Interieurrenovatie

Vind de best vakmannen voor uw interieur renovatie project

1. Beschrijf uw project

* 1. Welke ruimtes wenst u te laten renoveren?
 
 
* 2. Welke vakmannen denkt u nodig te hebben?
 
 
* 3. Wanneer wenst u van start te gaan met uw project?
 
 
* 4. Wanneer bent u het best bereikbaar?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Soortgelijke aanvragen: Interieurrenovatie

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
SchilderwerkenSchilderwerken voor een bungalow in MeeuwenIk wens de gevels van mijn huis (28 m lang), type bungalow te laten schilderen.
SchilderwerkenSchilderwerken voor een woning in IeperGraag offerte voor het schilderen van drie voordeuren en vijf ramen. Inclusief reinigen van de vensterbanken, herstellen van de voegen en gevel in het algemeen op punt stellen.
SchilderwerkenLiving herschilderen in Oostende | SchilderwerkenNa de plaatsing van nieuwe ramen moet de living opnieuw geschilderd worden. Eerst moet een deel met glasvezel behangen worden (er hangt momenteel glasvezel op maar slecht afgewerkt). Vervolgens zou het plafond in het wit geverfd moeten worden en de muren in 2 verschillende kleuren. De oppervlakte die geschilderd moet worden is ongeveer 4,30m breed op 8,50m diep.
SchilderwerkenOfferte voor schilderwerken te 2100 AntwerpenIk zoek een offerte voor de volgende schilderwerken:

* 6 binnen deuren +omlijsting gelakt in een krasbestendige verf. Voordeur enkel aan de binnenkant.

* Aparte prijzen aub voor plafond (die wil ik volledig laten schilderen) en voor muren opsplitsing tussen enkel schuren/primen + inclusief eindafwerking (en voorgeprimede plintjes). Ik overweeg voor de muren enkel t.e.m. primer te laten schilderen.

* 2 bergingen: enkel plafond

* graag opsplitsing per kamer

* kleur in een RAL wit (bv 9016), plafond en muren hetzelfde
SchilderwerkenSchilderwerken te Ninove: muren, plafonds en vensters schilderenOpdracht: schilderen van muren, plafond en 4 vensters in de living. De schilder moet ook de houten profielen afschuren en de afrolderkap mee schilderen. Het huis is van 1974.
SchilderwerkenBinnenmuur schilderen van een appartement in Sint-AmandsbergWat zou de kostprijs zijn om een kleine binnenmuur van ± 15m2 te schilderen? We verhuizen op 5 oktober naar Sint-Amandsberg, maar de accentmuur die momenteel fel oranje is zouden we graag in het bruingeel / burnt yellow wensen Graag hadden we de schilderwerken binnen een maand laten uitvoeren.
SchilderwerkenRamen schilderen voor een woning in GentWij willen prijs aanvragen voor 3grote ramen van +-140x120 1klein raam en 1voordeur. Opschuren van houten ramen en deur + vernieuwen van vernislaag.
SchilderwerkenMuren en plafond laten schilderen in IngelmunsterSchilderen van een kamer, muren en plafond. Betreft een kamer van 2,85 x 3,60. Huis van bijna 10 jaar oud, er is 1 raam en 1 deur in de kamer . Deze moeten niet geschilderd worden.
SchilderwerkenSchilderwerken voor een pand in OostendeIn een nieuwbouw appartement willen we alles in licht gebroken wit laten schilderen. Muren: ongeveer 160 vierkante meter. Plafonds: ongeveer 80 vierkante meter. Oplevering binnen 2 maanden
SchilderwerkenMuren schilderen van een pand in LedeSchilderen van de muren in: De keuken: te schilderen oppervlakte = ± 15 m². De living: te schilderen oppervlakte van de muren =± 38 m². De muren zijn reeds geschilderd met witte verf Huis van 1963.
SchilderwerkenGang en slaapkamer schilderen van woning in BoomMuren van 1 slaapkamer + aanpalende overloop. Ook vloerbekleding wordt vervangen. augustus 2019 indien mogelijk
SchilderwerkenSchilderwerken voor een pand in PeerVoor een appartementsgebouw in Peer zijn we opzoek naar een schilder die traphallen en de buitenpilaren zou kunnen schilderen. Het zou gaan om Residentie Bollestraete. Indien u interesse heeft om een offerte op te maken horen wij het graag van u. Gebouw van jaren 70.
SchilderwerkenGevel schilderen in GeraardsbergenGraag had ik een offerte laten maken voor het schilderen van mijn gevel. Het gaat om een rijwoning waarvan de gevel reeds geschilderd is geweest. De woning dateert van de jaren 50.
SchilderwerkenGarage en keuken schilderen met witte glansverf | Heusden-ZolderGraag had ik een bestek ontvangen voor het schilderen van het plafond en de binnenmuren (50 m²) van de garage. De nieuwe pleisterkalk moet met witte hoogwaardige glansverf (waterproof) geverfd worden. Daarnaast willen we ook een offerte voor het afschuren en herschilderen in witte hoogwaardige glansverf (waterproof) van de keuken (20 m²).
SchilderwerkenBuitenschrijnwerk afschuren en vernissen + binnen schilderen | GeraardsbergenWe willen ons buitenschrijnwerk (zowel de buitendeuren als de ramen) laten afschuren en hervernissen. Het gaat om Afzelia hout met kleurvernis. Binnen moet het huis ook geverfd worden.
SchilderwerkenSchilderwerken na daklek in LeuvenOmwille van een recent lek in ons dak dient ons plafond opnieuw geschilderd te worden. Het lek werd ondertussen gedicht en de plafond is reeds droog. Het gaat hier over de vals plafond van een leefruimte te Leuven. De ruimte is +-16m2 groot en de plafond is redelijk ruw. Door het lek zijn er ook wat oneffenheden in het plafond aanwezig, schuren is dus misschien wel aangewezen. Bij deze zou ik graag hiervoor een vrijblijvende offerte opvragen.
SchilderwerkenSchilderwerken te LierGraag hadden wij onze benedenverdieping (keuken, leefruimte en toilet) laten schilderen. Alsook de hal beneden en de hal op de eerste verdieping. Alle muren zijn min of meer schilderklaar.
SchilderwerkenSchilderwerken binnenshuis in BuggenhoutIk wens verschillende ruimtes te laten beschilderen nl. dressing, badkamer, slaapkamer, de gang en een kleine WC. Ik zou graag de werken laten uitvoeren in februari 2019.
Schilderwerkenschilderwerken binneshuis voor een woning in LeopolsburgVerwijderen behangpapier + schilderen traphal, hal boven en beneden, living, woonkamer, keuken.
SchilderwerkenSchilderwerken voor een pand in De PanneVoor mijn woning wil ik deze werken: Ramen van de bovenverdieping verven. 4 stuks, bouwjaar 1934.

Meer voorbeelden