Interieurrenovatie

Vind de best vakmannen voor uw interieur renovatie project

1. Beschrijf uw project

* 1. Welke ruimtes wenst u te laten renoveren?
 
 
* 2. Welke vakmannen denkt u nodig te hebben?
 
 
* 3. Wanneer wenst u van start te gaan met uw project?
 
 
* 4. Wanneer bent u het best bereikbaar?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Soortgelijke aanvragen: Interieurrenovatie

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
SchilderwerkenSchilderwerken in Varsenare (West-Vlaanderen)Graag wens ik een offerte voor het uitvoeren van schilderwerken in mijn woning.
Ik zou alles willen vliezen en schilderen in standaard kleur (wit ral 9003 of iets dergelijks).

Het betreft een verbouwing waarvan al de muren nieuw zijn uitgeplakt in 2012.
De muren zijn in relatief goede staat (niet veel putjes). Als u echter eerst eens langs te komen voor een specifiekere offerte kunnen we gerust een afspraak maken.

Muren: 450m²
plafond: 220m²
SchilderwerkenSchilderwerken voor een woning in IeperGraag offerte voor het schilderen van drie voordeuren en vijf ramen. Inclusief reinigen van de vensterbanken, herstellen van de voegen en gevel in het algemeen op punt stellen.
SchilderwerkenLiving herschilderen in Oostende | SchilderwerkenNa de plaatsing van nieuwe ramen moet de living opnieuw geschilderd worden. Eerst moet een deel met glasvezel behangen worden (er hangt momenteel glasvezel op maar slecht afgewerkt). Vervolgens zou het plafond in het wit geverfd moeten worden en de muren in 2 verschillende kleuren. De oppervlakte die geschilderd moet worden is ongeveer 4,30m breed op 8,50m diep.
SchilderwerkenOfferte voor schilderwerken te 2100 AntwerpenIk zoek een offerte voor de volgende schilderwerken:

* 6 binnen deuren +omlijsting gelakt in een krasbestendige verf. Voordeur enkel aan de binnenkant.

* Aparte prijzen aub voor plafond (die wil ik volledig laten schilderen) en voor muren opsplitsing tussen enkel schuren/primen + inclusief eindafwerking (en voorgeprimede plintjes). Ik overweeg voor de muren enkel t.e.m. primer te laten schilderen.

* 2 bergingen: enkel plafond

* graag opsplitsing per kamer

* kleur in een RAL wit (bv 9016), plafond en muren hetzelfde
SchilderwerkenSchilderwerken te Ninove: muren, plafonds en vensters schilderenOpdracht: schilderen van muren, plafond en 4 vensters in de living. De schilder moet ook de houten profielen afschuren en de afrolderkap mee schilderen. Het huis is van 1974.
SchilderwerkenSchilder gezocht voor buitenschrijnwerk (regio Achel)Wij willen graag 2 offertes voor ons buitenschilderwerk.
1) offerte voor het schilderen van het buitenschrijnwerk alleen (deuren, kozijnen, rolluikkasten)
2) offerte met schilderen van de buitenmuren erbij
SchilderwerkenLoft schilderen (Gent): primer aanbrengenDe muren van een casco loft dienen geschilderd te worden met een primer. De loft heeft een oppervlakte van ongeveer 100m². Het betreft een ruimte met een schuin dak waarvan de hoogte in de nok ongeveer 8m is. Er zal dus een stelling nodig zijn voor het uitvoeren van de werken.
SchilderwerkenBinnenmuur schilderen van een appartement in Sint-AmandsbergWat zou de kostprijs zijn om een kleine binnenmuur van ± 15m2 te schilderen? We verhuizen op 5 oktober naar Sint-Amandsberg, maar de accentmuur die momenteel fel oranje is zouden we graag in het bruingeel / burnt yellow wensen Graag hadden we de schilderwerken binnen een maand laten uitvoeren.
SchilderwerkenRamen appartement laten schilderen in BorgerhoutGraag een afspraak bij ons om de opdracht te bespreken om een offerte te kunnen opstellen. Het gaat dus om houten ramen die vernist zouden moeten worden + een achtergevel deels in hout die in het geel zou moeten geverfd worden. zo'n 30m².
SchilderwerkenRamen schilderen voor een woning in GentWij willen prijs aanvragen voor 3grote ramen van +-140x120 1klein raam en 1voordeur. Opschuren van houten ramen en deur + vernieuwen van vernislaag.
SchilderwerkenMuren en plafond laten schilderen in IngelmunsterSchilderen van een kamer, muren en plafond. Betreft een kamer van 2,85 x 3,60. Huis van bijna 10 jaar oud, er is 1 raam en 1 deur in de kamer . Deze moeten niet geschilderd worden.
SchilderwerkenSchilderwerken voor een pand in OostendeIn een nieuwbouw appartement willen we alles in licht gebroken wit laten schilderen. Muren: ongeveer 160 vierkante meter. Plafonds: ongeveer 80 vierkante meter. Oplevering binnen 2 maanden
SchilderwerkenAppartementen laten schilderen in AntwerpenWij hebben een schilderopdracht om een gang (muren + plafdonds) wit te schilderen in een appartementsgebouw (huuropbrengst) van 4 verdiepingen in Antwerpen. Het huis is oud (+/-1920) maar alle 4 appartementen zijn recent gerenoveerd, alsook elektriciteit en het dak. Het enige dat nog rest is de gang die een frisse laag witte verf kan gebruiken. De muren zijn vrij hoog, zo'n 3,5m per verdieping en het gebouw is 4 verdiepingen hoog. De diepte van het gebouw is 15m en de breedte 6m. Aan de achterkant van de gang hebben de 1e, 2e en 3e verdieping hoge ramen. Gelijkvloers heeft achteraan geen ramen, enkel de trap naar boven en een deur. Er is geen behangpapier op de muur. De muren en plafonds zijn op dit moment wat ooit wit geweest is. Een deel is al opnieuw geplamuurd om wat kleine kantjes en kraakjes op te vullen in de muur. Er zijn nog steeds kleine kraakjes, maar geen grote gaten of gapen. De muur en plafond zouden in het wit geschilderd moeten worden, iets neutraal. Als u mij een emailadres stuurt, kan ik ook foto's doorsturen. De werken mogen/kunnen zo snel mogelijk beginnen. Ziet u dit mogelijk? Heeft u een offerte? Hoe lang denkt u dat dit zou duren voor deze werken?
SchilderwerkenMuren schilderen van een pand in LedeSchilderen van de muren in: De keuken: te schilderen oppervlakte = ± 15 m². De living: te schilderen oppervlakte van de muren =± 38 m². De muren zijn reeds geschilderd met witte verf Huis van 1963.
SchilderwerkenSlaapkamer en badkamer schilderen in BalegemEnkel te behangen met overschilderbaar behangpapier en en eventueel ook schilderen . Slaapkamer en badkamer boven.
SchilderwerkenGang en slaapkamer schilderen van woning in BoomMuren van 1 slaapkamer + aanpalende overloop. Ook vloerbekleding wordt vervangen. augustus 2019 indien mogelijk
SchilderwerkenSchilderwerken voor een pand in PeerVoor een appartementsgebouw in Peer zijn we opzoek naar een schilder die traphallen en de buitenpilaren zou kunnen schilderen. Het zou gaan om Residentie Bollestraete. Indien u interesse heeft om een offerte op te maken horen wij het graag van u. Gebouw van jaren 70.
SchilderwerkenSchilderwerken voor een woning in DenderleeuwIk zoek een offerte voor het schilderen van een plafond van de living, plafond van de keuken en een drietal binnendeuren. Ook de vensters vanaf de binnenkant.
SchilderwerkenGevel schilderen in GeraardsbergenGraag had ik een offerte laten maken voor het schilderen van mijn gevel. Het gaat om een rijwoning waarvan de gevel reeds geschilderd is geweest. De woning dateert van de jaren 50.
SchilderwerkenBinnenschilderwerk in BonheidenGraag een offerte voor volgend binnenschilderwerk: 1. muren (op pleisterwerk) + plafond (op verflaag) van badkamer 2. muren + plafond van inkomhal + nachthal, verbonden met trap (nu behangen) - stelling nodig. Uiteraard kan u de plaatsen komen bekijken om een beter idee te krijgen van de omvang van de werken.

Meer voorbeelden