Ramen & deuren

Ik zoek nieuwe ramen, deuren en beglazing

1. Beschrijf uw project

* 1. Wat wenst u te plaatsen?
 
 
* 2. Welk type ramen (of deuren) zoekt u?
 
 
* 3. Hoeveel ramen (of deuren) wenst u te plaatsen?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Soortgelijke aanvragen: Ramen & deuren

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
Ramen, deuren en beglazingVoordeur en garagpoort vervangen voor een woning in RoeselareIk wil onze voordeur te vervangen (aluminium) en indien mogelijk ook onze garagepoort. Graag afspraak te plaatse om op te meten door expert in ramen & deuren en garagedeuren.
Ramen, deuren en beglazingOffertevergelijk voor 10 ramen en deuren te 2440Ik zoek een specialist in ramen en deuren die ter plaatse kan komen opmeten en dan een offerte op maat maken voor 10 nieuwe ramen en deuren in mijn woning.
Ramen, deuren en beglazing12 ramen en een deur te vervangen regio AntwerpenIk heb een tamelijk groot huis en wil 12 ramen en de voordeur laten vervangen. Qua materiaal ben ik niet zeker, aluminium en/of PVC. Als ik niet telefoniosch bereikbaar ben over dag, bel me dan graag na 17 uur.
Ramen, deuren en beglazingCarport plaatsen in zwart metaal | WaregemIk wil een carport laten plaatsen waar er een plooibare zijwand of schuiframen in zwart metaal aan is. Dit is over een lengte van ongeveer 5,5 m en een hoogte rond de 2 meter.
Ramen, deuren en beglazingRamen en voordeur vervangen voor een woning in BoekhouteIk zoek een offerte voor het vervangen van 11 ramen en eventueel ook de voordeur.
Ramen, deuren en beglazingPVC ramen plaatsen te EvergemIk wil een offerte voor het plaatsen van 11 verschillende ramen in totaal. Deze moeten allemaal in PVC.
Ramen, deuren en beglazing4 vensters te vervangen4 vensters op 1 verdieping - 2 ramen bestaan uit 1 vleugel en 1 raam 2 vleugels heeft. Ze zijn nu in hout maar ik wil aluminium ramen. Graag snel contact, u kunt me overdag bellen om ter plaatse te komen kjiken.
Ramen, deuren en beglazingRamen vervangen voor een woning in HoveWij hebben 2 te vervangen ramen met enkel glas van 2060 mm breed en 1410 mm hoog. De ramen bevinden zich aan de tuin kant en er kan aan gewerkt worden via een plat dak.
Ramen, deuren en beglazingRamen vervangen van beschermde woning (Dendermonde)We willen twee nieuwe ramen met hoogrendementsglas en spiegelglas en voordeur.
Omdat het een beschermde woning is moeten dit houten ramen blijven in een groene kleur, het uitzicht mag niet veranderen.
Ramen, deuren en beglazingRaam vervangen voor een woning in OostendeBeste, Ik ben op zoek naar een raam voor de woonkamer met volgende afmetingen : Breedte : 1365 mm Hoogte : 1445 mm Links = Draairaam Rechts = Draai-kip + 1 vliegenraam Zowel buiten als binnen zwart PVC Appartement op 4 de verdieping. Kunt u mij hier een offerte voor bezorgen?
Ramen, deuren en beglazingPVC ramen voor een recent gekocht huis in TervurenIk vraag offertes aan voor een huis dat ik heb gekocht, maar nog niet bewoon. In totaal gaat het om 9 ramen, liefst in PVC en in een moderne stijl. Is het mogelijk een offerte te ontvangen voor zowel witte ramen als ramen in lichtgrijs (buitenkant)? En dit in zowel HR+ als HR ++ glas? Voor het uitbreken van de ramen zouden we dit overwegen zelf te doen. De oude ramen mogen na de plaatsing van de nieuwe worden meegenomen indien mogelijk.
Ramen, deuren en beglazingBuitendeur en 2 ramen vervangen (Hemiksem)Ik zoek 1 buitendeur en 2 nieuwe ramen. De oude zijn meer dan 20 jaar oud en moeten vervangen worden door pvc exemplaren.
Ramen, deuren en beglazingNieuwe ramen + buitendeuren in PVCIk zoek 11 nieuwe ramen en 3 buitendeuren voor ons huis, bij voorkeur in PVC en minstens met dubbel glas. De woning dateert van de jaren 1700.
Ramen, deuren en beglazingRaam vergroten + nieuwe aluminium ramenWe renoveren de badkamer en willen kijken wat de mogelijkheden zijn. Eventueel zouden we de raampartij vergroten. Er zijn al zeker 2 ramen die we willen vervangen en afhankelijk van de kostprijs kan er nog een derde bijkomen. De nieuwe ramen moeten in aluminium zijn.
Ramen, deuren en beglazingNieuwe ramen plaatsen (Baal): steellookIk wens een offerte voor steellook ramen. Het gaat om één raam in enkel glas voor een binnenmuur.
Ramen, deuren en beglazingPVC ramen en deuren voor een huis in TorhoutIk ben tot op heden aan het renoveren, en zal binnenkort nieuw schrijnwerk plaatsen. Graag had ik een offerte ontvangen voor een 5-tal ramen, een achterdeur en een voordeur in PVC. Aangezien het huis binnenin geïsoleerd is, zouden de ramen en deuren luchtdicht moeten aangesloten worden aan het binnenschrijnwerk.
Ramen, deuren en beglazingDubbel glas voor terrasramen appartementIk wens de deuren van het terras van mijn appartement volledig in het hout te vervangen. Als materiaal wens ik hout of pvc maar het hangt af van de prijs. Ik woon in een appartement van de jaren '70. Graag een offerte voor dubbel glas. De breedte is 4m40 (4 delen, 2 vaste van 1m elk en de 2 middelste van 1m40) en de hoogte is +- 2m. Is een accordeon-raam trouwens aan te raden aan zee (achterkant zeedijk), vanwege de vele en soms harde wind?
Ramen, deuren en beglazingRamen vervangen voor een woning in MolWoning van 1961. Ramen vervangen van 1985. Ik zou nu vooral een betere isolatiewaarden zoeken. In totaal zijn dit zo'n 7 ramen. Martiaal staat open.
Ramen, deuren en beglazingRamen, deuren en beglazing te TurnhoutEigenaars, betreft 5 ramen en 1 deur.
Ramen, deuren en beglazingZwarte PVC ramen met buitendeuren en binnendeur in steellookWe willen onze ramen en deuren vervangen door pvc ramen. Liefst zwart. Het gaat om 5 ramen en 2 buitendeuren (één voor de tuin). Ook graag een binnendeur plaatsen in steellook.

Meer voorbeelden