Afspraakname

Vergelijk gratis offertes voor teleprospectie en afspraakplanning

Een callcenter kan uw verkoop op verschillende manieren een boost geven: cold calling, afspraakplanning, ... Maar wat kost dat? Alles hangt natuurlijk af van uw specifieke project. Vul het formulier in voor meer informatie en ontvang snel meerdere offertes van callcenters.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor teleprospectie & afspraakplanning vergelijken

 
* 1. Welk type project wenst u op te zetten?
 
 
* 2. Wat is uw doelgroep?
 
 
* 3. Hoeveel personen/bedrijven wenst u te laten contacteren?
 
 
* 4. Hoeveel budget voorziet u voor uw telemarketing-project?
 
 
* 5. Wat is het adres van uw website?
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Afspraakname: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

Voorbeelden van offerteaanvragen
Callcenter voor een bedrijf in Kalken
Ikzelf ben de medebeslissingnemer in dit project. Onze target bestaat vooral uit bedrijven actief in de machinebouw en industrie. We wensen zelf de database aan te bieden , maar hierin zit nog niet de contactpersoon van deze bedrijven die we willen bereiken. In de eerste plaats zal het gaan over bedrijven binnen Nederlandstalig Vlaanderen.
Afsrpaakplanning voor een bedrijf in ledeberg
We bieden een informaticapakket aan gericht naar kmo's. Met dan de nadruk op groot en kleinhandel maar ook bvb productie. Daarbij hebben we ook nog een tweede luik dat zich volledig richt op maatwerk. Ik zal zelf de database aanleveren en wens van u dat u afspraken vastlegt met de beslissingsnemers. Deze database is van heel Vlaanderen, enkel Nederlandstalige bedrijven.
Offerte voor telefooncentrale voor een bedrijf in Assebroek
We wensen te prospecteren voor het aanbieden van webdesign diensten. Voornamelijk Kmo's en grote bedrijven in Vlaanderen.
Afsprakenplanning voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Voor een klant van ons wensen we afsprakenplanningen te gaan doen voor particulieren. De bedoeling is dat er een vertegenwoordiger langs gaat komen om een product voor te stellen. B2C oproepen zullen het worden regio West en Oost-Vlaanderen. Graag een offerte van een call center.
Offerteaanvraag afspraakplanning voor een reisbureau in Antwerpen.
Ik wil graag een offerte ontvangen van callcenters. Het budget is moeilijk te zeggen. Het zullen B2B afspraken zijn die gepland moeten worden.
Afspraakplaning voor bedrijf uit Vlaams Brabant
Onze database heeft tussen de 500 en de 1000 personen. aan een budget dacht ik aan zo'n 2500 €
Offerteaanvraag teleprospectie & afspraakplanning voor een bedrijf in Antwerpen.
We willen graag een offerte ontvangen van callcenters. We maken afspraken voor vertegenwoordigers in het Nederlands. De bedoeling is dat er eventueel een partner kan bijspringen als er een deadline is.
Teleprospectie voor een verkiezingscampagne.
Ik doe mee aan de verkiezingscampagne en wens graag wat publiciteit. Vandaar dat ik een offerteaanvraag doe voor teleprospectie.
Afspraakplanning voor bedrijf in Vlaams-Brabant
Wij zijn gespecialiseerd in business travel, en zijn op zoek naar iemand om een afspraakplanning voor ons te doen. Wij zouden graag bij bedrijven langs gaan en onze diensten aan hen voorstellen. Momenteel werken we samen met een callcenter, maar we zijn bereid om tot verandering over te gaan indien u ons een interessant voorstel kan doen. We zouden 3 tot 5 afspraken per week willen. De bedrijven die gecontacteerd moeten worden, bevinden zich liefst in de buurt van Brussel (Vlaams-, Waal-Brabant en Brussel). Zou u ons een voorstel kunnen bezorgen tot samenwerken, met eventueel een prijsofferte? Bedankt voor uw reactie.
Teleprospectie & afspraakplanning voor bedrijf uit Kortrijk
In het kader van het verkopen van telefoniediensten aan bedrijven, wensen wij afspraken te plannen voor onze verkopers. We denken aan een 200-tal afspraken. Graag uw prijsofferte hiervoor. Bedankt voor uw reactie.
Afspraakplanning voor vertaalbureau
Wij zijn een vertaalbureau gelegen te Herentals. In de toekomst zouden we graag gebruik maken van een callcenter om onze afspraken te plannen. Dank voor uw offerte.
Teleprospectie & afspraakplanning voor bedrijf uit Retie
Beste, Ik ga weldra mijn schoonmaakbedrijf uitbreiden. Daarom zou ik graag beroep doen op een callcenter voor het aanspreken van personen en bedrijven. Deze zouden dan ook mijn agenda kunnen bijhouden voor het plannen van verschillende afspraken. Mvg, Lantermann Dimitri
Opbellen koude prospecten voor agendaplanning
Agendaplanning voor zakelijke diensten. Er dienen koude prospecten opgebeld te worden, hier stelt u ons bedrijf voor en onze diensten en doet poging om een afspraak te maken voor onze vertegenwoordiger. Geen telefonische verkoop.
Teleprospectie callcenter, betaling per afspraak, no cure no pay callcenter
Een call centrum die betaling per afspraak hanteert.
Opbellen van bedrijven
Opbellen van bedrijven om onze diensten voor te stellen zodat deze achteraf door onze mensen kunnen bezocht worden. Geen telesales/geen afspraken. Wij willen mensen vinden die dus geïnteresseerd zijn, dus werkelijk zeggen van "ik wil een afspraak" die moeten dan op een lijst komen zodat wij daarna een afspraak kunnen maken en deze kunnen bezoeken. Bedankt.
Cold calling
cold calling: bij bedrijven tussen 5 en 100 werknemers afspraken vastleggen voor ons salesteam bestaande uit 3 commercials. Wij beschikken over een database bestaande uit zo'n 3.000 contactpersonen. Alvast bedankt.
Afspraakplanning
Graag externe call center voor het plannen van kwalitatieve afspraken met nieuwe klanten die elektriciteitswerken moeten laten uitvoeren. Vooral industriële werken. Mag ook huisinstallaties zijn. Bedankt.
Kwalitatieve afspraken extern call center
Afspraken plannen in verband met een uniek concept voor externe rekrutering. Wij werken momenteel met een extern call center die zo'n 5-tal kwalitatieve afspraken binnenhaalt per bel dag. Graag hadden we deze met andere leveranciers willen vergelijken. In de toekomst zijn we ook van plan om dit concept ook in Wallonië op te starten. Alvast bedankt.
Afspraken genereren immobiliënkantoor
Wij zijn op zoek voor ons kantoor naar een call center om telefonische afspraken te maken met particulieren waarvan hun woningen te koop staan. De bedoeling is dus om op zoek te gaan naar woningen van particulieren die te koop staan en met die personen proberen een afspraak te maken. Alvast bedankt.
Genereren van kwalitatieve leads
Wij zouden graag dat de agenda van onze outside sales gevuld wordt met kwalitatieve leads. Een kwalitatieve lead voor ons is een bedrijf en/of éénmanszaak dat door jullie gebeld werd en u uitdrukkelijk gemeld heeft dat ze interesse hebben om onze sales te ontvangen. Wij zijn een BMW en MINI garage en trachten zo veel mogelijk nieuwe klanten aan te trekken met btw nummer. Alvast bedankt.
Afspraakplanning
Wij zijn op zoek naar contacten voor de inkoop van vastgoed (huizen, appartementen, gronden,...) te koop en te huur, graag wat inlichtingen omtrent teleprospectie en afspraakplanning. Alvast bedankt.
Teleprospectie
Graag wat hulp bij telefonische prospectie, dit omtrent onze diensten, personen moeten op locatie werken. Alvast bedankt.

Afspraakname + Lead generation CRM-pakket.

Een callcenter inschakelen voor teleprospectie of afspraakplanning?

Teleprospectie en afspraakplanning zijn ideaal om door een call center te laten doen. Het systeem is simpel, u werkt samen met een call center en overloopt een strategie. Ze moeten bijvoorbeeld zo veel mogelijk afspraken met bedrijven uit antwerpen inboeken om uw product te verkopen. Zij zullen de bedrijven proberen contacteren en voor u een afpsraak inboeken. Dit zijn de voordelen van teleprospectie met afspraakplanning:

De afspraken worden voor u gemaakt
Dat is het grote voordeel voor u en uw verkopers. De afspraken worden rechtstreeks in uw agenda geboekt. U hoeft gewoon ter plaatse te gaan om uw product aan de man of vrouw te brengen.

Geen tijd verliezen aan prospectie
U kunt uw tijd spenderen aan het belangrijkste, potentiele klanten overtuigen. U verliest dus niet langer de helft van uw dag aan prospectie.

Genoeg call centers op de markt
Het grote voordeel is dat er voldoende spelers op de markt zijn. U kunt ze dus tegen elkaar uitspelen. Maar vergelijk vooral verschillende kwalitatieve call centers, zodat u met een goed call center samen werkt..
Offertes vergelijken voor teleprospectie / afspraakplanning
Ontvang offertes voor uw teleprospectie of afspraakplanning