Callcenter

Waarom u uw telemarketing beter uitbesteedt

Wat u zelf doet, doet u niet altijd beter. Telemarketing bijvoorbeeld. Kiezen voor een telemarketing bureau betekent:
  • Professioneel imago
  • Oneindig veel mogelijkheden (cold calling, enquêtes, ...)
  • Altijd vriendelijk
Het beste telemarketing bedrijf vindt u door aanbiedingen te vergelijken. Beschrijf wat u juist nodig hebt en ontvang tot drie offertes.


Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor telemarketing vergelijken

 
* 1. Hoeveel oproepen ontvangt u gemiddeld per dag?
 
 
* 2. Wat is het adres van uw website?
 
* 3. Op welke tijdstippen wenst u beroep te doen op een callcenter?
 
 
* 4. Dienen er ook e-mails, faxen of brieven opgevolgd te worden?
 
 
* 5. Hoeveel budget voorziet u voor uw telemarketing-project?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Callcenter: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Callcenter opdracht voor een bedrijf in Wommelgem
We zoeken een callcenter voor ons bedrijf voor het uitvoeren van promo calls (Nederlands en Frans). Nu doen we dit zelf. Enkel B2B.
Callcenter als helpdesk | Ixelles
We zijn een project van de ACRB en zijn actief in het verhuren van rijschoolwagens aan particulieren. We zoeken nu een offerte voor een callcenter dat zou dienen als helpdesk, om alle problemen en vragen op te lossen. Liefst van 6 tot 22u als dat mogelijk is.
Callcenter voor een branding agency te Antwerpen
Ik zoek een callcenter (outbound) voor mijn branding agency. Zowel B2B als B2C, vooral Nederlandstalig. De bedoeling is om mijn klantenbestand te vergroten.
Prijs callcenter in verzekeringssector
Ik ben actief in de verzekeringssector en zoek een callcenter om afspraken in te plannen. Vooral in de medische sector wens ik contacten te leggen, meer bepaald bij de kleine kabinetten en de kmo's. Ik zou eerst wel enkele prijzen willen vergelijken.
Callcenter | afspraakplanning
Ik zoek een callcenter om naar bouwbedrijven te bellen en afspraken te beheren in West-Vlaanderen. Alleen Nederlandstalig.
Callcenter voor afspraakplanning (Merelbeke)
Graag offertes voor een callcenter dat afspraken kan inboeken, hoofdzakelijk inbound (sporadisch outbound). Ik ben een consultant en de taak zou bestaan uit het inplannen van afspraken bij tandartsen (in heel België), Nederlands- en Franstalig.
Callcenter opdracht - klanten opbellen
Ik zoek een callcenter voor het opbellen van klanten die hun onroerend goed verkopen. Het gaat om een 20-tal oproepen per week, enkel in het Nederlands en tijdens de kantooruren. Ik doe dit omdat ik het zelf niet kan opvolgen.
Callcenter voor een onderzoekscentrum in Heverlee
We zoeken een callcenter voor het opvolgen van contacten die aan onze events deelnemen. We zijn een onderzoekcentrum actief in o.a. 3D printen 4.0. Op deze evenementen stellen we onze producten voor en we zouden de deelnemers dan daarna wensen op te volgen. De database wordt door ons voorzien. We zijn vooral actief in Vlaanderen.
Inbound callcenter| Melsele
Wij zijn actief in magazijnsystemen (ook software) en zoeken een callcenter voor enkel inbound taken: afchecken wie de klant is, op een lijst nagaan of deze klant zijn van ons en nadien verderhelpen met technische vragen (helpdesk).
Outbound callcenter voor een zaak te Wilrijk
Ik zoek een callcenter voor mijn zaak. Voor o.a. de pharmasector, maar ook ver daarbuiten nog en ook in het Frans. Ik doe teamwerkontwikkeling en groepsgesprekken.
Kappers opbellen | Outbound callcenter
Ik zoek een callcenter om tweemaandelijks een 200-tal kappers op te bellen met de vraag of ze o.m. extra folders nodig hebben. Geen verkoop. Dit is voor heel België.
Callcenter als helpdesk voor een bedrijf in Asse
We zoeken een offerte voor een callcenter dat dienst zal doen als helpdesk. De bedoeling is dat we een lijst maken van standaardvragen en -antwoorden en die het callcenter op deze vragen kunnen geven. Het is niet de bedoeling om afspraken te maken. We willen het callcenter inzetten op weekdagen van 9u-22u en in weekends van 9u-18u.
Callcenter gezocht voor boekhouder te Brugge
Ik ben op zoek naar een telemarketingspartner die een 4 tal kwalitatieve afspraken per week kan vastleggen met bedrijven tot ca. 20 werknemers. Een verloningssysteem per gemaakte afspraak zou ideaal zijn. Ikzelf werk als boekhouder.
Callcenter voor een bedrijf te Vorselaar
Ik zoek KMO's die 10 tot 100 medewerkers hebben en problemen hebben met het inschatten van offertes. Dit zal voornamelijk in de regio van Antwerpen zijn en het liefst Nederlandstalig.
callcenter voor een bedrijf in Kieldrecht
We zoeken een offerte voor een callcenter voor een advieskantoor. We zijn b2b gericht en actief in verscheidene markten, tankkaarten, enegrie, digitale marketing ... Hierdoor zal ons doelgroep van bedrijven zeer uitgebreid zijn en daarom wensen we nu met iemand in zee te gaan die de prospectie en afspraakplanning op zich kan nemen.
Callcenter te Edegem
Wij zijn op zoek naar bedrijven voor het verzorgen van de catering voor oor bedrijfsfeesten , personeelsfeesten, opening winkel enzovoorts. Dit zal voornamelijk in de regio Antwerpen zijn.
Callcenter voor een bedrijf in Beverlo
We zijn actief in de bouw sector. We hebben een bestand van 1700 adressen die via ons per mail of via een open deur contact hebben opgenomen. Deze mensen zouden moeten worden gecontacteerd. Dit zijn vooral contacten uit Vlaanderen, enkel Nederlandstalig.
Aanvraag Callcenter (inbound, outbound) te Kortrijk
Wij zoeken offertes voor een Callcenter (inbound, outbound). Het betreft een dokterspraktijk met 1 telefoontoestel en 1 telefoonnummer. Het callcenter zou afspraken moeten inplannen.
Callcenter voor een bedrijf in Sint Niklaas
We zijn op zoek naar een callcenter voor prospectie en afspraakplanning bij bedrijven die werken in milieusector. Concreet hebben we twee mensen waarvoor afspraken gemaakt moeten worden. In de eerste instantie mag dit gebeuren bij alle Nederlandstalige bedrijven in Vlaanderen. Wijzelf zijn een uitgeverij.
Callcenter voor een bedrijf in Deinze
Graag hadden we een offerte verkregen voor een callcenter dat kan instaan voor de afspraakplanning. We zijn actief in Energie . Onze doelgroep bestaat uit bedrijven ook kmo's en zelfstandige. De regio bestaat uit Nederlandstalig Vlaanderen. Aantal afspraken staat open maar zoeken een minimum
Outbound callcenter voor een bedrijf te regio Kruibeke
Ik zoek een outbound callcenter, voor oproepen aan te nemen van klanten die een aanvraag/afspraak voor herstelling via de website doen, want wij kunne ze niet allemaal opnemen. Wij doen herstellingen van Apple producten. Bedoeling is oproep te doen, en gegevens van de klant te noteren en de afspraak via site te maken.
callcenter voor een bedrijf in Bornem
We beiden een softwarepakket voor administratie ,tijdsregistratie en planning kan counter boekhouding. We wensen deze dergelijke kantoren over heel België te contacteren om leads te kunnen genereren en afspraken te plannen. We wensen te starten vanaf 1 januari. Ik wens wel enkel te werken volgens het "no cure, no pay" principe. Graag hiervoor zo snel mogelijk contact.
Aanvraag Callcenter te Leuven
Wij zoeken offertes voor een callcenter. Onze firma biedt opleidingen aan aan andere firma's (kmo's, zelfstandigen en grote firma's). De taak van het callcenter is om afspraken vast te leggen, en wij zijn in heel België actief.
Demande Call center (inbound, outbound) à Seraing
On cherche des devis pour un callcenter. Notre société est actif en Telecom. Cette callcenter appellera des clients potentielles pour signer des contrat chez Mobistar ou Luminus. On est actif en toute la Wallonie et le cible sont des petit entreprises et les particuliers. On n'as pas de site web.
Aanvraag Callcenter (inbound, outbound) te Lanaken
Graag ontvangen wij offertes voor een callcenter. Wij zijn actief in telecom en energie. het callcenter zou instaan voor afsprakenplanning. Voor energie werken wij enkel met particulieren, voor telecom met bedrijven. Wij hebben geen website en zijn actief in heel België.

Telemarketing: bel uw sales nieuw leven in!

Wilt u uw marketingcampagnes meer kracht bijzetten? Bent u op zoek naar een telemarketingbureau? Beschrijf ons welke dienst of product u wilt promoten en wij zoeken voor u de beste telemarketeers. Deze dienst is volledig gratis en vrijblijvend.

Nieuwe klanten
Professionele telemarketeers hebben inzicht in de markt waarop u werkt en hebben de werking van uw bedrijf volledig begrepen. Alleen zo kan een telemarketing agency klanten werven en binden aan uw onderneming.

Duizenden opties, altijd vriendelijk
Telemarketeers kunnen u op vele manieren versterken: huidige klanten of prospecten opbellen, potentiële klanten bellen (cold calling), databases verrijken, producten verkopen, enquêtes afnemen,… En dat doen ze steeds met de glimlach!

Op maat van uw onderneming
Een goed agentschap kan u op vele manieren van dienst zijn. Leg dan ook goed uit wat u nodig hebt en wat uw bedrijf juist doet. Zo kunt u samen met het telemarketingbureau een oplossing op maat vinden.
Spoor nieuwe klanten op met telemarketing