Offertes gratis en vrijblijvend
De beste vakmannen in uw regio
Contact met vakmannen binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Bouw & renovatie

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
Badkamer - sanitairVolledige badkamerrenovatie in Hampton stijlWe hebben besloten om de badkamer compleet te renoveren in Hampton stijl. Concreet willen we nieuw sanitair plaatsen, de indeling wijzigen, de elektriciteit aanpassen en nieuwe badkamermeubels.
Badkamer - sanitairBadkamer renovatie te Asseeigenaar badkamer 16m2, leidingen worden begin aug gegeld. Vooral vloeren nog niet zeker, mag ook gietvloer. bel maar voor meer info
Badkamer - sanitairNieuwe badkamer in DiestNieuwe badkamer voor een recente woning (2008). Oppervlakte 20 m²; toestellen vervangen, nieuwe vloer en muren.
Badkamer - sanitairBadkamerrenovatie voor een herenhuis in GentWe zoeken een nieuwe badkamer voor ons recent gekocht huis. Dit is een herenhuis van 1911. We willen vooral alles vernieuwen, niet echt structurele wijzigingen.
Badkamer - sanitairBadkamerrenovatie (nieuwe toestellen) in KoerselIk zou mijn badkamer willen laten renoveren. Het betreft vooral het plaatsen van nieuwe toestellen. De opp. van mijn badkamer is ongeveer 6m². Het bouwjaar van mijn woning is 1995.
Badkamer - sanitairBadkamerrenovatie | Inloopdouche plaatsen en vloer opnieuw leggenIk had graag offertes ontvangen voor een badkamerrenovatie. De vloer moet vervangen worden en er moet een inloopdouche komen.
Badkamer - sanitairBadkamer renoveren | Prijzen vergelijkenWe hadden graag offertes voor het renoveren van een badkamer ontvangen. De badkamerrenovatie houdt het plaatsen van een nieuw bad, nieuwe tegels en het vervangen van de kranen in. Nu hebben we geen idee van de prijs.
Badkamer - sanitairBadkamer renoveren in MoorselGraag wil ik mijn badkamer laten renoveren. Het gaat om een oppervlakte van 12 m². Graag een nieuw bad, nieuwe wc... en misschien ook een andere vloer. Het bouwjaar van de woning is 1985.
Badkamer - sanitairKleine badkamer renoveren met bad en lavaboBadkamer met ligbad en lavabo. Vrije kleine badkamer. Ik wens nu vooral dit te vervangen door een inloop douche en nieuwe wastafel.
Badkamer - sanitairRenovatie badkamer voor een appartement in AntwerpenRuimte is 2,23 m op 2,23m. Gelijkvloers appartement. We zouden de vloer en toestellen wensen te veranderen. Beste bellen na 17u.
Badkamer - sanitairBadkamer renoveren voor een woning in Sint NiklaasVoorzieningen reeds aanwezig, maar daar waar bad nu staat, zou de inloopdouche moeten komen. Woning van 1963.
Badkamer - sanitairBad vervangen door douche | Offertes Sint-Jan-MolenbeekIk heb een bad, maar zou dit graag laten uitbreken en in de plaats hiervan een douchecabine laten plaatsen.
Badkamer - sanitairBadkamer volledig renoveren te GrobbendonkWij willen onze badkamer volledig renoveren. Alles nieuw qua sanitair, vloertegels, wandtegels en plafond. De woning is gebouwd in 1992. Dit is een vrijstaande woning. Het gaat om +/- 3,80 op 3,40 meter.
Badkamer - sanitairKleine badkamer renoveren in OostendeWe hebben een kleine badkamer die we volledig willen laten vernieuwen. Het bouwjaar van de woning is 1958.
Badkamer - sanitairBadkamer afwerken in SijseleOnze badkamer is 180 x 290 x 250 m. Sanitaire leidingen en elektriciteit zijn al gedaan. Ik zoek nog offertes voor het plaatsen van de toestellen, een inloopdouche en wastafel en voor de afwerking.
Badkamer - sanitairBadkamer met bubbelbad renoveren in BocholtIn onze badkamer hebben we momenteel een bubbelbad en een douchecabine. Maar we willen graag een gewoon bad en een inloopdouche. De badkamer is volledig betegeld maar de afloop en de aansluiting voor het bad en de douche moeten verplaatst worden.
Het huis is van 2001. Daarom willen we werken met een mooie wandbekleding aan die zijde, want ik wil niet de volledige badkamer opnieuw betegelen. De muur is 2,65 m met een schuine wand links.
Badkamer - sanitairBadkamer uitbreken en vervangen voor een jaren 60 woningGraag een offerte voor het volledig uitbreken van de badkamer en het plaatsen van een nieuwe vloer en tegels op de muren. Ook het bad vervangen door een douche en een nieuwe wc en lavabo. De woning is van de jaren 60.
Badkamer - sanitairPlaatsen nieuwe toestellen voor een woning in oudenaardeOfferte badkamer.ligbad uitbreken,nieuwe vloer oplijmen,nieuwe inloopdouche plaatsen,iets nieuw op bestaande faience plaatsen ,nieuw badkamermeubel plaatsen en evt nieuwe wc en nieuwe chauffeur hangen.
Badkamer - sanitairBadkamer renoveren voor een renovatie te bertemWe zijn bezig met de aankoop van een huis (jaren 50) we willen een schatting kunnen maken van ons renovatiebudget en de bank vraagt offertes voor het goedkeuren van de lening. De huidige badkamer is bruikbaar doch gedateerd maar we zouden die iets willen vergroten, dit zouden we zelf willen doen. We zoeken nu vooral iemand om de toestellen te vervangen alsook leidingen te verleggen en in orde te brengen. We zouden tegen juli in de woning betrekken maar vanaf volgende week hebben we de sleutels om afspraken te kunnen maken.
Badkamer - sanitairOfferteaanvraag: Badkamer renoveren en betegelenWe willen alles in on badkamer veranderen: volledig renoveren, nieuwe toestellen en nieuwe tegels plaatsen.

Meer voorbeelden