Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Provider: Ontvang snel meerdere gratis offertesProvider-mobiele telefonie voor particulieren

Ontvang nu meerdere offertes: Mobiele telefonie voor particulierenOfferte aanvragen-mobiele telefonie voor particulieren

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
GSM Tarieven Vergelijken
Antwerpen
GSM-tarieven voor een zaak te Boechout
Ik wens één toestel te vergelijken van op de zaak, nu bij Proximus. Rond de 25euro/maand.
GSM Tarieven Vergelijken
Vlaams Brabant
Aanvraag GSM Tarieven Vergelijken te Leuven
Wij zoeken offertes voor het vergelijken van GSM tarieven. Wij zijn in het bezit van 1 GSM toestel dat op naam staat van de firma. Onze huidige Provider is Telenet, en deze GSM wordt niet gebruikt om van of naar het buitenland te bellen.
GSM Tarieven Vergelijken
Antwerpen
Aanvraag GSM Tarieven Vergelijken te Willebroek
Wij willen offertes ontvangen voor het vergelijken van GSM tarieven. Wij beschikken over 3 mobiele telefoontoestellen op naam van de firma. Onze huidige provider is Base, en wij gebruiken deze telefoontoestellen niet om van of naar het buitenland te bellen.
Mobiele telefonie of data voor bedrijven
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Mobiele telefonie of data voor bedrijven te Stekene
Wij zijn op zoek naar een offerte voor Mobiele telefonie of data voor bedrijven. Wij hebben momenteel 1 tot 2 mobiele telefoontoestellen die op naam staan van de werknemer. Wij hebben een privé-abonnement bij onze huidige Provider en dit mobiele telefoontoestellen wordt zelden gebruikt om van het buitenland te bellen.
GSM Tarieven Vergelijken
Oost-Vlaanderen
Gsm tarieven voor een bedrijf in Lierde
Ik maak momenteel gebruik van een vast tarief bij proximus voor maandelijks 70€. Dit houdt onder andere in onbeperkt bellen. Ik zou graag wensen na te gaan of ik met dezelfde of andere voorwaarden bij een andere provider een goedkoper tarief kan krijgen. Dit is voor zowel zakelijk als privégebruik. Gebruik in of naar het buitenland gebeurd maar is eerder zeldzaam.
Mobiele telefonie voor particulieren
Antwerpen
Gs trarieven voor een particulier in Lichtaart
Dit zijn voor twee toestellen in privé gebruik. Een toestel wordt vrij veel gebruikt, het andere praktisch nooit. Een daarvan wordt af en toe van of naar het buitenland gebruikt om te sms'en. Momenteel ben ik bij mobistar voor een maandelijks bedrag rond de 30-35€ voor de twee toestellen. Soms is dit wat meer , soms wat minder. Ik heb nu ook een Ipad waarmee ik van plan ben af en toe internet te gebruiken. Vandaar dat ik van verschillende providers de gsm tarieven wens in te kijken met daarin ook een mogelijkheid tot internet.
Mobiele telefonie voor particulieren
Antwerpen
Mobiele telefonie voor een particulier in Hallaar
Deze gsm is volledig voor privégebruik. Dit houdt wel in dat ik op vrij regelmatige basis bel of sms naar en van het buitenland. Ik heb nu Telenet als provider voor een tarief van zo'n 40€ maandelijks. Ik zoek vooral een goedkoper tarief.
Mobiele telefonie of data voor bedrijven
Antwerpen
Mobiele telefonie voor een bedrijf in Herentals
We zijn momenteel aan gesloten voor 12 kaarten ,waarvan 9 in gebruik, bij Mobistar. Een van deze kaarten heeft rooming nodig naar Groothertogdom Luxemburg, de andere worden bijna uitsluiten in België Gebruikt. Momenteel betalen we een 4000-5000€ per jaar aan telefonie. Naast een goedkoper tarief ben ik ook op zoek naar een meer praktische oplossing. Bij Mobistar krijgen we geregeld aanvragen om abonnementen te vergelijken , met veel telefoons , bezoekjes en onduidelijkheden, wat toch een zekere frustratie kan geven.
GSM Tarieven Vergelijken
West-Vlaanderen
Gsm tarieven vergelijken voor een particulier in Oostkamp
Deze gsm's zijn volledig voor privégebruik. Ik ben momenteel bij proximus voor theoretisch 15€ per maand per gsm. Ik zit echter vaak over mijn belminuten en ben dan nu op zoek naar een provider die me meer beltijd kan bieden voor dezelfde of een goedkoper tarief. Er is praktisch nooit gebruik van of naar het buitenland.
Mobiele telefonie voor particulieren
West-Vlaanderen
Particulier uit Brugge is op zoek naar een nieuwe provider mobiel telefonie
Wij hebben twee gewone GSM en we betalen momenteel 85 euro voor de twee samen bij euphony. Ik ben op zoek naar een programma waarmee in ongelimiteerd kan bellen en af en toe stuur ik ook een sms maar zeer weinig. Mobiel internet heb ik niet van doen. Het gaat vooral over de prijs van het abonnement.
GSM Tarieven Vergelijken
Antwerpen
Gsm tarieven vergelijken voor een particulier in Borgerhout
Ik heb momenteel een domiciliëring bij Base . Ik vermoed dat ik maandelijks zo'n 20-30€ betaal. Zeer weinig gebruik van of naar het buitenland. Graag had ik een afspraak ter plaatse gemaakt om met een call analyse de tarieven van vershcillende providers te kunnen vergelijken.
Mobiele telefonie voor particulieren
Antwerpen
Mobiele telefonie voor een particulier in Antwerpen
Dit is voor enkel privé gebruik. Hier zit ook af en toe naar of vanuit het buitenland bellen. Mijn huidige provider is Proximus, met een zeer schommelde rekening van meestal rond de 60-70€ per maand. Soms heb ik uitschieters naar de 300€.
Mobiele telefonie of data voor bedrijven
Limburg
Offerte voor 6 abonnementen te Hasselt
Beste, Wij zijn een consultancy-vennootschap met 6 abonnementen. Wij zitten nu bij een provider waar we bij ons op kantoor , geen bereik meer hebben. Graag wens ik te veranderen van partner en dit zo snel mogelijk. Kunnen jullie mij contacteren voor een afspraak. Mvg, J-P Jansen
Mobiele telefonie voor particulieren
Vlaams Brabant
Mobiele telefonie voor een particulier in Zaventem
Deze gsm is vooral voor professioneel gebruik. Ik ben momenteel aangesloten bij Mobistar voor een abonnement aan 40-50€ per maand maar ik ben hierover totaal niet tevreden. Zo geven ze bvb. geen informatie over het tarief of aantal belminuten. Ik moet af en toe wel bellen en sms'en naar Nederland en uk. Graag dus een voorstel met goede tarieven naar deze landen. Ik ben normaal altijd bereikbaar om een call analyse ter plaatse te berekenen.
Mobiele telefonie of data voor bedrijven
Oost-Vlaanderen
Mobiele telefonie voor een bedrijf in Desteldonk
In totaal hebben we 23 gsm's,in gebruik in ons bedrijf. Deze worden zowel voor privé als zakelijke doeleinden gebruikt. Onze huidige provider is Mobistar, en dit komt neer op een maandelijks bedrag van ongeveer 1100-1200€. De helft van deze gsm's belt of sms't regelmatig naar ons hoofdkantoor in Duitsland. Indien mogelijk hebben we ook interesse in een abonnement met vaste telefonie.
Mobiele telefonie voor particulieren
Antwerpen
Mobiele telefonie voor een particulier in Kontich
Ik gebruik deze gsm vaak enkel voor privé. Ik ben nu bij telenet voor een abonnement van 20€ per maand. Ik sms echter zeer veel, en ook op bijna dagelijkse basis naar Nederland. Daarom betaal ik nu bijna altijd 40€ per maand. Ik ben ook geïnteresseerd in een prepaid oplossing.
Mobiele telefonie voor particulieren
Oost-Vlaanderen
Mobiele telefonie voor een zelfstandige in Lede
Ik ben zelfstandige en ben niet meer tevreden over mijn huidige provider base. Ik had een voorstel gekregen voor 42€ per maand, maar merk nu steeds meer en meer dat ik 90 of meer op een maand betaal. Ik wens een tarief voor onbeperkt internet en bellen. Ik gebruik deze gsm zowel voor mijn privé gesprekken als beroepsmatig. Dit kan soms betekenen naar of van het buitenland bellen. Heel af en toe , 1 keer om de 3 of 4 maand, ook buiten de EU.
Mobiele telefonie voor particulieren
Vlaams Brabant
Mobiele telefonie voor een particulier in overijse
Ik ben momenteel helemaal niet tevreden over mijn huidige tarief. Dit is 150€ per maand. Het gebeurd wel af en toe dat ik vanuit of naar het buitenland bel of sms met mijn gsm. Mijn huidige provider is Proximus.
Mobiele telefonie of data voor bedrijven
Limburg
Mobile telefonie voor een zelfstandige in Bocholt
Ik heb 3 gsm's op dezelfde factuur bij mijn provider Mobistar. Op 1 gsm voor voornamelijk professioneel gebruik bel ik voor zo'n 80-90€ per maand. Hiermee word ook regelmatig naar het buitenland, Nederland, gebeld. De twee andere gsm's kosten zo'n 12€ maandelijks elk. Deze zijn voornamelijk voor privégebruik. Graag wat informatie en kostprijzen van andere providers.
Mobiele telefonie voor particulieren
Antwerpen
Mobiele telefonie voor een particulier in Westmeerbeek
Ik wens graag een vergelijking op te maken met mijn huidige tarieven. Ik ben nu klant bij mobistar en betaal maandelijks 15€ per gsm. Ik bel nooit naar of vanuit het buitenland.

Provider

Bent u op zoek naar een nieuwe provider? En wilt u gemakkelijk de prijzen vergelijken? Dan bent u bij Bobex zeker aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor mobiele telefonie voor particulieren. Vul vandaag nog uw aanvraag in en vergelijk offertes van verschillende leveranciers.Offerte aanvragen-mobiele telefonie voor particulieren
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Perfecte service!"

B. STAINIER

"Erg handig en klantgericht."

J. Vanwinckel


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.