Daken & schoorstenen

Ik zoek een dakwerker uit de regio

1. Beschrijf uw project

* 1. Welke dakwerken dienen uitgevoerd te worden?
 
 
* 2. Heeft u asbestproblemen?
 
 
* 3. Wat is de oppervlakte van uw dak (breedte x lengte)?
 
 
* 4. Welk soort dak heeft u of wenst u?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Soortgelijke aanvragen: Daken & schoorstenen

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
SchoorsteenvegenAfspraak voor schoorsteenvegerDit is een aanvraag voor het kuisen van een schouw voor onze woning. Het huis is ouder dan 10 jaar. Graag mij contacteren om een datum af te spreken voor schoosteenvegen, met certificaat voor verzekering.
DakwerkenOfferteaanvraag voor dakherstellingWe hebben een lekkend dak en zoeken een dakwerker om de oorzaak vinden en te herstellen. We denken dat dakgoot lekt. Plaatselijke lekken. Oud huis. Dak eerste verdieping. Je kan bij ons komen kijken binnen.
Ontmossen dakenDak ontmossen voor een woning in Sint-KruisWe hebben een hellend dak tussen 30 en 100m² met veel mos er op. Leien dak van de jaren 70. Mogelijk asbestleien, niet zeker. Graag advies.
Ontmossen dakenOntmossen dak te RanstHellend dak, dak met pannen, meer dan 100m², vrijstaande woning van de jaren 80, ik ben eigenaar. Graag afspraak met een dakontmosser of dakkuiser.
DakwerkenDakwerken voor een huis in LauweOmschrijving: Vervanging bestaande plastic dakgoten vooraan en achteraan huis. Breedte huis (dakgoot) 8M, vooraan openbare weg werk hoogte vooraan +/- 10m, achteraan ongeveer de helft van hoogte vanaf plat dak.
DakwerkenIk zoek een dakdekkerToelichting over de bestaande situatie en gewenste werken we hebben een huis aangekocht in Merelbeke dat moet worden gerenoveerd. Een van de werken die moet worden uitgevoerd is het vervangen van het dak. De oppervlakte van het dak is ongeveer 55-60 m2. Verder zouden we ook de zolder willen inrichten dus eventueel 2 dakvensters willen voorzien en de nodige isolatie. Kan u mij de nodige info bezorgen
DakwerkenDak van schuur / bijbouw renoveren en isolerenWij hebben een woning aangekocht te Lokeren. Van deze woning is het “hoofddak” nog oké (Al zouden we dit wel op verloop van tijd isoleren, onderdak is ook aanwezig. Nu hebben de vorige eigenaars een schuurtje verbouwd tot een badkamer. Hiervan is het dak niet vernieuwd. Balken zijn nog goed. Hier zouden we dus een nieuw onderdak laten plaatsen (niet aanwezig) en nieuwe pannen. En misschien ook direct isoleren.
SchoorsteenvegenSchouw open haard laten vegen HerzeleWe willen onze schouw laten vegen, de open haard. Daarvoor graag snel een schoorsteenveger.
SchoorsteenvegenJaarlijks vegen schoorsteen open haard HuldenbergWe hebben iemand nodig voor de jaarlijkse vegen van onze schoorsteen (openhaard) in Neerijse. Vrijstaand huis van voor 1900, schoorsteen ca. 8m hoog?
SchoorsteenvegenSchoorsteenveger voor houtkachel in Oud WellenWe hebben een houtkachel met 1 schouw, we zoeken iemand die deze kan reinigen.
SchoorsteenvegenSchoorsteenveger gezocht voor houtkachelWe zoeken een schoorsteenveger om onze houtkachel te laten reinigen.
SchoorsteenvegenSchoorsteenveger houtkachel en CV-ketel GenkWe zoeken een schoorsteenveger. Voor de gas CV en houtkachel is dit nodig.
Schoorsteenvegenschoorsteenveger voor houtkachel Oud TurnhoutSchoorsteenveger gezocht voor het reinigen van 1 schoorsteen, wij verbranden hier hout in.
SchoorsteenvegenVegen schoorsteen casette kachel KluisbergenWe hebben een hout cassette, huis van 40 jaar oud. Schoorsteen moet gereinigd worden.
Schoorsteenvegenschoorsteenvegen houtkachel te KampenhoutWe hebben 1 schoorsteen, wij verbranden hier hout in.
SchoorsteenvegenSchoorsteenveger gezochtWe hebben 2 schouwen. 1 op cv-ketel 1 op houtkachel. Graag een schoorsteenveger om beide regelmatig te laten reinigen.
SchoorsteenvegenSchoorsteenvegen voor oude kachel DilbeekDe woning is in de jaren 70. Er wordt hout in de schouw verbrand.
SchoorsteenvegenSchoorsteenvegen in HofstadeIn de schouw van een kachel waarin hout wordt verbrand.
SchoorsteenvegenSchoorsteenveger voor schouw ketel van woning in Puursschoorsteen van een aardgasketel. Deze is zeker 10 jaar niet schoongemaakt. Ook is er een kraaiennest in de schouw.
DakwerkenDakwerken Bocholt: dak vernieuwenIk ben op zoek naar een dakwerker uit Bocholt voor het vernieuwen van mijn dak. Dit is voor een woning van de jaren 50. Momenteel liggen de originele dakpannen er nog op. We wensen de dakpannen te vervangen en een onderdak te plaatsen.

Meer voorbeelden