Bouw & renovatie

Offertes gratis en vrijblijvend
De beste vakmannen in uw regio
Contact met vakmannen binnen 48u

Offertes vergelijken - eenvoudig & snel

Beschrijf
je project

Plaats in 2 eenvoudige stappen je project. Wij kijken dit na en zorgen voor de beste match met professionals uit je regio.

Vergelijk offertes & beoordelingen

Geïnteresseerde bedrijven contacteren je en stellen een gratis offerte op. Je vergelijkt rustig en je bekijkt ook hun beoordelingen.

Kies en
bespaar

Je kiest uiteraard volledig vrijblijvend. Je kan ook elk bedrijf zelf beoordelen. Dus 100% transparant maar ook 100% veilig!

Soortgelijke aanvragen: Bouw & renovatie

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
Badkamer & sanitairBadkamer renovatie: lavabo's vervangenWij hebben twee oude lavabo's staan (simpel zonder kastje), maar zouden nu graag een badkamermeubeltje kopen met twee nieuwe lavabo's erin. En daarboven dus 1 spiegelkast, een hangkast en een kolomkast.Ik veronderstel dat de afvoer enzo behouden kan blijven. Badkamer van de jaren 70. Lavabo's zijn tien jaar oud.
AirconditioningAirconditioning voor een woning in WerkenAirco in 2 slaapkamers plaatsen met buitenunit aan zijgevel op steunen. Dit is een vrijstaande woning gebouwd in 1938. Nieuwste gedeelte waar de airco moet komen is van de jaren 80. Liefst bellen in de namiddag.
AirconditioningAirco voor een pand in KoekelareGraag offerte voor airco in woonkamer en 3 slaapkamers. Graag merken als Mitsubishi, daikin, ...Woning van 2000.
AirconditioningAirconditioning voor een woning in PoperingeGraag een offerte voor airco: 1 buitenunit en 3 binnenunits. Dit is voor een halfopen woning. Bouw van 1979. Spouwmuren reeds geïsoleerd.
AirconditioningAirconditioning plaatsen in RoeselareIk wil een airco plaatsen in de living en keuken, 8x4 en 4x4. Graag een duidelijke offerte voor een vaste airco.
AirconditioningAirconditioning volledig huis te OostkampGraag een offerte voor 4 ruimtes nl living, keuken en 2 slaapkamers. Bestaande woning.
AirconditioningAirconditioning met buitenunit voor een woning in WervikSplit airco voor 3 slaapkamers installeren. Dit is een gebouw van 2004. Originele bouw.
AirconditioningAirconditioning plaatsen te AartrijkeWe willen airco plaatsen. Wat merk betreft weet ik niets van. Degelijk prijs kwaliteit. Hoeft niet in het volledige huis, 2 slaapkamers en de keuken zijn het belangrijkste.
AirconditioningVaste airco plaatsen in slaapkamerPlaatsen van vaste airco in slaapkamer. Bovenverdieping. De woning is gebouwd in 2013.
AirconditioningAirconditioning voor een woning in DiksmuideKleine woning onder zadeldak en we willen hier airconditioning plaatsen. Living 8 op 4 m keuken 4 op 4 m slaapkamer beneden met inbegrip van douchecel 4 op 5 m. Bovenruimte; 2 slaapkamertjes en 1 badkamer. Beneden is er nog een zeer warme garage, zuid gericht. Inkom met gang naar keuken en inkijk tot op bovenverdieping. Woning origineel van 2000. Originele bouw.
Badkamer & sanitairBadkamer renovatie voor een woning in MachelenWij willen onze 15 jaar oude badkamer renoveren: douche en bad uitbreken, inloopdouche plaatsen, nieuwe vloer, muurbetegeling, hang wc (ter vervanging van huidige klassieke wc). We zouden graag de meubels recupereren, mits vervanging van tablet, lavabo en kraan.
Eventueel willen we dit project te combineren met de opfrissing van de keuken: nieuwe tabletten, verlichting en betegeling.
Verhuisfirma'sVerhuisfirma voor een bedrijf in MaasmechelenDit is voor een verhuis binnen Maasmechelen. De verhuis is voor de eerste week van september. Ik ben zowel op zoek naar mensen om de halfopen meubels te demonteren als naar een verhuislift, verhuisdozen en een verhuiswagen.
Badkamer & sanitairBadkamer renovatie voor een woning in Sint-TruidenWe willen een douche, bad, badkamermeubel en toilet laten plaatsen. We hebben nu een badkamer van X2O. Daarnaast willen we ook de muren laten betegelen. Bestaande leidingen moeten mogelijk verlegd worden, maar hoeven niet vervangen te worden. Extra elektriciteit plaatsen en conform maken met de regulatie.
Badkamer & sanitairBadkamer renovatie voor een woning in MechelenWe zouden in onze badkamer graag een nieuwe vloer, inloopdouche, hangtoilet, lavabo en badkamermeubels laten plaatsen. De badkamer dateert van 1988.
Verhuisfirma'sVerhuisfirma in Limburg gezochtWe gaan verhuizen en zoeken offertes voor een verhuisfirma in Limburg, wij hebben een verhuislift en een verhuiswagen met chauffeur nodig.
Verhuisfirma'sOfferte verhuiswagen te TongerenIk wens te verhuizen van een gelijkvloersappartement naar een huis maar heb nog meubels in een magazijn in Hoesselt die ook opgehaald zouden moeten worden. Ik wens eens samen te bekijken met u wat ik nodig zou hebben voor de verhuis etc.
Verhuisfirma'sVerhuisfirma met verhuiswagen en chauffeur gezochtIk verlaat mijn appartement op de gelijkvloers en verhuis naar een ander appartement op de eerste verdieping. Ik denk hiervoor wel een verhuiswagen met chauffeur nodig te hebben.
Verhuisfirma'sHoog appartement verhuizen met grote verhuisliftIk woon nu in een appartement op de 9de verdieping, er is dus een hoge verhuisliftnodig. Ik zoek een offerte voor twee personen, een verhuislift en een verhuiswagen. Verhuis eind volgende week. Ik verhuis naar Hasselt.
Verhuisfirma'sVerhuisfirma met verhuiswagen gezochtIk woon nu op een appartement op de gelijkvloers en verhuis naar een huis. Er is geen verhuislift nodig maar ik zoek dus wel een verhuiswagen / verhuisfirma.
Verhuisfirma'sVerhuisfirma gezocht te SchildeIk zoek een verhuisfirma met 2 verhuizers, een lift en een verhuiswagen.

Meer voorbeelden