Daken & schoorstenen

Ik zoek een dakwerker uit de regio

1. Beschrijf uw project

* 1. Welke dakwerken dienen uitgevoerd te worden?
 
 
* 2. Heeft u asbestproblemen?
 
 
* 3. Wat is de oppervlakte van uw dak (breedte x lengte)?
 
 
* 4. Welk soort dak heeft u of wenst u?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Soortgelijke aanvragen: Daken & schoorstenen

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
DakwerkenDak herstelling voor een huis te PoppelEen deel van mijn nokpannen zijn los gekomen en gevallen, Twee à drie nokpannen moeten vervangen worden.
Daarnaast is het smeerwerk aan de zijkant losgelaten en dient er wat reparatie gedaan te worden aan het metselwerk in de punt.
Ik zou graag alles gelijk vernieuwen met flexibele mortel, in totaal 23 meter.

Eventueel mogelijkheid tot uitbreiding met isolatie van het dak.

Er zijn foto's beschikbaar.
DakwerkenAsbestdak met leien omzetten naar pannendak te KontichAsbestdak met leien, +- 75 m². Graag omzetten naar een pannendak, hergebruik van 3 bestaande veluxen, afbraak van 2 schoorstenen inclusief verlenging van 1 dwarsbalk (zit in de schouw gemetst). Voor de dakbedekking hadden we graag leien.
DakreinigingDakreiniging + constructie rond zonnepanelen | AsseOnder onze zonnepanelen komen steeds duiven. Er staan vogelpinnen, maar die komen regelmatig los zodat de duiven er weer onder komen. Het dak ligt steeds vol duivenmest en in de dakgoten groeit er regelmatig gras. Graag dakreiniging + constructie rond zonnepanelen zodat duiven er niet meer onder kunnen. Ons dak bestaat uit dakpannen en is tussen 50 en 100 m² groot.
DakwerkenOud dak vervangen in LangdorpReparatie/vervanging van een bestaand oud dak en de dakgoten. Het gaat voor een deel over een hellend dak, alsook een klein plat dak met een koepel. Er is ook een onderdak nodig en isolatie.
DakwerkenDakwerken voor een woning in AntwerpenHet betreft een vrijstaande woning van 1966 waarvan het dak ooit bewerkt werd in 1990. Het huis is langs elke zijde bereikbaar. Het gebouw is 12,5 m breed en 8 meter diep. Het dak zal dan ongeveer 156 m² zijn. We wilden eventueel graag zelf de verwijderde elementen zoals oude isolatie of asbestleien, afvoeren om de kosten te drukken.
DakwerkenAsbest verwijderen en nieuw dak plaatsenAfbraak oude leien met asbest en afbreken dakgoten Vernieuwen dakbedekking + dakgoten Plaatsen isolatie met geïntegreerd onderdak plaatsen velux raam
DakwerkenHuidige dak vervangen door leien of dakpannen dakToelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Betreft rijwoning van ongeveer 5m breedte. Huidig leien dak te vervangen door leien- of pannendak. Isoleren dak + vernieuwen 2 dakgoten vooraan en afvoerpijpen. || Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen || Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest
Ontmossen dakenDak ontmossen en dakgoot reinigen | Scherpenheuvel-ZichemDak ontmossen en dakgoot reinigen er moet maar een kant van het dak gedaan worden. Dit is een leien dak.
DakwerkenOnderdak plaatsen, panlatten vernieuwen en nieuwe pannen te PellenbergDraagbalken en kepers nog in goede staat maar is zonder onderdak en isolatie. We willen een onderdak installeren en hierbij panlatten vernieuwen en de pannen.
DakwerkenAsbestleien vervangen in MechelenHuis van 1958: asbest leien vervangen en nieuwe opleggen. De huidige leien liggen vol mos en liggen al 26 jaar op het dak. Dit is voor de maand mei, juni, ergens in de zomer.
SchoorsteenvegenSchouw vegen na recent beginnende schouwbrand | OverpeltToelichting over de bestaande situatie en gewenste werken De schouw is aangesloten op een haard van M design met een omhoogschuivend glas als toegangsdeur/vulopening. Boven de haard loopt een metalen schouwpijp ongeveer een meter omhoog waarna ze schuin een bestaande gemetselde schouw met schouwpotten ingaat. De gemetselde schouw loopt naar onder door tot op welfsels rechter zonder inspectie opening. Bovenop het dak is de schouw vrij gemakkelijk te bereiken. Door een recente beginnende schouwbrand zijn we genoodzaakt ze te laten vegen || Om hoeveel schouwen gaat het? 1 || Welke brandstoffen gebruik je? Hout / kolen
DakwerkenDoorvoer ventilatie en dak herstellen in TernatDoorvoer van ventilatie en herstellingswerken van slecht uitgevoerde dakwerken. Vervolgens ook plaatsen van kiezel.
DakwerkenDak met asbest renoveren BornemGraag een bezoek om de offerte op te maken...dan wordt de nodige info gegeven en kan samen bekeken worden wat al dan niet nodig is. Bv asbest zelf verwijderen of via jullie? ... Geen idee van bouwjaar.
DakwerkenDakherstelling Woning KoksijdeBeste Door de storm van 23/2/2020 is er schade aan onze dakgoot gekomen. De dakgoot is zowel aan de voorkant als aan de achterkant van het huis aan vernieuwing toe. Ik gok dat ons huis zo’n 5m breedte heeft. Kan ik mij hiervan een offerte bezorgen? Alvast bedankt. Mvg Jana
DakwerkenDak renoveren voor een woning in BalenBreedte van de woning is ongeveer 14 meter- hellend dak 6 meter... de totale oppervlakte zal ongeveer 150 m² bedragen plus afvoeren en dakgoten. Momenteel een dak met zwarte golfplaten. Graag een offerte voor zowel zink en leien dak plaatsen als zink platen dak.
DakwerkenOnderdak vervangen + nieuwe pannen | Baarle-HertogBestaand dak met beton pannen, onderdak van asbest.aanvraag nieuw isolatie onderdak plus pannen, huis van 1985.
DakwerkenDakwerken voor een woning in HaaltertHalfopen woning met een asbestleien dak. Graag een offerte voor het bestaande dak te vernieuwen en de asbestleien verwijderen.
DakwerkenOverzetdak over asbesthoudende leien | SchotenWij hebben stormschade gehad die voorlopig hersteld is maar overwegen om heel snel ons dak te laten renoveren. Het gaat om een hellend dak in 4 delen van ongeveer 120 m². Het huidige materiaal zijn asbesthoudende leien, vandaar dat we zouden opteren om een overzetdak te laten plaatsen.
DakwerkenDakwerken in KinrooiHet is een dak bekleed met asbest leien en die willen we nu vervangen door nieuwe dakbedekking. De woning is gebouwd in 1953. Het is een hellend dak.
DakwerkenAsbest verwijderen en nieuwe dakpannen plaatsen | HerseltHet gaat over een hellend dak met nog asbest schellen. Een dakwerker moet de asbest verwijderen samen met mijn cornischen. Ik zou graag gewoon dakpannen willen met een zinken goot. Het dak is plus minus 100 m² groot.

Meer voorbeelden