Daken & schoorstenen

Offertes gratis en vrijblijvend
De beste vakmannen in uw regio
Contact met vakmannen binnen 48u

Ik zoek een dakwerker uit de regio

1. Beschrijf uw project

* 1. Welke dakwerken dienen uitgevoerd te worden?
 
 
* 2. Heeft u asbestproblemen?
 
 
* 3. Wat is de oppervlakte van uw dak (breedte x lengte)?
 
 
* 4. Welk soort dak heeft u of wenst u?
 
 
Bijkomende informatie
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Hoe werkt Bobex?

Beschrijf
wat je zoekt

Vul één van onze formulieren in. Wij kijken dit zorgvuldig na en zorgen voor de beste match met professionals uit jouw regio.

Vergelijk offertes en beoordelingen

Geïnteresseerde bedrijven contacteren je en stellen een gratis offerte op. Jij vergelijkt rustig en je bekijkt beoordelingen van andere gebruikers.

Kies
en bespaar

Je kiest uiteraard volledig vrijblijvend. Je kan ook elk bedrijf zelf beoordelen. Dus 100% transparant en 100% veilig!

Soortgelijke aanvragen: Daken & schoorstenen

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
DakwerkenDakwerken voor een woning in OuwegemHet gaat op een oppervlakte van ongeveer 60 m². Onder de oude dakbedekking zitten asbestplaten. Kepers zijn in goede staat (geen tekenen van houtworm, ook bevestigd door architect).
Het dak dient geïsoleerd te worden voor de winter aangezien mijn verwarmingsinstallatie samenhangt met het dak (zonnecollectoren). Later zullen ook de muren aan de buitenzijde worden geïsoleerd, hier dient al rekening mee gehouden te worden.
Graag ook de plaatsing van een sarkingdak.
SchoorsteenvegenSchoorsteenvegen te LierWe hebben een hoge schouw. Reiniging best van onder naar boven. Er wordt hout in de schouw verbrand. Het werd gebouwd in 1955.
DakwerkenDakwerken in MeerbekeDe daknok en zijkant van mijn hellend dak zijn niet netjes afgewerkt door de vorige eigenaar, de pannen zijn gemetst. Ik wou deze pannen opnieuw laten leggen. Het is geen groot werk en het is ook niet dringend.
DakreinigingDakreiniging betonnen dakpannen (Ravels)Het gaat om een vrijstaande woning van 12 meter breed en deels 10 meter lang, deels 9 meter lang. De woning is gebouwd in 1994. Het dak is uitgerust met donkerkleurige sneldekpannen van beton. De dakpannen zijn aan het vervuilen en ze zien er niet meer mooi uit. Er zit mos op en ook korstmos en andere vlekken. De kleur is minder mooi geworden.

De dakpannen zouden goed moeten worden gereinigd en voorzien worden van een beschermlaag en zo mogelijk ook bijgekleurd worden, zodat ze weer mooi donker zijn.

Belangrijk is dat dit gebeurt zonder verontreiniging van de gemetselde muren.
SchoorsteenvegenSchoorsteen vegen van kachel in BeernemDit is voor een schoorsteen van een speksteenkachel. Zowel de schouw als de kachel zelf. Deze is 3 jaar geleden voor het laatst gereinigd.
DakwerkenDakwerken voor de renovatie van een huis in PutteWij zijn momenteel met de muren bezig: isoleren en een nieuwe gevelsteen plaatsen. We willen ook het dak renoveren. We willen van leien naar dakpannen gaan en het dak isoleren. Er moet ook een nieuwe dakgoot komen, nieuwe ramen in onze dakkapellen en ook daar goed isoleren. We weten niet of het gebinte overal nog in goede staat is. Het huis is meer dan 30 jaar oud.
DakwerkenDakwerken voor een woningIk moe mijn dakgoten laten vervangen en zoek hiervoor een ervaren dakwerker. Het gaat om gewone goten van een hellend dak.
SchoorsteenvegenSchoorsteenveger voor een appartementsgebouw in AntwerpenDit is voor een gebouw waarvan we syndicus zijn. Geen idee wanneer deze laatst in schoongemaakt.
DakwerkenOnderdak plaatsen + isolatie langs buiten | HemiksemWe willen een onderdak plaatsen en ons dak langs buiten isoleren. Er liggen dakpannen op het dak (geen asbest).
Dakwerken2 daken isoleren + 1 sarking dak | EvergemWe zoeken offertes voor 2 verschillende daken. Het dak van het ene huis is al vernieuwd met metaalpannen en folie op de kepers, maar is nog niet geïsoleerd. Het andere dak is nog niet vernieuwd en we zouden er een sarking dak van willen maken. Er moeten ook nieuwe zwarte stormpannen komen en dakisolatie. In beide daken zit er geen asbest.
DakwerkenDakwerker gezocht om roofing en golfplaten te vervangen | ArendonkIk zoek een dakwerker voor 2 opdrachten. Enerzijds moet hij een plat roofing dak van 20m² vervangen en anderzijds moet het golfplatendak dak van een bijgebouw (80 m²) ook vervangen worden.
DakwerkenPlat dak met roofing isoleren | Rijwoning in SchotenIk zoek offertes voor dakisolatie. Ons dak is een plat dak met roofing (bitumen met keitjes erop) van 46 m². Het huis zelf is van rond 1940.
DakwerkenDakramen plaatsen + dak renoveren voor slaapkamers op zolder | OostkampWij zoeken een dakwerker die ons dak wil renoveren. Er zouden ook 2 dakramen moeten geïnstalleerd worden. Momenteel functioneert de zolder als opslagruimte, maar we willen er in de nabije toekomst slaapkamers van maken.
SchoorsteenvegenSchoorsteen reinigen | KapellenIk zoek een offerte voor het reinigen van mijn schoorsteen (verbranding op mazout). Graag prijs van een erkende schoorsteenveger uit de buurt.
DakwerkenSchouw herstellen en cementerenIk wil een offerte van een dakwerker voor het herstellen van onze schouw. De zijkant moet ook gecementeerd worden. De schouw is oorspronkelijk van 1937.
DakwerkenDakpannen en dakgoot vernieuwen of dak verhogen?We willen het dak van onze garage renoveren, maar we twijfelen wat we kunnen doen. We zouden een offerte wensen voor ofwel het vernieuwen van de dakpannen en de dakgoot, ofwel voor het verhogen van dak van 1.5m en dan een plat dak plaatsen. Het dak is van de jaren 60 (bijbouw).
DakwerkenDak volledig vervangen | MeeuwenIk wil mijn dak volledig vervangen. Het is een schuin dak dat nu bedekt is met asbestleien. Die moeten dus eerst verwijderd worden.
DakwerkenDakwerken te HammeIk zou 3 zaken willen vernieuwen / renoveren aan mijn bestaande dak. 1 De scheiding tussen mijn buurman zijn zijgevel en mijn pannendak is nu uit bekleed met roofing . Deze is versleten en zou door een andere duurzamer materiaal moeten vervangen worden. Lengte ongeveer 19 gewone dakpannen. Ik moet nog kijken hoeveel dakpannen ik nog op reserve heb. 2 Ik denk dat het niet slecht zou zijn om mijn nokpannen eens te herleggen en goed afdichten. Deze zijn nu gecementeerd maar is niet echt meer ok volgens mij . Graag jullie mening . 3 Mijn gemetste schouw opnieuw uitslijpen en her voegen of eventueel herstellen en nadien uit bekleden met duurzaam materiaal . Tot slot heb ik nog een 2de schouw aan de achterkant van mijn dak die geen dienst meer doet. Afhankelijk van de offerte prijs zou ik deze misschien willen weg doen tot juist onder het dak en toeleggen met pannen. Foto's zijn zeker beschikbaar !
DakwerkenDakwerken Lier: eternit leien verwijderen + sandwichpanelen leggenOns dak boven de 1ste verdieping moet een nieuwe dakbedekking krijgen. Nu liggen er dakpannen en eternit leien op, maar die moet men verwijderen en vervangen door geprofileerde sandwichpanelen. Het dak heeft een oppervlakte van 45 m2 en heeft 2 Veluxen. Tegelijkertijd mag men ook een deel van de zijgevel bekleden met sandwichpanelen (type microgolf).
DakwerkenDakwerker te Gent gezocht: asbest verwijderen en dakkapellen plaatsenEr zit asbest in ons onderdak en dat willen we laten verwijderen. Daarnaast hadden we graag ook 2 dakkapellen laten platsen. Het dak is een kleine 100 m² in oppervlakte en er liggen dakpannen op.

Meer voorbeelden