Wie zijn Fujitsu? 

Fujitsu is een wereldwijd toonaangevend bedrijf in hoogwaardige warmtepompen en airconditioningsystemen. Met een sterke focus op energie-efficiëntie en duurzaamheid, biedt Fujitsu geavanceerde oplossingen voor zowel residentiële als commerciële verwarming en koeling.

Met innovatieve technologieën en betrouwbare prestaties is Fujitsu een vertrouwde naam voor wie op zoek is naar comfort en duurzaamheid. Ontdek de kwaliteit en innovatie van Fujitsu warmtepompen.

Fujitsu warmtepomp aan de muur

Wat is de prijs voor een Fujitsu Belgium warmtepomp? 

Als je enthousiast bent over het idee van een warmtepomp, is het belangrijk om de kosten van het project te overwegen. Tegenwoordig zijn er verschillende systemen beschikbaar, elk met een eigen prijskaartje.

De prijs van een warmtepomp varieert van ongeveer € 4.000 tot € 25.000, afhankelijk van de gebruikte technologie. Houd er rekening mee dat de kosten van plaatsing ook aanzienlijk kunnen zijn, soms zelfs de helft van de totale prijs.

Hieronder staan gemiddelde prijzen van verschillende typen warmtepompen van Fujitsu, inclusief installatie:

Type warmtepompPrijs incl. plaatsing (schatting)
Grond-water€ 22.000
Water-water€1 3.000
Lucht-lucht€ 3.000
Lucht-water€ 7.000
Hybride€ 5.500

Bedenk dat deze prijzen slechts schattingen zijn en kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals locatie, installatievereisten en specifieke configuraties.

kosten warmtepomp rekenmachine

Alle modellen Fujitsu warmtepompen op een rijtje 

Ben je benieuwd naar de diverse modellen van Fujitsu warmtepompen? Hier presenteren we een overzicht van de verschillende typen warmtepompen die beschikbaar zijn, elk aangepast aan specifieke behoeften en voorkeuren. Bovendien komen ze in verschillende type systemen voor, zoals multi-split, split en super-multi.

1. Wandmodellen (lucht-lucht warmtepompen) 

Fujitsu biedt maar liefst 9 verschillende wandmodellen aan. Deze lucht-lucht warmtepompen zijn ontworpen om zowel te koelen als te verwarmen. Ze zijn efficiënt en kunnen een comfortabele omgeving creëren in diverse ruimtes. Binnen de wandmodellen vind je ook ecologische opties die bijdragen aan energiebesparing.

De verschillende beschikbare wandmodellen zijn: ASYG KETF, ASYG KGTF, ASYG KLCA, ASYG KMCF, ASYG KMCF BL, ASYG KMTA > 8 kW, ASYG KMTB BL > 5 kW, ASYG KMTE >5kW, ASYG KPCA

2. Vloermodel 

Het vloermodel van Fujitsu biedt een discrete en elegante oplossing voor verwarming en koeling. Deze modellen zijn ideaal voor ruimtes waar wand- of plafondmontage niet geschikt is. Ze bieden effectieve verwarmings- en koelingsmogelijkheden en passen naadloos in verschillende interieurstijlen.

AGYG KVCA

Dit vloermodel biedt koeling en verwarming voor ruimtes van 20 tot 45 m², zoals kantoren, woonkamers en veranda’s. Het compacte ontwerp maakt plaatsing onder ramen of aan wanden mogelijk. Geschikt voor zowel mono-split als multi-split configuraties. Temperaturen van -15°C tot 46°C maken gebruik in alle seizoenen mogelijk.

3. Cassettemodellen 

Cassettemodellen zijn ontworpen om geïntegreerd te worden in verlaagde plafonds, waardoor ze praktisch onzichtbaar zijn en een gelijkmatige luchtverdeling bieden. Fujitsu heeft onder andere de AUXG KRLB en AUXG KVLA cassettemodellen, die zowel esthetisch aantrekkelijk zijn als efficiënte prestaties leveren.

AUXG KRLB

Dit cassettemodel, de AUXG KRLB, biedt geavanceerde koeling en verwarming met een discreet ontwerp dat in het plafond wordt ingebouwd. Het is ideaal voor commerciële en residentiële toepassingen, waarbij het zorgt voor een gelijkmatige luchtverdeling en comfortabele omgevingscondities. Met zijn energiezuinige prestaties draagt het bij aan efficiënte klimaatregeling.

AUXG KVLA

De AUXG KVLA is een hoogwaardig cassettemodel dat verwarming en koeling combineert in een gestroomlijnd plafondontwerp. Dit model is geschikt voor diverse ruimtes, waarbij het zorgt voor optimale temperatuurregeling en comfort. Met zijn geavanceerde functies en energiezuinige werking biedt de AUXG KVLA een uitstekende oplossing voor klimaatbeheersing.

Soorten warmtepompen vergelijken?Vraag advies!

4. Kanaalmodellen 

De 6 kanaalmodellen van Fujitsu zijn ontworpen om onopvallend te zijn en zijn ideaal voor ruimtes met beperkte installatieruimte. Ze zijn geschikt voor gebruik in commerciële en residentiële toepassingen en bieden flexibele installatiemogelijkheden. Voorbeelden van beschikbare kanaalmodellen zijn: ARXG KHTA, ARXG KHTAP, ARXG KLLAP, ARXG KMLA, ARXG KMLB, ARXG KSLAP

5. Plafondmodel 

Plafondmodellen bieden een uitstekende oplossing voor ruimtes met hoog plafond. Ze zorgen voor gelijkmatige luchtverspreiding en zorgen voor comfortabele temperaturen in grotere ruimtes.

ABYG KRTA

Het plafondmodel ABYG KRTA is een geavanceerde oplossing voor effectieve klimaatregeling in diverse ruimtes. Met zijn verborgen installatie in het plafond biedt het een esthetisch aantrekkelijke en ruimtebesparende oplossing voor zowel verwarming als koeling. De ABYG KRTA zorgt voor een gelijkmatige luchtverdeling en optimaal comfort, waardoor het een uitstekende keuze is voor commerciële en residentiële toepassingen.

6. Waterstage 

Fujitsu’s Waterstage-modellen zijn warmtepompen die warmte halen uit de omgeving, zoals lucht en water, en deze gebruiken voor verwarming en koeling. Hun 4 modellen, nl. WGYA R32, WGYG/WGYK, WSYA R32 en WSYG/WSYK, zijn energiezuinig en milieuvriendelijk.

7. Warmtepompboiler

De warmtepompboilers van Fujitsu, zoals de HPB Warmtepompboiler, zijn ontworpen om efficiënt warm water te leveren voor huishoudelijk gebruik. Ze maken gebruik van hernieuwbare energiebronnen en dragen bij aan lagere energiekosten.

HPB Warmtepompboiler

Efficiënte warmtepompboiler voor sanitair warm water verwarming. Met een A+ energielabel en doordachte geluidsisolatie voor stille werking. De duurzame tank, vervaardigd uit geëmailleerd staal, biedt keuze tussen 200 of 300 liter capaciteit. De aluminium warmtewisselaar met microkanalen vermijdt direct contact met het water, wat een groot voordeel is.

Ontvang gratis offertes

Een Fujitsu warmtepomp door een erkend installateur laten plaatsen? Vul ons offerteformulier in  

Wil je profiteren van de voordelen van een Fujitsu warmtepomp in jouw woning? Laat deze dan plaatsen door een erkend installateur en maak gebruik van ons handige offerteformulier.

Hiermee krijg je gratis en vrijblijvend offertes van meerdere specialisten uit jouw regio, inclusief deskundig advies over Fujitsu warmtepompen en de installatie ervan. Dit stelt je in staat om goed geïnformeerd te beslissen en eenvoudig prijzen te vergelijken, zodat je de beste oplossing voor jouw situatie kunt vinden.

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes en advies aan via ons offerteformulier en maak een weloverwogen keuze voor een Fujitsu warmtepomp met professionele installatie.

arrow
Beschrijf uw project
1*. Waarom wenst u een warmtepomp?
2*. Welk type warmtepomp wenst u?
3*. Wat is uw geschat budget voor de warmtepompinstallatie?
4*. Wanneer wenst u de warmtepomp?
5. Beschrijving van uw project
6. Voeg foto’s en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een warmtepomp in de zomer

+
Een warmtepomp werkt in de zomer door warmte uit de binnenlucht of de omgeving te halen en deze naar buiten af te voeren. Hierbij wordt de warmte uit de binnenruimte of de bron, zoals de buitenlucht of de grond, onttrokken en via het koelproces naar buiten afgevoerd. Dit koelproces wordt mogelijk gemaakt door de werking van een compressor, die de warmte verplaatst en de temperatuur in het binnenste van het systeem regelt. Het resultaat is een verkoelende werking in de binnenruimte terwijl de warmte naar buiten wordt afgevoerd, waardoor een comfortabele omgeving ontstaat tijdens warme zomerdagen.

Is fujitsu een A-merk?

+
Ja, Fujitsu is een gerenommeerd merk. Het staat algemeen bekend als een A-merk, wat betekent dat het wordt erkend voor zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties. Fujitsu heeft een lange geschiedenis van innovatie en staat hoog aangeschreven in verschillende industrieën. In het geval van warmtepompen biedt Fujitsu hoogwaardige producten met geavanceerde technologieën en efficiëntie, waardoor het een vertrouwde keuze is voor consumenten en professionals.
Warmtepomp
Actief in meer dan 150 verschillende sectoren
Bobex is het grootste offerteplatform in België
Wij helpen elke maand meer dan 35.000 mensen
Al 23 jaar de pionier in de offertevergelijking
Prima oplossing om met diverse bedrijven in contact te komen. Bobex doet eerste screening en door het feedback systeem k...Lees meer
Paul C.
Enorm positieve ervaring. De leveranciers nemen zelf contact op, dat is een enorme tijdswinst voor ons. Wij moeten zelf ...Lees meer
Sylvie V.
De leveranciers hebben zeer snel gereageerd waardoor wij op zeer korte termijn een beslissing hebben kunnen nemen. Wij z...Lees meer
Kelly V.
Bedrijven voor Warmtepomp