Ramen & deuren

Ik zoek nieuwe ramen, deuren en beglazing

1. Beschrijf uw project

* 1. Wat wenst u te plaatsen?
 
 
* 2. Welk type ramen (of deuren) zoekt u?
 
 
* 3. Hoeveel ramen (of deuren) wenst u te plaatsen?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Soortgelijke aanvragen: Ramen & deuren

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
Ramen, deuren en beglazingNieuwe ramen | Kapelle-op-den-BosWe willen 24 à 25 nieuwe ramen laten plaatsen. Dis is voor een nieuwbouw. We zijn momenteel met de ruwbouw bezig.
Ramen, deuren en beglazingRamen en deuren vervangen in BonheidenDit is voor een private woning waar ik graag een 8-tal ramen wens te vervangen en een schuifraam wil plaatsen. Ik wil ook een voor- en achterdeur vervangen. Liefst offertes voor pvc of aluminium.
Ramen, deuren en beglazingRamen en deuren vervangen in MerksplasIk ben op zoek naar een offerte voor het vervangen van 3 buitendeuren en 12 ramen. Dit het liefst allemaal in aluminium.
Ramen, deuren en beglazingHouten ramen voor een woning in ZoerselIk zou graag houten ramen laten plaatsen in een renovatieproject. Het gaat om ongeveer 42m² raamoppervlakte waarvan 1 deur en 2 grote schuiframen. Alles is op het gelijkvloers en makkelijk bereikbaar.
Ramen, deuren en beglazingHouten ramen voor art deco woning - HerzeleVoor mijn geklasseerde woning zou ik alle ramen en deuren willen vervangen (+/- 16-tal stuks). Dit zijn houten ramen en ze dienen de bestaande stijl te behouden. Onze voordeur is in een boog met rondom rond art deco loodglaswerk.
Ramen, deuren en beglazingRamen en deuren voor een huis in Sint-AmandsGraag had ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van al onze ramen, schuifraam en buitendeuren, voor onze grondige verbouwing van onze apotheek en woning.
Ik kan u de plannen van onze verbouwing doormailen, ik heb ze digitaal. Het gaat over ongeveer 25 ramen, 1 schuifraam en 1 inkomdeur in glas.
Indien mogelijk hadden we graag op het gelijkvloers (ramen apotheek, inkomdeur privé en schuifraam en deur vanachter) aluminium profielen gehad en op de eerste en tweede verdieping PVC profielen. Liefst in dezelfde kleur uiteraard, een donkergrijs bij voorkeur.

Indien u nog verdere vragen heeft, kan u mij het gemakkelijkste via dit e-mailadres bereiken of via mijn gsm.
Ramen, deuren en beglazingVoordeur voor een pand in DiksmuideOmschrijving: Uitbreken ouden en plaatsen nieuwe voordeur. Standaard pvc. Geen extra wensen. Buiten is een ovaal bovenaan. Binnen rechthoekig. Landelijke gevel Beigetint. Geen extra's
Ramen, deuren en beglazingSchuifraam vervangen (glas + profiel)Vervangen van 1 schuifraam (ongeveer 2x2 m groot). Is momenteel nog enkelglas en hout. Zowel profiel als glas moet vervangen worden. Raam bevindt zich op het gelijkvloers.
Ramen, deuren en beglazingRamen voor een herenhuis | BruggeWij wonen in een herenhuis in Brugge. Voor een aantal ramen aan de voorzijde van het huis willen we nieuwe ramen plaatsen met hoogisolerend glas. Gezien de bescherming van de stad Brugge voor het uitzicht van de gevels, weten we niet wat onze mogelijkheden zijn. We zoeken dus leveranciers om offertes te vergelijken en om ons advies te geven wat betreft de mogelijkheden bij beschermde gevels.
Ramen, deuren en beglazingAluminium ramen en deuren in BeernemWij renoveren een woning en willen alle buitenschrijnwerk vervangen. Om een idee te geven: het gaat 19 aluminium ramen, 3 buitendeuren en garagepoorten. Aluminium is onze voorkeur.
Ramen, deuren en beglazingHouten ramen vervangen voor een woning | BoomWe ontvangen graag offertes voor het vervangen van 3 ramen en de voordeur. Deze zijn in hout, we zouden graag pvc of aluminium willen.
Ramen, deuren en beglazingInbraakveilige deur in EkeVervanging van een houten tuindeur door een inbraakveilige en isolerende deur uit aluminium en glas.
Ramen, deuren en beglazingRamen plaatsen voor een bijbouw in ZeleVoor een aanbouw zouden we een groot schuifraam, achterdeur en twee ramen willen laten plaatsen. Liefst pvc. De werken starten in juni. De bouwplannen zijn reeds klaar.
Ramen, deuren en beglazingRamen vervangen voor een woning in KapellenDit is voor een vrijstaande woning van 1968. Ik zoek een offerte voor een 7-tal ramen: een draai kiep raam, een schuifraam, een raam over de volledige lengte van de gevel, in de traphal en twee ramen in drie delen.
Ramen, deuren en beglazingRamen vervangen | Zonhoven5 Ramen nodig voor achterbouw. vervangen van bestaande ramen. De maten zijn de volgende: 188,5cm*150m 2 vleugels met 1raam draaikip 195,5cm*150cm 2 vleugels met 1 raam draaikip 71cm*69cm vast 75cm*69cm kipraam 1 vleugel 73cm*131m 1 vleugel draaikip Graag prijsofferte aub
Ramen, deuren en beglazingRamen en deuren vervangen voor een woning in TienenIk zoek een offerte om nieuwe ramen te plaatsen in een aanbouw: twee ramen, een schuifraam en gewone deur. In het huis moeten ook een voordeur en vier ramen vervangen worden. Het huis werd gebouwd in 2016.
Ramen, deuren en beglazingRamen en deuren voor een herenhuis in BruggeVoor ons herenhuis en bijbouw wil ik andere ramen en deuren. Het gaat al zeker om 2 ramen al en later nog meer. Graag in hout. Het pand dateert van begin 1900.
Ramen, deuren en beglazingRamen en deuren nieuwbouwwoning in OverpeltGraag u offerte voor een nieuwbouwwoning met 14 ramen en 3 deuren. De ramen graag in PVC aan de binnenkant en aluminium aan de buitenkant. De deuren zou ik graag volledig in aluminium wensen.
Ramen, deuren en beglazingRamen vervangen voor een woning in MoorsledeIk zoek een offerte om bestaande ramen te vervangen, een nieuw raam te plaatsen en een veranda uit te bouwen. Het gaat om 6 ramen en een voordeur. Alles in aluminium.
Ramen, deuren en beglazingNieuwe voordeur | GeraardsbergenVoor ons huis zijn wij op zoek naar een nieuwe buitendeur. We willen onze voordeur vervangen. We hebben nog geen idee van het materiaal of de kleur.

Meer voorbeelden