Wie zijn Remeha? 

Remeha is een Nederlandse onderneming die haar oorsprong vond als een bescheiden fietsenwinkel, maar zich in de loop der tijd heeft getransformeerd tot een vooraanstaande fabrikant op het gebied van verwarmings- en warmwatertechnologie.

Ze staan bekend om hun innovatieve benadering en leveren diverse verwarmingsoplossingen, waaronder hybride warmtepompen, die een belangrijke rol spelen in duurzame energievoorziening.

Ontvang je graag persoonlijk advies en offertes op maat?
Vul dan snel dit formulier in. Het is volledig gratis en vrijblijvend!
arrow-cta-box.pngOntvang offertes

Wat is de prijs voor een Remeha warmtepomp? 

Hieronder tref je een overzicht van diverse Remeha warmtepompen met geschatte prijzen, inclusief installatie:

Type warmtepompGeschatte Prijs incl. installatie
Grond-water€ 23.000
Water-water€ 12.000
Lucht-lucht€ 8.000
Lucht-water€ 11.000
Hybride€ 5.500

Wanneer je overweegt om in een warmtepomp te investeren, is het belangrijk om rekening te houden met de kosten. De prijs van warmtepompen varieert aanzienlijk. Deze variatie is te wijten aan de verschillende technologieën die worden gebruikt. Het is ook van belang om te onthouden dat de installatiekosten aanzienlijk kunnen zijn. 

warmtepomp installeren

Alle soorten Remeha warmtepompen op een rijtje 

Remeha biedt een uitgebreid scala aan warmtepompen die voldoen aan verschillende behoeften en situaties. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende soorten Remeha warmtepompen en hun modellen:

1. Lucht-water warmtepompen (Eria Tower, Neptuna en Toros) 

Lucht-water warmtepompen van Remeha halen warmte uit de lucht en gebruiken deze voor verwarming en warm tapwater. Enkele modellen zijn:

Eria Tower Ace S (elektrisch) 

De Eria Tower Ace S is een krachtige elektrische lucht-water warmtepomp die niet alleen zorgt voor efficiënte verwarming van je woning, maar ook voor een constante voorziening van warm water. Door gebruik te maken van elektriciteit wordt warmte uit de buitenlucht onttrokken en geconverteerd naar warmte voor je interieur, wat resulteert in een comfortabele leefomgeving tijdens extreem koude dagen.

Eria Tower Ace E

De Eria Tower Ace E is een innovatieve elektrische warmtepomp die zich onderscheidt door zijn geïntegreerde boiler. Hierdoor voorziet hij niet alleen in energiezuinige verwarming, maar levert hij ook direct duurzaam warm water voor dagelijks gebruik.

Dit maakt hem ideaal voor huishoudens die streven naar een geïntegreerde en milieuvriendelijke oplossing voor zowel verwarming als warmwaterbehoeften.

Eria Tower (hybride)

De Eria Tower is een veelzijdige lucht-water warmtepomp met een hybride opstelling die perfect aansluit op de behoeften van moderne verwarmingssystemen. Met de mogelijkheid om samen te werken met een cv-ketel, kan dit systeem naadloos schakelen tussen energiebronnen voor optimale prestaties.

Deze hybride benadering zorgt voor een efficiënte en flexibele verwarmingsoplossing in geval van lagere buitentemperaturen het hele jaar door.

Neptuna (hybride) 

De Neptuna is een slimme hybride warmtepomp die slim gebruikmaakt van zowel duurzame energiebronnen als traditionele verwarmingstechnologie. Dankzij zijn hybride functionaliteit kan hij naadloos samenwerken met een cv-ketel, waardoor je kunt profiteren van energiezuinige verwarming en toch kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid van een cv-systeem.

Dit maakt de Neptuna warmtepomp tot een uitstekende keuze voor een geleidelijke overgang naar duurzamere verwarming en aanzienlijke besparingen.

Toros Pro (geothermisch) 

De Toros Pro is een geavanceerde geothermische warmtepomp die warmte onttrekt aan de aarde voor een uiterst efficiënte en milieuvriendelijke verwarmingsoplossing. Door gebruik te maken van de natuurlijke temperatuur van de aarde, kan deze warmtepomp energiezuinig verwarmen en koelen, waardoor je comfortabel kunt genieten van een aangename binnenomgeving terwijl je tegelijkertijd je ecologische voetafdruk verkleint.

Ontvang gratis offertes

2. Warmtepomp boilers (Azorra) 

Warmtepomp boilers zijn geavanceerde systemen die niet alleen zorgen voor efficiënte verwarming, maar ook voor de duurzame productie van warm water

H4: Azorra Ace (thermodynamisch)

De Azorra Ace is een baanbrekende warmtepomp boiler die gebruikmaakt van thermodynamische principes. Dit systeem haalt warmte uit de omgevingslucht en zet deze om in warm water voor huishoudelijk gebruik. Met zijn slimme en innovatieve ontwerp biedt de Azorra Ace een milieuvriendelijke en kostenefficiënte manier om te voorzien in je warmwaterbehoeften.

3. Hybride warmtepompsystemen (Elga en Neptuna) 

Hybride warmtepomp systemen combineren het beste van twee werelden: duurzame warmtepomptechnologie en betrouwbare cv-ketels. Deze systemen zijn ontworpen om een soepele overgang naar duurzame verwarming mogelijk te maken, met behoud van comfort en betrouwbaarheid.

Elga Ace (hybride) 

De Elga Ace is een toonaangevend hybride warmtepomp systeem dat de voordelen van een warmtepomp in combinatie met elke verwarmingsketel verenigt. Door slimme technologieën en efficiënte energiebronnen te combineren, biedt de Elga Ace een optimale verwarmingsoplossing met een minimale impact op het milieu.

Eria Tower (hybride) 

Deze flexibele oplossing werkt feilloos samen met een cv-ketel, waardoor je kunt genieten van zowel duurzame als conventionele verwarmingstechnologieën, afhankelijk van wat jouw huishouden vereist. Met de mogelijkheid om te schakelen tussen deze twee systemen, biedt de Eria Tower een efficiënte en aanpasbare manier om je huis te verwarmen en tegelijkertijd je energieverbruik te verminderen.

Neptuna (hybride) 

De Neptuna is een intelligente hybride warmtepomp die de efficiëntie van een warmtepomp combineert met de betrouwbaarheid van een cv-ketel. Of het nu gaat om strenge winters of mildere seizoenen, de Neptuna zorgt voor een consistente en comfortabele temperatuur in huis terwijl je tegelijkertijd je energiekosten verlaagt en een stap zet naar duurzaam wonen.

verschillende modellen warmtepomp

Een Remeha warmtepomp door een erkend installateur laten plaatsen? Ontvang offertes op maat 

Wil je genieten van de voordelen en uitstekend comfort van een Remeha warmtepomp in je woning? Laat het plaatsen door een erkend installateur en maak gebruik van ons handige offerteformulier.

Hiermee ontvang je gratis en vrijblijvend offertes van gespecialiseerde professionals met jarenlange ervaring uit jouw regio, inclusief deskundig advies over Remeha warmtepompen en de installatie ervan.

Dit stelt je in staat om weloverwogen beslissingen te nemen en eenvoudig prijzen te vergelijken, zodat je de ideale oplossing voor jouw behoeften kunt vinden.

arrow
Beschrijf uw project
1*. Waarom wenst u een warmtepomp?
2*. Welk type warmtepomp wenst u?
3*. Wat is uw geschat budget voor de warmtepompinstallatie?
4*. Wanneer wenst u de warmtepomp?
5. Beschrijving van uw project
6. Voeg foto’s en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid
Warmtepomp
Actief in meer dan 150 verschillende sectoren
Bobex is het grootste offerteplatform in België
Wij helpen elke maand meer dan 35.000 mensen
Al 23 jaar de pionier in de offertevergelijking
Prima oplossing om met diverse bedrijven in contact te komen. Bobex doet eerste screening en door het feedback systeem k...Lees meer
Paul C.
Enorm positieve ervaring. De leveranciers nemen zelf contact op, dat is een enorme tijdswinst voor ons. Wij moeten zelf ...Lees meer
Sylvie V.
De leveranciers hebben zeer snel gereageerd waardoor wij op zeer korte termijn een beslissing hebben kunnen nemen. Wij z...Lees meer
Kelly V.
Bedrijven voor Warmtepomp