Bouw & renovatie

Soortgelijke aanvragen: Bouw & renovatie

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
BadkamerrenovatieBadkamerrenovatie voor een huis in Heist-op-den-BergRenovatie van een bestaande badkamer: nieuw sanitair en nieuwe badkamermeubelen, switch van bad naar douche of beide voorzien, graag de wasmachine en de droogkast en vooral een oplossing voor betere ventilatie bewerkstelligen.
BadkamerrenovatieBadkamer renovatie voor een woning in Sint TruidenIk heb geen idee in welke staat mijn huurder de badkamer op het einde van de maand zal achterlaten. Maar sowieso moeten er tegels tegen de muur gezet worden. De renovatie zal afhangen van de plaatsbeschrijving
BadkamerrenovatieBadkamerrenovatie voor huis in Deurneinloopdouche plaatsen, spiegelkast installeren, nieuwe wc, electriciteit vernieuwen, nieuwe afvoerbuizen ( verstopt snel), wandtegels schilderen, deur dichtmaken en nieuwe deur plaatsen. Het betreft huurwoning met 3 units, andere badkamers dienen ook gerenoveerd te worden dus in de toekomst nog werk verzekerd.
BadkamerrenovatieBadkamer renovatie voor een woning in MiddelkerkeVolledige renovatie van een bestaande badkamer: uitbreken van de huidige douchekabine, sanitair in orde brengen, herbetegelen, hervloeren, nieuwe badkamermeubels en verlichting.
BadkamerrenovatieDouche en bad verwijderen en inloopdouche plaatsenBestaande douche en bad verwijderen en inloopdouche plaatsen.Acryl wanden plaatsen tegen bestaand tegelwerk en glaswand plaatsen.Vloertegels voor gans de badkamer leggen.Afmeting inloopdouche:1m×1m60.Materiaal moetnog aangekocht worden.
BadkamerrenovatieTotaalrenovatie van de badkamer | TurnhoutEen totaalrenovatie van de huidige badkamer. Sanitair plaatsen, indeling wijzigen, elektriciteit aanpassen, badkamermeubel plaatsen, plafond plaatsen, vloer / wanden plaatsen. Het gebouw is van de jaren 70.
BadkamerrenovatieInloopdouche plaatsen in leegstaande slaapkamer | OutgaardenBeste, Graag informeren wij langs deze weg naar de mogelijkheden om een badkamer te renoveren, het is te zeggen om een inloopdouche bij te plaatsen in een slaapkamer. Omwille van plotse mobiliteit veranderingen zijn we genoodzaakt om voor onze ouders een bijkomende oplossing te voorzien voor hun dagelijks hygiëne. Gezien ze niet meer zo mobiel zijn willen we graag een inloopdouche laten plaatsen op één van de leegstaande slaapkamers op het verdiep. Op de twee slaapkamers is er aanvoer van warm en koud water voorzien en eveneens afvoer voor een wand wasbak. Ik neem aan dat hier een aanpassing zal moeten voor gebeuren om zodoende de juiste afvoer te kunnen voorzien. In bijlage stuur ik u graag een schets van de verdieping met daarin ingetekend de huidige badkamer en zoals u kan zien eveneens links en recht van die badkamer de slaapkamers waar we eventueel de extra douche zouden willen bij plaatsen. We zouden met u willen bekijken om een inloopdouche te kunnen plaatsen, die ruim genoeg is, minimum 90 x 90cm en eveneens voorzien is van een inklapbaar zitje en de nodige optrek baren tegen de wand om zich aan vast te houden. Onze ouders hebben wat schrik van de slipperige situaties in douches en willen daarom zeker een ondergrond die niet te glad en onderhoudsvriendelijk is. Naast de douche zou er eveneens betegeling en afwerking moeten voorzien worden. Graag bekijken wij met u de mogelijkheden naar zowel de oplossingen voor de douche als de praktische oplossingen naar aan- en afvoer toe. We zouden deze werken graag zo snel mogelijk laten uitvoeren gezien zij het bad zeer moeilijk nog kunnen gebruiken. Dit is voor de woning van mijn schoonvader die weldra terug naar huis komt. De douche zou moeten geplaatst worden in Melle:
BadkamerrenovatieBadkamer renovatie voor een woning in BoutersemBeste, De badkamer is gedateerd, dus zou een volledige renovatie moeten zijn = plaatsing badkamer (bad, 2 lavabo's - hangend meubel, eventueel hangende kast en wc) pleister-, verf- en/of tegelwerk Ik kan uw foto's bezorging met de staat van de huidige badkamer + grondplan. We hebben het huis gekocht met het idee om deze door te verkopen, ons budget ligt rond de €5 000, max €7 000. Alvast bedankt
BadkamerrenovatieBadkamerrenovatie te BierbeekIk zou graag mijn bestaande badkamer afbreken en een nieuwe plaatsen. Ik wil graag een dubbele wasbak, een ligbad en inloopdouche. Ook wil ik graag nieuwe tegels.
BadkamerrenovatieVolledige renovatie van de badkamerOnze badkamer is naar schatting 9 m² groot en deze willen we volledig renoveren. Het gaat om de uitbraak van de huidige badkamer incl. tegels. In de nieuwe willen we een inloopdouche, een hangtoilet, een badkamermeubel met één wasbak, nieuwe tegels op de vloer en aan de muur. Graag zou ik ook een element in marmer hebben, bv in de douche of het tablet van de wastafel. Het kan ook gaan om vloer- en of wandtegels in wit marmer. Graag organiseer en beslis ik alles in maart. De uitvoer zou dan in augustus of september zijn.
BadkamerrenovatieBad vervangen door douche | GentbruggeWij hebben een kleine badkamer met bad, wc en badkamermeubel.
We zouden graag het bad vervangen door een inloopdouche en ook de rest van de badkamer renoveren.
BadkamerrenovatieBadkamerrenovatie voor huis in LeuvenToelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Wij renoveren onze volledige badkamer. Uitbraak, elektriciteit, sanitaire leidingen herleggen, plafond, deur en sanitair plaatsen doen we zelf. Heropbouw van de muren en tegelwerk (incl. waterdichting van de douchemuren) willen we graag uitbesteden. Vloer 5 m² tegels. Wanden in totaal ca. 20,5 m² Vloer en muren zijn volledig te betegelen. Alle gekozen tegels zijn 60x60cm. De douchehoek zal ook betegeld worden. En enkele kleinere zaken: een gat boren voor ventilatie en een kort stuk cv-leiding herleggen. Tegelwerk in de periode juni 2020. Kan u ons hiervoor een offerte opmaken of een afspraak maken om ter plaatse te komen kijken? || In welke stijl heb je interesse? Modern, klassiek || Welke werken moeten gebeuren? Vloer / wanden plaatsen
BadkamerrenovatieInloopdouche voor een woning in Hechtel-EkselGraag offertes voor een inloopdouche van 90 cm op 160 cm, wanden, glas, en kraanwerk. Dit moet in een nis komen. De leidingen liggen er al. De huidige douche moet nog afgebroken worden. Er liggen koperen buizen van de jaren 50.
BadkamerrenovatieBadkamer renovatie voor een woning in ZottegemGewenste werken: uitbreken van bad en badkamermeubel met twee lavabo's, uitbreken toilet, plaatsen van douchecabine of inloopdouche, plaatsen van hangtoilet lavabo en badkamermeubel, vervangen elektriciteit (alle schakelaars). De woning is van 1977 en heeft nog zijn originele waterleidingen.
BadkamerrenovatieVolledig nieuwe badkamer plaatsen in Wervik* vloer vernieuwen (oude vloer momenteel aan het uitbreken; onder de tegels bevindt zich enkel zand/aarde) * verplaatsen (nieuwe) wc (oude reeds verwijderd) * verplaatsen (nieuwe) cv element * verplaatsen (nieuwe) douche kraan (regendouche allicht met thermo kraan) * plaatsen nieuwe lavabo * tegelen van muren * afwerking (zodat buizen water en elektriciteit op de wand niet langer zichtbaar zijn) elektriciteit werd door mij reeds gedaan een plafond aanbrengen gebeurt eveneens door mezelf
BadkamerrenovatieBadkamer renoveren in een pand te HalleWe hebben een nieuwe vloer, muur en plafond nodig. Er moeten ook een bad, lavabomeubel, wc en kasten geplaatst worden. Onze stijl is heel natuurlijk-zen.
Het huis is van de jaren 50.
BadkamerrenovatieBadkamer renovatie voor een huis in AsseWe willen graag onze hoofdbadkamer renoveren en dit zou ook een reorganisatie van de aangrenzende slaapkamer met zich meebrengen. We hebben al een loodgieter en een elektricien om het sanitair en elektrische werk te doen. We zijn op zoek naar een bedrijf dat voor de rest zou kunnen zorgen, namelijk de installatie van scheidingswanden, chape, tegels en afdekken.

Als alles goed gaat, zullen we na de badkamer ons terras ook laten renoveren.
BadkamerrenovatieAannemer gezocht voor badkamer renovatie in KaprijkeWat moet er gebeuren?:
- Vochtige muur inspecteren en indien nodig bewerken
- Elektriciteit verplaatsen
- Water af- en aanvoer verplaatsen
- Doorsteek koud water naar wc (aangrenzend aan de badkamer)
- Vals plafond met ingewerkte verlichting en afzuigsysteem plaatsen
- Vloer betegelen (badkamer en aangrenzende slaapkamer) en wanden ook
- Plaatsen douche ...etc...
Pand van rond 2000.
BadkamerrenovatieBadkamer renoveren in een pand te MeulebekeVolledige renovatie van de badkamer. Alles moet aangepakt worden: de vloer, het plafond, de muren en het sanitair. Voor de muren grote platen met zo weinig mogelijk voegen, een spanplafond, inloopdouche, bad en een dubbele lavabol zonder betegeling errond. Het huis is van 1999.
BadkamerrenovatieBadkamerrenovatie te TieltWij zouden graag onze (kleine) badkamer renoveren: nieuwe lavabo, inloopdouche plaatsen, nieuwe vloer en nieuwe betegeling. Ook de verlichting en sanitaire leidingen zullen aangepast dienen te worden.

Meer voorbeelden