonische verkoop van internet visibiliteit d.m.v. publi-redactionele artikels op City Portals met hoge visibiliteit. Alvast bedankt.

Wij zijn op zoek naar kwaliteitsvolle bijstand voor de telefonisch prospectie voor ons intern ontwikkeld softwarepakket DigiDoc. Het doel is om bijkomende afspraken te maken naar aanleiding van voorafgestuurde mailings met als doel dat we DigiDoc bij prospecten kunnen gaan voorstellen. Verschillende samenwerkingsformules zijn mogelijk. Wij zoeken wel een lange termijn samenwerking door personen die spreken met kennis van zaken over ons product. Voor meer informatie over DigiDoc kunt u terecht op www.digidoc.be.

Een callcenter inschakelen voor teleprospectie of afspraakplanning?

Teleprospectie en afspraakplanning zijn ideaal om door een call center te laten doen. Het systeem is simpel, u werkt samen met een call center en overloopt een strategie. Ze moeten bijvoorbeeld zo veel mogelijk afspraken met bedrijven uit antwerpen inboeken om uw product te verkopen. Zij zullen de bedrijven proberen contacteren en voor u een afpsraak inboeken. Dit zijn de voordelen van teleprospectie met afspraakplanning:

De afspraken worden voor u gemaakt
Dat is het grote voordeel voor u en uw verkopers. De afspraken worden rechtstreeks in uw agenda geboekt. U hoeft gewoon ter plaatse te gaan om uw product aan de man of vrouw te brengen.

Geen tijd verliezen aan prospectie
U kunt uw tijd spenderen aan het belangrijkste, potentiele klanten overtuigen. U verliest dus niet langer de helft van uw dag aan prospectie.

Genoeg call centers op de markt
Het grote voordeel is dat er voldoende spelers op de markt zijn. U kunt ze dus tegen elkaar uitspelen. Maar vergelijk vooral verschillende kwalitatieve call centers, zodat u met een goed call center samen werkt..
Offertes vergelijken voor teleprospectie / afspraakplanning
Ontvang offertes voor uw teleprospectie of afspraakplanning