Daken & schoorstenen

Ik zoek een dakwerker uit de regio

1. Beschrijf uw project

* 1. Welke dakwerken dienen uitgevoerd te worden?
 
 
* 2. Heeft u asbestproblemen?
 
 
* 3. Wat is de oppervlakte van uw dak (breedte x lengte)?
 
 
* 4. Welk soort dak heeft u of wenst u?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Soortgelijke aanvragen: Daken & schoorstenen

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
DakwerkenDakwerker gezocht te Dilsen-stokkem voor schouwDe schouw is aan het afbrokkelen en we willen deze zo snel mogelijk herstellen. Dit is een woning van de jaren 60. Het dak is wel zo'n 10 jaar geleden gerenoveerd.
SchoorsteenvegenGoede schoorsteenveger te HoveKennen jullie iemand die mijn schoorsteen kan reinigen? Vorig jaar is hier iemand geweest die enkel de schoorsteen heeft gereinigd beneden. Ik wil dat de schoorsteen van boven naar beneden en van beneden naar boven wordt gereinigd, wat de normale procedure is.
SchoorsteenvegenSchoorsteenvegen voor een pand (in Haaltert)Graag had ik een prijsofferte ontvangen voor het reinigen van 1 schoorsteen van een houtkachel en het verwijderen van een vogelnest. Het bouwjaar van het huis is 1970.
DakwerkenDakwerken in HoegaardenHet gaat om de renovatie van 2 daken (gebouw in L-vorm) .
Het gebouw dateert van 1899 en mogelijks heeft 1 van de daken nog de originele steunbalken. De bedoeling is om de huidige structuur voor een maximum te behouden aangezien mijn vriendin en ik fan zijn van de uitstraling. Enkele van deze steunbalken hebben echter een houtwurmprobleem en moeten dus vervangen worden.
Verder moet het dak geïsoleerd worden en hadden we graag al het nodige geplaatst om later zonnepanelen te kunnen leggen.
Wat de bedekking betreft, gaat onze voorkeur uit naar dakpannen.
DakwerkenDakwerker nodig om dak te vernieuwen in WerchterIk had graag een offerte ontvangen voor het vernieuwen van mijn dak.
Het gaat om een rijhuis van de jaren 1930. Op het dak liggen er momenteel asbestleien. Die moeten dus eerst verwijderd worden.
DakwerkenDakwerken te Landen | Asbest verwijderen + dak vernieuwenMijn dak zou vernieuwd moeten worden. Momenteel liggen er nog asbestleien op (maar het asbest verwijderen wil ik zelf doen). Het houtwerk en de dakgoot zullen ook vervangen moeten worden. Het betreft zo'n 40m³. Er zouden dakpannen op moeten komen.
DakwerkenDakwerken in MerelbekeIk wil een offerte voor het herstellen van mijn dak. Wij hebben sindskort een lekkage gehad. De woning is gebouwd in 1997.
DakwerkenHerstellingswerken aan een dak in BruggeIk merk schade op onderaan mijn dak, ter hoogte van mijn dakgoot. Aangezien ik hier redelijk weinig van afweet had ik graag advies en een offerte ontvangen van de werken die uitgevoerd dienen te worden.
DakwerkenDakwerken voor een woning in ZulteIk zoek een offerte voor het ontmossen van een dak en verder uitvoeren van herstellingswerken. Het gaat om voegwerken op een pannendak en een lek herstellen op een roofing dak.
DakwerkenDakwerken voor een woning in MerchtemDit is voor een renovatie van een bestaande woning. Ik wens een dak met dakpanplaten. Halfopen bebouwing, maar er is wel niet tegen gebouwd. Komende week zijn we wel zeer weinig thuis. Kunt u ons contacteren na de nieuwjaarsfeesten.
DakwerkenAsbest leien verwijderen + nieuwe dakbedekking | StekeneHet bestaande dak is in slechte staat en bestaat waarschijnlijk uit asbestleien. Deze gaan door onszelf verwijderd worden. Het dak dient afgebroken te worden en verhoogt te worden. zodat er een volledige extra verdieping bij komt. Het dak betreft een zadeldak. Het huidige dak gaat zijn originele breedte en diepte behouden en zo zou het 9,25 meter breed zijn en 11,52 meter diep gaan (middelpunt ligt dus op 5,76 meter). Voor het nieuwe dak zouden we een hoogte van 4,60 meter willen hebben. met een hellingshoek die dus op 38,6° ligt. De afwerking van pan of leisteen is ons nog niet gekend. We zouden met zonnepanelen willen werken op de zuidkant (achterzijde woning) en eventueel twee dakvenster langs de noordkant. Een goede isolatie is een must, woning van 1969.
DakwerkenDak volledig vervangen in DiepenbeekGraag hadden we een offerte ontvangen over de volledige vernieuwing van een pannendak, momenteel nog zonder onderdak. Oppervlakte rond de 150m². Het gebouw is een zeer oude hoeve waar het dak is opgeplaatst in 1947.
SchoorsteenvegenSchoorsteenvegen gaskachel in AntwerpenHet is voor een eengezinswoning met een voortuin. Er is de mogelijkheid om via de hal in de bovenverdieping met een trap tot op het dak te geraken. Mijn gaskachel valt telkens uit en volgens de vakman die ik heb laten komen ligt het probleem in de terugklep omdat de schoorsteen vuil is.
DakwerkenDakwerken in BorgloonWij hebben meerdere daken en willen ze samenvoegen in de mate van het mogelijke.
Nu liggen er golfplaten op met asbest. De balken en het houtwerk zijn nog in orde.
DakwerkenDakkapel plaatsen op bestaand dak in WetterenWe wensen een dakkapel te plaatsen op een bestaand schuin dak. Het betreft de plaatsing van een dakkapel met een breedte van 4,50m. De dakkapel heeft een hoogte van 1,40m en 6,20m boven het vloerpeil. Afwerking met een hellend dak in dezelfde dakpannen als bestaand dak. Afwerking in cederhout en PVC. De vergunning is al in orde.
DakwerkenDakwerken voor een huis in MolWij hebben enkele problemen met lekken in een dak van 1967 en zoeken hiervoor een vakman om te zien hoe we dit kunnen oplossen: herstellen of het volledig dak vervangen.
DakwerkenDakwerken voor een huis in BreeOns huis is van 1994 en heeft een hellend pannendak. We willen de helling laten rechtzetten zodat we 2 extra kamers kunnen creëren.
SchoorsteenvegenSchoorsteenvegen voor een woning te AlkenDe schoorsteen die verbonden is aan de pelletkachel dient gereinigd te worden. Er komt erg veel rook vrij bij het gebruik van de kachel. Er kan momenteel niet verwarmd worden.
DakreinigingDak reinigen en coating aanbrengen (Ham)Wij willen het dak van ons laten reinigen en een coating aanbrengen. Er liggen dakpannen en het dak is maximaal 100 vierkante meter groot. Het is in het verleden al eens gereinigd geweest.
DakwerkenDakwerken in Haaltert: onderdak plaatsenPlaatsing onderdak. Ik zou graag mijn zoldervloer isoleren. Het dak loopt echter lager door, dus op de eerste verdieping moet ik ook een deel dak isoleren. Daar is een onderdak voor nodig.

Meer voorbeelden