Interieurrenovatie

Offertes gratis en vrijblijvend
De beste vakmannen in uw regio
Contact met vakmannen binnen 48u

Vind de best vakmannen voor uw interieur renovatie project

1. Beschrijf uw project

* 1. Welke ruimtes wenst u te laten renoveren?
 
 
* 2. Welke vakmannen denkt u nodig te hebben?
 
 
* 3. Wanneer wenst u van start te gaan met uw project?
 
 
* 4. Wanneer bent u het best bereikbaar?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt Bobex?

Beschrijf
wat je zoekt

Vul één van onze formulieren in. Wij kijken dit zorgvuldig na en zorgen voor de beste match met professionals uit jouw regio.

Vergelijk offertes en beoordelingen

Geïnteresseerde bedrijven contacteren je en stellen een gratis offerte op. Jij vergelijkt rustig en je bekijkt beoordelingen van andere gebruikers.

Kies
en bespaar

Je kiest uiteraard volledig vrijblijvend. Je kan ook elk bedrijf zelf beoordelen. Dus 100% transparant en 100% veilig!

Soortgelijke aanvragen: Interieurrenovatie

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
SchilderwerkenBinnenschilderwerk in BonheidenGraag een offerte voor volgend binnenschilderwerk: 1. muren (op pleisterwerk) + plafond (op verflaag) van badkamer 2. muren + plafond van inkomhal + nachthal, verbonden met trap (nu behangen) - stelling nodig. Uiteraard kan u de plaatsen komen bekijken om een beter idee te krijgen van de omvang van de werken.
SchilderwerkenGarage en keuken schilderen met witte glansverf | Heusden-ZolderGraag had ik een bestek ontvangen voor het schilderen van het plafond en de binnenmuren (50 m²) van de garage. De nieuwe pleisterkalk moet met witte hoogwaardige glansverf (waterproof) geverfd worden. Daarnaast willen we ook een offerte voor het afschuren en herschilderen in witte hoogwaardige glansverf (waterproof) van de keuken (20 m²).
SchilderwerkenBuitenschrijnwerk afschuren en vernissen + binnen schilderen | GeraardsbergenWe willen ons buitenschrijnwerk (zowel de buitendeuren als de ramen) laten afschuren en hervernissen. Het gaat om Afzelia hout met kleurvernis. Binnen moet het huis ook geverfd worden.
SchilderwerkenSchilderwerken na daklek in LeuvenOmwille van een recent lek in ons dak dient ons plafond opnieuw geschilderd te worden. Het lek werd ondertussen gedicht en de plafond is reeds droog. Het gaat hier over de vals plafond van een leefruimte te Leuven. De ruimte is +-16m2 groot en de plafond is redelijk ruw. Door het lek zijn er ook wat oneffenheden in het plafond aanwezig, schuren is dus misschien wel aangewezen. Bij deze zou ik graag hiervoor een vrijblijvende offerte opvragen.
SchilderwerkenSchilderwerken te LierGraag hadden wij onze benedenverdieping (keuken, leefruimte en toilet) laten schilderen. Alsook de hal beneden en de hal op de eerste verdieping. Alle muren zijn min of meer schilderklaar.
SchilderwerkenSchilderwerken binnenshuis in BuggenhoutIk wens verschillende ruimtes te laten beschilderen nl. dressing, badkamer, slaapkamer, de gang en een kleine WC. Ik zou graag de werken laten uitvoeren in februari 2019.
Schilderwerkenschilderwerken binneshuis voor een woning in LeopolsburgVerwijderen behangpapier + schilderen traphal, hal boven en beneden, living, woonkamer, keuken.
SchilderwerkenSchilderwerken voor een pand in De PanneVoor mijn woning wil ik deze werken: Ramen van de bovenverdieping verven. 4 stuks, bouwjaar 1934.
SchilderwerkenSchilderwerken te KortrijkEigenaars, graag wensen wij ramen, deuren of luiken te laten schilderen (binnenshuis) - op verschillende locaties.
SchilderwerkenSchilderwerken voor een pand in HeesVoor mijn huis wil ik schilderwerken laten doen. De plafonds en de muren van zogoed als volledig het huis, bouwjaar 1959. Termijn is nog te bespreken.
SchilderwerkenSchilderwerken voor een pand in BerchemRamen & deuren of luiken van voor en achteraan het huis. Woning van 1935.
SchilderwerkenSchilderwerken te neeroeterenEigenaars, wij wensen de binnenmuren (in verschillende ruimten) te laten schilderen alsook de ondergrondse parking, de bouw is reeds begonnen (wij zitten momenteel aan het pleisterwerk).
Schilderwerkenschilderwerken in HalenWij zoeken een schilder om een 2ruimtes of te schilderen. Ook moet er 1plaats behangen worden.
SchilderwerkenSchilderwerken binnenshuis, GentIk zoek een firma om binnenshuis schilderwerken uit te voeren. Er moet eerst wel muurinjectie en bepleistering gebeuren vooraleer deze werken kunnen beginnen.
SchilderwerkenSchilderwerken voor beschadigde binnenmuur (Borgerhout)Door een lek aan ons dak heeft onze binnenmuur schade opgelopen. Een klein stuk van de muur (minder dan 1m²) moet misschien opnieuw bezet worden en de muur moet ook herschilderd worden.
Schilderwerkengevel schilderen voor een woning in AntwerpenIk zoek een offerte voor het schilden van de gevel. Gevels in vrije gevelsteen. Voor en zijkant .
Schilderwerkenschilderwerken voor een woning in BrasschaatIk heb een halfopen woning van de jaren 60. We zoeken nu een offete voor het verwijderen van verf van de gevel en die later dan eventueel te schilderen. Gevel in gewone baksteen.
Schilderwerkenschilderwerken voor een woning in GentDatum kan besproken worden en ook de prijs. Dit is voor een woning aan de binnenkant te schilderen. Behalve de muren en plafond te schilderen.

Meer voorbeelden