Beveiliging

Ik wil offertes voor een alarmsysteem vergelijken

1. Beschrijf uw project

* 1. Welk type alarmsysteem wenst u?
 
 
* 2. Welk type gebouw wenst u te beveiligen?
 
 
* 3. Welke oppervlakte dient beveiligd te worden?
 
 
Beschrijving van uw project
 
(Geef hier bijkomende info die de leveranciers zullen helpen om gerichte offertes te maken)

2. Uw gegevens


Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Overeenkomstig de Europese regelgeving rond privacy (GDPR) en de wet van 8/12/1992 ter bescherming van de persoonlijke levenssfeer, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.

Soortgelijke aanvragen: Beveiliging

Recente aanvragen

CategorieProjectnaamBeschrijving
AlarmsysteemAlarmsysteem in Houthalen-HelchterenWe ontvangen graag offertes voor een alarmsysteem (binnenbewaking). Graag advies betreffende sensoren of camera's. We hebben momenteel geen alarmsysteem. Dit mag met of zonder bedrading.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor vrijstaande woning (Kortenaken)Voor onze vrijstaande woning van 2001 zijn we op zoek naar inbraakbeveiliging voor op het gelijkvloers en camera beveiliging voor buiten met 2 klaviers binnen. Graag draadloos.
AlarmsysteemAlarmsysteem met camerabewaking en wifiWij zoeken offertes voor camerabewaking. Type gebouw: Appartement. Bekabeling: Ik wens een draadloos systeem. Deadline: Zo snel mogelijk. Omschrijving: Camerabewaking met melding en controle via wifi
AlarmsysteemAlarmsysteem met detectoren voor bedrijf BrusselWij zoeken de beste prijs voor de installatie van een alarm met 5 detectoren, een klavier en een sirene. De bekabeling is er al. Dit is voor een kantoor in Brussel van 300 m².
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een woning in ZoutleeuwIk zou graag offertes vergelijken voor alarmsystemen. Minimum alarmsysteem binnenin de woning, liefst ook met camera langs buiten erbij. Het betreft een vrijstaande woning waar men langs de zijkant en achterkant van de tuin 'makkelijk' over de omheining zou kunnen. Er is ook een hondenluik dus eens in de tuin kan je ook makkelijk binnen als het hondenluik open is. Er is een hond van rond de 30kg aanwezig. Geen kinderen (nog niet). Momenteel nog geen inbraak geweest en is dus preventief. Met of zonder meldkamer valt nog te bekijken.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een woning in RonseHet gaat om de beveiliging van een rijhuis. Zowel langs de straatkant als de spoorweg bereikbaar. Momenteel staat alles nog open. Tot dusver nog niets voorzien.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een pand in MarkeIk wil een alarmsysteem voor mijn pand en werkplaats. Welk systeem weet ik nog niet precies, liefst iets te volgen via smartphone. Bouwjaar van het pand 1988, grondopp. 700m². Liefst contact via email.
AlarmsysteemCamerabeveiliging voor een horecazaak in SamreeDit is voor een bedrijfsgebouw. hotel en b2b. Vooral voor buitenbewaking en eentje binnen. Momenteel nog niets voorzien. Liefst overdag bellen.
AlarmsysteemAlarmsysteem | Binnen + buitenbewaking | HoegaardenIk wens een alarmsysteem met zowel detectoren als camera's. Dit is voor de bewaking van een vrijstaande woning (binnen en buiten).
AlarmsysteemDraadloos alarmsysteem voor rijwoning te TurnhoutDit is voor een rijwoning. Draadloos systeem. Momenteel niets voorzien. Graag na 17u contact.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een winkel en woningIk heb een winkel en daarachter mijn woning. Ik wens dus zowel de voorkant en de achterkant te bevlieging. Liefst zonder bedrading maar het is vooral afhankelijk van de kostprijs. Momenteel nog niets voorzien.
AlarmsysteemPrivéwoning beveiligen met een alarmsysteem | AverbodeIk wil graag een offerte voor het beveiligen van een privéwoning. Het is ongeveer 100 m². Ik weet niet goed welke mogelijkheden er zijn, dus graag advies.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor aan een huis in BitsingenIk zoek een systeem voor mijn woning. Iets met detectoren voorkeur naar, bouwjaar 2016. Grondopp. totaal 2000m², draadloos of niet is te bespreken.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor gelijkvloers appartement te BoechoutGraag wil ik een alarmsysteem voor mijn appartement op de begane grond.
Iets met detectoren, draadloos is te bespreken.
Bouwjaar 1970 ergens.
AlarmsysteemAlarmsysteem met camera's - VeldegemWe zoeken een alarmsysteem met camera's voor onze woning. Bekabeling is voorzien. Dit is een vrijstaand huis van 45 jaar oud met een grondoppervlakte van +/- 100 m².
AlarmsysteemAlarm installeren | Nieuwbouw in HoeilaartHet alarmsysteem is voor een nieuwbouwwoning. Met de architect hebben we reeds een aantal detectoren besproken. Momenteel is het enkel voor binnenbewaking. Camera's zijn een optie, maar dat staat nog niet vast.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor halfopen woning | BeverenIk wil een alarmsysteem voor mijn woning. Welk systeem, daar ben ik nog niet uit. Het is voor een halfopen huis van 1974. Er zijn onlangs enkele inbraken in de regio gebeurd.
AlarmsysteemAlarmsysteem plaatsen in Hogeschool BruggeIk ben conciërge van de hogeschool en ben op zoek naar de prijs voor een alarmsysteem. Op de eerste verdieping zijn er een achttal kamers, een kapel en een refter. We willen de twee inkomhallen beveiligen vanaf de binnenkant.
AlarmsysteemAlarmsysteem offertes | Draadloos systeem met detectoren en camera'sIk zoek een offerte voor een alarmsysteem voor binnenbewaking en buitenbewaking van een rijwoning met zowel detectoren als camara's. Ik heb een voorkeur voor een draadloze installatie.
AlarmsysteemAlarmsysteem voor een woning in HerentAlarm met detectoren . Binnenbewaking en achterkant van een vrijstaande woning. Draadloos of met bedrading. liefst bellen in voormiddag

Meer voorbeelden