Ramen & deuren

Ik zoek nieuwe ramen, deuren en beglazing

1. Beschrijf uw project

* 1. Wat wenst u te plaatsen?
 
 
* 2. Welk type ramen (of deuren) zoekt u?
 
 
* 3. Hoeveel ramen (of deuren) wenst u te plaatsen?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Soortgelijke aanvragen: Ramen & deuren

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
Ramen, deuren en beglazingRamen en deuren vervangen voor een woning in TienenIk zoek een offerte om nieuwe ramen te plaatsen in een aanbouw: twee ramen, een schuifraam en gewone deur. In het huis moeten ook een voordeur en vier ramen vervangen worden. Het huis werd gebouwd in 2016.
Ramen, deuren en beglazingRamen en deuren voor een herenhuis in BruggeVoor ons herenhuis en bijbouw wil ik andere ramen en deuren. Het gaat al zeker om 2 ramen al en later nog meer. Graag in hout. Het pand dateert van begin 1900.
Ramen, deuren en beglazingRamen en deuren nieuwbouwwoning in OverpeltGraag u offerte voor een nieuwbouwwoning met 14 ramen en 3 deuren. De ramen graag in PVC aan de binnenkant en aluminium aan de buitenkant. De deuren zou ik graag volledig in aluminium wensen.
Ramen, deuren en beglazingRamen vervangen voor een woning in MoorsledeIk zoek een offerte om bestaande ramen te vervangen, een nieuw raam te plaatsen en een veranda uit te bouwen. Het gaat om 6 ramen en een voordeur. Alles in aluminium.
Ramen, deuren en beglazingNieuwe voordeur | GeraardsbergenVoor ons huis zijn wij op zoek naar een nieuwe buitendeur. We willen onze voordeur vervangen. We hebben nog geen idee van het materiaal of de kleur.
Ramen, deuren en beglazingSchuifraam vervangen voor een woning in LebbekeWe zoeken offertes voor het plaatsen van een pvc schuifraam. Het raam moet ongeveer 3 m lang zijn, de hoogte weet ik niet van buiten. Graag eerst plaatsbezoek vooraleer ik offertes ontvang.
Ramen, deuren en beglazingVervangen van een schuifraam in KortrijkDe muur waar mijn houten schuifraam nu inzit wordt verlengd van 2,5m naar 3,5m. Dus ofwel zal ik dat schuifraam houden en moet er nog een extra deel bijkomen van ongeveer 1m breed. De andere optie is om een volledig nieuw schuifraam te laten plaatsen op de volledige breedte van de muur. Dit zal afhangen van de kostprijs. Ik heb momenteel geen voorkeur van materiaal indien het om een nieuw raam gaat. Als het een bijkomend stuk raam is bij de bestaande schuifdeur dan heb ik wel liefst hout. Indien u foto's wenst kan ik deze ook bezorgen. Alvast bedankt!
Ramen, deuren en beglazingRamen en deuren voor een huis in GeraardsbergenWe willen alle oude enkele ramen (14 stuks en 1 deur) laten vervangen, een nieuwe voordeur plaatsen en een schuifraam vervangen. Alles in PVC. De woning is van 1969.
Ramen, deuren en beglazingRamen vervangen voor een woning in Sint-AmandsGaat om 8 ramen boven en 3 grote ramen beneden. Zijn momenteel heel oude houten ramen, liefst alles vervangen naar pvc, eventueel ook de deuren. Gebouw van de jaren 30.
Ramen, deuren en beglazingVoordeur en garagpoort vervangen voor een woning in RoeselareIk wil onze voordeur te vervangen (aluminium) en indien mogelijk ook onze garagepoort. Graag afspraak te plaatse om op te meten door expert in ramen & deuren en garagedeuren.
Ramen, deuren en beglazingOffertevergelijk voor 10 ramen en deuren te 2440Ik zoek een specialist in ramen en deuren die ter plaatse kan komen opmeten en dan een offerte op maat maken voor 10 nieuwe ramen en deuren in mijn woning.
Ramen, deuren en beglazing12 ramen en een deur te vervangen regio AntwerpenIk heb een tamelijk groot huis en wil 12 ramen en de voordeur laten vervangen. Qua materiaal ben ik niet zeker, aluminium en/of PVC. Als ik niet telefoniosch bereikbaar ben over dag, bel me dan graag na 17 uur.
Ramen, deuren en beglazingCarport plaatsen in zwart metaal | WaregemIk wil een carport laten plaatsen waar er een plooibare zijwand of schuiframen in zwart metaal aan is. Dit is over een lengte van ongeveer 5,5 m en een hoogte rond de 2 meter.
Ramen, deuren en beglazingRamen en voordeur vervangen voor een woning in BoekhouteIk zoek een offerte voor het vervangen van 11 ramen en eventueel ook de voordeur.
Ramen, deuren en beglazingPVC ramen plaatsen te EvergemIk wil een offerte voor het plaatsen van 11 verschillende ramen in totaal. Deze moeten allemaal in PVC.
Ramen, deuren en beglazing4 vensters te vervangen4 vensters op 1 verdieping - 2 ramen bestaan uit 1 vleugel en 1 raam 2 vleugels heeft. Ze zijn nu in hout maar ik wil aluminium ramen. Graag snel contact, u kunt me overdag bellen om ter plaatse te komen kjiken.
Ramen, deuren en beglazingRamen vervangen voor een woning in HoveWij hebben 2 te vervangen ramen met enkel glas van 2060 mm breed en 1410 mm hoog. De ramen bevinden zich aan de tuin kant en er kan aan gewerkt worden via een plat dak.
Ramen, deuren en beglazingRamen vervangen van beschermde woning (Dendermonde)We willen twee nieuwe ramen met hoogrendementsglas en spiegelglas en voordeur.
Omdat het een beschermde woning is moeten dit houten ramen blijven in een groene kleur, het uitzicht mag niet veranderen.
Ramen, deuren en beglazingRaam vervangen voor een woning in OostendeBeste, Ik ben op zoek naar een raam voor de woonkamer met volgende afmetingen : Breedte : 1365 mm Hoogte : 1445 mm Links = Draairaam Rechts = Draai-kip + 1 vliegenraam Zowel buiten als binnen zwart PVC Appartement op 4 de verdieping. Kunt u mij hier een offerte voor bezorgen?
Ramen, deuren en beglazingPVC ramen voor een recent gekocht huis in TervurenIk vraag offertes aan voor een huis dat ik heb gekocht, maar nog niet bewoon. In totaal gaat het om 9 ramen, liefst in PVC en in een moderne stijl. Is het mogelijk een offerte te ontvangen voor zowel witte ramen als ramen in lichtgrijs (buitenkant)? En dit in zowel HR+ als HR ++ glas? Voor het uitbreken van de ramen zouden we dit overwegen zelf te doen. De oude ramen mogen na de plaatsing van de nieuwe worden meegenomen indien mogelijk.

Meer voorbeelden