Bouw & renovatie

Gratis offertes

Ik zoek een vakman voor...

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.
category-12007

Aan- of bijbouw renovatie

Uw huis uitbreiden met aan- of bijbouw? Vind hier gratis offertes van renovatiespecialisten uit uw buurt. Vergelijk snel en vrijblijvend vakmannen voor uw uitbreiding.

Airconditioning

Steeds verfrissing met een airconditioning. Ontvang vrijblijvend offertes van aircoleveranciers. Vergelijk prijzen en geniet van de koelte met airconditioning.

category-11386
category-100002

Architect

Uw huis bouwen of verbouwen met een architect? Ontvang hier gratis voorstellen van architecten in uw regio. Vergelijk vrijblijvend architecten voor uw bouwwerf.

Asbest verwijderen

Vind de beste specialist voor een diagnose en asbestverwijdering binnen 48 uur. Ontvang tot 4 gratis en vrijblijvende offertes van erkende asbestverwijderaars.

category-100045
category-11995

Badkamerrenovatie

U wil een nieuwe badkamer plaatsen aan de scherpste prijs? Vind hier gratis offertes en vergelijk prijzen van sanitair- en badkamerspecialisten uit uw buurt.

EPC certificaat

Uw huis verkopen of verhuren? Betaal geen extra kosten voor uw EPC-certificaat! Ontvang hier gratis offertes voor uw EPC-certificaat en kies de beste prijs.

category-11974
category-100042

Grondwerken

Op zoek naar een aannemer voor grondwerken? Vind de beste grondwerkers uit uw regio en vergelijk offertes voor uw bouwproject. Gratis en vrijblijvend.

Inboedel opruimen

Huis leegmaken? Inboedel opruimen? Vergelijk hier prijzen voor een woningontruiming. ✅ Gratis Offertes ✅ Snel & Eenvoudig ✅ Binnen 48u Contact

category-100036
category-11427

Isolatie

Bespaar op uw energiefactuur met isolatie van hoge kwaliteit, een ecologische investering. Vergelijk gratis offertes en isoleer uw huis, winkel of kantoor.

Keukenrenovatie

Op zoek naar uw droomkeuken? Vind hier gratis offertes van keukenspecialisten uit uw buurt. Vergelijk snel en vrijblijvend prijzen voor een nieuwe keuken.

category-100001
category-100043

Metselwerken

Metser nodig? Vergelijk hier gratis offertes voor alle metselwerken (snelbouw, ruwbouw, ...). Vind de beste metselaars in uw buurt. Gratis en vrijblijvend.

Ramen, deuren en beglazing

Geen idee waar u de mooiste ramen en deuren vindt? Ontvang gratis offertes, vergelijk glasheldere prijzen en vind de beste installateur voor ramen en deuren.

category-11452
category-100047

Rolluiken

Zoek de beste installateur voor rolluiken, klapluiken of schuifluiken. Ontvang tot 4 vrijblijvende offertes voor PVC, hout of aluminium luiken.

Totaal renovatie (aannemers)

Renovatieplannen? Laat u dan bijstaan door ervaren aannemers! Ontvang hier gratis offertes voor totaalrenovaties en vergelijk prijzen van de beste aannemers.

category-12005
category-100046

Tuinhuis

Vind de beste specialist in tuinhuizen, blokhutten of tuinchalets in 48 uur. Contacteer ons en ontvang tot 4 gratis en vrijblijvende offertes.

Veranda

Een veranda plaatsen kan vaak al zonder vergunning. Op zoek naar een extra leefruimte? Vergelijk hier gratis en vrijblijvend offertes van de beste leveranciers.

category-30163
category-30161

Verhuisfirma's

Verhuisplannen? Vind hier een verhuisfirma voor uw verhuislift, verhuiswagen en verhuisdozen. Gratis & vrijblijvende offertes. Vind de beste verhuisservice.

Vochtbestrijding

Vochtplekken, condensatievocht of opstijgend vocht? Roep uw vochtproblemen een halt toe! Ontvang gratis offertes en vergelijk prijzen voor vochtbestrijding

category-11461
category-100041

Warmtepompboiler

Denkt u aan een warmtepompboiler? Vergelijk hier gratis offertes voor een warmtepompboiler en vind de beste installateur in uw buurt. Gratis en vrijblijvend.

Zonnepanelen

Bespaar nu met zonnepanelen. Ontvang gratis offertes van zonnepaneelinstallateurs en geniet van de vele voordelen. Vergelijk de prijzen en sluit de beste deal.

category-11364

Soortgelijke aanvragen: Bouw & renovatie

Recente aanvragen

Categorie : Badkamerrenovatie
Beschrijving :
We zijn op zoek naar een specialist in badkamerrenovatie die onze huidige badkamer kan vernieuwen. Er moeten een nieuwe douche, meubel met lavabo en spiegel en nieuwe tegels geplaatst worden. Belangrijk is de snelheid waarmee dit kan gebeuren, liefst zo snel als mogelijk. Het huis is van de jaren 50.
Vlaams Brabant
03/08/2020
Categorie : Badkamerrenovatie
Beschrijving :
Enerzijds willen wij beneden een nieuw toilet, volledig met leidingen te voorzien. Daarnaast zouden wij ook de bestaande badkamer willen renoveren. De badkamer is 20 jaar geleden voor het laatst vernieuwd.
West-Vlaanderen
30/07/2020
Categorie : Badkamerrenovatie
Beschrijving :
We zijn op zoek naar een partrner die in onze studio de badkamer kan renoveren.
Volgende werken moeten uitgevoerd worden:
- verplaatsen van de bestaande ketel
- een hang-wc plaatsen
- badkamermeubel plaatsen
- oude zitbad uitbreken en douche plaatsen van 100x80 + wanden voorzien van Acrylplaten en plaatsen van douchedeur

Ik kan foto's van de huidige situatie doorgeven alsook een plan van hoe het moet worden.
Vlaams Brabant
22/04/2020
Categorie : Badkamerrenovatie
Beschrijving :
Renovatie van een bestaande badkamer: nieuw sanitair en nieuwe badkamermeubelen, switch van bad naar douche of beide voorzien, graag de wasmachine en de droogkast en vooral een oplossing voor betere ventilatie bewerkstelligen.
Antwerpen
16/03/2020
Categorie : Badkamerrenovatie
Beschrijving :
Ik heb geen idee in welke staat mijn huurder de badkamer op het einde van de maand zal achterlaten. Maar sowieso moeten er tegels tegen de muur gezet worden. De renovatie zal afhangen van de plaatsbeschrijving
Limburg
13/03/2020
Categorie : Badkamerrenovatie
Beschrijving :
inloopdouche plaatsen, spiegelkast installeren, nieuwe wc, electriciteit vernieuwen, nieuwe afvoerbuizen ( verstopt snel), wandtegels schilderen, deur dichtmaken en nieuwe deur plaatsen. Het betreft huurwoning met 3 units, andere badkamers dienen ook gerenoveerd te worden dus in de toekomst nog werk verzekerd.
Vlaams Brabant
11/03/2020
Categorie : Badkamerrenovatie
Beschrijving :
Volledige renovatie van een bestaande badkamer: uitbreken van de huidige douchekabine, sanitair in orde brengen, herbetegelen, hervloeren, nieuwe badkamermeubels en verlichting.
West-Vlaanderen
10/03/2020
Categorie : Badkamerrenovatie
Beschrijving :
Een totaalrenovatie van de huidige badkamer. Sanitair plaatsen, indeling wijzigen, elektriciteit aanpassen, badkamermeubel plaatsen, plafond plaatsen, vloer / wanden plaatsen. Het gebouw is van de jaren 70.
Antwerpen
04/03/2020
Categorie : Badkamerrenovatie
Beschrijving :
Beste, Graag informeren wij langs deze weg naar de mogelijkheden om een badkamer te renoveren, het is te zeggen om een inloopdouche bij te plaatsen in een slaapkamer. Omwille van plotse mobiliteit veranderingen zijn we genoodzaakt om voor onze ouders een bijkomende oplossing te voorzien voor hun dagelijks hygiëne. Gezien ze niet meer zo mobiel zijn willen we graag een inloopdouche laten plaatsen op één van de leegstaande slaapkamers op het verdiep. Op de twee slaapkamers is er aanvoer van warm en koud water voorzien en eveneens afvoer voor een wand wasbak. Ik neem aan dat hier een aanpassing zal moeten voor gebeuren om zodoende de juiste afvoer te kunnen voorzien. In bijlage stuur ik u graag een schets van de verdieping met daarin ingetekend de huidige badkamer en zoals u kan zien eveneens links en recht van die badkamer de slaapkamers waar we eventueel de extra douche zouden willen bij plaatsen. We zouden met u willen bekijken om een inloopdouche te kunnen plaatsen, die ruim genoeg is, minimum 90 x 90cm en eveneens voorzien is van een inklapbaar zitje en de nodige optrek baren tegen de wand om zich aan vast te houden. Onze ouders hebben wat schrik van de slipperige situaties in douches en willen daarom zeker een ondergrond die niet te glad en onderhoudsvriendelijk is. Naast de douche zou er eveneens betegeling en afwerking moeten voorzien worden. Graag bekijken wij met u de mogelijkheden naar zowel de oplossingen voor de douche als de praktische oplossingen naar aan- en afvoer toe. We zouden deze werken graag zo snel mogelijk laten uitvoeren gezien zij het bad zeer moeilijk nog kunnen gebruiken. Dit is voor de woning van mijn schoonvader die weldra terug naar huis komt. De douche zou moeten geplaatst worden in Melle:
Oost-Vlaanderen
03/03/2020
Categorie : Badkamerrenovatie
Beschrijving :
Beste, De badkamer is gedateerd, dus zou een volledige renovatie moeten zijn = plaatsing badkamer (bad, 2 lavabo's - hangend meubel, eventueel hangende kast en wc) pleister-, verf- en/of tegelwerk Ik kan uw foto's bezorging met de staat van de huidige badkamer + grondplan. We hebben het huis gekocht met het idee om deze door te verkopen, ons budget ligt rond de €5 000, max €7 000. Alvast bedankt
Vlaams Brabant
28/02/2020
Categorie : Badkamerrenovatie
Beschrijving :
Ik zou graag mijn bestaande badkamer afbreken en een nieuwe plaatsen. Ik wil graag een dubbele wasbak, een ligbad en inloopdouche. Ook wil ik graag nieuwe tegels.
Vlaams Brabant
27/02/2020
Categorie : Badkamerrenovatie
Beschrijving :
Onze badkamer is naar schatting 9 m² groot en deze willen we volledig renoveren. Het gaat om de uitbraak van de huidige badkamer incl. tegels. In de nieuwe willen we een inloopdouche, een hangtoilet, een badkamermeubel met één wasbak, nieuwe tegels op de vloer en aan de muur. Graag zou ik ook een element in marmer hebben, bv in de douche of het tablet van de wastafel. Het kan ook gaan om vloer- en of wandtegels in wit marmer. Graag organiseer en beslis ik alles in maart. De uitvoer zou dan in augustus of september zijn.
West-Vlaanderen
25/02/2020
Categorie : Badkamerrenovatie
Beschrijving :
Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Wij renoveren onze volledige badkamer. Uitbraak, elektriciteit, sanitaire leidingen herleggen, plafond, deur en sanitair plaatsen doen we zelf. Heropbouw van de muren en tegelwerk (incl. waterdichting van de douchemuren) willen we graag uitbesteden. Vloer 5 m² tegels. Wanden in totaal ca. 20,5 m² Vloer en muren zijn volledig te betegelen. Alle gekozen tegels zijn 60x60cm. De douchehoek zal ook betegeld worden. En enkele kleinere zaken: een gat boren voor ventilatie en een kort stuk cv-leiding herleggen. Tegelwerk in de periode juni 2020. Kan u ons hiervoor een offerte opmaken of een afspraak maken om ter plaatse te komen kijken? || In welke stijl heb je interesse? Modern, klassiek || Welke werken moeten gebeuren? Vloer / wanden plaatsen
Vlaams Brabant
19/02/2020
Categorie : Badkamerrenovatie
Beschrijving :
Graag offertes voor een inloopdouche van 90 cm op 160 cm, wanden, glas, en kraanwerk. Dit moet in een nis komen. De leidingen liggen er al. De huidige douche moet nog afgebroken worden. Er liggen koperen buizen van de jaren 50.
Limburg
05/02/2020
Categorie : Badkamerrenovatie
Beschrijving :
Gewenste werken: uitbreken van bad en badkamermeubel met twee lavabo's, uitbreken toilet, plaatsen van douchecabine of inloopdouche, plaatsen van hangtoilet lavabo en badkamermeubel, vervangen elektriciteit (alle schakelaars). De woning is van 1977 en heeft nog zijn originele waterleidingen.
Oost-Vlaanderen
04/02/2020
Categorie : Badkamerrenovatie
Beschrijving :
* vloer vernieuwen (oude vloer momenteel aan het uitbreken; onder de tegels bevindt zich enkel zand/aarde) * verplaatsen (nieuwe) wc (oude reeds verwijderd) * verplaatsen (nieuwe) cv element * verplaatsen (nieuwe) douche kraan (regendouche allicht met thermo kraan) * plaatsen nieuwe lavabo * tegelen van muren * afwerking (zodat buizen water en elektriciteit op de wand niet langer zichtbaar zijn) elektriciteit werd door mij reeds gedaan een plafond aanbrengen gebeurt eveneens door mezelf
West-Vlaanderen
04/02/2020
Categorie : Badkamerrenovatie
Beschrijving :
We hebben een nieuwe vloer, muur en plafond nodig. Er moeten ook een bad, lavabomeubel, wc en kasten geplaatst worden. Onze stijl is heel natuurlijk-zen.
Het huis is van de jaren 50.
Vlaams Brabant
29/01/2020
Categorie : Badkamerrenovatie
Beschrijving :
We willen graag onze hoofdbadkamer renoveren en dit zou ook een reorganisatie van de aangrenzende slaapkamer met zich meebrengen. We hebben al een loodgieter en een elektricien om het sanitair en elektrische werk te doen. We zijn op zoek naar een bedrijf dat voor de rest zou kunnen zorgen, namelijk de installatie van scheidingswanden, chape, tegels en afdekken.

Als alles goed gaat, zullen we na de badkamer ons terras ook laten renoveren.
Vlaams Brabant
28/01/2020
Categorie : Badkamerrenovatie
Beschrijving :
Wat moet er gebeuren?:
- Vochtige muur inspecteren en indien nodig bewerken
- Elektriciteit verplaatsen
- Water af- en aanvoer verplaatsen
- Doorsteek koud water naar wc (aangrenzend aan de badkamer)
- Vals plafond met ingewerkte verlichting en afzuigsysteem plaatsen
- Vloer betegelen (badkamer en aangrenzende slaapkamer) en wanden ook
- Plaatsen douche ...etc...
Pand van rond 2000.
Oost-Vlaanderen
27/01/2020
Categorie : Badkamerrenovatie
Beschrijving :
Volledige renovatie van de badkamer. Alles moet aangepakt worden: de vloer, het plafond, de muren en het sanitair. Voor de muren grote platen met zo weinig mogelijk voegen, een spanplafond, inloopdouche, bad en een dubbele lavabol zonder betegeling errond. Het huis is van 1999.
West-Vlaanderen
14/01/2020
Lees meer Meer voorbeelden