Isolatie

Ik wil offertes voor isolatie vergelijken

1. Beschrijf uw project

* 1. Wat wenst u te isoleren?
 
 
* 2. Welke oppervlakte dient geïsoleerd te worden (schatting)?
 
 
* 3. Wanneer wenst u de isolatiewerken te starten?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Soortgelijke aanvragen: Isolatie

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
SpouwmuurisolatieOfferte spouwmuurisolatie te 9520Willen isolatie tussen onze spouwmuren laten aanbrengen. Bedoeling is om te besparen op verwarmingskosten en verminderde geluidshinder van buiten. Op termijn willen we de gevel ofwel met kurk laten bespuiten of bepleisteren. Graag contact voor een afspraak ter plaatsen voor de spouwmuurisolatie door een isolatie expert en advies en offerte.
SpouwmuurisolatieSpouwmuurisolatie van deels beschilderde gevelHet betreft een vrijstaande woning waarvan de spouwmuur moet geïsoleerd worden.De werken mogen zouden zo snel mogelijk uitgevoerd mogen worden. Bouwjaar van de woning is ergens in de jaren 70. De muren zijn deels in vrije gevelsteen en deels beschilderd. Alvast bedankt voor de offertes!
DakisolatieIsolatie buitenkant plat dak + koepelDak isolatie / Dak vervangen. Plat dak van een appartement. Zo snel mogelijk, voor de winter. Ik ben op zoek naar iemand die mijn platdak 30 vierkantenmeter + kappel kan isoleren langs buiten en terug kan bezetten nadien. Er is ook een oude dakkapel (soort kopel tegen de muur) die helemaal moet vervangen worden.
Spouwmuurisolatiespouwmuurisolatie met EPS parels te AssenedeBeste, graag had ik eens een offerte gekregen voor het isoleren van de spouwmuren met EPS. Mijn woning is een open bebouwing en heeft spouwmuren. Een energieadviseur heeft me aangeraden om met EPS te isoleren en eventueel ook de binnenkant te isoleren. Alvast bedankt.
SpouwmuurisolatieSpouwmuurisolatie voor onbehandelde snelbouwsteen te TurnhoutDe woning is 31 jaar oud. De snelbouwsteen was toen een nieuw soort grijze isolatiesteen (onbehandeld). Ik wil nu de muren extra isoleren met spouwmuurisolatie.
DakisolatieDakisolatie voor een woning in GenkBeste, we zouden graag een deel van ons dak laten isoleren. Het gaat om een deel van het zadeldak tot aan de zolder (die zou op de vloer geïsoleerd zijn). Ik heb verder helaas geen idee of het best langs binnen of buiten gebeurt. Ik gok dat de oppervlakte ergens tussen 15 en 20m² ligt. Woning van 1948 maar het dak werd reeds vernieuwd.
SpouwmuurisolatieSpouwmuurisolatie te RuiseledeHet betreft een oude hoeve waarvan wij de buitenmuren hebben laten staat en binnenmuren hebben geplaatst met een spouw. Van zodra de verwarming in de winter wordt afgezet koelt het huis snel af. De bedoeling is om in de winter een te snelle afkoeling tegen te gaan en in de zomer de warmte wat meer buiten te houden. Het moet wel zo zijn dat de korrels aan elkaar kleven zodat ze niet gaan lopen als ik met de tijd een venster wens te vervangen.
SpouwmuurisolatieInspectie van de spouwmuur voor na-isolatieWe hebben een woning aangekocht en willen zeker zijn dat ze een spouwmuur heeft en of deze spouw geschikt is voor na-isolatie. Kan er een gratis inspectie uitgevoerd worden? De woning is uit 1955, een rijwoning met geveloppervlak van ongeveer 160m² te Sleidinge. Ook het dak is nog niet geïsoleerd
IsolatieHellend dak van vrijstaande woning isolerenHet gaat om een vrijstaande woning met een hellend dak, het dak zelf is nog in goede staat. Ik ben niet zeker van de aantal vierkante meters. Alvast bedankt voor u reactie.
IsolatieDakisolatie voor een woning in GavereIsolatie van een hellend dak. bereikbaar via een zolder via een luikje. Er is een leien dak zonder onderdak. Mogelijk nog abesetleien.
IsolatieIsolatie hellend dak binnenkantWij hebben een huis gekocht en willen dit nu laten isoleren aan de binnenkant van het hellend dak. Vrijstaande woning, ongeveer 50 jaar oud. Graag bezoek ter plaatse vanaf januari 2019.
DakisolatieZoldervloer laten isoleren zonder dat zolder gebruikt moet wordenDe ruimte onder het dak wordt momenteel niet gebruikt en is eigenlijk te klein om in te staan of om iets mee te doen. We willen ons dak isoleren en het zou voldoende zijn hier iets van spuitisolatie aan te brengen. Het is dus niet nodig hier achteraf op te kunnen staan of iets van vloer aan te brengen.
DakisolatieHuis met plat dak isolerenIk wil mijn plat dak laten isoleren. Gaat om een dak van 61 +59 m² dat momenteel nog niet geïsoleerd is. Geen behoefte aan dakgoten. Volledig huis is plat dak epdm solutions is al langs geweest
SpouwmuurisolatieSpouwmuurisolatie voor een woning te GeelGraag een spouwmuurisolatie voor een vrijstaande woning. De woning is gebouwd in 1971.
SpouwmuurisolatieSpouwmuurisolatie voor een huis in GenkIk zou het huis dat ik verhuur laten isoleren. Vrijstaande woning van 1966, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
SpouwmuurisolatieSpouwmuur isoleren voor halfopen huis in MachelenIk wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Het gaat om een halfopen bebouwing van 1957 en een stuk van 1965, spouwdiepte niet gekend, gevels niet bewerkt, opp. +100 m².
SpouwmuurisolatieSpouwmuurisolatie vrijstaande woning (Hoeilaart)Onze woning is 22 jaar oud met buitengevels in bakstenen. Het betreft een vrijstaande woning met meer dan 100 m² muuroppervlakte die we willen laten isoleren. De de diepte van de spouw kennen we niet precies.
DakisolatieHellend dak isoleren | Vakman regio Merelbeke gezochtIk wens mijn dak te laten isoleren (ongeveer 80 m²). We hebben een hellend dak met dakpannen. Er is reeds een onderdak. Over het soort isolatie heb ik nog niet nagedacht.
DakisolatieDakisolatie op een appartementsgebouw in AntwerpenDit is een appartementsgebouw met zes eigenaars. Er moet isolatie komen op of onder de roofing. Het dak is bereikbaar via de derde verdieping. Het gebouw dateert van de jaren 60 en ik heb geen idee wanneer de roofing geplaatst is.
SpouwmuurisolatieSpouwmuur isoleren van rijhuis, Sint-Martens-LatemIk zou graag de spouwmuur van mijn voorgevel willen laten isoleren. Het gaat om ongeveer 42 m². Het is rijhuis van 1936, de gevel werd er later bijgezet en is niet bewerkt. De spouwdiepte is niet gekend.

Meer voorbeelden