Duurzame energie

Soortgelijke aanvragen: Duurzame energie

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
Elektriciteit voor bedrijvenAanvraag Elektriciteit voor bedrijven te HoogstratenWij zoeken offertes voor Elektriciteit voor bedrijven. Momenteel worden wij door Electrabel beleverd en wij hebben reeds een 15tal jaren een contract met Electrabel.
Elektriciteit voor bedrijvenAanvraag Elektriciteit voor bedrijven te TollembeekWij zijn op zoek naar een prijsofferte voor Elektriciteit voor bedrijven. Wij zijn een oude molen aan het restaureren, en hebben momenteel nog geen leverancier voor elektriciteit. Wij zouden jaarlijks ongeveer 20 MWh verbruiken.
Industriële waterbehandelingIndustriële waterbehandeling voor een bedrijf in schotenIk ben eigenaar van deze gebouwen De vennootschap heeft ze in bruikleen. Graag hadden we een offerte verkregen voor industriële waterbehandeling. We hebben hier enkel aansluiting op stadswater. Momenteel staat het gebouw in de bouwwerken met als bedoeling hier later een hotel van te maken.
Elektriciteit voor bedrijvenVergelijken van elektriciteitsleveranciersOvername van een bedrijf sinds maart. Wij zijn niet aan een contract gebonden. Wij wensen graag een aantal offertes te ontvangen van elektriciteitsleveranciers.
Elektriciteit voor bedrijvenHoogspannings aansluiting voor een kippenkwekerij in Sint-Gillis-WaasWe hebben een kwekerij die op dit moment nog draait op laagspanning. We hebben ook een generator voor als we niet toekomen maar dit is niet bepaald praktisch. Daarom zoeken we nu naar een leverancier voor de hoogspanningscabine aan te sluiten, deze is reeds geplaatst en goedgekeurd.
Elektriciteit voor bedrijvenElektriciteit voor een bedrijfje in West-VlaanderenIk heb geen onmiddelijk idee van wat mijn jaarlijks verbruik is . Ik betaal zo'n 1500€ per maand, en ik ben alleen op kantoor.
Elektriciteit voor bedrijvenNieuwe aansluiting elektriciteit, bedrijf in AntwerpenHet gaat om een volledig nieuwe aansluiting. Ons momenteel verbruik van electriciteit is zo'n 2440 Mwh dagtarief en 2421 nachttarief. Dit komt neer op zo'n 100€ per maand en gas 8.85€ per maand. Onze verwarming is op mazout.
Elektriciteit voor bedrijvenElektriciteit prijsvergelijk voor bedrijf in West-VlaanderenWij zijn een klein bedrijf die op zoek zijn naar een goedkopere energieleverancier, on contract zal aflopen in het begin van 2013.
Elektriciteit voor bedrijvenElektriciteitslevernacier voor zelfstandige in Vlaams BrabantWe hebben op dit moment een contract dat stilzwijgend verlengd is. Nu zijn we echter niet meer tevreden over de prijs en zijn we op zoek naar een goedkoper alternatief . Het jaarlijkse verbruik is gebaseerd op ons verbruik van april tot juni 2011.
Elektriciteit voor bedrijvenOfferteaanvraag elektriciteit voor een slagerij in Oost-Vlaanderen.We zijn een woning en slagerij in 1. We hebben een laagspanning aansluiting van 3x220. Jaarlijks verbruik aan elektriciteit is 44000KWh. We zijn bij Luminus.Graag een prijsvergelijking.
Elektriciteit voor bedrijvenPrijsvergelijking elektriciteit voor bedrijven in Ruddervoorde.Graag een vrijblijvende offerte van elektriciteit voor bedrijven. Ik ben nu bij Luminus en wil graag weten of het ergens anders beter en goedkoper kan. Jaarlijks verbruik : 20.000KWH
Elektriciteit voor bedrijvenOfferteaanvraag elektriciteit voor bedrijven voor een club in Antwerpen.Graag een offerte betreft elektriciteit voor bedrijven. We zijn en club en jaarlijks verbruiken wij 17387KWh. Graag een offerte van een leverancier.
Elektriciteit voor bedrijvenElectriciteit voor bedrijven voor een autobedrijf in Oost-Vlaanderen.Ik wil graag een offerte ontvangen van elektriciteit voor bedrijven. Het gaat om 2 vestigingen. De ene vestiging heeft een aansluiting van hoogspanning en de andere van laagspanning.
Elektriciteit voor bedrijvenPrijsvergelijk landbouwbedrijf, West-VlaanderenGraag verschillende prijzen voor onze landbouwbedrijf. Jaarlijks verbruik: 33982 kWh. Bedankt voor het voorstel.
Elektriciteit voor bedrijvenPrijsoverzicht elektriciteit voor bedrijf, AntwerpenGraag een voorstel voor elektriciteit. Idem als huidig verbruik maar goedkoper tarief. Bedankt.
Elektriciteit voor bedrijvenPrijsoverzicht elektriciteit, opstartende bedrijf in Oost-VlaanderenGraag een prijsoverzicht voor elektriciteit. Wij starten als bedrijf op 01 april, klanten hebben we al. Hopen te beginnen met een 5-tal personeelsleden in dienst. Liefst antwoord via mail. Bedankt.
Gas voor bedrijvenPrijsvergelijk gas voor bedrijven, AntwerpenWij zouden graag een de prijzen willen vergelijken. Huidig gasverbruik: +/- 15.000m². Bedankt voor uw voorstel.
Elektriciteit voor bedrijvenPrijsvergelijking elektriciteit voor bedrijf in AntwerpenGraag een prijsofferte voor elektriciteit. Elektriciteitsverbruik: +/- 40.000 kWh. Bedankt.
Elektriciteit voor bedrijvenPrijsvergelijk elektriciteit voor B2B, AntwerpenAangezien elektriciteit steeds duurder wordt hadden we graag even prijzen willen vergelijken met andere leveranciers. Jaarlijks verbruik: 40 mW. Bedankt.
Elektriciteit voor bedrijvenOverzicht elektriciteitsleveranciers, Vlaams BrabantGraag zou ik op een rijtje de prijzen kennen van deze verschillende op de markt zijnde gasleveranciers. Graag idem voor elektriciteit. Waarvoor dank.

Meer voorbeelden