Afspraakname

Vergelijk gratis offertes voor teleprospectie en afspraakplanning

Een callcenter kan uw verkoop op verschillende manieren een boost geven: cold calling, afspraakplanning, ... Maar wat kost dat? Alles hangt natuurlijk af van uw specifieke project. Vul het formulier in voor meer informatie en ontvang snel meerdere offertes van callcenters.

Offertes aanvragen

Ik wil offertes voor teleprospectie & afspraakplanning vergelijken

 
* 1. Welk type project wenst u op te zetten?
 
 
* 2. Wat is uw doelgroep?
 
 
* 3. Hoeveel personen/bedrijven wenst u te laten contacteren?
 
 
* 4. Hoeveel budget voorziet u voor uw telemarketing-project?
 
 
* 5. Wat is het adres van uw website?
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

Gelieve nog even uw gegevens in te vullen en u bent klaar!

 
 

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt het?

1. Vul deze korte vragenlijst in en omschrijf wat je zoekt.
2. Wij contacteren de beste specialisten uit jouw buurt.
3. Je ontvangt gratis offertes op maat. Je vergelijkt en kiest vrijblijvend.


De Bobex kwaliteit

Bobex is al 18 jaar lang de nr. 1 offertevergelijker van België. Wij kwalificeren elke offerteaanvraag en werken enkel samen met erkende en ervaren specialisten.

Afspraakname: Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden

CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Teleprospectie - afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Callcenter voor een bedrijf in Kalken
Ikzelf ben de medebeslissingnemer in dit project. Onze target bestaat vooral uit bedrijven actief in de machinebouw en industrie. We wensen zelf de database aan te bieden , maar hierin zit nog niet de contactpersoon van deze bedrijven die we willen bereiken. In de eerste plaats zal het gaan over bedrijven binnen Nederlandstalig Vlaanderen.
Teleprospectie - afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Afsrpaakplanning voor een bedrijf in ledeberg
We bieden een informaticapakket aan gericht naar kmo's. Met dan de nadruk op groot en kleinhandel maar ook bvb productie. Daarbij hebben we ook nog een tweede luik dat zich volledig richt op maatwerk. Ik zal zelf de database aanleveren en wens van u dat u afspraken vastlegt met de beslissingsnemers. Deze database is van heel Vlaanderen, enkel Nederlandstalige bedrijven.
Teleprospectie - afspraakplanning
West-Vlaanderen
Offerte voor telefooncentrale voor een bedrijf in Assebroek
We wensen te prospecteren voor het aanbieden van webdesign diensten. Voornamelijk Kmo's en grote bedrijven in Vlaanderen.
Teleprospectie - afspraakplanning
West-Vlaanderen
Afsprakenplanning voor een bedrijf in West-Vlaanderen.
Voor een klant van ons wensen we afsprakenplanningen te gaan doen voor particulieren. De bedoeling is dat er een vertegenwoordiger langs gaat komen om een product voor te stellen. B2C oproepen zullen het worden regio West en Oost-Vlaanderen. Graag een offerte van een call center.
Teleprospectie - afspraakplanning
Antwerpen
Offerteaanvraag afspraakplanning voor een reisbureau in Antwerpen.
Ik wil graag een offerte ontvangen van callcenters. Het budget is moeilijk te zeggen. Het zullen B2B afspraken zijn die gepland moeten worden.
Teleprospectie - afspraakplanning
Vlaams Brabant
Afspraakplaning voor bedrijf uit Vlaams Brabant
Onze database heeft tussen de 500 en de 1000 personen. aan een budget dacht ik aan zo'n 2500 €
Teleprospectie - afspraakplanning
Antwerpen
Offerteaanvraag teleprospectie & afspraakplanning voor een bedrijf in Antwerpen.
We willen graag een offerte ontvangen van callcenters. We maken afspraken voor vertegenwoordigers in het Nederlands. De bedoeling is dat er eventueel een partner kan bijspringen als er een deadline is.
Teleprospectie - afspraakplanning
West-Vlaanderen
Teleprospectie voor een verkiezingscampagne.
Ik doe mee aan de verkiezingscampagne en wens graag wat publiciteit. Vandaar dat ik een offerteaanvraag doe voor teleprospectie.
Teleprospectie - afspraakplanning
Vlaams Brabant
Afspraakplanning voor bedrijf in Vlaams-Brabant
Wij zijn gespecialiseerd in business travel, en zijn op zoek naar iemand om een afspraakplanning voor ons te doen. Wij zouden graag bij bedrijven langs gaan en onze diensten aan hen voorstellen. Momenteel werken we samen met een callcenter, maar we zijn bereid om tot verandering over te gaan indien u ons een interessant voorstel kan doen. We zouden 3 tot 5 afspraken per week willen. De bedrijven die gecontacteerd moeten worden, bevinden zich liefst in de buurt van Brussel (Vlaams-, Waal-Brabant en Brussel). Zou u ons een voorstel kunnen bezorgen tot samenwerken, met eventueel een prijsofferte? Bedankt voor uw reactie.
Teleprospectie - afspraakplanning
West-Vlaanderen
Teleprospectie & afspraakplanning voor bedrijf uit Kortrijk
In het kader van het verkopen van telefoniediensten aan bedrijven, wensen wij afspraken te plannen voor onze verkopers. We denken aan een 200-tal afspraken. Graag uw prijsofferte hiervoor. Bedankt voor uw reactie.
Teleprospectie - afspraakplanning
Antwerpen
Afspraakplanning voor vertaalbureau
Wij zijn een vertaalbureau gelegen te Herentals. In de toekomst zouden we graag gebruik maken van een callcenter om onze afspraken te plannen. Dank voor uw offerte.
Teleprospectie - afspraakplanning
Antwerpen
Teleprospectie & afspraakplanning voor bedrijf uit Retie
Beste, Ik ga weldra mijn schoonmaakbedrijf uitbreiden. Daarom zou ik graag beroep doen op een callcenter voor het aanspreken van personen en bedrijven. Deze zouden dan ook mijn agenda kunnen bijhouden voor het plannen van verschillende afspraken. Mvg, Lantermann Dimitri
Teleprospectie - afspraakplanning
West-Vlaanderen
Opbellen koude prospecten voor agendaplanning
Agendaplanning voor zakelijke diensten. Er dienen koude prospecten opgebeld te worden, hier stelt u ons bedrijf voor en onze diensten en doet poging om een afspraak te maken voor onze vertegenwoordiger. Geen telefonische verkoop.
Teleprospectie - afspraakplanning
Antwerpen
Teleprospectie callcenter, betaling per afspraak, no cure no pay callcenter
Een call centrum die betaling per afspraak hanteert.
Teleprospectie - afspraakplanning
Brussel
Opbellen van bedrijven
Opbellen van bedrijven om onze diensten voor te stellen zodat deze achteraf door onze mensen kunnen bezocht worden. Geen telesales/geen afspraken. Wij willen mensen vinden die dus geïnteresseerd zijn, dus werkelijk zeggen van "ik wil een afspraak" die moeten dan op een lijst komen zodat wij daarna een afspraak kunnen maken en deze kunnen bezoeken. Bedankt.
Teleprospectie - afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Cold calling
cold calling: bij bedrijven tussen 5 en 100 werknemers afspraken vastleggen voor ons salesteam bestaande uit 3 commercials. Wij beschikken over een database bestaande uit zo'n 3.000 contactpersonen. Alvast bedankt.
Teleprospectie - afspraakplanning
Limburg
Afspraakplanning
Graag externe call center voor het plannen van kwalitatieve afspraken met nieuwe klanten die elektriciteitswerken moeten laten uitvoeren. Vooral industriële werken. Mag ook huisinstallaties zijn. Bedankt.
Teleprospectie - afspraakplanning
Vlaams Brabant
Kwalitatieve afspraken extern call center
Afspraken plannen in verband met een uniek concept voor externe rekrutering. Wij werken momenteel met een extern call center die zo'n 5-tal kwalitatieve afspraken binnenhaalt per bel dag. Graag hadden we deze met andere leveranciers willen vergelijken. In de toekomst zijn we ook van plan om dit concept ook in Wallonië op te starten. Alvast bedankt.
Teleprospectie - afspraakplanning
Oost-Vlaanderen
Afspraken genereren immobiliënkantoor
Wij zijn op zoek voor ons kantoor naar een call center om telefonische afspraken te maken met particulieren waarvan hun woningen te koop staan. De bedoeling is dus om op zoek te gaan naar woningen van particulieren die te koop staan en met die personen proberen een afspraak te maken. Alvast bedankt.
Teleprospectie - afspraakplanning
Limburg
Genereren van kwalitatieve leads
Wij zouden graag dat de agenda van onze outside sales gevuld wordt met kwalitatieve leads. Een kwalitatieve lead voor ons is een bedrijf en/of éénmanszaak dat door jullie gebeld werd en u uitdrukkelijk gemeld heeft dat ze interesse hebben om onze sales te ontvangen. Wij zijn een BMW en MINI garage en trachten zo veel mogelijk nieuwe klanten aan te trekken met btw nummer. Alvast bedankt.
Teleprospectie - afspraakplanning
West-Vlaanderen
Afspraakplanning
Wij zijn op zoek naar contacten voor de inkoop van vastgoed (huizen, appartementen, gronden,...) te koop en te huur, graag wat inlichtingen omtrent teleprospectie en afspraakplanning. Alvast bedankt.
Teleprospectie - afspraakplanning
Geen regioTeleprospectie
Graag wat hulp bij telefonische prospectie, dit omtrent onze diensten, personen moeten op locatie werken. Alvast bedankt.
Teleprospectie - afspraakplanning
Vlaams Brabant

Afspraakname + Lead generation CRM-pakket.

Zaken doen zonder goede afspraken kan haast niet. Maar ook uw tijd is kostbaar. Laat de afspraakplanning en teleprospectie over aan professionals en u doet waar u goed in bent. Vergelijk hier offertes van Call Centers.

Een klant telefonisch aan de lijn krijgen is vaak al een uitdaging. Wanneer u dan na de zoveelste keer te zijn doorverbonden eenmaal de juiste persoon aan de lijn hebt begint het verkoopsgesprek nog maar. U doet er goed aan een afspraak te maken en met de persoon in levende lijven af te spreken. Maar zou het niet efficiënter zijn als iemand anders deze verkoopsgesprekken voor u plant?

Laat dit over aan specialisten. Zo kan jij productiever werken, want je verliest geen tijd meer met lange telefoontjes. En zo verhoog je de kans dat je ook effectief een afspraak krijgt met een prospect. Want een professioneel Teleprospectieteam weet hoe ze iemand kunnen overtuigen van het nut van een afspraak. Zorg dat uw prospects te weten komen dat het de moeite is over uw product te praten.

De voordelen van Afspraakplanning zijn dus duidelijk:

  • De afspraken worden voor u gemaakt, op maat van uw behoeften. U hoeft enkel in de agenda te kijken en naar de afspraken te gaan.
  • Uw vertegenwoordigers en verkopers kunnen zich concentreren op het gesprek met de klant zonder tijd te moeten verliezen met het maken van een afspraak.
  • U werkt met een professioneel team samen. Lead Generation en het organiseren van agenda's is hun vak.

Een Callcenter kan uw bedrijf trouwens ook op een hele hoop andere manier helpen. De telefoon is een bijzonder efficiënte manier om goederen te verkopen. Maar met Telemarketing kunt u ook oude en nieuwe klanten (opnieuw) aan uw bedrijf linken. Of een marktonderzoek laten uitvoeren. Praat met een Telemarketeer over wat je nodig hebt en zij zullen je verder helpen.

Wenst u meer info over de manier waarop een team van Telemarketeers uw onderneming kan helpen? Vul dan vrijblijvend onze aanvraag in en ontvang tot drie verschillende offertes van Callcenters.

 

Ontvang offertes voor uw teleprospectie of afspraakplanning