Bouw & renovatie

Offertes gratis en vrijblijvend
De beste vakmannen in uw regio
Contact met vakmannen binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

Stel uw vraag

Beschrijf uw project. Op basis van uw beschrijving gaan wij aan de slag.

Wij zoeken

Wij contacteren u, en zoeken de beste professionals voor uw aanvraag.

U vergelijkt

U krijgt de beste offertes en vergelijkt volledig gratis en vrijblijvend.

Soortgelijke aanvragen: Bouw & renovatie

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
Badkamer & sanitairBadkamer opnieuw betegelen + nieuwe badkamer | JetteDe tegels van onze douche komen los en zouden moeten hersteld of vervangen worden. Daarnaast is de kraan van ons bad stuk en aan herstelling toe. Daarnaast wensen we ook een offerte voor een nieuwe badkamer op de zolder.
Badkamer & sanitairBadkamerrenovatie te AntwerpenIk zou graag meer informatie ontvangen voor de renovatie van mijn badkamer. Het betreft een zeer oude, kleine badkamer (jaren 60) te Deurne. Ik geloof dat deze ongeveer 4 m² groot is. Het sanitair moet sowieso vervangen worden.
Badkamer & sanitairNieuwe douche installeren | MolIk zou graag mijn badkamer gedeeltelijk renoveren. Ik zoek offertes voor het plaatsen van een nieuwe douchewand en douchebak.
Badkamer & sanitairBadkamer appartement renoveren | AntwerpenGraag zou ik mijn badkamer volledig laten renoveren. We denken eraan om een inloop douche te plaatsen in plaats van een bad. Er moeten ook nieuwe meubels en lavabo's komen. Ons appartement is ongeveer 15 jaar oud.
Badkamer & sanitairVolledige badkamerrenovatie in Hampton stijlWe hebben besloten om de badkamer compleet te renoveren in Hampton stijl. Concreet willen we nieuw sanitair plaatsen, de indeling wijzigen, de elektriciteit aanpassen en nieuwe badkamermeubels.
Badkamer & sanitairBadkamer renovatie te Asseeigenaar badkamer 16m2, leidingen worden begin aug gegeld. Vooral vloeren nog niet zeker, mag ook gietvloer. bel maar voor meer info
Badkamer & sanitairNieuwe badkamer in DiestNieuwe badkamer voor een recente woning (2008). Oppervlakte 20 m²; toestellen vervangen, nieuwe vloer en muren.
Badkamer & sanitairBadkamerrenovatie voor een herenhuis in GentWe zoeken een nieuwe badkamer voor ons recent gekocht huis. Dit is een herenhuis van 1911. We willen vooral alles vernieuwen, niet echt structurele wijzigingen.
Badkamer & sanitairBadkamerrenovatie (nieuwe toestellen) in KoerselIk zou mijn badkamer willen laten renoveren. Het betreft vooral het plaatsen van nieuwe toestellen. De opp. van mijn badkamer is ongeveer 6m². Het bouwjaar van mijn woning is 1995.
Badkamer & sanitairBadkamerrenovatie | Inloopdouche plaatsen en vloer opnieuw leggenIk had graag offertes ontvangen voor een badkamerrenovatie. De vloer moet vervangen worden en er moet een inloopdouche komen.
Badkamer & sanitairBadkamer renoveren | Prijzen vergelijkenWe hadden graag offertes voor het renoveren van een badkamer ontvangen. De badkamerrenovatie houdt het plaatsen van een nieuw bad, nieuwe tegels en het vervangen van de kranen in. Nu hebben we geen idee van de prijs.
Badkamer & sanitairBadkamer renoveren in MoorselGraag wil ik mijn badkamer laten renoveren. Het gaat om een oppervlakte van 12 m². Graag een nieuw bad, nieuwe wc... en misschien ook een andere vloer. Het bouwjaar van de woning is 1985.
Badkamer & sanitairKleine badkamer renoveren met bad en lavaboBadkamer met ligbad en lavabo. Vrije kleine badkamer. Ik wens nu vooral dit te vervangen door een inloop douche en nieuwe wastafel.
Badkamer & sanitairRenovatie badkamer voor een appartement in AntwerpenRuimte is 2,23 m op 2,23m. Gelijkvloers appartement. We zouden de vloer en toestellen wensen te veranderen. Beste bellen na 17u.
Badkamer & sanitairBadkamer renoveren voor een woning in Sint NiklaasVoorzieningen reeds aanwezig, maar daar waar bad nu staat, zou de inloopdouche moeten komen. Woning van 1963.
Badkamer & sanitairBad vervangen door douche | Offertes Sint-Jan-MolenbeekIk heb een bad, maar zou dit graag laten uitbreken en in de plaats hiervan een douchecabine laten plaatsen.
Badkamer & sanitairBadkamer volledig renoveren te GrobbendonkWij willen onze badkamer volledig renoveren. Alles nieuw qua sanitair, vloertegels, wandtegels en plafond. De woning is gebouwd in 1992. Dit is een vrijstaande woning. Het gaat om +/- 3,80 op 3,40 meter.
Badkamer & sanitairKleine badkamer renoveren in OostendeWe hebben een kleine badkamer die we volledig willen laten vernieuwen. Het bouwjaar van de woning is 1958.
Badkamer & sanitairBadkamer afwerken in SijseleOnze badkamer is 180 x 290 x 250 m. Sanitaire leidingen en elektriciteit zijn al gedaan. Ik zoek nog offertes voor het plaatsen van de toestellen, een inloopdouche en wastafel en voor de afwerking.
Badkamer & sanitairBadkamer met bubbelbad renoveren in BocholtIn onze badkamer hebben we momenteel een bubbelbad en een douchecabine. Maar we willen graag een gewoon bad en een inloopdouche. De badkamer is volledig betegeld maar de afloop en de aansluiting voor het bad en de douche moeten verplaatst worden.
Het huis is van 2001. Daarom willen we werken met een mooie wandbekleding aan die zijde, want ik wil niet de volledige badkamer opnieuw betegelen. De muur is 2,65 m met een schuine wand links.

Meer voorbeelden