Offertes gratis en vrijblijvend
De beste vakmannen in uw regio
Contact met vakmannen binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Bouw & renovatie

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
Badkamer - sanitairBadkamer renovatie te Asseeigenaar badkamer 16m2, leidingen worden begin aug gegeld. Vooral vloeren nog niet zeker, mag ook gietvloer. bel maar voor meer info
SchilderwerkenSchilderwerken te KortrijkEigenaars, graag wensen wij ramen, deuren of luiken te laten schilderen (binnenshuis) - op verschillende locaties.
Schilderwerkenschilderwerken binneshuis voor een woning in LeopolsburgVerwijderen behangpapier + schilderen traphal, hal boven en beneden, living, woonkamer, keuken.
SchilderwerkenSchilderwerken voor een pand in De PanneVoor mijn woning wil ik deze werken: Ramen van de bovenverdieping verven. 4 stuks, bouwjaar 1934.
SchilderwerkenSchilderwerken te KortrijkEigenaars, graag wensen wij ramen, deuren of luiken te laten schilderen (binnenshuis) - op verschillende locaties.
SchilderwerkenSchilderwerken voor een pand in HeesVoor mijn huis wil ik schilderwerken laten doen. De plafonds en de muren van zogoed als volledig het huis, bouwjaar 1959. Termijn is nog te bespreken.
SchilderwerkenSchilderwerken voor een pand in BerchemRamen & deuren of luiken van voor en achteraan het huis. Woning van 1935.
SchilderwerkenSchilderwerken te neeroeterenEigenaars, wij wensen de binnenmuren (in verschillende ruimten) te laten schilderen alsook de ondergrondse parking, de bouw is reeds begonnen (wij zitten momenteel aan het pleisterwerk).
Schilderwerkenschilderwerken in HalenWij zoeken een schilder om een 2ruimtes of te schilderen. Ook moet er 1plaats behangen worden.
Badkamer - sanitairNieuwe badkamer in DiestNieuwe badkamer voor een recente woning (2008). Oppervlakte 20 m²; toestellen vervangen, nieuwe vloer en muren.
Badkamer - sanitairBadkamerrenovatie voor een herenhuis in GentWe zoeken een nieuwe badkamer voor ons recent gekocht huis. Dit is een herenhuis van 1911. We willen vooral alles vernieuwen, niet echt structurele wijzigingen.
Badkamer - sanitairBadkamerrenovatie (nieuwe toestellen) in KoerselIk zou mijn badkamer willen laten renoveren. Het betreft vooral het plaatsen van nieuwe toestellen. De opp. van mijn badkamer is ongeveer 6m². Het bouwjaar van mijn woning is 1995.
Badkamer - sanitairBadkamerrenovatie | Inloopdouche plaatsen en vloer opnieuw leggenIk had graag offertes ontvangen voor een badkamerrenovatie. De vloer moet vervangen worden en er moet een inloopdouche komen.
Badkamer - sanitairBadkamer renoveren | Prijzen vergelijkenWe hadden graag offertes voor het renoveren van een badkamer ontvangen. De badkamerrenovatie houdt het plaatsen van een nieuw bad, nieuwe tegels en het vervangen van de kranen in. Nu hebben we geen idee van de prijs.
Badkamer - sanitairBadkamer renoveren in MoorselGraag wil ik mijn badkamer laten renoveren. Het gaat om een oppervlakte van 12 m². Graag een nieuw bad, nieuwe wc... en misschien ook een andere vloer. Het bouwjaar van de woning is 1985.
Badkamer - sanitairKleine badkamer renoveren met bad en lavaboBadkamer met ligbad en lavabo. Vrije kleine badkamer. Ik wens nu vooral dit te vervangen door een inloop douche en nieuwe wastafel.
Badkamer - sanitairRenovatie badkamer voor een appartement in AntwerpenRuimte is 2,23 m op 2,23m. Gelijkvloers appartement. We zouden de vloer en toestellen wensen te veranderen. Beste bellen na 17u.
Badkamer - sanitairBadkamer renoveren voor een woning in Sint NiklaasVoorzieningen reeds aanwezig, maar daar waar bad nu staat, zou de inloopdouche moeten komen. Woning van 1963.
Badkamer - sanitairBad vervangen door douche | Offertes Sint-Jan-MolenbeekIk heb een bad, maar zou dit graag laten uitbreken en in de plaats hiervan een douchecabine laten plaatsen.
Badkamer - sanitairBadkamer volledig renoveren te GrobbendonkWij willen onze badkamer volledig renoveren. Alles nieuw qua sanitair, vloertegels, wandtegels en plafond. De woning is gebouwd in 1992. Dit is een vrijstaande woning. Het gaat om +/- 3,80 op 3,40 meter.

Meer voorbeelden