Bouw & renovatie

Soortgelijke aanvragen: Bouw & renovatie

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
Badkamer & sanitairBadkamerrenovatieWij willen een badkamer laten renoveren, met nieuwe vloer en muurtegels.
Badkamer & sanitairBadkamer te HamontHet betreft een bestaande, oude badkamer waarbij de oude meubels vervangen worden ( de nieuwe badkamermeubels zijn reeds in ons bezit) en een andere plaats krijgen. Nieuwe vloer en tegels/ rijhuis van vroeg jaren 70/ eigenaar
Badkamer & sanitairBadkamer volledig laten renoveren±2,75m op ± 6m, ingedeeld in 2 kamers, 1 deel voor dubbele wastafel ( nu met bestaande douchecabine die weg moet ), ander gedeelte met ligbad waar in de plaats een inloopdouche moet komen. Uitbreken bestaand sanitair en tegels achter douche en bad, 3 wanden nieuw betegelen, 'inloopdouche gedeelte' nieuwe vloer en 1e deel nieuwe 'houtvloer' ( houten onderframe ). Gebouw van de jaren 60. Badkamer vernieuwd in 2004.
Badkamer & sanitairWellness badkamer plaatsenVolledige badkamer Installatie toestellen (lavabo, douche, bad, toilet, ...) Pleister-, verf- en/of tegelwerken Elektriciteit en/of loodgieterij ombouw van een doktersrpraktijk naar badkamer - welness ruimte. Water (koud ) en verwarming zijn aanwezig ; warm water moet nog voorzien worden badkamer dient voorzien te worden van een sauna
Badkamer & sanitairBadkamer & sanitair volledig renoveren te WillebroekBadkamer Volledige badkamerrenovatie: nieuw bad, nieuw toilet, badkamermeubel plaatsen, vloer en muur betegelen,... De badkamer is 4.5m², eigen woning, rijhuis We hopen de badkamer te kunnen renoveren vanaf februari, afhankelijk van de loodgieter
Badkamer & sanitairRenovatie badkamer in StabroekRenovatie van bestaande badkamer, verwijderen tegels en vals plafond, sanitair (lavabo/bad/wc). Nieuw te plaatsen inloopdouche, lavabo, toilet, vals plafond, verlichting herbruikbaar : verwarmings element
Badkamer & sanitairLek in douche van badkamer herstellenOnze douchebak blijkt slecht geplaatst te zijn waardoor de siliconen niet goed hecht. Hierdoor lekt er water in de muur. Na lek inspectie blijkt dat de douchebak er best uitgehaald wordt en terug geplaatst wordt op een deftige manier. Daarnaast willen we ook een nieuw douchepaneel plaatsen.
Badkamer & sanitairJaren 50 badkamer renoveren in GentGebouw van de jaren 50. Badkamer mogelijk al beetje gerestaureerd maar nog nooit volledig.
Badkamer & sanitairBadkamer & sanitair te Edegembestaande badkamer is verouderd is 1,10 m op 2,95 douche ,lavabo met opbergmogelijkheden en wc, ik had deze graag volledig vernieuwd dit zonder veel franjes en dergelijke , gewoon zeer praktisch en low budget
Badkamer & sanitairBadkamer vernieuwen in AalstBad, gootsteen, vloer en wandtegels zijn aan vernieuwing toe. Douche dient er bij te komen. Daarnaast voldoende opbergruimte. Bouw van de jaren 90 en originele badkamer.
Badkamer & sanitairBad vervangen door inloopdoucheOude woning die volledige is gerenoveerd . We wensen huidige bad te vervangen door inloopdouche. Ook tegels vervangen. Huidige bad en waterleidingen zijn 33 jaar oud Woning zelf van 1912. Liefst bellen in de voormiddag
Badkamer & sanitairBadkamer renovatie voor een woning in AntwerpenHeb hier een bandkamertje van 3 op 2 en zou die met de tijd volledig willen laten renoveren . Ik zou graag volgende werken laten doen plaatsen van verlaagd plafond met enkele spotjes , stkadoren van de muren , plaatsen van vloertje verder nog het plaatsen van inloopdouche en plaatsen van lavabo met meubeltje . Gelijkvloers appartement. Gebouw van de 1966, Badkamer van 20 jaar oud.
Badkamer & sanitairBadkamer in landelijke stijl laten renoverenWand uitbreken en leiding leggen voor het groter maken van de badkamer en het plaatsen van een inloopdouche + betegelen + badkamermeubel + bad + toilet + verwarming. Graag in landelijke stijl
Badkamer & sanitairBadkamer plaatsen in nieuwbouw te RotselaarHet gaat om een nieuwbouw badkamer met badkamermeubel, douchebak, bad en wc. Het materiaal is reeds geleverd, maar we zoeken iemand die alles wil plaatsen. Ik zoek iemand die dit samen met mij kan doen. Alle muren en de inloopdouche moeten nog volledig betegeld worden. Liefst eerst komen bespreken op de werf. De ruwbouw is af.
Badkamer & sanitairBadkamerrenovatie Beerse: leidingen leggen + badkamer plaatsenOmschrijving: plaatsing van een badkamer (+-6m²). Douche, bad, toilet, verwarming, kranen en meubel zijn reeds aangekocht. De ruimte is ook al gestript tot op snelbouw en de afvoer ligt klaar. Er moeten wel nog leidingen nog getrokken worden via de zolder. De woning is oorspronkelijk van 1958.
Badkamer & sanitairBadkamer | Volledige renovatie | TienenIk wens een vrij open badkamer met een apart toilet, een inloopdouche en een enkele wastafel in een bestaande nis. Dit alles in een bestaande ruimte waar dus een muur moet worden voorzien voor het toilet en de douche. Het vals plafond kan eventueel verhoogd worden tot 2m60. De ruimte is gelegen in de achterbouw, maar grenst wel aan de kelder waar de riolering in uitkomt. Omdat in deze ruimte zowel de huidige badkamer als de vroegere keuken gelegen was kunnen de afloop voor douche en wastafel mogelijks hergebruikt worden. Enkel de afloop voor het toilet moet vermoedelijk nieuw voorzien worden. Omdat het toilet en de opbouwregendouche nog vrij nieuw zijn, wil ik deze hergebruiken. Voor de wanden geef ik de voorkeur aan een naadloze wandbekleding boven tegels. Voor de vloer buiten de douche zal ik achteraf zelf klikvynil plaatsen. Huidige badkamer en leidingen zijn er van 2004.
Badkamer & sanitairBadkamer plaatsen & betegelen in nieuwbouw (Wijnegem)Ik zoek iemand om mijn badkamer te plaatsen en te betegelen. Er moet een bad en een lavabo in komen. De vloer (4, 5 m²) en de wand (8,5 m²) wil ik ook laten betegelen. Woning ligt in Wijnegem.
Badkamer & sanitairBadkamer renovatie: lavabo's vervangenWij hebben twee oude lavabo's staan (simpel zonder kastje), maar zouden nu graag een badkamermeubeltje kopen met twee nieuwe lavabo's erin. En daarboven dus 1 spiegelkast, een hangkast en een kolomkast.Ik veronderstel dat de afvoer enzo behouden kan blijven. Badkamer van de jaren 70. Lavabo's zijn tien jaar oud.
AirconditioningAirconditioning voor een woning in WerkenAirco in 2 slaapkamers plaatsen met buitenunit aan zijgevel op steunen. Dit is een vrijstaande woning gebouwd in 1938. Nieuwste gedeelte waar de airco moet komen is van de jaren 80. Liefst bellen in de namiddag.
AirconditioningAirco voor een pand in KoekelareGraag offerte voor airco in woonkamer en 3 slaapkamers. Graag merken als Mitsubishi, daikin, ...Woning van 2000.

Meer voorbeelden