Ik zoek...

Gratis offertes binnen 48u
Offertes gratis en vrijblijvend
De beste vakmannen in uw regio
Contact met vakmannen binnen 48u

Hoe werkt Bobex?

De juiste leverancier in 3 stappen

U zegt ons wat u zoekt

Wij zoeken de beste leveranciers

U vergelijkt en beslist

Soortgelijke aanvragen: Beveiliging

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een woning in RonseHet gaat om de beveiliging van een rijhuis. Zowel langs de straatkant als de spoorweg bereikbaar. Momenteel staat alles nog open. Tot dusver nog niets voorzien.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een appartement in DeurneDit is voor de beveiliging van een gebouw van twee appartementen en een garage.We wensen het bovenste appartement te beveiliging. Liefst zo weinig mogelijk bedrading. Gebouw van de jaren 70 liefst zo weinige mogelijk bedrading.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een appartement in DeurneDit is voor de beveiliging van een gebouw van twee appartementen en een garage. We wensen voornamelijk het bovenste appartement te beveiligen. Liefst zo weinig mogelijk bedrading. Het gebouw is van de jaren 70.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een pand in MarkeIk wil een alarmsysteem voor mijn pand en werkplaats. Welk systeem weet ik nog niet precies, liefst iets te volgen via smartphone. Bouwjaar van het pand 1988, grondopp. 700m². Liefst contact via email.
AlarmsysteemBeveiligingssysteem binnen en buiten | MelleDit is voor een halfopen woning met drie bouwlagen. We dachten aan camerabewaking zowel binnen als buiten. Liefst met bedrading.
AlarmsysteemCamerabeveiliging voor een horecazaak in SamreeDit is voor een bedrijfsgebouw. hotel en b2b. Vooral voor buitenbewaking en eentje binnen. Momenteel nog niets voorzien. Liefst overdag bellen.
AlarmsysteemAlarmsysteem | Binnen + buitenbewaking | HoegaardenIk wens een alarmsysteem met zowel detectoren als camera's. Dit is voor de bewaking van een vrijstaande woning (binnen en buiten).
AlarmsysteemDraadloos alarmsysteem voor rijwoning te TurnhoutDit is voor een rijwoning. Draadloos systeem. Momenteel niets voorzien. Graag na 17u contact.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een winkel en woningIk heb een winkel en daarachter mijn woning. Ik wens dus zowel de voorkant en de achterkant te bevlieging. Liefst zonder bedrading maar het is vooral afhankelijk van de kostprijs. Momenteel nog niets voorzien.
AlarmsysteemPrivéwoning beveiligen met een alarmsysteem | AverbodeIk wil graag een offerte voor het beveiligen van een privéwoning. Het is ongeveer 100 m². Ik weet niet goed welke mogelijkheden er zijn, dus graag advies.
AlarmsysteemAlarmsysteem met camera's vervangenMomenteel heb ik een beveiligingssysteem dat ik wens te vervangen, zowel de bedrading als de camera's. Het gaat om vrijstaande woning met ook twee buitencamera's.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor aan een huis in BitsingenIk zoek een systeem voor mijn woning. Iets met detectoren voorkeur naar, bouwjaar 2016. Grondopp. totaal 2000m², draadloos of niet is te bespreken.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor gelijkvloers appartement te BoechoutGraag wil ik een alarmsysteem voor mijn appartement op de begane grond.
Iets met detectoren, draadloos is te bespreken.
Bouwjaar 1970 ergens.
AlarmsysteemAlarmsysteem met camera's - VeldegemWe zoeken een alarmsysteem met camera's voor onze woning. Bekabeling is voorzien. Dit is een vrijstaand huis van 45 jaar oud met een grondoppervlakte van +/- 100 m².
AlarmsysteemAlarm installeren | Nieuwbouw in HoeilaartHet alarmsysteem is voor een nieuwbouwwoning. Met de architect hebben we reeds een aantal detectoren besproken. Momenteel is het enkel voor binnenbewaking. Camera's zijn een optie, maar dat staat nog niet vast.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor halfopen woning | BeverenIk wil een alarmsysteem voor mijn woning. Welk systeem, daar ben ik nog niet uit. Het is voor een halfopen huis van 1974. Er zijn onlangs enkele inbraken in de regio gebeurd.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een privéwoning | WondelgemIk wil offertes vergelijken voor een alarm. Als de prijs het toelaat, zou ik voor een draadloos systeem met detectoren gaan.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een woning in LonderzeelAlleenstaande woning. Enkel binnenbewaking. Bij de verbouwingen is er reeds bedrading en bekabeling voorzien. Liefst s'avonds bellen.
AlarmsysteemAlarmsysteem plaatsen in Hogeschool BruggeIk ben conciërge van de hogeschool en ben op zoek naar de prijs voor een alarmsysteem. Op de eerste verdieping zijn er een achttal kamers, een kapel en een refter. We willen de twee inkomhallen beveiligen vanaf de binnenkant.
AlarmsysteemAlarmsysteem offertes | Draadloos systeem met detectoren en camera'sIk zoek een offerte voor een alarmsysteem voor binnenbewaking en buitenbewaking van een rijwoning met zowel detectoren als camara's. Ik heb een voorkeur voor een draadloze installatie.

Meer voorbeelden