Offertes gratis en vrijblijvend
De beste vakmannen in uw regio
Contact met vakmannen binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Isolatie

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
IsolatieIsolatie hellend dak binnenkantWij hebben een huis gekocht en willen dit nu laten isoleren aan de binnenkant van het hellend dak. Vrijstaande woning, ongeveer 50 jaar oud. Graag bezoek ter plaatse vanaf januari 2019.
DakisolatieZoldervloer laten isoleren zonder dat zolder gebruikt moet wordenDe ruimte onder het dak wordt momenteel niet gebruikt en is eigenlijk te klein om in te staan of om iets mee te doen. We willen ons dak isoleren en het zou voldoende zijn hier iets van spuitisolatie aan te brengen. Het is dus niet nodig hier achteraf op te kunnen staan of iets van vloer aan te brengen.
DakisolatieHuis met plat dak isolerenIk wil mijn plat dak laten isoleren. Gaat om een dak van 61 +59 m² dat momenteel nog niet geïsoleerd is. Geen behoefte aan dakgoten. Volledig huis is plat dak epdm solutions is al langs geweest
SpouwmuurisolatieSpouwmuurisolatie voor een woning te GeelGraag een spouwmuurisolatie voor een vrijstaande woning. De woning is gebouwd in 1971.
SpouwmuurisolatieSpouwmuurisolatie voor een huis in GenkIk zou het huis dat ik verhuur laten isoleren. Vrijstaande woning van 1966, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
SpouwmuurisolatieSpouwmuur isoleren voor halfopen huis in MachelenIk wil de spouw van mijn huis laten isoleren. Het gaat om een halfopen bebouwing van 1957 en een stuk van 1965, spouwdiepte niet gekend, gevels niet bewerkt, opp. +100 m².
SpouwmuurisolatieSpouwmuurisolatie vrijstaande woning (Hoeilaart)Onze woning is 22 jaar oud met buitengevels in bakstenen. Het betreft een vrijstaande woning met meer dan 100 m² muuroppervlakte die we willen laten isoleren. De de diepte van de spouw kennen we niet precies.
DakisolatieHellend dak isoleren | Vakman regio Merelbeke gezochtIk wens mijn dak te laten isoleren (ongeveer 80 m²). We hebben een hellend dak met dakpannen. Er is reeds een onderdak. Over het soort isolatie heb ik nog niet nagedacht.
DakisolatieDakisolatie op een appartementsgebouw in AntwerpenDit is een appartementsgebouw met zes eigenaars. Er moet isolatie komen op of onder de roofing. Het dak is bereikbaar via de derde verdieping. Het gebouw dateert van de jaren 60 en ik heb geen idee wanneer de roofing geplaatst is.
IsolatieDakisolatie voor een woning in tessenderloDakisolatie via een volwaardige zolder. Er is geen onderdak voorzien. Contacteren na 18u.
IsolatieSpouwmuurisolatie vrijstaande woning, BrakelEigenaars, wij zijn in 1996 ingetrokken in de woning, buitengevels in oorspronkelijke staat, max. 100m² te isoleren, betreft een vrijstaande woning, de diepte van de spouw werd nog nooit gemeten.
SpouwmuurisolatieSpouwmuur isoleren van rijhuis, Sint-Martens-LatemIk zou graag de spouwmuur van mijn voorgevel willen laten isoleren. Het gaat om ongeveer 42 m². Het is rijhuis van 1936, de gevel werd er later bijgezet en is niet bewerkt. De spouwdiepte is niet gekend.
SpouwmuurisolatieSpouwmuur isoleren voor halfopen woning, StabroekIk zou de spouw van mijn willen huis laten isoleren. Het gaat om een halfopen huis met een garage van 1985. De spouwdiepte is niet gekend, de gevels zijn niet bewerkt. De oppervlakte bedraagt ongeveer 90 m².
Spouwmuurisolatiespouwmuurisolatie voor een woning in GenkVrijstaande woning van 1956. Woning is wel geschilderd.
IsolatieDakisolatie voor een woning in tessenderloDakisolatie via een volwaardige zolder. Er is geen onderdak voorzien. Contacteren na 18u.
IsolatieSpouwmuurisolatie vrijstaande woning, BrakelWij zijn in 1996 ingetrokken in de woning, de buitengevels zijn in oorspronkelijke staat. We willen onze spouwmuren isoleren, max. 100 m². Het betreft een vrijstaande woning, de diepte van de spouw werd nog nooit gemeten.
Isolatiespouwmuurisolatie voor een woning in OostakkerSpouwmuurisolatie voor een woning van 1960. Halfopen woning in vrije gevelsteen. Liefst bellen na 17u.
DakisolatieDakisolatie voor een woning in ArendonkDakisolatie via een gewone zolder. Het dak bestaat uit dakpannen. Onderdak is voorzien. Woning van 1988 met originele dak.
SpouwmuurisolatieSpouwmuurisolatie te OudenburgWe zouden graag de spouw verder opvullen zodat deze volledig dicht komt met isolatie. Het gaat in totaal over een goede 200m² muur waarvan de spouw 3cm verder moet opgevuld worden. De woning is gebouwd in 1985.
SpouwmuurisolatieSpouwmuur isoleren van hoeve te DendermondeGraag zou ik de spouw willen isoleren van onze hoeve (bouwjaar: 1983). De spouwdiepte is 7cm en de gevels zijn niet bewerkt. In totaal moet er meer dan 150 m² geïsoleerd worden.

Meer voorbeelden