Isolatie

Ik wil offertes voor isolatie vergelijken

1. Beschrijf uw project

* 1. Wat wenst u te isoleren?
 
 
* 2. Welke oppervlakte dient geïsoleerd te worden (schatting)?
 
 
* 3. Wanneer wenst u de isolatiewerken te starten?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Soortgelijke aanvragen: Isolatie

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
SpouwmuurisolatieSpouwmuurisolatie voor een huis in AarschotIk wil de spouw laten isoleren. Vrijstaand huis van 1986, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
SpouwmuurisolatieSpouwmuurisolatie in ZonhovenWij zijn eigenaars van een vrije woning van 1967. De buitengevels onbewerkt. Het gaat om max. 100 m² om te isoleren. Wij kennen de diepte van de spouw niet precies.
Spouwmuurisolatiespouwmuurisolatie voor een woning in ZingemWij zijn een huis in Zingem aan het renoveren en, naast het dak en de vloer, willen we ook graag de spouwmuur isoleren. De binnenzijde is bijna volledig gestript en er zitten enkele vrij grote gaten in de binnenmuur, maar het is moeilijk te zien of er mortelresten onderaan de spouw zitten. Met het juiste materiaal is het waarschijnlijk geen probleem om dat uit te zoeken. We willen graag informeren naar de mogelijkheden om zo ecologisch mogelijk te isoleren (vooral PUR is ons al sterk afgeraden) en we zijn benieuwd naar de mogelijke alternatieven.
DakisolatieIsolatie via buitenkant voor hellend dak | BoutersemIk wil prijzen vergelijken voor dakisolatie. De huidige dakpannen zijn nog in vrije goede staat. Isolatie via de binnenzijde is in verleden niet sluitend geplaatst. Daarom graag offerte en adviezen om dak te isoleren vanaf de buitenkant. Het gebouw is van de jaren 90.
DakisolatieDakisolatie voor een appartementsgebouw | DeurneIk ben syndicus van een appartementsgebouw gelegen aan de Ter Heydelaan 58 in Deurne. De bedoeling is dat het dak geïsoleerd wordt, zodat het voldoet aan de normen 2020. Het gebouw is van de jaren 70. De laatste vernieuwing dateert van 2000. Graag ook het dakterras isoleren.
SpouwmuurisolatieOfferte spouwmuurisolatie te 9520Willen isolatie tussen onze spouwmuren laten aanbrengen. Bedoeling is om te besparen op verwarmingskosten en verminderde geluidshinder van buiten. Op termijn willen we de gevel ofwel met kurk laten bespuiten of bepleisteren. Graag contact voor een afspraak ter plaatsen voor de spouwmuurisolatie door een isolatie expert en advies en offerte.
SpouwmuurisolatieSpouwmuurisolatie van deels beschilderde gevelHet betreft een vrijstaande woning waarvan de spouwmuur moet geïsoleerd worden.De werken mogen zouden zo snel mogelijk uitgevoerd mogen worden. Bouwjaar van de woning is ergens in de jaren 70. De muren zijn deels in vrije gevelsteen en deels beschilderd. Alvast bedankt voor de offertes!
DakisolatieIsolatie buitenkant plat dak + koepelDak isolatie / Dak vervangen. Plat dak van een appartement. Zo snel mogelijk, voor de winter. Ik ben op zoek naar iemand die mijn platdak 30 vierkantenmeter + kappel kan isoleren langs buiten en terug kan bezetten nadien. Er is ook een oude dakkapel (soort kopel tegen de muur) die helemaal moet vervangen worden.
Spouwmuurisolatiespouwmuurisolatie met EPS parels te AssenedeBeste, graag had ik eens een offerte gekregen voor het isoleren van de spouwmuren met EPS. Mijn woning is een open bebouwing en heeft spouwmuren. Een energieadviseur heeft me aangeraden om met EPS te isoleren en eventueel ook de binnenkant te isoleren. Alvast bedankt.
SpouwmuurisolatieSpouwmuurisolatie voor onbehandelde snelbouwsteen te TurnhoutDe woning is 31 jaar oud. De snelbouwsteen was toen een nieuw soort grijze isolatiesteen (onbehandeld). Ik wil nu de muren extra isoleren met spouwmuurisolatie.
DakisolatieDakisolatie voor een woning in GenkBeste, we zouden graag een deel van ons dak laten isoleren. Het gaat om een deel van het zadeldak tot aan de zolder (die zou op de vloer geïsoleerd zijn). Ik heb verder helaas geen idee of het best langs binnen of buiten gebeurt. Ik gok dat de oppervlakte ergens tussen 15 en 20m² ligt. Woning van 1948 maar het dak werd reeds vernieuwd.
SpouwmuurisolatieSpouwmuurisolatie te RuiseledeHet betreft een oude hoeve waarvan wij de buitenmuren hebben laten staat en binnenmuren hebben geplaatst met een spouw. Van zodra de verwarming in de winter wordt afgezet koelt het huis snel af. De bedoeling is om in de winter een te snelle afkoeling tegen te gaan en in de zomer de warmte wat meer buiten te houden. Het moet wel zo zijn dat de korrels aan elkaar kleven zodat ze niet gaan lopen als ik met de tijd een venster wens te vervangen.
SpouwmuurisolatieInspectie van de spouwmuur voor na-isolatieWe hebben een woning aangekocht en willen zeker zijn dat ze een spouwmuur heeft en of deze spouw geschikt is voor na-isolatie. Kan er een gratis inspectie uitgevoerd worden? De woning is uit 1955, een rijwoning met geveloppervlak van ongeveer 160m² te Sleidinge. Ook het dak is nog niet geïsoleerd
IsolatieHellend dak van vrijstaande woning isolerenHet gaat om een vrijstaande woning met een hellend dak, het dak zelf is nog in goede staat. Ik ben niet zeker van de aantal vierkante meters. Alvast bedankt voor u reactie.
IsolatieDakisolatie voor een woning in GavereIsolatie van een hellend dak. bereikbaar via een zolder via een luikje. Er is een leien dak zonder onderdak. Mogelijk nog abesetleien.
IsolatieIsolatie hellend dak binnenkantWij hebben een huis gekocht en willen dit nu laten isoleren aan de binnenkant van het hellend dak. Vrijstaande woning, ongeveer 50 jaar oud. Graag bezoek ter plaatse vanaf januari 2019.
DakisolatieZoldervloer laten isoleren zonder dat zolder gebruikt moet wordenDe ruimte onder het dak wordt momenteel niet gebruikt en is eigenlijk te klein om in te staan of om iets mee te doen. We willen ons dak isoleren en het zou voldoende zijn hier iets van spuitisolatie aan te brengen. Het is dus niet nodig hier achteraf op te kunnen staan of iets van vloer aan te brengen.
DakisolatieHuis met plat dak isolerenIk wil mijn plat dak laten isoleren. Gaat om een dak van 61 +59 m² dat momenteel nog niet geïsoleerd is. Geen behoefte aan dakgoten. Volledig huis is plat dak epdm solutions is al langs geweest
SpouwmuurisolatieSpouwmuurisolatie voor een woning te GeelGraag een spouwmuurisolatie voor een vrijstaande woning. De woning is gebouwd in 1971.
SpouwmuurisolatieSpouwmuurisolatie voor een huis in GenkIk zou het huis dat ik verhuur laten isoleren. Vrijstaande woning van 1966, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².

Meer voorbeelden