Bouw & renovatie

Offertes gratis en vrijblijvend
De beste vakmannen in uw regio
Contact met vakmannen binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

Stel uw vraag

Beschrijf uw project. Op basis van uw beschrijving gaan wij aan de slag.

Wij zoeken

Wij contacteren u, en zoeken de beste professionals voor uw aanvraag.

U vergelijkt

U krijgt de beste offertes en vergelijkt volledig gratis en vrijblijvend.

Soortgelijke aanvragen: Bouw & renovatie

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
Verhuisfirma'sVerhuisfirma in Limburg gezochtWe gaan verhuizen en zoeken offertes voor een verhuisfirma in Limburg, wij hebben een verhuislift en een verhuiswagen met chauffeur nodig.
Verhuisfirma'sOfferte verhuiswagen te TongerenIk wens te verhuizen van een gelijkvloersappartement naar een huis maar heb nog meubels in een magazijn in Hoesselt die ook opgehaald zouden moeten worden. Ik wens eens samen te bekijken met u wat ik nodig zou hebben voor de verhuis etc.
Verhuisfirma'sVerhuisfirma met verhuiswagen en chauffeur gezochtIk verlaat mijn appartement op de gelijkvloers en verhuis naar een ander appartement op de eerste verdieping. Ik denk hiervoor wel een verhuiswagen met chauffeur nodig te hebben.
Verhuisfirma'sHoog appartement verhuizen met grote verhuisliftIk woon nu in een appartement op de 9de verdieping, er is dus een hoge verhuisliftnodig. Ik zoek een offerte voor twee personen, een verhuislift en een verhuiswagen. Verhuis eind volgende week. Ik verhuis naar Hasselt.
Verhuisfirma'sVerhuisfirma met verhuiswagen gezochtIk woon nu op een appartement op de gelijkvloers en verhuis naar een huis. Er is geen verhuislift nodig maar ik zoek dus wel een verhuiswagen / verhuisfirma.
Verhuisfirma'sVerhuisfirma gezocht te SchildeIk zoek een verhuisfirma met 2 verhuizers, een lift en een verhuiswagen.
Badkamer & sanitairBadkamer volledig laten renoveren te BinderveldWij willen de volledige badkamer afbreken en opnieuw maken. Het gaat om een oppervlakte van 3 op 4 meter.
Badkamer & sanitairBadkamer opnieuw betegelen + nieuwe badkamer | JetteDe tegels van onze douche komen los en zouden moeten hersteld of vervangen worden. Daarnaast is de kraan van ons bad stuk en aan herstelling toe. Daarnaast wensen we ook een offerte voor een nieuwe badkamer op de zolder.
Badkamer & sanitairBadkamerrenovatie te AntwerpenIk zou graag meer informatie ontvangen voor de renovatie van mijn badkamer. Het betreft een zeer oude, kleine badkamer (jaren 60) te Deurne. Ik geloof dat deze ongeveer 4 m² groot is. Het sanitair moet sowieso vervangen worden.
Badkamer & sanitairNieuwe douche installeren | MolIk zou graag mijn badkamer gedeeltelijk renoveren. Ik zoek offertes voor het plaatsen van een nieuwe douchewand en douchebak.
Badkamer & sanitairNieuwe douche + betegeling | AntwerpenWij willen onze badkamer renoveren. Er moet een nieuwe douche komen, inclusief nieuwe betegeling. Graag enkele offertes om te vergelijken.
Badkamer & sanitairBadkamer appartement renoveren | AntwerpenGraag zou ik mijn badkamer volledig laten renoveren. We denken eraan om een inloop douche te plaatsen in plaats van een bad. Er moeten ook nieuwe meubels en lavabo's komen. Ons appartement is ongeveer 15 jaar oud.
Badkamer & sanitairBadkamer renovatie: bad vervangen door inloopdouche in AntwerpenWe zoeken iemand voor een volledig badkamer renovatie. Het bad moet eruit en vervangen worden door een inloopdouche. Ook het sanitair en de afwerking moeten gedaan worden. Ons appartement bevindt zich op de 9de verdieping.
Badkamer & sanitairBadkamer renoveren te AntwerpenHet is voor een complete badkamerrenovatie. De huidige badkamer dateert van 1989 en is niet super groot (ongeveer 6 m²).
Badkamer & sanitairVolledige badkamerrenovatie: sanitair, elektriciteit en betegelen | AntwerpenVakman gezocht voor een volledige badkamerrenovatie: nieuwe vloer (inclusief houten ondervloer herstellen), muurtegels, sanitair plaatsen, leidingen vervangen en elektriciteit aanpassen. Nieuwe meubels zijn niet nodig.
Badkamer & sanitairVolledige badkamerrenovatie in Hampton stijlWe hebben besloten om de badkamer compleet te renoveren in Hampton stijl. Concreet willen we nieuw sanitair plaatsen, de indeling wijzigen, de elektriciteit aanpassen en nieuwe badkamermeubels.
Badkamer & sanitairKleine badkamer renoveren (Antwerpen)Het gaat over een oude, kleine badkamer (170cm/210cm). De volgende zaken moeten gebeuren:
1) afbreken van ligbad, lavabo en tegels
2) inloopdouche van 80/170cm plaatsen
3) schuifdeur plaatsen of een andere alternatief.
4) wasmachine + kleine wastafel (62cm) plaatsen .
De werken gebeuren in een appartement op vijfde verdieping.

Alvast bedankt!
Badkamer & sanitairBadkamer renovatie Antwerpen | Nieuwe douche, wastafel en betegelingOnze badkamer moet vernieuwd worden. We willen de oude douche eruit, een inloopdouche laten plaatsen, een nieuwe wastafel en de badkamer opnieuw laten betegelen (zowel de vloer als wanden). Er moet ook eens gekeken worden naar de staat van het plafond.
Badkamer & sanitairComplete badkamerrenovatie in Antwerpen: moderne stijlHet is voor een complete badkamerrenovatie. De huidige badkamer is ca. 3.35 op 2.60 m. Momenteel staat er douche van 90 x 90 in, 2 lavabo's, 1 toilet, 1 wasmachine en 1 wandkast in. Vroeger hadden wij ook nog een bad maar dit is uitgebroken (leidingen liggen er nog) en vervangen door een kast waarin ook de droogkast is verwerkt. Aan de straatzijde is nog een raam van ca. 2.50 m. We zoeken nu een professional die de badkamer in een moderner kleedje steekt.
Badkamer & sanitairBadkamer renovatie Antwerpen | Nieuwe badkamer op 2e verdiepDoordat de einddatum van de werken aan ons huis in Merksem recent wat naar voor is geschoven, gaan we het niet allemaal zelf meer kunnen doen...
De volgende zaken kunnen we nu niet meer zelf doen:
- plaatsen van een nieuwe badkamer op het 2e verdiep (douche + spoelbak)
- vernieuwen van de aan- en afvoeren op het eerste verdiep voor een douche, spoelbak & WC
- doorstroomboiler naar de andere kant van de badkamer hangen
- gasleiding vanaf de meter nieuw trekken
- waterleidingen nieuw trekken, liefst met collectoren en knelkoppelingen (geen klemkoppelingen aub)
- doortrekken van alle afvoeren tot op het centrale punt op het laagste verdiep

De badkamers moeten niet fijn afgewerkt zijn, dat doen we zelf wel.

Meer voorbeelden