Bouw & renovatie

Soortgelijke aanvragen: Bouw & renovatie

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
BadkamerrenovatieBadkamer renoveren in een pand te MeulebekeVolledige renovatie van de badkamer. Alles moet aangepakt worden: de vloer, het plafond, de muren en het sanitair. Voor de muren grote platen met zo weinig mogelijk voegen, een spanplafond, inloopdouche, bad en een dubbele lavabol zonder betegeling errond. Het huis is van 1999.
BadkamerrenovatieBadkamerrenovatie te TieltWij zouden graag onze (kleine) badkamer renoveren: nieuwe lavabo, inloopdouche plaatsen, nieuwe vloer en nieuwe betegeling. Ook de verlichting en sanitaire leidingen zullen aangepast dienen te worden.
BadkamerrenovatieBadkamerrenovatie voor een woning in LierGraag zou ik advies en een offerte willen ontvangen omtrent het plaatsen van een nieuwe badkamer. Ik zou graag de mogelijkheden willen weten omdat de badkamer die nu geplaatst is een ruimte is dat aan het pand is bijgebouwd. Het bijgebouwde gedeelte is verouderd en slecht geïsoleerd. Misschien kan de badkamer in een andere ruimte geplaatst worden? Zou het mogelijk zijn om de mogelijkheden ter plaatse te bespreken?
BadkamerrenovatieBadkamer renoveren in een woning te KortrijkWe wensen verschillende werken in onze badkamer uit te voeren. Eerst en vooral het erwijderen van het bad en douche en deze vervangen door inloopdouche. Vervolgens de badkamer volledig betegelen en een nieuwe badkamermeubel plaatsen. Eventueel wensen we ook een nieuwe vloer te plaatsen en het sanitair voor de inloopdouche te verplaatsen.
BadkamerrenovatieBadkamer renoveren in een woning te GentEr is een 10m² grote badkamer met een bad, dubbele lavabo, toilet. Het plafond is recent heraangelegd en geïsoleerd. We wensen een nieuwe vloer te plaatsen(huidige zakt een beetje in) alsook de muren te bepleisteren, een (kleiner) bad en een inloopdouche te installeren, evenals een toilet en een lavabo De woning is ongeveer 20 jaar oud.
BadkamerrenovatieBadkamer renovatie voor een woning in BerchemPlaatsen van een ligbad in de huidige badkamer. Aansluitingen en afvoer eveneens te voorzien. Het gebouw is van 1903 maar de waterleidingen zijn van begin 2000.
BadkamerrenovatieTotale badkamer renovatie voor een woning in KruisemHet gaat om een huis dat recent werd gekocht. We willen een totaalrenovatie van de badkamer. Er zijn nog geen materialen aanwezig. Er werd door de vorige eigenaars nog een nieuw toilet geplaatst, dus indien mogelijk hadden wij dit graag behouden. Het plafond werd bedekt met een eindlaag van isomo, en dit zouden we graag anders zien. Graag ook volledig nieuwe betegeling op de grond en tegen de muren. We zouden graag een inloopdouche willen (nu is dit een douchekabine), een wastafel met twee lavabo's inclusief kasten. Een bad is een pluspunt, maar geen must (gezien de huidige indeling lijkt het ons moeilijk om genoeg ruimte te vinden om een bad te plaatsen). Een bijkomende vraag is of het mogelijk zou zijn om de leidingen van het water en de elektriciteit door te trekken naar de zolderruimte. Het is namelijk op langere termijn de bedoeling om deze volledig te gaan inrichten. De huidige waterleidingen zijn van vorig jaar. De woning werd gebouwd in de jaren 40.
BadkamerrenovatieBadkamer renovatie voor een woning in LeuvenNa een lekdetectie is vastgesteld dat in ons appartement de douchebak niet voldoende ondersteund is. Daardoor lekt er water naar het appartement onder ons. Ter herstelling zou dus de douchebak ondersteund moeten worden en de kit voegen hersteld, tevens het douchscherm waterdicht worden gemaakt.
In principe zou dus volgende moeten gebeuren :

- Het plaatsen van stofwand en vloerbescherming.
- Het verwijderen van de bovenst rij tegels boven de douche kuip.
- Het verwijderen van het douchescherm en de douchekuip en deze terug plaatsen na de herstelling.
- Het bij bezetten aan het verwijderde tegelwerk.
- Het plaatsen en aansluiten van de douchekuip met voldoende ondersteuning.
- Het terug plaatsen de tegels
- Het afkitten van het douche gedeelte.
-Alternatief kan er ook een volledige nieuwe douchecabine geplaatst worden.

Betreffende een kleine douche (in kleine badkamer).
Kan u eventueel een offerte (een ruwe schatting, ik begrijp dat u dat voor een correcte prijs waarschijnlijk moet langskomen) emailen ?

Locatie van het appartement is Leuven.
BadkamerrenovatieVolledige badkamerrenovatie voor een woning in IeperIk zoek een offerte voor de volledige badkamer te renoveren en het plaatsen van inloopdouche. De woning is van 1923. De waterleidingen zijn wel reeds vernieuwd.
BadkamerrenovatieBadkamer renoveren in een huis in HalleGraag vocht achter tegels oplossen. Dus tegels gedeeltelijk uitbreken en nieuwe isolatie en tegels plaatsen. De douchebak moet uitgebroken en vervangen worden door een inloopdouche en een douchedeur. Er moet ook een nieuwe douchekraan geplaatst worden. Het pand is van 2008.
BadkamerrenovatieBadkamer renoveren in een woning te NieuwpoortIn de badkamer zouden de faience tegels vervangen moeten worden. Het ligbad zou verwijderd moeten worden en vervangen door een inloopdouche. De huidige badkmamermeubel (met 1 lavabo) dient ook vervangen te worden.In het aparte toilet zouden eveneens de faience tegels vervangen moeten worden. Ook de wc en het wasbakje dienen vervangen te worden.
BadkamerrenovatieBadkamerrenovatie in Sint-NiklaasDe bestaande badkamer dateert uit de jaren 70 en bevindt zich op het gelijkvloers. Momenteel beschikt ze over een WC, een bad en dubbele wastafek. Verder zijn er nog authenthieke ingebouwde kasten aanwezig die ik wens te behouden. Het opzet is om een low budget badkamer te installeren die enkele jaren kan meegaan om over 5 à 10-tal jaren het volledige huis te renoveren, waarbij de badkamer wellicht naar de bovenverdieping zal verhuizen.
In deze kleine badkamer had ik graag een inloopdouche, lavabo en WC gehad. Aangezien we te maken hebben met een oude badkamer, is er slechts 1 stopcontact aanwezig, ook de elektriciteit dient dus wat vernieuwd te worden.
BadkamerrenovatieBad vervangen door douche | HerentHet zou gaan over het vervangen van een bad door een douche, liefst door een inloopdouche. Hierdoor moet de bestaande wasbak ook verplaatst /vervangen worden. In 1 muur van 2 meter staat in de helft een deur en in 1 muur van 1.5 m is een venster over de hele breedte en over de helft van de hoogte. Graag hadden wij, indien dit mogelijk is, het meeste van de tegels behouden en eveneens nog gebruik gemaakt van de resterende tegels die hier nog in voorraad zijn.
Voor de vloer hebben wij op dit moment geen voorkeur maar alle voorstellen zijn welkom.
BadkamerrenovatieBadkamer plaatsen Lommel: betegelen + nieuw sanitairRenovatie van bestaande badkamer van 20 m². We willen de badkamer opnieuw laten betegelen, nieuw sanitair laten plaatsen (bad, wc en inloopdouche met glaze wand). De sloopwerken doen we zelf.
BadkamerrenovatieBadkamer renoveren in een woning te KraainemHet is een bestaande badkamer die we wensen te moderniseren met nieuwe tegels en een stoomdouche op de plaats waar nu een bad zit.Het huis is ongeveer 20 jaar oud.
BadkamerrenovatieBadkamerrenovatie te WevelgemWe zouden graag een badkamer zetten waar nu een slaapkamer is. De vroegere badkamer die we willen uitbreken is er net naast. We willen ook een trap installeren naar de zolder. Heeft u tijd om morgen (donderdag) te komen kijken voor een offerte?
BadkamerrenovatieBadkamer renovatie in appartement | AntwerpenIs voor totaalrenovatie van een badkamer: nieuwe tegels en sanitair, bad vervangen door inloopdouche. Badkamer bevindt zich in appartement op eerste verdieping.
BadkamerrenovatieBadkamerrenovatie te Zoutleeuw- uitbreken van twee muren en zetten van twee extra gyprocmuren
- isolatie muren en plafond
- volledige vervanging van alle leidingen en afvoerbuizen
- installatie van twee WC's
- installatie bad/lavabo/douchecabine/wasbak met meubel/toilet
- tegelwerken en pleister
- elektriciteit leggen - spotlichten en stopcontacten
BadkamerrenovatieBadkamer renovatie voor een woning in GentHet gaat om de volledige renovatie van een badkamer. Het is een kleine badkamer (6 m²) met daarin een douche, een lavabo en een warmwaterboiler. De bedoeling is een volledige renovatie te laten uitvoeren (uitbreken van huidig sanitair, opnieuw betegelen en plaatsen van nieuw sanitair). Ook het aanpalende toilet moet vervangen/gerenoveerd worden.
Badkamerrenovatiebadkamerrenovatie in AarschotDe pleisterwerken zijn uitgevoerd en de aansluitpunten voor het water zijn voorzien. De bedoeling is links de inloopdouche te plaatsenen rechts een badkamermeubel met twee kleine wasbakken

Meer voorbeelden