Wie zijn Atag? 

Ariston Group, een wereldspeler in verwarming en warmwaterbereiding, heeft in 2022 een omzet van € 3,1 miljard behaald met de verkoop van 9 miljoen producten in meer dan 150 landen.

Al 75 jaar lang worden prijswinnende verwarmingsproducten vervaardigd in Lichtenvoorde, Gelderland, met een focus op gedegen vakmanschap en Achterhoekse nuchterheid.

Wat is de prijs voor een Atag warmtepomp? 

De prijs van een Atag warmtepomp varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals het model, je woonsituatie en de installateur. Gemiddeld gezien kun je rekenen op een richtprijs. Houd er echter rekening mee dat deze prijs altijd kan variëren.

Bij het bepalen van de kosten moet je ook de installatiekosten in overweging nemen. Deze kosten zijn volledig afhankelijk van je specifieke behoeften en situatie. Factoren zoals isolatiekwaliteit, afgiftesysteem en beschikbare ruimte spelen een rol.

Als voorbeeld: een 5 kW hybride warmtepomp begint bij ongeveer € 5.000,-. Dit is exclusief installatiekosten, materialen en eventuele CV-ketel. De totale kosten, inclusief installatie en materiaal, liggen meestal tussen € 9.000,- en € 11.000,-.

Houd er rekening mee dat dit slechts een indicatie is en de uiteindelijke prijs kan variëren.

warmtepomp  nieuwbouw

Alle soorten Atag warmtepompen op een rijtje 

Hieronder krijg je alle soorten Atag warmtepompen te zien.

1. Hybride warmtepompen (combinatie cv-ketel en warmtepomp, verwarmen en koelen) 

ATAG ENERGION M HYBRID-ALL 50 + Q25CR

De Atag Energion M Hybrid All 50 is een hybride warmtepomp die warmte uit de lucht haalt. Het biedt verwarming, koeling (optioneel) en warmwatervoorziening. Werkt samen met de CV-ketel voor tot 70% aardgasbesparing.

Combinatie met de ATAG Q25CR CV-ketel is een duurzame oplossing voor minder aardgasverbruik. Geschikt voor bestaande woningen, 3 – 5 persoonshuishoudens.

Verhoogt woningwaarde, eenvoudige installatie, compact en stil. Ideaal als tussenstap naar volledig elektrisch verwarmen. Geschikt voor zonne-energie/PV-panelen en komt in aanmerking voor subsidie.

Interesse in een Atag warmtepomp?Ontvang hier gratis offertes!

ATAG ENERGION M HYBRID-Zone 50 + i30CZ

De Atag Energion M HYBRID-Zone 50 + i30CZ is een hybride warmtepomp die warmte uit de lucht haalt. Het biedt verwarming, koeling (optioneel) en warmwatervoorziening. Samenwerking met CV-ketel leidt tot 70% aardgasbesparing.

De combinatie met ATAG i30CZ CV-ketel en Energion M HYBRID-Zone is duurzaam voor minder aardgasverbruik. Geschikt voor bestaande woningen, 3 – 5 persoonshuishoudens.

Verhoogt woningwaarde, eenvoudige installatie, compact en stil. Ideaal als tussenstap naar volledig elektrisch verwarmen. Geschikt voor zonne-energie/PV-panelen.

ATAG ENERGION M HYBRID-Zone 50 + i32ECZ

De Atag Energion M HYBRID-Zone 50 + i32ECZ is een hybride warmtepomp die warmte uit de lucht haalt. Het biedt verwarming, koeling (optioneel) en warmwatervoorziening. Samenwerking met CV-ketel leidt tot 70% aardgasbesparing.

De combinatie met ATAG i32ECZ CV-ketel en Energion M HYBRID-Zone is duurzaam voor minder aardgasverbruik. Geschikt voor bestaande woningen, 3 – 5 persoonshuishoudens. Verhoogt woningwaarde, eenvoudige installatie, compact en stil. Ideaal als tussenstap naar volledig elektrisch verwarmen.

ATAG ENERGION M HYBRID-Zone 80 + i32ECZ

De Atag Energion M HYBRID-Zone 80 + i32ECZ is een hybride warmtepomp die warmte uit de lucht haalt. Het biedt verwarming, koeling (optioneel) en warmwatervoorziening. Samenwerking met de CV-ketel leidt tot 70% aardgasbesparing.

De combinatie met ATAG i32ECZ CV-ketel en Energion M HYBRID-Zone is duurzaam voor minder aardgasverbruik. Geschikt voor bestaande woningen, 3 – 5 persoonshuishoudens. Verhoogt woningwaarde, eenvoudige installatie, compact en stil. Ideaal als tussenstap naar volledig elektrisch verwarmen. Geschikt voor zonne-energie/PV-panelen, komt in aanmerking voor subsidie.

warmtepomp buiten

2. All-electric warmtepompen 

Atag biedt een reeks van 8 all-electric warmtepompen die volledig draaien op elektriciteit. Deze modellen leveren efficiënte verwarming, koeling en warmwatervoorziening zonder gebruik van aardgas. Ze zijn geschikt voor verschillende woningtypen en huishoudens, en dragen bij aan een duurzame energiehuishouding.

3. Warmtepomp boilers 

Atag biedt een assortiment van 5 warmtepomp boilers die zorgen voor efficiënte warmwatervoorziening in huis. Deze modellen maken gebruik van warmtepomptechnologie om warm water te produceren met een aanzienlijk lager energieverbruik in vergelijking met traditionele boilers. Ze zijn geschikt voor verschillende behoeften en dragen bij aan een duurzame en energiezuinige levensstijl.

Atag warmtepomp laten installeren? Verstuur je aanvraag en krijg offertes op maat van meerdere specialisten uit jouw regio 

Overweeg je een Atag warmtepomp te installeren? Wij staan voor je klaar! Via ons platform kun je eenvoudig en kosteloos offertes en advies aanvragen over Atag warmtepompen en de installatie ervan.

Dit stelt je in staat om grondig geïnformeerd te worden, prijzen te vergelijken en de ideale oplossing voor jouw situatie te vinden.

arrow
Beschrijf uw project
1*. Waarom wenst u een warmtepomp?
2*. Welk type warmtepomp wenst u?
3*. Wat is uw geschat budget voor de warmtepompinstallatie?
4*. Wanneer wenst u de warmtepomp?
5. Beschrijving van uw project
6. Voeg foto’s en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid

Veelgestelde vragen: 

Wat kost een warmtepomp van Atag?

+
De geschatte totale prijs, inclusief installatiekosten en materiaal, varieert doorgaans tussen € 9.000,- en € 11.000.

Wat voor soort warmtepomp is het beste?

+
Geothermische warmtepompen behoren tot de meest rendabele opties binnen de warmtepompsector.
Warmtepomp
Actief in meer dan 150 verschillende sectoren
Bobex is het grootste offerteplatform in België
Wij helpen elke maand meer dan 35.000 mensen
Al 23 jaar de pionier in de offertevergelijking
Prima oplossing om met diverse bedrijven in contact te komen. Bobex doet eerste screening en door het feedback systeem k...Lees meer
Paul C.
Enorm positieve ervaring. De leveranciers nemen zelf contact op, dat is een enorme tijdswinst voor ons. Wij moeten zelf ...Lees meer
Sylvie V.
De leveranciers hebben zeer snel gereageerd waardoor wij op zeer korte termijn een beslissing hebben kunnen nemen. Wij z...Lees meer
Kelly V.
Bedrijven voor Warmtepomp