Wie zijn Bulex? 

Met een stevige reputatie van meer dan 80 jaar in de verwarmings- en sanitairindustrie, heeft Bulex zich gevestigd als een toonaangevende naam in België. Gedurende al die jaren hebben ze een diepgaand begrip ontwikkeld van de behoeften en wensen van hun klanten, en hebben ze voortdurend geïnnoveerd om aan die eisen te voldoen.

Naast hun uitgebreide assortiment van hoogwaardige producten op het gebied van traditionele verwarming en sanitair, heeft Bulex ook haar horizon verbreed en is nu een actieve speler geworden in de wereld van hernieuwbare energieën.

Met een groeiende bewustwording over duurzaamheid en milieuvriendelijke energiebronnen, heeft Bulex zich toegelegd op het aanbieden van eenvoudige en efficiënte oplossingen op het gebied van hernieuwbare energie.

Hun gamma omvat nu geavanceerde warmtepompen, zonneboilers en airconditioningsystemen. Deze producten stellen klanten in staat om niet alleen te profiteren van betrouwbare en moderne verwarmingssystemen, maar ook om hun ecologische voetafdruk te verkleinen en een positieve bijdrage te leveren aan het milieu.

De warmtepompen van Bulex zijn een populaire keuze geworden voor diegenen die op zoek zijn naar duurzame verwarmingsopties. Met hun geavanceerde technologieën bieden deze warmtepompen een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele verwarmingssystemen, waardoor het energieverbruik wordt verminderd en de CO2-uitstoot wordt beperkt.

Het assortiment omvat verschillende soorten warmtepompen, zoals lucht-water, water-water, lucht-lucht, en hybride modellen, die elk ontworpen zijn om aan specifieke behoeften en situaties te voldoen.

monoblock warmtepomp

Wat is de prijs voor een Bulex warmtepomp? 

De kosten van een Bulex warmtepomp varieert afhankelijk van het type warmtepomp dat je kiest. Hier zijn de geschatte prijzen inclusief plaatsing voor verschillende types warmtepompen:

Type warmtepompPrijs incl. plaatsing (schatting)
Grond-water€ 20.000
Water-water€ 14.000
Lucht-lucht€ 7.000
Lucht-water€ 13.000
Hybride€ 5.500

Houd er rekening mee dat dit slechts richtprijzen zijn en dat de uiteindelijke kosten kunnen variëren op basis van specifieke installatievereisten zoals extra ruimte dat moet worden voorzien en extra accessoires die je misschien nodig hebt. Het is altijd raadzaam om offertes aan te vragen bij installateurs voor een nauwkeurige prijs op maat van jouw situatie.

Alle soorten Bulex warmtepompen op een rijtje 

Ontdek het volledige gamma Bulex warmtepompen. Van lucht-water tot lucht-lucht en warmtepomp boilers. Leer over de unieke eigenschappen en kies de juiste oplossing voor jouw verwarmings- en energiebehoeften.

Accessoires zoals de GeniaSet hydraulische module en GeniaFan ventilo-convectoren zijn ook beschikbaar voor een efficiënte installatie.

Vraag gratis offertes aan bij erkende installateurs voor persoonlijk advies op maat. Kies slim en geniet van een duurzame en milieuvriendelijke verwarmingsoplossing voor je huis.

1. Lucht-water warmtepomp: Genia Air Mono en split 

De GeniaAir Mono is een lucht/water-warmtepomp systeem die uitstekend geschikt is voor projecten met (bestaande) radiatoren of afgiftesystemen op hoge temperatuur. 

Het installatieproces is vertrouwd en eenvoudig, waarbij de warmtepomp alleen verbonden hoeft te worden met de verwarmingsinstallatie in de woning. De GeniaAir Mono heeft een hoge energie-efficiëntieklasse van A+++.

Binnenin de warmtepomp bevindt zich een geïntegreerde boiler van 190 liter, maar het is ook mogelijk om deze te combineren met een vrijstaande boiler van 200, 300 of 400 liter, afhankelijk van jouw behoeften.

Met een vermogen van 3-12 kW is deze warmtepomp geschikt voor zowel kleine als grote energiebehoeften.

De GeniaAir Split is een lucht/waterwarmtepomp die ideaal is voor projecten met vloerverwarming of afgiftesystemen op lage temperatuur.

Dankzij de eenvoudig te manipuleren koelleidingen is deze warmtepomp gemakkelijk te plaatsen, zelfs bij grotere afstanden tussen de buiten- en binnenunit. De GeniaAir Split heeft een energie-efficiëntieklasse van A++ en beschikt over een binnenunit met een geïntegreerde boiler van 190 liter.

Net als bij de GeniaAir Mono is het mogelijk om deze warmtepomp te combineren met een vrijstaande boiler van 200, 300 of 400 liter. Met een vermogen van 3 – 12 kW kan de GeniaAir Split voldoen aan zowel kleine als grote energiebehoeften.

Wil je een Bulex warmtepomp installeren?
Vul dan snel dit formulier in. Het is volledig gratis en vrijblijvend!
arrow-cta-box.pngOntvang offertes

2. Lucht-lucht warmtepomp: VivAir 

De VivAir is een lucht/lucht-warmtepomp systeem die tevens dienstdoet als airco. Deze warmtepomp biedt flexibele installatiemogelijkheden en kan worden gebruikt voor één of meerdere ruimtes. 

De VivAir staat bekend om zijn stille, efficiënte en compacte ontwerp. Met een energie-efficiëntieklasse van A+++ helpt deze warmtepomp om energie te besparen.

Het programmeren van de VivAir is eenvoudig en gebruiksvriendelijk, en het is ook mogelijk om de warmtepomp via een smartphone te bedienen.

Hierdoor heb je altijd controle over de temperatuur en het comfort in je huis, waar je ook bent. Met de VivAir geniet je niet alleen van verwarming in de koudere maanden, maar ook van verkoeling tijdens warmere dagen, waardoor het een veelzijdige en handige oplossing is voor jouw verwarmings- en koelingsbehoeften.

3. Warmtepomp boiler: MagnaAqua 

De MagnaAqua is een warmtepompboiler die zorgt voor een efficiënte verwarming van water met aanzienlijke energiebesparingen tot wel 70% in vergelijking met een traditionele elektrische boiler. Met een energie-efficiëntieklasse van A+ draagt de MagnaAqua bij aan een duurzamer energieverbruik.

Deze warmtepompboiler is verkrijgbaar in verschillende maten, met een inhoud variërend van 80 tot 270 liter, waardoor je kunt kiezen welke capaciteit het beste past bij jouw behoeften en huishoudelijke situatie. Met het warmwatercomfort dat deze boiler biedt, is het geschikt voor gebruik door maximaal 6 personen.

De werking van de MagnaAqua is gebaseerd op het principe van een warmtepomp, waarbij warmte wordt onttrokken aan de omgevingslucht en wordt overgedragen op het water in de boiler.

Dit proces maakt het mogelijk om water op een energiezuinige en milieuvriendelijke manier te verwarmen, wat resulteert in lagere energiekosten en een verminderde ecologische impact. Met de MagnaAqua geniet je van een betrouwbare en efficiënte warmwateroplossing voor je huishouden.

Twee handige accessoires voor de Bulex warmtepompen 

Als aanvulling op de Bulex warmtepompen systemen zijn er twee handige accessoires beschikbaar die de prestaties en functionaliteit van de warmtepompen kunnen verbeteren. 

Deze accessoires zijn ontworpen om het gebruiksgemak te vergroten en de efficiëntie van de warmtepompen te optimaliseren. Hieronder worden de twee handige accessoires voor de Bulex warmtepompen kort toegelicht.

warmtepomp plat dak

1. Hydraulische module: GeniaSet 

De GeniaSet is een hydraulische module en werkt als het perfecte besturingssysteem voor de GeniaAir warmtepompen. Deze module zet de geleverde energie van de buitenunit efficiënt om naar verwarmings- en warmwatercomfort in de woning. 

Dankzij het compacte ontwerp met geïntegreerde componenten biedt de GeniaSet flexibele installatiemogelijkheden. Het strakke design zorgt ervoor dat de module naadloos kan worden geïntegreerd in verschillende omgevingen. Bovendien is de GeniaSet intelligent ontworpen, waardoor extra accessoires achteraf nog kunnen worden toegevoegd om aan specifieke behoeften te voldoen.

2. Ventilo convectoren: GeniaFan 

GeniaFan zijn ventilo-convectoren die beschikbaar zijn in verschillende varianten, zoals muurbevestiging, console, cassette of kanaal, waardoor ze geschikt zijn voor diverse soorten gebouwen.

Deze ventilo-convectoren kunnen naadloos worden gecombineerd met Bulex GeniaAir warmtepompen. De installatie van GeniaFan is eenvoudig en biedt snelle toegang tot hydraulische aansluitingen en bedrading.

Het hanteren van koelmiddel vereist geen specifiek gereedschap of vergunning. Bovendien hebben de GeniaFan ventilo-convectoren een stijlvol ontwerp dat perfect past bij de uitstraling van Bulex-producten.

Een Bulex warmtepomp laten plaatsen? Krijg offertes op maat van specialisten  

Wil je een Bulex warmtepomp laten plaatsen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Via ons platform kun je gratis en vrijblijvend offertes en advies aanvragen bij specialisten uit jouw regio. Op die manier kun je je nog beter informeren en eenvoudig kosten vergelijken. Zo vind je de beste oplossing voor jouw specifieke situatie.

Het is belangrijk om samen te werken met een erkende warmtepomp installateur. Zij hebben de nodige expertise om de juiste warmtepomp te kiezen die perfect past bij jouw behoeften en de specifieke kenmerken van jouw woning.

Advies op maat over de Bulex warmtepomp en de installatie ervan is van onschatbare waarde, omdat het je helpt om de meest efficiënte en duurzame oplossing te vinden.

Wacht niet langer en vul vandaag nog het aanvraagformulier in om in contact te komen met professionele installateurs en deskundigen. Zo kun je vol vertrouwen gas aan de kant leggen en de stap zetten naar een energiezuinigere toekomst met een Bulex warmtepomp!

arrow
Beschrijf uw project
1*. Waarom wenst u een warmtepomp?
2*. Welk type warmtepomp wenst u?
3*. Wat is uw geschat budget voor de warmtepompinstallatie?
4*. Wanneer wenst u de warmtepomp?
5. Beschrijving van uw project
6. Voeg foto’s en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid
Warmtepomp
Actief in meer dan 150 verschillende sectoren
Bobex is het grootste offerteplatform in België
Wij helpen elke maand meer dan 35.000 mensen
Al 23 jaar de pionier in de offertevergelijking
Prima oplossing om met diverse bedrijven in contact te komen. Bobex doet eerste screening en door het feedback systeem k...Lees meer
Paul C.
Enorm positieve ervaring. De leveranciers nemen zelf contact op, dat is een enorme tijdswinst voor ons. Wij moeten zelf ...Lees meer
Sylvie V.
De leveranciers hebben zeer snel gereageerd waardoor wij op zeer korte termijn een beslissing hebben kunnen nemen. Wij z...Lees meer
Kelly V.
Bedrijven voor Warmtepomp