Isolatie

Ik wil offertes voor isolatie vergelijken

1. Beschrijf uw project

* 1. Wat wenst u te isoleren?
 
 
* 2. Welke oppervlakte dient geïsoleerd te worden (schatting)?
 
 
* 3. Wanneer wenst u de isolatiewerken te starten?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Soortgelijke aanvragen: Isolatie

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
SpouwmuurisolatieSpouwmuurisolatie in BlankenbergeHet gaat om een woning van de jaren 70 (gerenoveerd in de jaren 90). De buitengevels bevinden zich in oorspronkelijke staat. Het is een vrijstaande woning, max. 100m² te behandelen, wij kennen de diepte van de spouw niet precies.
SpouwmuurisolatieSpouwmuurisolatie voor een huis te ZoerselDit is voor een vrijstaande woning van 1988, waaraan verbouwd is in 2019. We hebben er een verdiep opgezet waar we al geïsoleerd hebben (10 cm)
De benedenverdieping moet nog na-geïsoleerd worden. Normaal is dit perfect mogelijk omwille van de spouw tussen de 5 a 6 cm. De gevels zijn niet bewerkt.
Graag had ik een afspraak gemaakt om een offerte te laten opstellen.
DakisolatieDakisolatie voor een woning in DestelbergenDit is een nieuwbouwpand waarvan we in de ruwbouw zitten. Isolatie van een hellend dak via een volwaardige zolder. Plaatsing op een leipanen dak., onderdak ook al voorzien.
DakisolatieDakisolatie voor een woning in GentVorige eigenaars zouden het dak geïsoleerd hebben, maar indien zo denk ik niet volgens de kunst. De zolderkamer is beduidend kouder in de zomer en we lijken met een tochtgat te zitten. Bovendien is de kamer zeer warm tijdens de zomer. Het betreft een hellend dak op de 2de verdieping, van ongeveer 28m^2. Het dak is langs binnen afgewerkt en deze afwerking zou ik willen behouden. Ik zou in de toekomst zonnepannelen willen plaatsen + eventueel een aircosysteem en hierbij dacht ik dus eerst zeker te willen zijn van goede isolatie. Mij lijkt dus de beste manier het dak langs buiten te isoleren. De dakpannen zou ik graag behouden aangezien er al nieuwe opgelegd zijn door de vorige eigenaars. Ik zou graag een offerte ontvangen om te kijken wat er mogelijk is en wat men mij zou aanraden. Bovendien een schatting over wat al aanwezig is (in de mate van mogelijkheid dat een vakman meer kan zien dan ik).
SpouwmuurisolatieSpouwmuurisolatie offerte PUR met spouw 7cm te AarschotDe muren zijn wit geschilderd; oppervlakte spouwmuren 125m², voorkeur PUR 7cm spouw zonder isolatie. Gebouw tussen 1920 & 1975. Geschilderde of bepleisterde gevel. De spouwmuur is nog niet (gedeeltelijk) geïsoleerd
IsolatieDakisolatie appartement | DeurneHet gaat over een appartementsgebouw met 4 appartementen en dus 4 mede-eigenaars.
Graag spoedig een offerte om het platte dak te isoleren.
SpouwmuurisolatieSpouwmuurisolatie voor een huis in AarschotIk wil de spouw laten isoleren. Vrijstaand huis van 1986, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
SpouwmuurisolatieSpouwmuurisolatie in ZonhovenWij zijn eigenaars van een vrije woning van 1967. De buitengevels onbewerkt. Het gaat om max. 100 m² om te isoleren. Wij kennen de diepte van de spouw niet precies.
Spouwmuurisolatiespouwmuurisolatie voor een woning in ZingemWij zijn een huis in Zingem aan het renoveren en, naast het dak en de vloer, willen we ook graag de spouwmuur isoleren. De binnenzijde is bijna volledig gestript en er zitten enkele vrij grote gaten in de binnenmuur, maar het is moeilijk te zien of er mortelresten onderaan de spouw zitten. Met het juiste materiaal is het waarschijnlijk geen probleem om dat uit te zoeken. We willen graag informeren naar de mogelijkheden om zo ecologisch mogelijk te isoleren (vooral PUR is ons al sterk afgeraden) en we zijn benieuwd naar de mogelijke alternatieven.
DakisolatieIsolatie via buitenkant voor hellend dak | BoutersemIk wil prijzen vergelijken voor dakisolatie. De huidige dakpannen zijn nog in vrije goede staat. Isolatie via de binnenzijde is in verleden niet sluitend geplaatst. Daarom graag offerte en adviezen om dak te isoleren vanaf de buitenkant. Het gebouw is van de jaren 90.
DakisolatieDakisolatie voor een appartementsgebouw | DeurneIk ben syndicus van een appartementsgebouw gelegen aan de Ter Heydelaan 58 in Deurne. De bedoeling is dat het dak geïsoleerd wordt, zodat het voldoet aan de normen 2020. Het gebouw is van de jaren 70. De laatste vernieuwing dateert van 2000. Graag ook het dakterras isoleren.
SpouwmuurisolatieOfferte spouwmuurisolatie te 9520Willen isolatie tussen onze spouwmuren laten aanbrengen. Bedoeling is om te besparen op verwarmingskosten en verminderde geluidshinder van buiten. Op termijn willen we de gevel ofwel met kurk laten bespuiten of bepleisteren. Graag contact voor een afspraak ter plaatsen voor de spouwmuurisolatie door een isolatie expert en advies en offerte.
SpouwmuurisolatieSpouwmuurisolatie van deels beschilderde gevelHet betreft een vrijstaande woning waarvan de spouwmuur moet geïsoleerd worden.De werken mogen zouden zo snel mogelijk uitgevoerd mogen worden. Bouwjaar van de woning is ergens in de jaren 70. De muren zijn deels in vrije gevelsteen en deels beschilderd. Alvast bedankt voor de offertes!
DakisolatieIsolatie buitenkant plat dak + koepelDak isolatie / Dak vervangen. Plat dak van een appartement. Zo snel mogelijk, voor de winter. Ik ben op zoek naar iemand die mijn platdak 30 vierkantenmeter + kappel kan isoleren langs buiten en terug kan bezetten nadien. Er is ook een oude dakkapel (soort kopel tegen de muur) die helemaal moet vervangen worden.
Spouwmuurisolatiespouwmuurisolatie met EPS parels te AssenedeBeste, graag had ik eens een offerte gekregen voor het isoleren van de spouwmuren met EPS. Mijn woning is een open bebouwing en heeft spouwmuren. Een energieadviseur heeft me aangeraden om met EPS te isoleren en eventueel ook de binnenkant te isoleren. Alvast bedankt.
SpouwmuurisolatieSpouwmuurisolatie voor onbehandelde snelbouwsteen te TurnhoutDe woning is 31 jaar oud. De snelbouwsteen was toen een nieuw soort grijze isolatiesteen (onbehandeld). Ik wil nu de muren extra isoleren met spouwmuurisolatie.
DakisolatieDakisolatie voor een woning in GenkBeste, we zouden graag een deel van ons dak laten isoleren. Het gaat om een deel van het zadeldak tot aan de zolder (die zou op de vloer geïsoleerd zijn). Ik heb verder helaas geen idee of het best langs binnen of buiten gebeurt. Ik gok dat de oppervlakte ergens tussen 15 en 20m² ligt. Woning van 1948 maar het dak werd reeds vernieuwd.
SpouwmuurisolatieSpouwmuurisolatie te RuiseledeHet betreft een oude hoeve waarvan wij de buitenmuren hebben laten staat en binnenmuren hebben geplaatst met een spouw. Van zodra de verwarming in de winter wordt afgezet koelt het huis snel af. De bedoeling is om in de winter een te snelle afkoeling tegen te gaan en in de zomer de warmte wat meer buiten te houden. Het moet wel zo zijn dat de korrels aan elkaar kleven zodat ze niet gaan lopen als ik met de tijd een venster wens te vervangen.
SpouwmuurisolatieInspectie van de spouwmuur voor na-isolatieWe hebben een woning aangekocht en willen zeker zijn dat ze een spouwmuur heeft en of deze spouw geschikt is voor na-isolatie. Kan er een gratis inspectie uitgevoerd worden? De woning is uit 1955, een rijwoning met geveloppervlak van ongeveer 160m² te Sleidinge. Ook het dak is nog niet geïsoleerd
IsolatieHellend dak van vrijstaande woning isolerenHet gaat om een vrijstaande woning met een hellend dak, het dak zelf is nog in goede staat. Ik ben niet zeker van de aantal vierkante meters. Alvast bedankt voor u reactie.

Meer voorbeelden