Bobex - Vergelijk offertes van de beste leveranciers
Inloggen
Aankoopgids
02/504.00.80
Taal: NL  FR         Bobex België | Ander land

 search

Leverancier: Ontvang snel meerdere gratis offertesLeverancier-koffiemachine

Ontvang nu meerdere offertes: KoffiemachineOfferte aanvragen-koffiemachine

Voorbeelden van offerteaanvragen

Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in. Alle trefwoorden
CategorieRegioVoorbeelden van offerteaanvragen
Vers fruit op kantoor
Oost-Vlaanderen
Aanvraag Vers fruit op kantoor te Zwijnaarde
Wij zoeken prijsoffertes voor het leveren van Vers fruit op kantoor. Momenteel hebben wij een leverancier (Fruit@Work) en wij wensen een prijsvergelijking te doen. Er zouden een 50tal personen gebruik van maken, en een herverdeling is niet nodig.
Vers fruit op kantoor
Brussel
Aanvraag Vers fruit op kantoor te Brussel
Wij zoeken offertes voor het leveren van Vers fruit op kantoor. Momenteel hebben wij hier geen leverancier voor. Wij werken met een 30tal mensen op ons kantoor.
Maaltijdcheques
West-Vlaanderen
Aanvraag Maaltijdcheques te Oostende
Wij wensen offertes te ontvangen voor het verkrijgen van Maaltijdcheques. Deze zouden worden toegekend aan 2 werknemers, 1 vennoot en 1 zaakvoerder. Momenteel hebben wij hier geen leverancier voor.
Vers fruit op kantoor
Antwerpen
Aanvraag Vers fruit op kantoor te Ekeren
Wij wensen offertes te ontvangen voor het verkrijgen van vers fruit op kantoor. Wij hebben hier geen leverancier voor op dit moment, en er zouden 658 leerlingen en een 70tal leerkrachten gebruik van maken. Het fruit mag in 1 fruitmand toekomen.
Koude drankautomaat
Antwerpen
Aanvraag Koude drankautomaat te Mechelen
Wij wensen offertes te verkrijgen voor een Koude drankautomaat. Momenteel gebruiken wij geen Koude drankautomaat (wij hebben hier geen leverancier voor), en wij wensen huur -en aankoopoffertes af te wegen met elkaar. Hier zouden een 25 tot 30 personen gebruik van maken en wij zouden de Koude drankautomaat binnen plaatsen.
Warme dranken automaat
West-Vlaanderen
Aanvraag Warme dranken automaat te Adinkerke
Wij wensen aankoopoffertes te ontvangen voor een warme dranken automaat. Momenteel hebben wij geen leverancier hiervoor. Hoeveel personen hier gebruik van zullen maken weten wij niet daar dit te veel schommelt (wij zouden deze gebruiken in de winkel, en de klanten kunnen hiervan gebruik maken). Wij wensen deze automaat binnen te plaatsen.
Elektriciteit voor bedrijven
Vlaams Brabant
Aanvraag Elektriciteit voor bedrijven te Tollembeek
Wij zijn op zoek naar een prijsofferte voor Elektriciteit voor bedrijven. Wij zijn een oude molen aan het restaureren, en hebben momenteel nog geen leverancier voor elektriciteit. Wij zouden jaarlijks ongeveer 20 MWh verbruiken.
Koffiemachine
Brussel
Koude drankautomaat te St-Agatha-Berchem
Contract met Sodexo loopt eind september af en hebben ASAP een leverancier nodig voor koude dranken. Gelieve telefonisch contact voor een offerte.
Telefooncentrale
Antwerpen
VOIP telefooncentrale voor een bedrijf in Turnhout
Graag contact met een telefooncentrale leverancier. We hebben een oude Goldstar installatie, vaste lijn loopt via Belgacom en internet via Scarlet. Graag offerte voor 9 toestellen waaronder 7 vaste en 2 mobiele.
Koffiemachine
Vlaams Brabant
Koffiemachines voor een bedrijf in Vilvoorde
Dit is voor een prijsvergelijking met ene huidige leverancier. Indien u een betere prijs en kwaliteit kunt leveren , wensen we over te schakelen. In totaal hebben we een 5tal toestellen nodig voor 200-300 medewerkers. Deze zitten op twee verschillende locaties. De toestellen zijn voor vrij gebruik , dus zonder muntinworp. Graag hadden we twee verschillende offertes verkregen. Een voor enkel de pure huur van deze toestellen. Een tweede offerte mag opgemaakt worden voor wanneer het onderhoud, aanvulling van de consumpties, etc... door uw bedrijf worden opgenomen.
Brandstofkaart
Luik
Demande de devis pour des cartes carburant
Merci de nous faire parvenir un devis pour 4 cartes carburant pour la Belgique. Bien à vous.
Brandstofkaart
Namen
Demande de devis pour des cartes essence
Demande de devis pour une carte essence à titre professionnel pour la Benelux. Merci de me soumettre votre offre. Bien à vous.
Brandstofkaart
Waals Brabant
Demande de devis pour des cartes essence
80% de mes déplacements seront en Belgique. 20 à 30.000 km / an. J'aimerais donc avoir une carte qui puisse donner accès à au moins 2 ou 3 pompes différentes.
Brandstofkaart
Waals Brabant
Demande de devis pour des cartes essence
rares déplacements hors Belgique (80 à 90% des déplacements se font en Belgique). Demande de devis pour une carte essence à titre professionnel pour le Benelux Merci de me soumettre votre offre. Bien à vous.
Brandstofkaart
Namen
Demande de devis pour des cartes essence
Merci de nous faire parvenir un devis pour 2 cartes carburant pour le Benelux. Bien à vous.
Brandstofkaart
Namen
Demande de devis pour des cartes essence
Merci de nous faire parvenir un devis pour une carte carburant pour la Belgique. Bien à vous.
Brandstofkaart
West-Vlaanderen
demande de devis pour des cartes essence
Nous aimerions avoir un devis pour 2 cartes essence à titre professionnel pour la belgique. Merci pour votre offre.
Brandstofkaart
Waals Brabant
demande de devis pour des cartes carburant
* rp 16/09 10h52 Je suis un jeune indépendant je viens de me lancer. On est deux à livrer et j'aimerais une carte essence pour nous deux. D'avance merci.
Brandstofkaart
Luik
Demande de devis pour des cartes essence
Merci de nous faire parvenir un devis pour une carte carburant à titre professionnel pour la Belgique. Bien à vous.
Tankkaart
Oost-Vlaanderen
Tankkaart voor een bedrijf in Melle
Dit is voor een personenwagen, jaarlijks zo'n 40.000km per uur. Momenteel heb ik via mijn bank een tankkaart maar aangezien deze zal moeten stoppen tegen het einde van het jaar wens ik graag de markt te verkennen en een nieuwe leverancier te zoeken.
Brandstofkaart
Henegouwen
Demande de devis pour des cartes essence
Demande de devis pour 2 cartes essence. Bien à vous.
Brandstofkaart
Geen regioDemande de devis pour des cartes essence
J'aimerais avoir un devis pour une carte essence. Merci pour votre offre.
Brandstofkaart
Henegouwen
Demande de devis pour des cartes essence
Nous aimerions aoir un devis pour une carte essence à titre professionnel pour la belgique. Merci pour votre offre.
Brandstofkaart
Brussel
Firma uit Brussel is op zoek naar leverancier tankkaarten
j'ai 2 cartes VAB fleet (Benelux): 1 essence, 1 diesel. Débitent mon compte prof. CBC. Cherche carte essence+diesel Europe et utilisable avec la banque Belfius ou de préférence avec toute autre banque.
VOIP telefonie
West-Vlaanderen
VOIp centrale voor een bedrijf in Oostende
We werken met Telenet en hopen dat onze telefoonrekening via VOIP wat naar beneden gaat. Ikzelf ben de raadgever die als opdracht heeft deze offertes voor te leggen aan de directeur. Na vergelijk van de leveranciers wensen we zo snel mogelijk over te stappen op dit telefoniesysteem. Hierop zullen 25-30 toestellen op worden aangesloten, een faxlijn en een videotelefonielijn voor de toegang. Naast bellen op het internet wensen we ook een antwoordapparaat, onderling doorschakelen en doorschakeling naar gsm's.

Leverancier

Vind de beste koffiemachine voor uw bedrijf

Op zoek naar de geschikte koffiemachine voor uw onderneming? Dan bent u aan het juiste adres. Ontvang hier gratis advies voor uw koffieautomaat. Vul nu een aanvraag in en vergelijk offertes van tot drie verschillende leveranciers. Wij werken met de beste leveranciers die u een breed gamma aan mogelijkheden kunnen bieden.

Een lekker kopje koffie is één van de kleine geneugten die een werkdag verlichten. Uw personeel zal er van genieten, een gezonde dosis cafeïne is namelijk goed voor de productiviteit. Ook bezoekers zullen het appreciëren dat ze een kopje koffie kunnen drinken terwijl u bezig ben met een andere klant.

Wilt u een latte macchiato, een romige cappuccino, of liever een straffe espresso? Vertel het ons in onderstaande vragenlijst en wij helpen u verder bij het vinden van de juiste leverancier. Zo kan u rustig alle offertes vergelijken, dat is de Bobex-formule.Offerte aanvragen-koffiemachine
Inschrijven als leverancier
Kwaliteitslabel:
Quality label
Onze kwaliteitsgarantie
+500 Getuigenissen!

"Zeer tevreden. Zeer bekwame mensen over de vloer gekregen. Nemen offertes in overweging."

W. Verhulst

"efficiënt en vlug"

C. Pirquet


     Bobex.be  |       Bobex.lu  |       Bobex.nl  |       Bobex.se

© 2000-2017 Bobex.com NV. Alle rechten voorbehouden.