Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex BelgiŽ | Ander land

 search

Voertuigen: Ontvang snel meerdere gratis offertesVoertuigen-voertuiglokalisatie

Ontvang nu meerdere offertes: VoertuiglokalisatieOfferte aanvragen-voertuiglokalisatie

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Tankkaart
Antwerpen
Aanvraag Tankkaart te Hoboken
Wij zoeken offertes voor tankkaarten. Wij hebben een ťťnmanszaak met 1 voertuig dat op diesel rijdt. Momenteel gebruiken wij nog geen tankkaarten en wij zijn hoofdzakelijk binnen Benelux actief. Ik ben zelfstandige.
Tankkaart
Antwerpen
Aanvraag Tankkaart te Duffel
Wij wensen offertes te ontvangen voor tankkaarten. Wij zoeken 2 tankkaarten voor 2 voertuigen die op benzine rijden. Momenteel beschikken wij niet over tankkaarten en wij verplaatsen ons binnen BelgiŽ. Ik ben zelfstandige.
Tankkaart
Antwerpen
Aanvraag Tankkaart te Kapellen
Graag ontvangen wij offertes voor tankkaarten. Wij zoeken 6 tankkaarten voor 6 voertuigen (5 diesel, 1 benzine). Wij gebruiken reeds een tankkaart en wensen een prijsvergelijking te doen. Wij zijn actief binnen BelgiŽ.
Bedrijfswagen (leasing)
West-Vlaanderen
Leasing Personenwagen voor de regio Oostkamp
Ik wens een Peugeot 2008 of 3008 (diesel) om te leasen. Nu heb ik Citroen Aircross.
Bedrijfswagen (leasing)
Oost-Vlaanderen
Leasing Personenwagen voor de regio Zele
Ik wens een Peugeot 308 SW (diesel) handgeschakeld of automaat is te bekijken, om te leasen.
Bedrijfswagen (leasing)
Limburg
Leasing Personenwagen voor de regio Zonhoven
Ik wens een wagen om privaat te leasen, voorkeur voor een Peugeot 308 (benzine en automaat). Nu heb ik een voertuig van 10 jaar oud, heb ook al gekeken bij Opel.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Tracking systeem voor in de regio Mortsel
We wensen een trackingsysteem voor nu 24 wagens en later nog een 20 tal (binnen het jaar). Ook voor leasing, de 24 wagens zijn in eigen beheer. Vooral voor track en go systeem te gebruiken. Verplaatsingen zullen in Belgie meestal zijn.
Tankkaart
Vlaams Brabant
Tankkaarten in Keerbergen gezocht voor schildersbedrijf
Voor ons schildersbedrijf zoeken we op zijn minst 2 kaarten. Deze zullen zowel diesel als benzine tanken. Kan u mij contacteren samen met een mooie offerte.
Bedrijfswagen (leasing)
Oost-Vlaanderen
Financiele Leasing gezocht te Eeklo
Als takeldienst zoeken wij een leasing van een personenwagen. Deze zal dienen om aan de klanten mee te geven wanneer hun wagen stuk is. Liefst een kleine cilinderinhoud. Graag een manueel met 4 of 5 deuren. Het merk is niet echt van belang. Kan u mij contacteren samen met een mooie offerte. Dank u.
Bedrijfswagen (leasing)
Antwerpen
Aanvraag Bedrijfswagen (leasing) te Antwerpen
Wij willen offertes verkrijgen voor het leasen van een bedrijfswagen. Momenteel leasen wij geen voertuigen en wij zouden deze gebruiken voor zowel zakelijke als privť-doeleinden. Wij verplaatsen ons in het binnen -en buitenland, en hebben een voorkeur voor een Land Rover Evoque. Onze huidige wagenpark telt 1 wagen.
Bedrijfswagen (leasing)
Vlaams Brabant
Leasing van een bedrijfswagen voor een bedrijf in Tienen
Dit is voor de leasing van een bedrijfswagen. type Suv of Crossover. Ik ben actief als zelfstandige in hoofdberoep. Voertuig zal gebruikt worden voor zowel privť als zakelijk.
Bedrijfswagen (leasing)
West-Vlaanderen
Aanvraag Bedrijfswagen (leasing) te Oostende
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor het leasen van 1 wagen (voor zakelijk en privť-gebruik). Wij zijn binnen BelgiŽ actief, en hebben momenteel geen voertuigen in leasing (enkel 1 voertuig in eigen beheer). Wij hebben een voorkeur voor een Kia. Onze huidige wagenpark telt 1 voertuig .
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Tankkaart te Sint-Niklaas
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor een 57 tankkaarten 57 voertuigen (allemaal personenwagens) die op diesel rijden. Wij zijn hoofdzakelijk actief binnen BelgiŽ. Wij hebben momenteel tankkaarten van Total en Shell en wensen een prijsvergelijking te doen . Ik ben een stafmedewerkster binnen de firma.
Tankkaart
West-Vlaanderen
Aanvraag Tankkaart te Marke
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor 10 tot 12 tankkaarten voor 10 tot 12 voertuigen (meeste zijn bestelwagen, wij hebben ook enkele personenwagens) die op diesel rijden. Wij zijn hoofdzakelijk binnen BelgiŽ actief. Wij hebben momenteel geen tankkaarten. Ik ben afdelingshoofd van (het departement) Inkoop.
Bedrijfswagen (leasing)
Limburg
Aanvbraag Bedrijfswagen (leasing) te Lanaken
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor het leasen van 1 wagen (voor privťgebruik). Wij zijn binnen Europa (BelgiŽ en buitenland) actief, en hebben momenteel geen voertuigen in leasing. Wij hebben geen voorkeur voor een merk of type van wagen. Onze huidige wagenpark telt 0 voertuigen .
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Merksplas
Dit is voor 3 tot 4 bestelwagens. We wensen hier een systeem op te plaatsen dat tegelijk kan gebruikt worden voor rit en tijdsregistratie, het opzetten van een zeker controleorgaan voor de buitendienst alsook inbrengen van effectieve geolokalisatie, dit laatste zodat we kunnen zien waar elke wagen zich op elk moment bevindt. Indien noodzakelijk voor de offerte kan u ons telefonisch bereiken voor een afspraak te maken. Deze is waarschijnlijk pas mogelijk na de feestdagen.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Antwerpen
Het aantal voertuigen dat we wensen aan te passen met dergelijke trackingsysteem zal volledig afhangen van de prijsofferte. Maar op dit moment hebben we een wagenpark van in totaal 75 bestelwagen. De nadruk van dit systeem licht voornamelijk op het invoeren van een zeker controle mechanisme op de buitendienst. Zo moeten we kunnen aanduiden dat deze wagens enkel gebruikt worden voor professionele doeleinden. Dus ook gegevens als tijd en ritregistratie zullen noodzakelijk zijn voor onze controles.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Beveren-Waas
Ik wens tussen de 20 en de 25 voertuigen uit te rusten met dergelijk systeem. Deze zijn allemaal bestelwagens of bedrijfswagens. Ik wens vooral een systeem voor riteregistratie, rapportering en ook in zekere mate controle van het personeel. Ik wil o.a. de mobiliteit, co2 uitstoot en tijdstippen wanneer men met deze voertuigen rijd vastleggen.
Voertuiglokalisatie
Brussel
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Brussel
We wensen een offerte voor een track en trace systeem voor onze bedrijfsvoertuigen. Eerst zal het gaan om 4 tot 5 bestelwagens maar dit kan later nog uitgebreid worden. De voornaamste bedoeling is het opvolgen van het buitenpersoneel.
Voertuiglokalisatie
Oost-Vlaanderen
Voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Wondelgem
Ik wens graag een prijsofferte voor 6 bestelwagens. De bedoeling van dit systeem is om het personeel wat op te volgen. Voornamelijk om te kijken of ze binnen hun sector blijven rijden en welke verplaatsingen ze doen na de werkuren.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Voertuigvolgsysteem voor een bedrijf in Turnhout
Ik wens dit systeem in te voeren op 2 of 3 voertuigen, bedrijfswagens, afhankelijk van de prijs. De bedoeling hiervan is om een ritregistratiesysteem op te zetten om onze vertegenwoordigers op de baan beter op te volgen.
Voertuiglokalisatie
Limburg
voertuiglokalisatie voor een bedrijf in Hoeselt
We zijn een bedrijf dat actief is in de verhuur van vespa's. Er zullen een tiental voertuigen vanaf februari verhuurd worden op een andere locatie dan ons hoofd bedrijf en hierop zou ik graag een controlesysteem op willen plaatsen om deze op te kunnen volgen. Aanvankelijk van de offerte zwilk ik ook onderhandelen om de rest van onze voertuigen, 50 in totaal met dit systeem uit te rusten.
Voertuiglokalisatie
Vlaams Brabant
Voertuiglokalisatiesyteem voor een bedrijf in Ternat
Ik ben op zoek naar een volgsysteem voor de volgende voertuigen: een tractor, een kraan , een vrachtwagen en een personenwagen. Deze systemen zullen dienen voor de beveiliging, opvolging van de buitendienst en plaatsing op de bouwwerf.
Voertuiglokalisatie
Antwerpen
Systeem tracking voertuigen
Ik wil via een track en trace systeem de logging en beweging van onze voertuigen kunnen volgen, een systeem waar we kunnen nakijken ook hoeveel tijd iemand spendeert op locatie. Graag info en offerte voor zo'n systeem.
Voertuiglokalisatie
West-Vlaanderen
Track module volgen bestelwagen
Een track module voor de bestelwagen, ik moet weten wanneer een wagen vertrekt en weer stilstaat, controle van de werkuren. Er komt binnekort een 2e bij.

Voertuigen

Wenst u de activiteiten van uw mobiele teams beter te beheren en overbodige verplaatsingen te vermijden? Wij helpen u. Ontvang nu 3 voorstellen en vergelijk.

Leid uw personeel in goede banen

Hebt u mobiel personeel in uw bedrijf? Dan zal voertuiglokalisatie u ten goede komen. Geolokalisatie zal u helpen om uw chauffeurs, leveranciers, werfpersoneel, technici, verkopers en vertegenwoordigers in goede banen te leiden. Met Fleet Management systems kan je volgende dingen:

 • Zie welke technicus het dichtst bij de klant is
 • Beheer uw mobiel personeel
 • Verhoog de productiviteit van uw verkoopteams
 • Vermijd nutteloze verplaatsingen van uw vertegenwoordigers
 • Verbeter de veiligheid van uw chauffeurs
 • Beveilig uw materiaal
 • Verkort het aantal afgelegde kilometers
 • Hou eco-scores van uw personeel bij
 • Bevorder eco-driving
 • Verlaag de benzinekosten van uw vloot
 • Ga voor een ecologisch bedrijf
 • Krijg overzicht over welke opdrachten uitgevoerd zijn

Met Real-time tracking van voertuigen zal uw onderneming efficiënter te werk kunnen gaan. Het zal uw winsten ten goede komen. Bovendien is het een handig hulpmiddel om uw klanten een nog betere dienstverlening te bieden. Geen wonder dat steeds meer bedrijven gebruik maken van track en trace.

U kan kiezen voor een Geofencing-optie. Met deze optie baken je een bepaald gebied af. Wanneer de auto, camion, camionette, ... buiten dit gebied gaat krijg je een melding. Maar ook voor vele andere dingen kan je een melding krijgen. Zo kan je ervoor zorgen dat je een SMS krijgt wanneer het autoalarm afgaat. Of dat je een mail krijgt wanneer de auto aan een bepaald aantal kilometers zit en dus nog eens naar de controle zou moeten. Vraag daarom meer informatie aan. Vul onderstaand formulier in en kom in contact met verschillende leveranciers. Zo vergelijk je zelf de mogelijkheden en kosten van voertuigtracking in België.

Je kan ook kiezen voor een heel aantal andere beveiligingsopties. Zo kan je ervoor zorgen dat je het voertuig van op afstand onbruikbaar kan maken. Stel dat jouw auto gestolen wordt. Dan kan je met één enkele muisklik de motor onbruikbaar maken. De auto zal vanaf dan niet meer kunnen starten, tot jij de actie ongedaan maakt.

Zeg wat u wenst en ontvang verschillende offertes

Wenst u ook te gaan voor een efficiënt beheer van uw buitendiensten? En zou u ook graag geen overbodige ritten meer laten doen door uw personeel? Vul de vragenlijst hieronder in en ontvang snel offertes voor track en trace van uw voertuigen.


Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   ,   , 

Offerte aanvragen-voertuiglokalisatie
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik zal een keuze maken uit de offertes die ik reeds ontvangen heb. Ik was positief verrast over..."

M. Campion

"Heel content."

M. Vanderbiest


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.