Duurzame energie

Soortgelijke aanvragen: Duurzame energie

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
Elektriciteit voor bedrijvenAanvraag Elektriciteit voor bedrijven te HoogstratenWij zoeken offertes voor Elektriciteit voor bedrijven. Momenteel worden wij door Electrabel beleverd en wij hebben reeds een 15tal jaren een contract met Electrabel.
Elektriciteit voor bedrijvenAanvraag Elektriciteit voor bedrijven te TollembeekWij zijn op zoek naar een prijsofferte voor Elektriciteit voor bedrijven. Wij zijn een oude molen aan het restaureren, en hebben momenteel nog geen leverancier voor elektriciteit. Wij zouden jaarlijks ongeveer 20 MWh verbruiken.
Industriële waterbehandelingIndustriële waterbehandeling voor een bedrijf in schotenIk ben eigenaar van deze gebouwen De vennootschap heeft ze in bruikleen. Graag hadden we een offerte verkregen voor industriële waterbehandeling. We hebben hier enkel aansluiting op stadswater. Momenteel staat het gebouw in de bouwwerken met als bedoeling hier later een hotel van te maken.
Elektriciteit voor bedrijvenHoogspannings aansluiting voor een kippenkwekerij in Sint-Gillis-WaasWe hebben een kwekerij die op dit moment nog draait op laagspanning. We hebben ook een generator voor als we niet toekomen maar dit is niet bepaald praktisch. Daarom zoeken we nu naar een leverancier voor de hoogspanningscabine aan te sluiten, deze is reeds geplaatst en goedgekeurd.
Elektriciteit voor bedrijvenNieuwe aansluiting elektriciteit, bedrijf in AntwerpenHet gaat om een volledig nieuwe aansluiting. Ons momenteel verbruik van electriciteit is zo'n 2440 Mwh dagtarief en 2421 nachttarief. Dit komt neer op zo'n 100€ per maand en gas 8.85€ per maand. Onze verwarming is op mazout.
Elektriciteit voor bedrijvenElektriciteit prijsvergelijk voor bedrijf in West-VlaanderenWij zijn een klein bedrijf die op zoek zijn naar een goedkopere energieleverancier, on contract zal aflopen in het begin van 2013.
Elektriciteit voor bedrijvenPrijsvergelijking elektriciteit voor bedrijven in Ruddervoorde.Graag een vrijblijvende offerte van elektriciteit voor bedrijven. Ik ben nu bij Luminus en wil graag weten of het ergens anders beter en goedkoper kan. Jaarlijks verbruik : 20.000KWH
Elektriciteit voor bedrijvenPrijsoverzicht elektriciteit voor bedrijf, AntwerpenGraag een voorstel voor elektriciteit. Idem als huidig verbruik maar goedkoper tarief. Bedankt.
Gas voor bedrijvenPrijsvergelijk gas voor bedrijven, AntwerpenWij zouden graag een de prijzen willen vergelijken. Huidig gasverbruik: +/- 15.000m². Bedankt voor uw voorstel.
Elektriciteit voor bedrijvenPrijsvergelijking elektriciteit voor bedrijf in AntwerpenGraag een prijsofferte voor elektriciteit. Elektriciteitsverbruik: +/- 40.000 kWh. Bedankt.
Elektriciteit voor bedrijvenPrijsvergelijk elektriciteit voor B2B, AntwerpenAangezien elektriciteit steeds duurder wordt hadden we graag even prijzen willen vergelijken met andere leveranciers. Jaarlijks verbruik: 40 mW. Bedankt.
Gas voor bedrijvenOverzicht gasleverancier op de marktGraag zou ik op een rijtje de prijzen kennen van deze verschillende op de markt zijnde gasleveranciers. Graag idem voor elektriciteit. Waarvoor dank.
Gas voor bedrijvenGas voor bedrijfsgebruik, West-VlaanderenGraag een voorstel voor gas, huishoudelijk gebruik + gebruik voor kantoor in woning. Bedankt.
Elektriciteit voor bedrijvenElektriciteit voor huishoudelijk gebruik + bedrijfsgebruik, West-VlaanderenGraag een voorstel voor huishoudelijk gebruik + gebruik voor kantoor in woning. Bedankt.
Elektriciteit voor bedrijvenElektriciteitsleverancier voor bedrijf in AntwerpenGraag een offerte voor elektriciteit. Ons bedrijf verbruikt zo'n 170 mwh op jaarbasis. Alvast bedankt voor de snelle reactie.
Elektriciteit voor bedrijvenVoorstel voor elektriciteit, AntwerpenIk had graag een voorstel gekregen voor in de toekomst, nu nog niet van toepassing!! Binnen enkele tijden zal ik zakelijk en privé verbruik moeten gaan splitsen. Is het mogelijk mij een korte offerte via e-mail door te sturen. Geen telefonisch contact aangezien nu nog niet van toepassing!!!! Bedankt.
Elektriciteit voor bedrijvenPrijsvergelijking elektriciteit voor bedrijven, AntwerpenIk heb een prijsvergelijking nodig voor wat betreft hoogspanning. Kunnen mij dit bezorgen. Bedankt.
Gas voor bedrijvenGoedkoopste gasleverancierIk ben op zoek naar de de goedkoopste gas leverancier.
Elektriciteit voor bedrijvenElektriciteit en aardgas voor bedrijf in Oost-VlaanderenWij hadden graag een prijsvoorstel gehad voor elektriciteit en aardgas. Bedankt voor de snelle reactie.
Elektriciteit voor bedrijvenOfferte elektriciteit voor nieuwe vestigingOfferte voor elektriciteit voor onze nieuwe vestiging.

Meer voorbeelden