Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Marketing: Ontvang snel meerdere gratis offertesMarketing-telemarketing & inbound callcenter

Ontvang nu meerdere offertes: Telemarketing & inbound callcenterOfferte aanvragen-telemarketing & inbound callcenter

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Speciaal drukwerk
Antwerpen
Mailing per post
Wij zijn een jong bedrijf dat per post een mailing wenst te doen naar zo een 350 klanten over heel België. Wij maken een voorstelling van ons bedrijf op A4 formaat in briefvorm, dit moet gedrukt worden op een kwaliteitspapier en in kleur. Dit dient in envelopes gestoken worden die elk een etiket erop hebben waarop gedrukt de begunstigde met naam en adres op staat. Bobex kwaliteitscontrole: Dit is voor een klant die gelegen is in Antwerpen. De brieven moeten gedrukt worden in 6kleurendruk. Bedankt voor uw prijsofferte.
Telemarketing & inbound callcenter
Antwerpen
Informatie en voorstellen gevraagd voor een telemarketing - campagne, bedrijf te Antwerpen
Ik overweeg een campagne, nog geen concreet idee, presenteer me enkele voorstellen via e-mail aub.
Telemarketing & inbound callcenter
Antwerpen
Internationaal georienteerd consultancy-bedrijf plant telemarketing acties
Wij zijn een vrij recent opgestart consultancy-bedrijf, we zijn heel internationaal georieënteerd, en we zouden onze naambekendheid willen vergroten via telemarketing-campagnes. Ik bespreek graag de mogelijkheden met u.
Telemarketing & inbound callcenter
Limburg
Limburgs afvalbedrijf wil callcenter inschakelen om te prospecteren
Wij zijn een afvalverwerkings bedrijf, en overwegen de optie om onze diensten te vertegenwoordigen via een callcenter, en zo onze handel te boosten. Indien dit interessant lijkt wensen wij dit graag te doen, gelieve me te contacteren om dit te bespreken. Alvast bedankt.
Telemarketing & inbound callcenter
Antwerpen

Ik heb een bestand van ongeveer 500 adressen van bedrijven die gecontacteerd dienen te worden en er afspraken gemaakt moeten worden. Ik zoek ondersteuning in deze activiteit. B2B - industrële bedrijven. Ik zit in verpakkingssector.
Promotiemateriaal
Brussel
Lattes FEBELARCH 1.500 pièces avec logo
A la recherche d'une latte-équerre triangulaire graduée (aka triangle géo) en plastique. Impression souhaitée d'un logo + website. Quantité : 1500 pièces. Deadline livraison : 3 novembre 2008

Marketing

Bent u op zoek naar een telemarketing bureau? Wilt u uw marketingcampagnes meer kracht bijzetten? Vul volledig vrijblijvend onze vragenlijst in en ontvang verschillende offertes. Een telemarketeer kan op vele manieren nuttig zijn voor u. 

Met inzicht in de markt behandelen ze uw klantenwerving

U kiest best voor een professionele telemarketeers. Mensen die inzicht hebben in de markt waarop u werkt en de werking van uw bedrijf volledig begrijpen. Alleen zo kan een telemarketing agency klanten werven en binden aan uw onderneming.

Duizenden opties altijd vriendelijk

Meertalige telemarketeers kunnen uw bedrijfsmarketing op vele manieren versterken. Huidige klanten bellen, geïnteresseerden opbellen, potentiële klanten bellen (cold calling), databases verrijken, telefonisch producten verkopen, enquêtes afnemen,…

Leg goed uit wat u nodig hebt

Een goed agentschap kan u op vele manieren van dienst zijn. Leg dan ook goed uit wat u nodig hebt en wat uw bedrijf juist doet. Zo kunt u samen met het telemarketingbureau een oplossing op maat vinden.

Kies de beste oplossing voor uw bedrijf, vergelijk Telemarketeers

Een goede telemarketeer vinden doet u door verschillende aanbiedingen te vergelijken. Duid hieronder aan wat u juist nodig hebt en ontvang tot drie offertes. U vergelijkt achteraf de verschillende offertes.


Zoektermen:

 ,   ,   ,   ,   , 

Offerte aanvragen-telemarketing & inbound callcenter
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Ik ben erg tevreden over Bobex, er werd een snelle en effectieve diagnose gesteld."

A. Ozen

"Ik ben algemeen tevreden over de geleverde diensten."


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.