Ramen & deuren

Ik zoek nieuwe ramen, deuren en beglazing

1. Beschrijf uw project

* 1. Wat wenst u te plaatsen?
 
 
* 2. Welk type ramen (of deuren) zoekt u?
 
 
* 3. Hoeveel ramen (of deuren) wenst u te plaatsen?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Soortgelijke aanvragen: Ramen & deuren

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
Ramen, deuren en beglazingRamen voor een herenhuis | BruggeWij wonen in een herenhuis in Brugge. Voor een aantal ramen aan de voorzijde van het huis willen we nieuwe ramen plaatsen met hoogisolerend glas. Gezien de bescherming van de stad Brugge voor het uitzicht van de gevels, weten we niet wat onze mogelijkheden zijn. We zoeken dus leveranciers om offertes te vergelijken en om ons advies te geven wat betreft de mogelijkheden bij beschermde gevels.
Ramen, deuren en beglazingAluminium ramen en deuren in BeernemWij renoveren een woning en willen alle buitenschrijnwerk vervangen. Om een idee te geven: het gaat 19 aluminium ramen, 3 buitendeuren en garagepoorten. Aluminium is onze voorkeur.
Ramen, deuren en beglazingHouten ramen vervangen voor een woning | BoomWe ontvangen graag offertes voor het vervangen van 3 ramen en de voordeur. Deze zijn in hout, we zouden graag pvc of aluminium willen.
Ramen, deuren en beglazingInbraakveilige deur in EkeVervanging van een houten tuindeur door een inbraakveilige en isolerende deur uit aluminium en glas.
Ramen, deuren en beglazingRamen plaatsen voor een bijbouw in ZeleVoor een aanbouw zouden we een groot schuifraam, achterdeur en twee ramen willen laten plaatsen. Liefst pvc. De werken starten in juni. De bouwplannen zijn reeds klaar.
Ramen, deuren en beglazingRamen vervangen voor een woning in KapellenDit is voor een vrijstaande woning van 1968. Ik zoek een offerte voor een 7-tal ramen: een draai kiep raam, een schuifraam, een raam over de volledige lengte van de gevel, in de traphal en twee ramen in drie delen.
Ramen, deuren en beglazingRamen vervangen | Zonhoven5 Ramen nodig voor achterbouw. vervangen van bestaande ramen. De maten zijn de volgende: 188,5cm*150m 2 vleugels met 1raam draaikip 195,5cm*150cm 2 vleugels met 1 raam draaikip 71cm*69cm vast 75cm*69cm kipraam 1 vleugel 73cm*131m 1 vleugel draaikip Graag prijsofferte aub
Ramen, deuren en beglazingRamen en deuren vervangen voor een woning in TienenIk zoek een offerte om nieuwe ramen te plaatsen in een aanbouw: twee ramen, een schuifraam en gewone deur. In het huis moeten ook een voordeur en vier ramen vervangen worden. Het huis werd gebouwd in 2016.
Ramen, deuren en beglazingRamen en deuren voor een herenhuis in BruggeVoor ons herenhuis en bijbouw wil ik andere ramen en deuren. Het gaat al zeker om 2 ramen al en later nog meer. Graag in hout. Het pand dateert van begin 1900.
Ramen, deuren en beglazingRamen en deuren nieuwbouwwoning in OverpeltGraag u offerte voor een nieuwbouwwoning met 14 ramen en 3 deuren. De ramen graag in PVC aan de binnenkant en aluminium aan de buitenkant. De deuren zou ik graag volledig in aluminium wensen.
Ramen, deuren en beglazingRamen vervangen voor een woning in MoorsledeIk zoek een offerte om bestaande ramen te vervangen, een nieuw raam te plaatsen en een veranda uit te bouwen. Het gaat om 6 ramen en een voordeur. Alles in aluminium.
Ramen, deuren en beglazingNieuwe voordeur | GeraardsbergenVoor ons huis zijn wij op zoek naar een nieuwe buitendeur. We willen onze voordeur vervangen. We hebben nog geen idee van het materiaal of de kleur.
Ramen, deuren en beglazingSchuifraam vervangen voor een woning in LebbekeWe zoeken offertes voor het plaatsen van een pvc schuifraam. Het raam moet ongeveer 3 m lang zijn, de hoogte weet ik niet van buiten. Graag eerst plaatsbezoek vooraleer ik offertes ontvang.
Ramen, deuren en beglazingVervangen van een schuifraam in KortrijkDe muur waar mijn houten schuifraam nu inzit wordt verlengd van 2,5m naar 3,5m. Dus ofwel zal ik dat schuifraam houden en moet er nog een extra deel bijkomen van ongeveer 1m breed. De andere optie is om een volledig nieuw schuifraam te laten plaatsen op de volledige breedte van de muur. Dit zal afhangen van de kostprijs. Ik heb momenteel geen voorkeur van materiaal indien het om een nieuw raam gaat. Als het een bijkomend stuk raam is bij de bestaande schuifdeur dan heb ik wel liefst hout. Indien u foto's wenst kan ik deze ook bezorgen. Alvast bedankt!
Ramen, deuren en beglazingRamen vervangen voor een woning in Sint-AmandsGaat om 8 ramen boven en 3 grote ramen beneden. Zijn momenteel heel oude houten ramen, liefst alles vervangen naar pvc, eventueel ook de deuren. Gebouw van de jaren 30.
Ramen, deuren en beglazingVoordeur en garagpoort vervangen voor een woning in RoeselareIk wil onze voordeur te vervangen (aluminium) en indien mogelijk ook onze garagepoort. Graag afspraak te plaatse om op te meten door expert in ramen & deuren en garagedeuren.
Ramen, deuren en beglazingCarport plaatsen in zwart metaal | WaregemIk wil een carport laten plaatsen waar er een plooibare zijwand of schuiframen in zwart metaal aan is. Dit is over een lengte van ongeveer 5,5 m en een hoogte rond de 2 meter.
Ramen, deuren en beglazingRamen en voordeur vervangen voor een woning in BoekhouteIk zoek een offerte voor het vervangen van 11 ramen en eventueel ook de voordeur.
Ramen, deuren en beglazingPVC ramen plaatsen te EvergemIk wil een offerte voor het plaatsen van 11 verschillende ramen in totaal. Deze moeten allemaal in PVC.
Ramen, deuren en beglazing4 vensters te vervangen4 vensters op 1 verdieping - 2 ramen bestaan uit 1 vleugel en 1 raam 2 vleugels heeft. Ze zijn nu in hout maar ik wil aluminium ramen. Graag snel contact, u kunt me overdag bellen om ter plaatse te komen kjiken.

Meer voorbeelden