Ramen - Deuren

Offertes gratis en vrijblijvend
De beste vakmannen in uw regio
Contact met vakmannen binnen 48u

Ik zoek nieuwe ramen, deuren en beglazing

1. Beschrijf uw project

* 1. Wat wenst u te plaatsen?
 
 
* 2. Welk type ramen (of deuren) zoekt u?
 
 
* 3. Hoeveel ramen (of deuren) wenst u te plaatsen?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt Bobex?

Stel uw vraag

Beschrijf uw project. Op basis van uw beschrijving gaan wij aan de slag.

Wij zoeken

Wij contacteren u, en zoeken de beste professionals voor uw aanvraag.

U vergelijkt

U krijgt de beste offertes en vergelijkt volledig gratis en vrijblijvend.

Soortgelijke aanvragen: Ramen - Deuren

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
Ramen, deuren en beglazingPVC ramen en deuren voor een huis in TorhoutIk ben tot op heden aan het renoveren, en zal binnenkort nieuw schrijnwerk plaatsen. Graag had ik een offerte ontvangen voor een 5-tal ramen, een achterdeur en een voordeur in PVC. Aangezien het huis binnenin geïsoleerd is, zouden de ramen en deuren luchtdicht moeten aangesloten worden aan het binnenschrijnwerk.
Ramen, deuren en beglazingDubbel glas voor terrasramen appartementIk wens de deuren van het terras van mijn appartement volledig in het hout te vervangen. Als materiaal wens ik hout of pvc maar het hangt af van de prijs. Ik woon in een appartement van de jaren '70. Graag een offerte voor dubbel glas. De breedte is 4m40 (4 delen, 2 vaste van 1m elk en de 2 middelste van 1m40) en de hoogte is +- 2m. Is een accordeon-raam trouwens aan te raden aan zee (achterkant zeedijk), vanwege de vele en soms harde wind?
Ramen, deuren en beglazingRamen vervangen voor een woning in MolWoning van 1961. Ramen vervangen van 1985. Ik zou nu vooral een betere isolatiewaarden zoeken. In totaal zijn dit zo'n 7 ramen. Martiaal staat open.
Ramen, deuren en beglazingRamen, deuren en beglazing te TurnhoutEigenaars, betreft 5 ramen en 1 deur.
Ramen, deuren en beglazingZwarte PVC ramen met buitendeuren en binnendeur in steellookWe willen onze ramen en deuren vervangen door pvc ramen. Liefst zwart. Het gaat om 5 ramen en 2 buitendeuren (één voor de tuin). Ook graag een binnendeur plaatsen in steellook.
Ramen, deuren en beglazingRamen vervangen, rolluiken plaatsen en vensterbanken vernieuwenWe willen de ramen in ons huis volledig vernieuwen. Liefst aluminium ramen in de plaats plaatsen. We willen ook de voordeur vernieuwen. Het gaat om een 9-tal ramen waar we ook vliegenramen willen installeren en rolluiken bij plaatsen.
Ramen, deuren en beglazingRamen en deuren vervangen voor een woning in BeerseVervangen van een tiental ramen en een dubbele deur.
Ramen, deuren en beglazingRamen vervangen steellook aluminium BonheidenWe zoeken een offerte voor het vervangen van ramen. Gelieve mij hiervoor te bellen. Vervangen van een 10-tal ramen. Liefst werken in aluminium, liefst steellook.
Ramen, deuren en beglazingNieuwe ramen en een deur | GentGraag offertes voor 4 ramen van 1008 op 1850 en een tuindeur, dubbeldraaiend raam zonder t-stijl. Allemaal in pvc, met verluchtingsrooster en rolluik. Het huis is van voor 1970.
Ramen, deuren en beglazingKlemmende voordeur (hout) in GentIk heb momenteel een voordeur in hout. Deze klemt enorm bij hoge temperaturen en bij vochtigheid. Vandaar de wens naar een nieuw voordeur. Nieuw materiaal is nog onzeker. Het huis is van de jaren 30.
Ramen, deuren en beglazingHouten ramen en deuren vernieuwen in KaprijkeIk wens nieuwe ramen en deuren voor ons huis. Het gaat om een 10-tal ramen en 2 deuren, momenteel zijn ze in hout. Dit is voor een halfopen huis van 1980.
Ramen, deuren en beglazingRamen en deuren vervangen voor een woning in IngelmunsterIk zoek een offerte voor het vervangen van drie buitendeuren en stuk of zeven binnendeuren en een zevental ramen. Omkadering staat open.
Ramen, deuren en beglazing(Dak)ramen vervangen + schuifraam plaatsenIk ben op zoek naar een offerte om 3 gewone ramen en 3 dakramen te vervangen. Daarnaast moet er ook een schuifraam komen. De huidige ramen zijn bijna 50 jaar oud.
Ramen, deuren en beglazingNieuwe ramen en deuren na vandalisme te OostendeWij zijn op zoek naar 3 nieuwe ramen en 2 nieuwe voordeuren. Ze zijn volledig vernield met opzet door vandalen. Graag hadden we een paar offertes ontvangen.
Ramen, deuren en beglazingRamen vervangen voor een woning in Antwerpen12 ramen en of twee deuren. Volledige ramen te vervangen. Martiaal staat open.
Ramen, deuren en beglazingRamen vervangen voor een 300 jaar oude woning in NeveleIk zoek offertes voor het vervangen van 4 gewone ramen en een klein raam. Ze zijn momenteel in hout en dat zou ik zo willen behouden. De woning is meer dan 300 jaar oud, maar werd gerenoveerd in 2013.
Ramen, deuren en beglazingRamen en schuiframen vervangen voor een woning te BlaasveldRecent gekochte woning. Ik wens op de achterbouw twee schuiframen in aluminium wensen te plaatsen. Dit is achterbouw die nieuwer is als de woning van de jaren 50. Vooraan twee ramen , een voordeur en een klein zijdeur.
Ramen, deuren en beglazingRamen vervangen voor door PVC in MaldegemWe hebben vorig jaar een woning gekocht en zoeken nu offertes voor het vervangen van een groot raam in de veranda en twee deuren. We willen ook boven twee ramen vervangen. Momenteel in hout maar mag PVC worden.
Ramen, deuren en beglazingRamen en deuren vervangen voor een woning in Sint TruidenRecent gekochte woning. We zijn momenteel in de werken van deze woning en in het kader hiervan wens ik een 11 tot 12 ramen en twee deuren ramen vervangen.
Ramen, deuren en beglazingRamen vervangen voor een woning in Knokke-HeistIk zoek een offerte voor het vervangen van een 5-6 ramen. Nieuwe ramen te plaatsen in pvc.

Meer voorbeelden