Daken & schoorstenen

Ik zoek een dakwerker uit de regio

1. Beschrijf uw project

* 1. Welke dakwerken dienen uitgevoerd te worden?
 
 
* 2. Heeft u asbestproblemen?
 
 
* 3. Wat is de oppervlakte van uw dak (breedte x lengte)?
 
 
* 4. Welk soort dak heeft u of wenst u?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Soortgelijke aanvragen: Daken & schoorstenen

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
SchoorsteenvegenSchoorsteenvegen voor een schuin dak | BrechtIk ontvang graag offertes voor het reinigen van onze schoorsteen. De schouw bevindt zich op een schuin pannendak van een eengezinswoning met zolderverdieping.
DakwerkenLek in dakgoot herstellen | Dendermondeik heb een serieuze lek in mijn dakgoot, deze is naar schatting 7 meter lang. Kan ik een prijsofferte krijgen, om deze te laten herstellen? Het gaat om een puntdak van een rijhuis, aan de voorgevel .
DakwerkenDakwerken voor een woning in TemseIk heb een halfopen woning met een pannendak. Dit is een woning van de jaren 80. Ik ontvang graag offertes voor het plaatsen isolatie en het vervangen van de dakpannen.
SchoorsteenvegenSchoorsteenvegen te BaardegemGraag zou ik eens deskundig advies en daarbij een vrijblijvende offerte willen vragen.

We hebben een huis gekocht in Moorsel te Aalst, maar we merken dat bij het branden van de houtkachel en het openen van de deur telkens ontzettend veel rook uit de deuropening komt, ook al doen we de deur heel langzaam open. De schouw was in oktober nog gekuist door vorige eigenaars en hebben daarvan ook een certificaat.
DakwerkenDakwerken voor een huis te KapellenBestaand lessenaarsdak in roofing te vernieuwen, inclusief dakgoten.
Graag ook isolatie plaatsen. De oppervlakte van ons dak bedraagt +/- 180 m². Het huis is van 1969.
SchoorsteenvegenSchoorsteenvegen voor een huis in AartselaarWoning is vrij toegankelijk, alsook de schouw. Het moment waarop de werken worden uitgevoerd is flexibel. Het gaat om de schouw van een open haard binnen en een buiten.
DakwerkenDak herstelling voor een huis te PoppelEen deel van mijn nokpannen zijn los gekomen en gevallen, Twee à drie nokpannen moeten vervangen worden.
Daarnaast is het smeerwerk aan de zijkant losgelaten en dient er wat reparatie gedaan te worden aan het metselwerk in de punt.
Ik zou graag alles gelijk vernieuwen met flexibele mortel, in totaal 23 meter.

Eventueel mogelijkheid tot uitbreiding met isolatie van het dak.

Er zijn foto's beschikbaar.
DakwerkenAsbestdak met leien omzetten naar pannendak te KontichAsbestdak met leien, +- 75 m². Graag omzetten naar een pannendak, hergebruik van 3 bestaande veluxen, afbraak van 2 schoorstenen inclusief verlenging van 1 dwarsbalk (zit in de schouw gemetst). Voor de dakbedekking hadden we graag leien.
DakreinigingDakreiniging + constructie rond zonnepanelen | AsseOnder onze zonnepanelen komen steeds duiven. Er staan vogelpinnen, maar die komen regelmatig los zodat de duiven er weer onder komen. Het dak ligt steeds vol duivenmest en in de dakgoten groeit er regelmatig gras. Graag dakreiniging + constructie rond zonnepanelen zodat duiven er niet meer onder kunnen. Ons dak bestaat uit dakpannen en is tussen 50 en 100 m² groot.
DakwerkenOud dak vervangen in LangdorpReparatie/vervanging van een bestaand oud dak en de dakgoten. Het gaat voor een deel over een hellend dak, alsook een klein plat dak met een koepel. Er is ook een onderdak nodig en isolatie.
DakwerkenDakwerken voor een woning in AntwerpenHet betreft een vrijstaande woning van 1966 waarvan het dak ooit bewerkt werd in 1990. Het huis is langs elke zijde bereikbaar. Het gebouw is 12,5 m breed en 8 meter diep. Het dak zal dan ongeveer 156 m² zijn. We wilden eventueel graag zelf de verwijderde elementen zoals oude isolatie of asbestleien, afvoeren om de kosten te drukken.
DakwerkenAsbest verwijderen en nieuw dak plaatsenAfbraak oude leien met asbest en afbreken dakgoten Vernieuwen dakbedekking + dakgoten Plaatsen isolatie met geïntegreerd onderdak plaatsen velux raam
DakwerkenHuidige dak vervangen door leien of dakpannen dakToelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Betreft rijwoning van ongeveer 5m breedte. Huidig leien dak te vervangen door leien- of pannendak. Isoleren dak + vernieuwen 2 dakgoten vooraan en afvoerpijpen. || Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen || Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest
Ontmossen dakenDak ontmossen en dakgoot reinigen | Scherpenheuvel-ZichemDak ontmossen en dakgoot reinigen er moet maar een kant van het dak gedaan worden. Dit is een leien dak.
DakwerkenOnderdak plaatsen, panlatten vernieuwen en nieuwe pannen te PellenbergDraagbalken en kepers nog in goede staat maar is zonder onderdak en isolatie. We willen een onderdak installeren en hierbij panlatten vernieuwen en de pannen.
DakwerkenAsbestleien vervangen in MechelenHuis van 1958: asbest leien vervangen en nieuwe opleggen. De huidige leien liggen vol mos en liggen al 26 jaar op het dak. Dit is voor de maand mei, juni, ergens in de zomer.
SchoorsteenvegenSchouw vegen na recent beginnende schouwbrand | OverpeltToelichting over de bestaande situatie en gewenste werken De schouw is aangesloten op een haard van M design met een omhoogschuivend glas als toegangsdeur/vulopening. Boven de haard loopt een metalen schouwpijp ongeveer een meter omhoog waarna ze schuin een bestaande gemetselde schouw met schouwpotten ingaat. De gemetselde schouw loopt naar onder door tot op welfsels rechter zonder inspectie opening. Bovenop het dak is de schouw vrij gemakkelijk te bereiken. Door een recente beginnende schouwbrand zijn we genoodzaakt ze te laten vegen || Om hoeveel schouwen gaat het? 1 || Welke brandstoffen gebruik je? Hout / kolen
DakwerkenDoorvoer ventilatie en dak herstellen in TernatDoorvoer van ventilatie en herstellingswerken van slecht uitgevoerde dakwerken. Vervolgens ook plaatsen van kiezel.
DakwerkenDak met asbest renoveren BornemGraag een bezoek om de offerte op te maken...dan wordt de nodige info gegeven en kan samen bekeken worden wat al dan niet nodig is. Bv asbest zelf verwijderen of via jullie? ... Geen idee van bouwjaar.
DakwerkenDakherstelling Woning KoksijdeBeste Door de storm van 23/2/2020 is er schade aan onze dakgoot gekomen. De dakgoot is zowel aan de voorkant als aan de achterkant van het huis aan vernieuwing toe. Ik gok dat ons huis zo’n 5m breedte heeft. Kan ik mij hiervan een offerte bezorgen? Alvast bedankt. Mvg Jana

Meer voorbeelden